Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 9. 6. 2007 18:03

x256987
Host

Knížky

Jaká knížka je pro vás ta úplně nej? Co vás zaujalo v poslední době?

Já zrovna čtu víceméně dokumentární knihu, jmenuje se Ženám patří půlka nebe, je to záznam osudů obyčejných ženských, zajímavé. A ve frontě čeká Malý princ, četla jsem ho kdysi hrozně dávno a dostala jsem chuť se k tomu příběhu vrátit.

#2 9. 6. 2007 18:10

Doubravka
♥♥♥♥♥--

Re: Knížky

Judit díky!

Hodně mě oslovily všechny knížky Zdeňky Jordánové.
Velmi lehkou a čtivou formou podaný takový ten základ, jak a proč se nenechat "unášet životem", ale aktivně si ho tvořit.

Není tady

#3 9. 6. 2007 20:58

leny.wood
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kladensko
Web

jéé, Judit, takový pěkný téma, já knížky úplně žeru smile

teď mě oslovil spisovatel Colin Falconer. Náhodně jsem si od něj půjčila v knihovně knížku Soucit s ďáblem a zaujala mě natolik, že jsem si od něj zapůjčila další dílo a plánuji od něj přečíst co nejvíce knih, píše zajímavě a příběh mě vždy totálně pohltí. Bohužel teď mám od něj knihu Aztécká perla, ale nebere mě tolik, jak jsem očekávala, takže v pondělí běžim do knihovny pro jiný titul big_smile

Člověk míní, život mění.
Život je krásný, ale přesto končí smrtí.
http://leny-wood.wp.cz/wp-content/uploads/wp.cz/leny-wood/horse.jpg

Není tady

#4 9. 6. 2007 21:57

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Soucit s ďáblem..no to bych mohla napsat já lol
Jak bude čas na čtení, hned si to půjčím!
Momentálně nej je u mě Cílek - čtu ho furt dokolečka, protože tam vždycky znova najdu něco, čeho jsem si nevšimla. Má neuvěřitelně inspirativní způsob myšlení: z vědeckého základu vzhůru...esoterika všedního dne...
A když chci odpočívat, tak Terry, Terry a zase Terry(teda Pratchett)....kdykoli a jakkoli.Pobaví, potěší a poučí.
Judito - to je o jakých babách? Myslím národnost a dobu...můžeš o ní kdyžtak něco málo-stručně?
já mám taky dobrou -Dcery Eviny od Kaari Utrio (historie evropské ženy)

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#5 10. 6. 2007 1:36

leny.wood
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kladensko
Web

lupina montana napsal(a):

Soucit s ďáblem..no to bych mohla napsat já lol
Jak bude čas na čtení, hned si to půjčím!
Momentálně nej je u mě Cílek - čtu ho furt dokolečka, protože tam vždycky znova najdu něco, čeho jsem si nevšimla. Má neuvěřitelně inspirativní způsob myšlení: z vědeckého základu vzhůru...esoterika všedního dne...
A když chci odpočívat, tak Terry, Terry a zase Terry(teda Pratchett)....kdykoli a jakkoli.Pobaví, potěší a poučí.
Judito - to je o jakých babách? Myslím národnost a dobu...můžeš o ní kdyžtak něco málo-stručně?
já mám taky dobrou -Dcery Eviny od Kaari Utrio (historie evropské ženy)

mě ta knížka strašně dostala, bylo to o náboženství v nějakým tom nízkym století, když to řeknu hodně blbě big_smile . příběh byl vyprávěn z několika úhlů pohledu, je jasně vidět, jak si dřív nemohla nic říct proti víře, protože jinak z tebe udělali hned kacíře - doufám, že si to ještě takhle pamatuju rodna . fakt pěkná knížka, doporučuju.

jinak mě zaujala ta knížka, o níž napsala Judit a pak ta od tebe ty Dcery Eviny smile - hned si zapisuju a mrknu se po tom big_smile

Člověk míní, život mění.
Život je krásný, ale přesto končí smrtí.
http://leny-wood.wp.cz/wp-content/uploads/wp.cz/leny-wood/horse.jpg

Není tady

#6 11. 6. 2007 12:18

Gia
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Doubravka napsal(a):

Judit díky!

Hodně mě oslovily všechny knížky Zdeňky Jordánové.
Velmi lehkou a čtivou formou podaný takový ten základ, jak a proč se nenechat "unášet životem", ale aktivně si ho tvořit.

NEdávno jsem četla od Zdeńky Jordánové - Dítě jako šance pro Tebe    - doporučuju tummenupp

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1VrIGXDASuAKh96.png  http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1U7IGXDASwQKk57.png

Není tady

#7 11. 6. 2007 20:39

x256987
Host

Je to o Češkách narozených ve 30. až 50. letech, součást projekut "paměť žen". První díl se jmenoval Ženská vydrží víc než člověk a byl o ženách o jednu generaci starších.

#8 17. 6. 2007 9:16

Cihla
♥♥♥----
Místo: Plzeň

Jojo, Terry Pratchett je skvelej tummenupp jinak ctu fantasy jako takovy (Szapkowski, Tolkien) a historicke romany, ty mam misto cerveny knihovny (napr. Rytir zelene ruze, to by bavilo i segru - "Harlekynarku" lol )

Není tady

#9 8. 7. 2007 17:20

mauska
♥♥♥♥---

Nedavno jsem dostala Onegin byl Rusak od Ireny Douskove, jedna z nejlepsich knizek co jsem za posledni dobu cetla tummenupp

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10046;126/st/20100111/dt/5/k/acc5/preg.png

09/05/09 2 Clearblue testy ukazuji +!!!; 26/05/09 utz, srdicko bije!!! 27/06/09 NT screening; 30/06/09 prvni navsteva poradny; 24/08/09 velky utz v CR - OK, bude to kluk!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí