29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
to se uvidi... rikal, ze se uvidime po nedeli..... ja doufam, ze on si uvedomi, ze beze me taky nemuze bejt:) protoze ja uz si svoje uvedomila, a ted potrebuju "jen" sanci......
Není tady
No vidíš, tak ten střed vesmíru je potřeba malinko posunout, nebo spíš rozdvojit či rovnou roztrojit - pes a malování, prozatím. Určitě jsi šikovná holka, kdo z nás umí malovat? A přátelé přijdou, je to jen o komunikaci, chce to si s lidmi povídat, ale uznávám, to se mi to radí, když jsem zarputilý extrovert. A můj muž zuří, že si povídám s každým dědkem u popelnic.
Není tady
_luca_ napsal(a):
to se uvidi... rikal, ze se uvidime po nedeli..... ja doufam, ze on si uvedomi, ze beze me taky nemuze bejt:) protoze ja uz si svoje uvedomila, a ted potrebuju "jen" sanci......
Lucinko, vidíš a to je právě špatně. Ty si musíš uvědomit, že jsi s ním sice ráda, ale že bez něj můžeš bejt. To je ta závislost. Doufám, že nebudeš sedět doma a čekat, když je venku tak krásně.
Není tady
tak ja nevim, a co sport, kolo, spinning, cviceni, jazykovky? Je toho TOLIK, co se da delat!
Není tady
no, ja jsem se vcera i rozhodla, ze trochu navazu na stary znamy.... vcera jsem si dost psala s kamaradem z byvaly prace.... probirali jsem dost nase problemy.... a takhle bych chtela navazat i na jinejch mistech.... ne resit problemy, ale proste tak:)
Není tady
Svas: no to teda doma sedet nebudu, ani nahodou... ale doufat muzu ne? ja to nechapu, to ze bez nej nechci bejt je zavislot? jo chapu, ze je... ale prece si muzu myslet, ze bejt nej nemuzu bejt, a mit zaroven svuj zivot... ja nevim, asi to nejde dohromady co.... jenze takhle jak to rikas, tak mi to zni, jako kdyz je to vlasne jedno, jestli spolu budem nebo ne....
Není tady
vlcice_samotarka: mas pravdu, je toho hafo... akorat platim dost velkej najem, takze si nektery veci proste dovolit nemuzu....
Není tady
_luca_ napsal(a):
Svas: no to teda doma sedet nebudu, ani nahodou... ale doufat muzu ne?
ja to nechapu, to ze bez nej nechci bejt je zavislot? jo chapu, ze je... ale prece si muzu myslet, ze bejt nej nemuzu bejt, a mit zaroven svuj zivot... ja nevim, asi to nejde dohromady co.... jenze takhle jak to rikas, tak mi to zni, jako kdyz je to vlasne jedno, jestli spolu budem nebo ne....
Aha, tak já se ti to pokusím vysvětlit líp, snad se mi to povede. Tím nechci říct, že bys ty špatně chápala, ale že já špatně vysvětluju. Závislost je od slova viset. Viset na někom nebo na něčem, to znamená nebýt sama za sebe, být na někom nebo něčem závislá. A nejdřív se musíš naučit být sama za sebe, to znamená být sama se sebou smířená a v pohodě. A to ty nejsi. Z toho pak vyplývá, že když budeš s ním, budeš ráda, ale když s ním nebudeš, taky dobře. Protože se dokážeš plnohodnotně zabavit. Zabavit tak, abys z toho měla radost a něco ti to dalo, třeba jenom ta procházka se psem. A vůbec to neznamená mít míň rád, míň se na někoho těšit, ale dělat radost taky sobě, asi to líp vysvětlit nedokážu.
Není tady
jo, jo, asi tomu rozumim.... dekuju....
Není tady