|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
chci poprosit piste vsichni svoje zkusenosti s tabletami s obsahem zinku, zajimalo by me totiz jesti to je jenom reklamni tah farmaceutickych firem nebo jeslti zinek fakt pomaha.vim ze se uvadeji jeho pozitivni ucinky ale chtela bych slyset nejake zkusenosti od vas,jestli jsou jeho ucinky fakt o poznani lepsi lepsi nebo jenom prumer.pripadne muzete napsat od jake firmy tablety berete.diky
Není tady
tablety tedy neberu, jakymkoli praskum neverim, ale ma teta ma /mela velke problem akne, a dermatolog ji predepsal zinkove masticky atd, ani nevim co presne , co pouziva a plet ma nadhernou!
takze predpokladam ze zinek funguje 
ale asi je to spojeno se vsim , kosmetikou jakou pouzivas, ne kazda sedne, se stravou atd
Není tady

Koupila jsem si myslím,že v Plusu MaxiVita VitamímC+Zinek,nevím snad to pomáhá..Jenže já přestala i kouřit,tak nevím jestli je to i tím..Pleť mám rozhodně lepší....
Není tady
Zinkové masti předepisuje dětská kožařka i synovi na ekzém a někdy to pomůže.
Není tady
nam take predepsala zinek kozarka na ekzem...nam dost vysusuje pokozku, tak ho tim neosetruju ,ale na mastnou aknozni plet to asi bude pomahat...
Není tady
ahojky,tak mi se zinek osvědčil docela dost...měla jsem vždycky velké problémy s akné a mastnou pleť a teď se mi hodně osvědčila kombinace zinku s tee tree olejem... používám jak zinkovou mast,tak zinek v tabletách a k tomu ještě kosmín na akné s tee tree olejem nebo přímo tee tree olej v lahvičce a akné se mi už skoro vůbec nedělá a pleť se mi už tak moc nemastí
Takže u mě má používání zinku super účinek
Upravil(a) petulka85 (16. 11. 2007 17:23)

Není tady