21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj holky,prosím vás nevíte jak to chodí s dovolenou Last minute,je pravda e se dá těko sehnat pro dvě rodiny?Díky za odpovědi
Není tady
Jjanulko, záleí na tom, jestli opravdu chce čekat na úplně poslední chvíli, pak se toti můe stát, e nebudou místa pro věti skupinku. Můe zbývat jen několik letenek, nebo nebude ubytování ve stejném objektu. Záleí na tom, kam chce jet a kolik vás celkem je. Např. v Řecku jsou méně časté velké apartmány a nebývá jich toli. Větina CK nabízí studia a ta mívají leckdy třeba jen jednu přistýlku. Take nedoporučuju čekat a úplně na poslední chvíli, dobré ceny se vypisují u i 3 týdny dopředu.
Není tady
DÍKY GABRIELL,
nejsme velké rodiny,jedeme jen já s manou a naí Kajkou a brácha se enou a dcerou,určitě nechceme jet na poslední chvíli budu se dívat 14-dní dopředu před plánovaným odjezdem no a chceme jet do bulharska.
díky za info
Není tady
Jjanulko, Bulharsko doporučuju vem, moc se mi líbí. Myslím, e dva pokoje pro tři (třeba i dvoulůák s přistýlkou) seene v pohodě i na last minute a za hodně sluný penízky. Pokud mohu doporučit, mně se nejvíc osvědčilo ubytování jen se snídaní (nebo zcela bez stravy), protoe na jídlo si můete kdykoliv dojít do kterékoli restaurace a za velmi sluné ceny. U hotelu bych volila 3 hvězdy nebo více, dvouhvězdy bývají velmi skromně zařízené - větina mi tak trochu mi připomínala pokoje na internátu . Penziony jsou větinou kvalitní.
Přeju krásnou dovolenou (taky bych někam odjela, ale můj pupík u nikdo nepojistí )
Není tady
Děkuji moc Gabi za info,fakt jsi mi moc pomohla.A také děkuji za přání,jinak u se ti to docela krátí,neboj brzo pojede i s mimiskem na dovču,no letos ti to asi nevyjde,jak koukám na tvůj metřík,ale přítí rok určitě,tak přeji pohodové těhu
Není tady