29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nás se sešlo 5 maminek s mimísky v Mikilandu a bylo to moc fajn. Magnetky jsem předala a těm kdo nemohli, jsem je poslala po maminkách z okolí co přijely Už se těšíme na další, ten bude v chatičkách přez noc
to se rozšoupneme
Tak všem přeji příjemná setkání a hoooodně takových srazíků na babinetu
Není tady
I když se nás sešlo tak málo, myslím ,že to bylo pro nás velké odreagování od všedních dní
To že nás bylo tak málo ,určitě způsobilo onemocnění maminek a jejich malých zlatíček
a některé jsou z velké dálky
Už se těším na další naše setkání..
Není tady
Tak my se hlásíme, také jsme na srazík s holčičkama dorazily. Bylo to moc fajn a už se těšíme na další. Děkujeme za magnetky , už nám visí na lednici.
Není tady
Také jsme se srazíku zúčastnili a byl super Za magnetky děkujeme, také už je máme na ledničce, hezky mi to ladí s kuchyní
Na další srazík se těšíme
Není tady
TAK TO JSME MY ,MAMKY ZLATÍČEK 06 V PEKLE
Upravil(a) Blanka LBC (11. 12. 2008 13:15)
Není tady
damy, mam radost, ze jste se potkali, skutecne... :-)
Kdyz se magnety minou, zatim jsou dalsi, dejte vedet, aby jste meli pro dalsi maminky na dalsi setkani... Taky pro vasi informaci jsme na zacatku snah se pokusit udelat hezke tricka/topy damske s nejakym logem Babinetim, hezkym, grafikou dalsi nejakou... Ale to uz by bylo za penize, pod 300 Kc/ks to asi nepujde... :-(
Juraj
Není tady