|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Jsem naštvaná.Dnes je neděle, šílené vedro,a já přesto sedím doma u PC.Není to proto, že bych byla taková"bábovka",ale mám menzes.Přítel je s kámošema u vody,totéž dalších 90 procent lidí,město úplně vyprázdněné.Ježiš já byc vraždila..!! 
Pokud to máte někdo stejně,prosím napište mi,že v tom nejsem sama, páč se z toho asi zblázním...!!!!!!!!
Není tady
Neboj ja jsem na tom stejne,ale mohla si pouzit tampon a jit taky.Taky to tak nekdy delam.
Není tady
no a čo ti bráni? sa zaštupluj a hotovo nie? MS ma v živote o nič neukrátila 
Není tady
eremuruss napsal(a):
Neboj ja jsem na tom stejne,ale mohla si pouzit tampon a jit taky.Taky to tak nekdy delam.
Mi práve tampony moc nesedí, vždycky mi někde tlačí,popřípadě protékají apod.,a taky nesnáším jejich zavádění pomocí prstu,přijde mi to nehygienické,zvlště na veřejných záchodcích apod.U nás není koupaliště,jen poblíž rybník,u kterého nejsou ani veřejné záchodky,mohla bych si tampon zavést doma,ale nevím,kde bych to pak měnila,vyndávala apod. 
Není tady
Nejsi v tom sama. Já sedím už dva dny doma. Menzes nemám ale ven nejdu páč jsem v devátém měsíci těhu. 
A vůbec si nestěžuju, být doma je furt lepší než na sále rodit 

Není tady
Me teda tampony vyhovuji,kdyz odbocim od tematu prave v tom,ze jsem si jista,ze neprotecu jako u vlozek to jsem mela vzdycky nekde flek na kalhotkach.Tampon menim vzdy po 3 hodinach a nikdy jsem neprotekla.Bud ho spatne zavadis nebo mas spatnou velikost tamponu.No u rybnika je problem ho vymenovat.
Není tady
Jo, to já nemám ani menses, ani mimi, ale v úterý pěkně hnusnou zkoušku, takže taky - kámoši u vody a já se tu šrotím, přepisuju si poznámky a občas zkouknu Babinet, aby mi z toho nehráblo úplně
A že je dneska vedro, my jsme v podkroví tak trpím a lítám do sprchy asi tak po dvou hodinách pravidelně.. pak se jeden má něco naučit, se seškvařeným mozkem.. 
Není tady
a nemohla si tam ísť len tak? povegetiť si? aj kamaráti sú snáď dosť dospelí, aby pochopili... jaaaaj, a teraz mi napadá, že aby si mohla byť aspoň v plavkách, treba tampón.
súhlas s eremeruss, vďaka bohu za tampóny
Není tady
NEjsi v tom sama, já sedím doma už 4 den a ještě mě jich pár čeká, dcera je nemocná. Potím se, ona taky a zuřím a závidím chodcům na ulici. No, ale nic nenadělám, tak tady trpíme spolu.
Není tady
Cihla: to jsme dve....z toho vedra mam zavarenej mozek a vubec se nesoustredim...to zas bude horor :-( ja se nechodim koupat kvuli kvasinkam (jak se resi jinde), takze je mi jedno, jestli mam zrovna menses nebo ne, na vodu koukam z povzdali a nebo jsem zalezla pod sprchou...radsi se uvarim, nez to priserne paleni a bolest...

Není tady
HB: to jsi mě potěšila, že se v tom nepatlám sama. Já si od toho taky v úterý moc neslibuju, lítam v tom jak nudle v bandasce..
už si připadám na hranici duševního zdraví, ale co - nejde o život, nejde o nic
jen mě bude štvát drtit se to znovu a přijít o další krásný dny.
Vodu miluju, tak mě to mrzí, když tam celá partička je a já šprt musím hnít doma.. aspoň že mladej tu charakterně zůstal se mnou, občas mi něco pomůže vysvětlit a přitom vaří véču - je to brouček, řeší tu se mnou politiku první republiky s nožem a bramborem v ruce a je u toho děsně roztomilej

Není tady
můj syn má narozeniny, na oběd si vymyslel, grilovanou štiku.... tak jsem přes poledne stála venku u grilu a grilovala.....
pak jsem ještě venku dělala snad sto palačinek - mám tam sporák
a když už bylo všechno za mnou, tak jsem zplavená jako pes popadla tampon, že teda půjdem aspoň na chvíli k vodě. Tam se zatáhlo udělala se zima, do vody jsem vlezla nachvilku, neb mi byla zima jako svi-a. Po dvou hodinách ležení na zemi, s cvakajícíma zubama, jsem zavelela - domů.
dorazili jsme domů, pět km daleko, vylezlo sluníčko a praží 
Není tady
Me napsal(a):
Jsem naštvaná.Dnes je neděle, šílené vedro,a já přesto sedím doma u PC.Není to proto, že bych byla taková"bábovka",ale mám menzes.Přítel je s kámošema u vody,totéž dalších 90 procent lidí,město úplně vyprázdněné.Ježiš já byc vraždila..!!
Pokud to máte někdo stejně,prosím napište mi,že v tom nejsem sama, páč se z toho asi zblázním...!!!!!!!!
A proc nejdes na kolo nebo si zabehat? Ted je idealni cas, 26 stupnu, takze uz neni takovy hic.
Není tady
cilka: to ti teda nezávidím, tomu se říká pech
musíš být pěkně spálená, takovou dobu na slunci.. u nás teď trochu zahřímalo, ale vypadá to, že z toho nic nebude, škoda, chtělo by to trochu pročistit vzduch a ochladit
Vlčice: já mít menses tak se svíjím v křečích na gauči, a běhat by mě nedostali ani párem volů, nevím, jak to má Me, ale je fakt že bych teď vyrazila kamkoliv, kdybych se nemusela šrotit 
Není tady
Me nebo jestli používáš hormonální antikoncepci tak na léto prodluž a máš to. já mám čistě gestagenní takže nemám své dny vůbec ale jinak i v dobách dřívějších to nějak vždycky šlo udělat.. dyt nemusíš jít v horku k rybníku, popadni kámošku, běžte plavat do krytého bazénu a tam už se záchody najdou a voda a mýdlo 
Není tady
CIHLA: Jsem především máma..... ale aspoň jídlo bylo moc dobré.... a teď večer mne čeká lahvička červenýho 
t
Není tady
cilka: to chápu, naši jsou taky berušky obětavý a já budu jednou to samý.. tu lahvinku bych taky potřebovala... co se dá dělat, mozek musí ještě chvíli vydržet, "výplach" provedeme až v úterý po zkoušce 
Není tady
Tak ja nemam ani plavky... ale to je fuk, lebo po tyzdni v novom zamestnaní a horku som tak vygumovaná, že som rada, že dýcham... nemám na nič energiu a slnko by ma úplne zlomilo, tak som radšej zostala doma. Teraz po daždi je dobrý vzduch a ochladilo sa. 

Není tady
Me, proč musíš být ženská? Protože jsi v minulém životě zlobila. Ženská je chlap ve výkoně trestu. 
no a teď nám zbývá jediné.... donutit pány hodně zlobit...
Není tady
Tak já sice nepoužívám tampóny ani nemám menzes, ale taky sedím doma. Mám zkouškové, tak šrotím, co to de.....zrovna zítra mám další zkoušku. Takže tebe i vás, dámy, chápu a přeji více sluníčkových dní strávených někde u vody, nebo jednoduše tam, kde vám je příjemně.
Není tady
jé, Olafio, další "zkouškař" do klubu
Přeji zítra hodně štěstí!!!
Není tady
taky vam budu drzet palce...
ja jdu dneska na prvni cast a ve stredu na druhou...ach ouvej:rolleyes:

Není tady
a ja už týždeň robím zápočet a mám asi tak štvrtinu :(to nehovorím o tom, že na skúšku sa budem učiť asi tri týždne. takže pol leta v pr...
našťastie som typ, ktorý môže mať aj deň pred štátnicou, ke´d je pekne, doma ma neudrží nič
a zatiaľ to aj tak vychádza všetko 
Není tady
no, tak to sa fakt teším, keď sa ja začnem učiť a vonku bude teplo ako v pekle... no nič, asi sa vycapím na terasu a budem sa škvariť.
no, ale späť k téme - tampóny predsa existujú aj také, čo si nemusíš zavádzať "prstom"... napríklad Tampax s aplikátorom... (nie je toto reklama?) 
Není tady