Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 15. 6. 2007 12:24

x62358
Host

Re: zacali by ste si vaznejsi vztah s chalanom (muzom), ktory ma "iba" ZS

Naty, víš ono to bylo o jeho sebevědomí, nemohl sehnat práci, spíš bych řekla, že nechtěl, spousta prací pro něj byla podřadná - přeci nepůjde dělat do supermarketu. Marně jsem se snažila mu vysvětlit, že pokud chce pracovat, práci najde. Je pravda, že bez vzdělání sehnat dobrou práci je opravdu těžký.
Ale to se odkláním lehce od tématu. Kdybych měla znovu volit, hodně bych se rozmýšlela, jestli bych do takového vztahu šla, protože mám špatnou zkušenost, ale ta není dána jeho vzděláním jako spíš jeho osobností.

#127 15. 6. 2007 14:24

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Kiara napsal(a):

No, chlapa pouze se základním vzděláním bych asi nezkousla.
Respektive si nedovedu představit, co takového chlapa vedlo k tomu, aby ustrnul pouze na základním vzdělání a neměl snahu na sobě pracovat dál. Takový člověk v zaměstnání logicky zastává místo na posledním žebříčku, od toho se odvíjí jeho platové zařazení a následné uplatnění v životě. Pokud takový člověk se základním vzděláním přeci jenom přijde k penězům a tím pádem i ke kvalitnějšímu způsobu života, většinou do luxusu spadne jako myš do otrub přičiněním druhých osob a podle toho s nabytým majetkem zachází.
Přeberte si to, jak chcete, ale u mě chlap, který dosáhl pouze základního vzdělání znamená neochotu na sobě pracovat a někam to v životě dotáhnout a takový partner by mě tedy neoslovil.

Môj bývalý s minimálnym vzdelaním(vyučený, tuším si dorobil maturitu ako dospelý, ale ani tým si nie som istá) podnikal ešte ku koncu socíku, ako jeden z prvých v Blave mal živnosť... Prachy zarábal kombináciou duševnej a fyzickej práce, boli tvrdo zarobené, ale mal ich dosť. A v kupónovej privatizácii si zohnal informácie a zarobil na nej 200 000 (sám, kao súkromná osoba, podotýkam, nie ako nejaký podfuckový fond...).

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#128 15. 6. 2007 20:58

klotylda-babinetka
♥♥-----

majkafa napsal(a):

klotylda-babinetka napsal(a):

Kdyz bysme se meli hjarta tak bych do toho sla.

tummenupp
Je taky otázka, proč má třeba někdo "jen" základní vzdělání. Můj nynější přítel má učňák, ale kdyby vyrostl v jiné rodině, kdyby ho rodiče nedali do dětského domova, protože když si táta našel milenku, usoudili, že ho ani jeden nechce, s přehledem by klidně byl schopen vystudovat VŠ. A jelikož je mladičkej, klidně se to může ještě stát. A stále říkám, vztah není o vzdělání, dokonce ani o věku, o finančním zázemí, ... jen a jen o "souznění" duší. Každým dnem se o tom přesvědčuju víc a víc. A najednou mi vůbec nevadí, že je mi 44 a jemu 22, že mám VŠ a v práci jsem v poměrně vysokém postavení a on dělá leadra linky na výrobu lednic. Vážím si ho, je to pro mne Muž s velkým M. Proto, jaký je. Kdyby mi to někdo vyprávěl před rokem, myslela bych si o něm, že spadl z višně. big_smile

Souhlasim:supr:

Není tady

#129 15. 6. 2007 23:56

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

majkafa napsal(a):

Wiki, pobavilo mě "tvůj muž", protože jsem si pod tím představila svého skutečného muže, za kterého jsem ještě stále vdaná. "Můj muž" s námi už rok a půl nebydlí, zmámily ho dlouhé blonďaté vlasy mladé slečny kolegyně v zaměstnání, pro které zapomněl na 20 let hezkého manželství a vygumoval mne i své děti ze svého života. smile
Jsme spolu velmi krátce. Já jsem si ho vysnila. Jednu noc se mi o něm zdálo a na druhý den jsme se seznámili. Byl to přesně on - muž z mého snu. Nechápu, neřeším, užívám, dokud to trvá. :-)

Maruško moc Ti to přeju!!!

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#130 16. 6. 2007 20:53

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

klotylda-babinetka napsal(a):

Kdyz bysme se meli hjarta tak bych do toho sla.

hjarta  hjarta  hjarta  hjarta  wink

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#131 18. 6. 2007 10:45

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Wiki, pobavilo mě "tvůj muž", protože jsem si pod tím představila svého skutečného muže, za kterého jsem ještě stále vdaná. "Můj muž" s námi už rok a půl nebydlí, zmámily ho dlouhé blonďaté vlasy mladé slečny kolegyně v zaměstnání, pro které zapomněl na 20 let hezkého manželství a vygumoval mne i své děti ze svého života. smile
Jsme spolu velmi krátce. Já jsem si ho vysnila. Jednu noc se mi o něm zdálo a na druhý den jsme se seznámili. Byl to přesně on - muž z mého snu. Nechápu, neřeším, užívám, dokud to trvá. :-)

Majka - promiň - myslela jsem, že "už" je to tvůj muž, že "už" jsi rozv. Ale pozor, i přes tuto nepřesnost jsem v obraze(!!), z tvých příspěvků vím o KOHO jde!A protože se s tvými příspěvky ztotožňuji - tak s tebou dost sympatizuji. V tomto případě bych ale byla ostražitá a snažila se uchránit sebe před možným zklamáním - to ale přesně platí vlastně pro všechny naše vztahy a všechny životní situace. Takže takové...paušální..... Vím,že to víš, takže víc netřeba.......
Držím ti palce jako všechny ostatní hjarta

Ještě k tomu vzdělání...
Mám kolegu, který není vzdělaný (s problémy zš), do divadla by nevlez, Remarque je pro něj  nový pilot F1 a i,y- neřeší - spíše používá jednom měkký, ale vyniká v jednom oboru, má v něm vynikající přehled, žádnou školu nestudoval, nic velice nečetl, ale spíš všechno jaksi vyšmejdil na netu atd.(podezírám ho, že nerozumí moc psanému slovu, nesoustředí se na text atd). A ty jeho handicapy mi přijdou spíše legrační, než trapný - u něj to prostě beru!! Obdivuju ho, u něj například (byl -li by to můj partner)mi "nevzdělanost" nebude vadit.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí