Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 9. 6. 2007 23:17

enndi
♥♥-----

Re: Prevence a domácí léčba kvasinek a podobných potvor:-)

Ahoj teď mám zkouškový období a skoro půl roku jsem se držela bez kvasinek a podobných potvor, ale teď jsem jedla páté přes deváté a už cítím, že je to tady zase, minulý rok jsem měla kvasinky nesčetněkrát, tak mě to celkem štve. Zaujal mě celkem ten olejíček Albisan, dá se koupit asi jen přes internet že?? Dávala jsem si ho do vyhledávače ale v lékárně.cz  jsem ho nenašla....Díky enndi

Není tady

#27 10. 6. 2007 11:25

Gia
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

enndi napsal(a):

Ahoj teď mám zkouškový období a skoro půl roku jsem se držela bez kvasinek a podobných potvor, ale teď jsem jedla páté přes deváté a už cítím, že je to tady zase, minulý rok jsem měla kvasinky nesčetněkrát, tak mě to celkem štve. Zaujal mě celkem ten olejíček Albisan, dá se koupit asi jen přes internet že?? Dávala jsem si ho do vyhledávače ale v lékárně.cz  jsem ho nenašla....Díky enndi

www.ckhi.cz   tam ho najdeš tummenupp

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1VrIGXDASuAKh96.png  http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1U7IGXDASwQKk57.png

Není tady

#28 10. 6. 2007 12:13

Me
♥♥♥♥♥♥-

Díky moc za rady!!Já jsem z toho byla taky už neštastná,vždy,jak začne léto a koupání,tak někde něco chytím.Překvapili jste mě s těmi bazény-já si právě myslela,že rybníky jsou nebezpečnější,a že naopak v bazénu to ten chlor vydezinfikuje..
Nexxi:A je teda ten Clotrimazol volně prodejný,nebo na předpis?

Není tady

#29 10. 6. 2007 19:17

nexxi
♥♥♥♥♥--

Me napsal(a):

Díky moc za rady!!Já jsem z toho byla taky už neštastná,vždy,jak začne léto a koupání,tak někde něco chytím.Překvapili jste mě s těmi bazény-já si právě myslela,že rybníky jsou nebezpečnější,a že naopak v bazénu to ten chlor vydezinfikuje..
Nexxi:A je teda ten Clotrimazol volně prodejný,nebo na předpis?

Me, je na předpis, dr mi jich dycky napíše horu až se v lékárně diví lol vyšla mě dřív jedna krabička asi na dvě koruny, ted nevím, neb jich mám doma zásobu

" Je lepší litovat, že jsme něco udělali, než toho co ne."

Není tady

#30 14. 6. 2007 7:40

HB
♥♥♥♥♥--

Cihla napsal(a):

jo a taky občas  hódně příliš častý sex big_smile , ale to se u nás zas tak často nestává lol Asi jak je to dole podrážděný a furt se člověk meje.. hmm

me taky dvakrat az trikrat tydne nepripada moc casto...a uz je to zase tady:rolleyes: zmena partnera vskutku nepomohla prilis na dlouho (ale zaplatpambu aspon za ty 4mesice...) asi zkusim ten jogurt...smile

The worse is yet to come...
http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#31 14. 6. 2007 20:20

Cihla
♥♥♥----
Místo: Plzeň

HB: to moc nechápu.. já to s tím častým sexem myslela tak, že když už se něco stane a máme s drahým určité období (tak 1x za půl roku), dokážeme na to "vlítnout" třeba 10x za víkend, a to pak opravdu občas skončí podobnými zdravotními obtížemi.. ale je fakt, že když o tom tak přemýšlím, často jsme ve vaně a s pěnou, tak to možná bude i spíš tím, schválně se na to zkusím zaměřit (jestli to období teda ještě někdy přijde, poslední dobou nějak nic sad )

Není tady

#32 14. 6. 2007 20:33

HB
♥♥♥♥♥--

Cihla: ja se spatne vyjadrila...melo to byt spis "me teda dvakrat az trikrat tydne neprijde tolik, abych z toho mela tyhle potize.."
10x za vikend??? to jsem jeste nezazila...myslim, ze by me to zneschopnilo na hodne dlouho...hmm
no, ted to prelecim gyno-pevarylem a pak zkusim jogurt po kazde soulozi...snad to k necemu bude...smile

The worse is yet to come...
http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#33 22. 6. 2007 20:41

Paja
♥------

ahoj ja bych se chrěla zeptat včera jsem byla u gynekologa a dneska celej den mam unik moči ale dříve předtím jsem to nikdy neměla až po včerejším vyšetření nevíte někdo co stím moc děkuju

Není tady

#34 23. 6. 2007 8:10

Kuricka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Pardubice
Web

Ahoj holky:kapitulation:, mohu se optat, na toto téma, mám zrovna období, kdy bych si ji .... udrbala a nevím čím to je a k dr. se mi nechce:rolleyes:. Poradíte mi něco??? Díky godlike

http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/16470.pnghttp://text.glitter-graphics.net/crl/n.gifhttp://text.glitter-graphics.net/crl/a.gifhttp://text.glitter-graphics.net/crl/t.gifhttp://text.glitter-graphics.net/crl/y.gif MMB ID 13572

Není tady

#35 23. 6. 2007 9:08

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Tak koukám, jako blázen, jak nepotřebujete skoro lékaře. Tak já bych se svěděním šla vždycky k lékaři, žádná samoléčba, snad jen, kdyby se to přihodilo přes noc- tak ten jogurt. Pozor, nemusí se jesnat JEN o kvasinky, v každém případě to chce stěr ze sliznice a já po zkušenostech, bych si nechala udělat i rozbor krve hlavně na infekce ! Ani na gynekologii se vám neobjeví infekce, pokud na ně není vyšetření zacíleno ! Já jsem mívala svědění jen po ATB, nikdy žádný výtok, nikdy bolesti a přesto se nakonec ukázaly borelioza a  chlamydie. A dnes už se  nezjistí, kolik let jsem je měla....ale zbavit se jich, je problém !

Není tady

#36 23. 6. 2007 16:54

Dallea
♥♥♥----

kukusa napsal(a):

JJ rybnici a bazeni big_smile pekna neplecha - Nekoupala uz jsem se peknych par let vissla Az muj nynejsi gyndr mi poradil - namazat pipinu Niveou - voda neprotece!
Rybnici pouze ciste, bazeni raci vubec ne E, pac ten chlor to primo hnoji!

Jo a ten velmi casty sex taky hmmmmmmmmmmmm - tak jedine abstinovat dumbom

Neproteče? Vždyť ta dírka je "příliš velká" na to, aby se dala zaplácat krémem, ne? Che, che -no OK, tak dírka ne, ale stejěn nechápu, jak to může fungovat..:-/

Upravil(a) Dallea (23. 6. 2007 16:57)

Není tady

#37 23. 6. 2007 16:56

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Dallea napsal(a):

Neproteče? Vždyť ta dírka je "příliš velká" na to, aby se dala zaplácat krémem, ne?

A preco by malo, ved aj aj ta velika Nivea lol

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#38 23. 6. 2007 17:00

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Tak veškeré výtoky a záněty se mi naštěstí vyhýbají tongue, vůbec na to netrpím... i když - manžílek mi od své milenky přinesl dárek v podobě něčeho takového hmm

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#39 23. 6. 2007 17:28

Dallea
♥♥♥----

Aneri napsal(a):

Tak koukám, jako blázen, jak nepotřebujete skoro lékaře. Tak já bych se svěděním šla vždycky k lékaři, žádná samoléčba, snad jen, kdyby se to přihodilo přes noc- tak ten jogurt. Pozor, nemusí se jesnat JEN o kvasinky, v každém případě to chce stěr ze sliznice a já po zkušenostech, bych si nechala udělat i rozbor krve hlavně na infekce ! Ani na gynekologii se vám neobjeví infekce, pokud na ně není vyšetření zacíleno ! Já jsem mívala svědění jen po ATB, nikdy žádný výtok, nikdy bolesti a přesto se nakonec ukázaly borelioza a  chlamydie. A dnes už se  nezjistí, kolik let jsem je měla....ale zbavit se jich, je problém !

No, já mám pořád problémy, ale doktorka mi řekla, že výtěr je negativní a že z gyn. hlediska je tedy vše v pořádku. Ale já mám POŘÁD problémy a už mě to pěkně deptá. "Vynutila" jsem si žádanku na imunologii, ale nevím, jak vyšetření dělají, jestli se jen zaměří na něco (podle té žádanky od doktora) nebo je to komplexní vyšetření, ať už tam doktor napsal cokoli..? hmm Chci tím říct - např. pokud tam obvodní napsal podezření na chlamýdie, tak jestli mě vyšetří i na boreliozu aspol.

Upravil(a) Dallea (23. 6. 2007 17:30)

Není tady

#40 23. 6. 2007 17:34

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Dallea napsal(a):

Aneri napsal(a):

No, já mám pořád problémy, ale doktorka mi řekla, že výtěr je negativní a že z gyn. hlediska je tedy vše v pořádku. Ale já mám POŘÁD problémy a už mě to pěkně deptá. "Vynutila" jsem si žádanku na imunologii, ale nevím, jak vyšetření dělají, jestli se jen zaměří na něco (podle té žádanky od doktora) nebo je to komplexní vyšetření, ať už tam doktor napsal cokoli..? hmm Chci tím říct - např. pokud tam obvodní napsal podezření na chlamýdie, tak jestli mě vyšetří i na boreliozu aspol.

A jaké máš problémy? Jestli byl rozbor v pořádku, tak by to mělo být o.k., ne? Nezaměňuješ výtok s přirozeným výtokem, který se objevuje v době, kdy má žena plodné dny...

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#41 23. 6. 2007 17:44

Dallea
♥♥♥----

PPavlaa napsal(a):

Dallea napsal(a):

Aneri napsal(a):

A jaké máš problémy? Jestli byl rozbor v pořádku, tak by to mělo být o.k., ne? Nezaměňuješ výtok s přirozeným výtokem, který se objevuje v době, kdy má žena plodné dny...

Výtok nemám žádný. Ale bohužel, chce se mi skoro pořád čůrat (nebo mám aspoň ten pocit) a někdy mě při milování penis nepříjemně tlačí na moč. měchýř (ale urol. zánět nemám), někdy mě to při milování "dře" a někdy bolí v hloubce. Tyto problémy se dle libosti střídají a kombinujígrater Za chvíli už z toho zcvoknu asi. Když se nemilujeme tak týden, tak se no ta dva tři dny pak spraví, ale pak se to zase vrátí.

Není tady

#42 23. 6. 2007 17:59

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Jo tááák...bolesti při sexu asi někdy bývají, chce se to třeba jen malinko jinak posunout, ale jestli to je tak hrozný - mluvila jsi o tom s svou dr.?
Jak to tak píšeš, tak bych řekla, že to je močák, močové cesty a tak...ale když to máš o.k., tak to je divný...co na to dr?

Není tady

#43 23. 6. 2007 20:15

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Dalleo - nejsem lékař, ale myslím si, že u tebe se jedná evidentně o nějakou infekci. Jen je třeba zjistit, jakou...

Není tady

#44 26. 8. 2007 11:51

manny
♥------

cau holky, po masazi zad jsem zacala krvacet. Je to mozne? jsem v Anglii a mam spatne skusenosti se zdravotnictvim tady. dik manny

Není tady

#45 26. 8. 2007 18:56

Helča
♥♥♥----

Taky co vím pomáhá koupel, nebo alespoň opláchnutí hypermanganem.

Pravá cesta je ta nejtěžší.

Není tady

#46 12. 10. 2007 23:16

jetelík
♥♥-----

Mě Gynopevaryl ani Canesten nezabírají grater Slyšela jsem, že na prevenci je dobrý Wobenzym, ale taky je pořádně drahý a musí se brát dlouho - už jsem si pro něj v lékárně skoro byla, ale nakonec mi tam doporučili Candilac, je to 30 tablet v balení (asi za 300) a nechávají se rozpustit v ústech. A zatim je to dobrý tummenupp

Není tady

#47 16. 10. 2007 14:58

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Jako prevence je taky dobré používat  na mytí intimo.Lactacyd..

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí