|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tuli paráda taky se drž!!!!
Není tady

Holky děkuju za podporu. Řekla jsem mamce ať přijde co nejdřív, hned až se vzbudí (vstává kolem osmý až půl devátý ale je mi jasný že zítra to bude zrovna v půl desátý
). Pak než se sem přihartusí... Předpokládám že nejpozději v deset bych mohla vědět výsledky. Každopádně když tu nebudu ani v poledne tak jsem naštvaná
No musim to vydržet do zítra, i když nevim jak. Tak dobrou a všem snažilkám úspěšnou noc 
Není tady
Tak já se přidám ke gratulacím........Rači super moooooooooooooooooc gratuluju.A Petuše držím palečky.
Já si dělala test dnes a mám jen jednu čárku i přes to,že sem to 10 dnů nedostala.Tak nevím co mám za poruchu,když to vždy dostávám o 2 dny dřív a ted toto.Hmmmmmmm.
Není tady

Dorazila ta hnusná červená mrcha 
Bublino já to v dubnu dostala o 12 dní později, pravděpodobně šlo o oplození vajíčka, ale neuhnízdění. Testr může ukázat / a se spožděnou MS to oplodněný vajíčko odejde... Ale taky je možnost že tvůj test kecá. držim palce, aby to bylo tak
Není tady
Petrušo, to je mi moc líto. Ale teď už také vím, že snaženíčko je nejhezčí 
Bublino, jaký jsi si dělala test? Nejlepší je růžový GS Mamatest....
Není tady
Peťo, to mi ani neříkej... já se začala radovat, když jsem Tě tu viděla teď ráno... a ona přišla mrcha... 
Není tady
Peťo to je škoda, já myslela, že se přidáš
......................... tak ti aspoň držím
, aby ses už brzy dočkala (třeba hned další měsíc) a nemusela jsi čekat tak dlouho, jako já a ostatní dlouhodobé snažilky a umělinky.............
Není tady
Petrušo tak ti držím palce at to vyjde co nejdřív třeba další měsíc:-))
Tuůipánko měla sem asi test best nevím to jistě byli tam 2 za 40.Mamatest u nás v lékárně neměly.Počkám týden a pak zas zkusím test jinej teda pokud mrška nedorazí:-)
Není tady
Bubli, pokud by test pořád mlčel a MS taky nikde, zajdi si už raděj za Dr.. nemá cenu čekat další měsíc... píchne Ti injekci a ta MS uspíší a budete se moct dřív snažit a neztrácet čas čekáním na MS, která se někde zapomněla 
Není tady

Račí.... holka moje šikovná 

Přeju ti...ať to všechno klapne a ty máš za pár měsíců zdravé miminko..... 
Ani nevíš, jakou mám vždycky radost, když některá ze starých známých najde na testu dvě // 
Opatruj se !!! 
Upravil(a) Pinky (19. 6. 2007 16:29)
Není tady
Petruško taky jsem to už viděla pěkně nadějně, chjo zatím nám štěstí nepřeje, ale neboj ono nám to taky vyjde - třeba hned tento měsíc
(podívej Tuli a Račí)...
Bubli, taky bych být tebou šla k dr, testy ti to ani ukázat nemusí, ikdyž zrovna test Best je pěkně citlivý mě ukázal // min.měsíc i tenhle, ale stejně jsem to pak dostala
. Tak jsem si ho udělala schválně i teď kdy mám MS jako hrom a už byla jenom /, tak nevím jestli nemám nějaký předmenstruační HCG hahaha 
Upravil(a) romča25 (19. 6. 2007 18:15)
Není tady
Jé, ahoj Pinkajz! Tebe jsem neviděla ani nepamatuju! Jak válčíte s tou klučičí přesilou? 
Moc děkuju za obrázky, Áda je sladká!
Není tady

Holky díky za podporu. Romčo myslíš že jsme na řadě příští měsíc? To by bylo fajn, vemem si sebou lenku a bude to
A samozřejmě dneska chodim po Globusu a jedna těhule za druhou. Do toho je něco s malým, zvrací, kvůli každý kravině brečí, ale tak že se začne úplně zalykat až se mu zvedne žaludek a zase zvrací a tak dokola. Takže dneska fakt super den 
Upravil(a) Petruša (19. 6. 2007 19:59)
Není tady
Jojo to znám, u nás se to těhotnými také hemží
(někdy si říkám, že mi to dělají schválně haha)... Dnes u mě v práci byla paní a říkala, že chtějí mimi a snaží se asi 4měsíce a teď měla týden zpoždění, tak počkala ještě 2 dny a pak si udělala mamatest, který ji vyšel okamžitě krásné //, ale bohužel začala za pár dnů krvácet a přišla MS. A její dr řekla, že si to vsugerovala! Je to vůbec možný vsugerovat si HCG?? Já si spíš myslím, že se jednalo o biochem.těhu, ale o tom prý dr nechtěla ani slyšet...
Není tady

já si myslim co ty. Doktorka je divná
Není tady
Zdravím všechny, tak jsem dneska ráno testovala a na dvou testech mám stín, byl vidět trošku i vlimitu pak ztmavl víc. Teď zpytuju protože jsem měla včera depresy, kvůli nížší BT (dneska už je zase na 37st.) a vyrazila na pivo! 
Doufám že do zítřka trochu ztmavnou a že to konečně vyjde, snažíme se už rok a půl a já už sem otupělá a těm stínkům zatím moc nevěřim.
Upravil(a) Chicony (30. 6. 2007 13:11)
Není tady

Neboj, pivo nevadí. Rozhodně ne takhle na začátku. Držim palečky ať ty stíny krásně tmavnou
Upravil(a) Petruša (30. 6. 2007 21:15)
Není tady
Chicony moc držím palce jaký test jsi zkoušela?
Není tady

ahoj sáři... Koukam na tvůj metřík, to se určitě snažíte jak diví viď? My taky (dneska jsem 12DC), ale už ani nějak nepočítam s úspěchem
Tak doufam že budete úspěšnější.
Není tady
Peťo, no už jsem si říkala, kam jsi se ztratila
ale pokud pracujete pečlivě na sourozenci, tak to je jasné 
Není tady
Ahoj Petruš jo jo byl milovací maraton ale jsem jako ty vůbec tenhle měsíc nechci věřit protože to zklamání je vždycky naprosto příšerné a hlavně nebudu testovat jen měřit BT
Není tady
Dneska ráno jsem testovala a zatim neztmavli jsou pořád velice slaboučký. Testy mám Best 2, a potom nějaký český noname. Maj citlivost 20, dělala jsem i jeden s citlivosti 25 a tam byla čárečka téměř neviditelná a po termínu. Teplotu nemám nic moc - nebo spíš jak kdy, takže asi zase zítra testnu. Dik za podporu
Není tady

leni neztratila, akorát to tu nějak nestíham. včera jsem to teda v noci trochu rozjela, ale to byla vyjímka. A když kouknu na téma Snažilky, tak jen zíram kolik tam toho přibývá a fakt jsem mimo. Je nějaká nová těhulka?
Jenifer tak kdo s koho jo?

sáři já taky testovat nehodlam, ale to řikam furt a stejně to nevydržim. Nikdy jsem to nedělala, protože jsem nemusela a teď cejtim že už mi to trochu začíná přerůstat přes hlavu, že už to neni jen to "až se povede tak se povede, žádnej stres"
Chicony to je zajímavý že ti BT tak kolísá. Ale já tomu moc nerozumim, jen co jsem tu pochytila. Zkus ten mamatest, holky tady o tom Best2 psaly že tam bývá slabá druhá / a pak nic. tak nevim....
Není tady