|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ja se pocikam
Raciiiiiiiiiiiiiiiii to je genialni
holka zlata, drzim vsechny pesti, to je uza ... uza ... uzasne 
Není tady
Pavko v pátek jsem objednaná k dr., budu 34 DC (bez jednoho dne týden zpoždění), tak uvidím, co se mnou dr. provede, podle mě asi UZ bude, no a krev podle UZ,............................ no uvidíme, jestli už něco uvidí..........Jinak, když jsem byla před cca 3 týdnama u něj na kontrole, tak jsem se ho ptala, za jak dlouho mám přijít, když MS nedorazí a on říkal ten týden. Jinak se asi pěkně nasměje, protože minulý týden jsem mu volala a prosila ho, ať mi napíše tu žádanku na rehabku na mojžíšovku 
Není tady
rači, beruško, ani nevíš, jakou mám radost
myslím na Tebe a těším se na samé dobré zprávičky 
Není tady
Ahoj holky !
Račí, móóc gratuluju !!!!! Opravdu si to už holky zasloužíte....
Tak ať se vyvíjí vše jak má a budu držet palečky !
Ještě vám ostatním teda posílám těhu bacílky
, dokud ještě nějaké mám 
Není tady
Račí - musím taky potichoučku gratulovat - jsou to moc pěkné čárečky a výborná zprávička, tak jen tak dál!!!!!!!

Není tady
Holky to je síla, jak se vám ty těhotenské metříky posunují, to snad ani není pravda, jak to rychle letí........Jerry a Kačík před porodem, Clare už vlastně skoro taky (počítám, že s dvojčátkama to bude asi dřív) a Eli bude za chvilku za půlkou. Jééé já už bych chtěla takyyyyyyyy.................
Teď jsem ještě zvědavá, jestli bude na UZ jedno nebo díky Clomhexalu bude úroda větší 
Není tady
No Raci... to bude jeste prekvapko, ja mela clostylbegit a mam 1
. To leti raciiii, ja budu rodit a ty uz budes skoro v pulce ... ale drzim palce.
Není tady
račice taky potichu gratuluju...držím palečky at vše jde jak má a je to ok
Není tady
Rači, konečně jsem se sem dostala
abych osobně mohla poslat gratulaci
měla jsem tak šílenou radost, že kdyby mě někdo viděl, jak se tu zubím do monitoru a juchám u toho, asi už by mě vezli ve svěrací kazajce
čárky jsou krásné a úžasně sílí!!!! ať je tam jedno nebo dvě, to je jedno, hlavně ať se vše krásně vyvíjí a to dlouhé snažení byla jediná komplikace na cestě k miminku
mám z Tebe ohromnou radost!!!!
Není tady
Leni díky 
Je mi jedno, jestli jedno nebo 2, hlavně ať jsou a jsou zdraví. Jedny dvojčata už v rodině máme, tak vím, co to obnáší............je to mazec
.............nicméně bych to měla (vzhledem ke svému věku) vyřešený jednou provždy...........
Není tady

Ahoj Račí,
mám ohromnou radost, že když už se sem zas jednou dostanu dočítám pak takovýhle úúúžasný zprávy 
Gratuluji!!!
Není tady
Teda Račí taky připojuji óóbróóvskou gratulaci! A ty čárky pěkně sílí to je super a hlavně mamatest určitě nelže...
Vždycky, když se štěstí usměje na některou z nás, tak se uklidním a říkám si, že jednou to dopadne každé. . . A klobouk dolů před vámi co se snažíte už tak dlouho - nevim nevim, jak já bych to zvládala... Takže ze srdce přeju ať si těhotenství v klidu prožiješ a užiješ
a na konci zdravé :dudlik
Není tady

račice moc gratuluju k těm krásným čárkám. Doufam že taky budu mít někdy takový 
romčo tak MS mi zatím nedorazila, břicho mě jako na MS nebolí. Dneska mi bylo blbě (v pátek taky, ale obojí bude asi tlakem), a špinim. Tak světlounce jako když končí MS, respektive po konci MS. Tak doufam že se to nerozjede (nikdy jsem to tak neměla), to by mě fakt naštvalo
o a taky mě bolej prsa jako když jsem byla těhu, ale nevim, prostě si nemyslim že jsem.
Upravil(a) Petruša (18. 6. 2007 20:01)
Není tady
Račí,strašně moc Ti gratuluju,hrooooooozně jsi mě potěšila
:hjarta:Doufám,že Tě mi dlouhodobky budeme následovat 
Není tady
Bože,samozřejmě jsem chtěla napsat my dlouhodobky 
Není tady

Holky já trubka jsem si až teď přečetla ( a samozřejmě mi došlo že o tom vím) že při těhu je vyšší teplota. Okolo 37 st - tak já mam 37,1. Asi to nevydržim a když to zítra nedostanu, koupim si test. Ale to špinění mi prostě dělá starosti...
Není tady
Peťo, no konečně rozumná řeč
šupej pro test a nejpozději ve středu ráno testuj
pokud se to špinění uklidní, tak by to mělo být v pohodě, kdyby ne a byly by //, raděj si zajdi k Dr, ale myslím, že i tak by to mělo být v pohodě 
Není tady
Petruško to zatím vypadá dobře... Ty // by tam už zítra mohly být vidět, takže držím moc moc palce ať to dopadne - tento měsíc je pěkně úrodný hihi a to špinění je asi celkem normální pokud se to nerozjede v krvácení, takže už se těším na tvé oznámení o // !!!!!!!!!

Není tady
Romi, Peťa psala, že 6 měsíců 
Není tady

já doufam že je to v pohodě, neni to vůbec s příměsí krve. Už jsem volala mamce, aby mi ráno přinesla test. Jestli sem během dopoledne vlezu (normálně to nedělam, nemam s malým čas), tak je to jasný. Když mě neuvidíte, tak byla jen jedna
romčo snažíme se půl roku. Vim že to neni až tak moc, ale byla jsem těhotná dvakrát a vždycky velice rychle - porvé za měsíc snažení (bohužel v 6tt zamlklé těhu) a podruhé jsme spolu spali jen 2x a bylo to
tak jsem teď byla naivní a myslela si že to půjde taky rychle.
Není tady
Petruše držím pěsti na zítřek!Já taky špinila,ale bylo to dobrý,toho se ještě neděs,pořád není nic ztraceno!Rači taky gratuluju a moc držím pěsti a Ivušce taky!!!Vůbec všechny holky držte se a ať Vás těhulek přibývá!!!!!!
Není tady