29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Maluji dětský pokoj a potřebovala bych poradit, jak na zdi použít dvě barvy. U stropu cca 15 cm bílá a pod ní oranžová, jak navázat, aby se to nepřekrylo a linka byla rovná. Děkuji za radu.
Není tady
izolepu rovne na zed nabarvis barevne,pak po uschnutí přelepíš...ale chce to nějakou co nedrží nijak extra abys ji pak neutrhla podruhé už i s barvou,my to tak dělali...ale nejdriv asi budes stejne natirat vse na bilo a az pak tu barvu ne?
Není tady
misha88 napsal(a):
izolepu rovne na zed nabarvis barevne,pak po uschnutí přelepíš...ale chce to nějakou co nedrží nijak extra abys ji pak neutrhla podruhé už i s barvou,my to tak dělali...ale nejdriv asi budes stejne natirat vse na bilo a az pak tu barvu ne?
No to jsem udělala a šla dolů i ta bílá malba...
Není tady
zkus si naměřit těch 15cm od vrchu,vyznač body poté vezmeš provázek od hlinky a napneš mezi ty body a lehce ho oklepneš vyznačí se čára kterou po vymalování snadno oprášíš.Snad jsem to napsala trošku srozumitelně,dělal nám to kdysi malíř když si potřeboval vyznačit linku
Upravil(a) romina (13. 6. 2007 19:50)
Není tady
Já měřila také od stropu a pak spojila body pravítkem Vzala jsem okraje malým štětcem a zbytek válečkem.
Není tady
Prodává se speciální "izolepa" papírová na malování. K dostání tam, kde barvy...taková krepová
Není tady
Papírovou pásku, teď jsme malovali barevně a ta ti opravdu nesloupně barvu. Koupíš normálně v drogerii - asi 30,- Kč.
A proč chceš mít odsazený strop 15 cm? Vesměs je všude vymalováno až do spoje zdí a stropu, aspoň co jsem viděla.
Upravil(a) Vlaďka (26. 9. 2007 7:35)
Není tady