Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 9. 6. 2007 13:22

lilyy
♥♥-----

perspirant driclor

Máte někdo zkušenosti s tímto přípravkem? Co si myslíte o složení? Bojím se toho množství aluminia. Děkuji

Není tady

#2 10. 6. 2007 16:19

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Re: perspirant driclor

Ten obsah je vyšší, ale já jsem Driclor zkusila a teď mi stačí ho použít jen jednou týdně (i méně) a nic jiného už nepoužívám. Takže kdyby se sečetlo denní používání antiperspirantů, tak by to množství al. za týden možná bylo stejné.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#3 11. 6. 2007 9:05

lilyy
♥♥-----

Také jsem ho zakoupila, používám ho třetí noc, ale poslední 2 noci byli děsné. Hrozně to štípalo. Když jsem probírala na netu diskuze na toto téma, tak spousta lidí tvrdilo totéž. Ale asi se to musí vydržet. Jinak po prvním použití jsem pocítila 100% změnu. Žádný pot. Opravdu to funguje. Až je to neuvěřitelné.

Není tady

#4 13. 6. 2007 0:26

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Lily, netrap se. Já jsem to vydržela jen tři noci, protože mě to pak taky hodně štípalo a od té doby opravdu jen jedenkrát týdně a neštípe to. A hlavně - stačí to.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#5 13. 6. 2007 8:40

lilyy
♥♥-----

Tak to "ráda" slyším - čtu. Děkuji

Není tady

#6 13. 6. 2007 9:41

Lucka 1
♥♥♥♥♥♥♥

Taky používám a jsem spokojená,ikdyž někdy se můžu udrbat big_smile jak to štípe dumbom Nevěřila jsem tomu,ale fakt to funguje.
Poprvé jsem tam toho naplácala moc a spálila jsem si kůži,takže bacha a fakt stačí jen jemně potřít smile

Není tady

#7 14. 6. 2007 12:52

Ennyen
♥♥-----
Místo: Louny

Lilyy,neboj se toho,fakt to funguje.Použila jsem 5 nocí a teď mi stačí udržovačka 2x týdně.Štípe to,ale dávám si na to studené ručníky a není to pak tak hrozný.Zhruba do hodiny mě to přestane kousat.Považuji to za malý zázrak, v těhle vedrech mám suché podpaží :-)

Není tady

#8 28. 6. 2007 10:59

sandonorica
♥♥♥----

Ted uz ho pouzivam jen dvakrat do mesice, podle potrebya rozhodne to funguje.To staipani se da vydrzet, musi se to fakt natrit jen na mista poceni, kolem to hrozne pali. tummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí