|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
RAČÍíííííííííííí!!!!
To mám radost :strostark: Potichounku gratuluju a pokud je čárka krásně vidět a sílí, je to na nejlepší cestě a za pár dní to Mudr. potvrdí, je to super
No a paradox? Ono to tak většinou je u všech "dlouhodobých" snažilek, že když se na všechno vyprdnou, tak do toho vlítnou
je nás tu už hromada stejných příběhů 
A že se objevuje nejdřív kontrolní - to je úplně normální! Držím palce, ať je vše OK a gratuluju těhulko naše
!!!!
Není tady
Račí, to je nádherná zprávička. Nechci zatím gratulovat,abych něco nezakřikla,ale mám obrovskou radost a držím palečky!!!

Není tady
Holky moc děkuju
Nemůžu tomu ani uvěřit, pořád se na ty testy musím dívat. Manžovi jsem to včera ukázala, tak nejprve nechápal.........musela jsem mu vysvětlit, že // znamená, že možná budeme mít miminko
..........ale taky jsem ho zchladila, že to ještě taky klapnout nemusí, nicméně, že naše snažení má nějaké výsledky.
Holky jak se vkládá do příspěvku fotka, testy jsem vám vyfotila.........bohužel to neumím vložit, můžete mi s tím některá pomoci prosíííím
Není tady
Račí, já jsem na ty // koukala nevěřícně celou dobu, byl to jak sen.
Neboj, začneš věřit, přijde to samo..
A co příznaky?
S tou fotkou ti neporadím, já to posílala Andri, ta mi je tam vložila. 
Není tady
Tak jo, pošlu tu fotku Andri a poprosím ji, ať ji vloží. Jo a kdybyste holky na těch prvních 2 testech ty druhé čárky neviděly (což asi neuvidíte), tak se nedivte, byly to opravdu jen skoro neznatelné stíny.........
Ivčo zatím žádné příznaky, jen větší prsa, trošku víc bolí, pálí mě po jídle žáha (někdy mi po jídle není úplně nadvakrát) a bolí podbřišek, většinou po stranách u vaječníků, hlavně ta pravá strana.
Není tady
RAČÍKU to je úžasná zpráva. Mám óbr radost. Sakra já nevím co psát, proč u lidiček který mám ráda mi dojdou slova. V každym případě držím palčáky 
Upravil(a) Pavka (18. 6. 2007 9:50)
Není tady
Račice, mám stejné příznaky. Po jídle mi nebývá dobře a pobolívá mě podbřišek na pravé straně, až jsem se trochu bála, že je to mimoděložní těhu, ale to je normální 
Není tady
Holky ještě jednou díky. Strašně moc bych to přála i vám ostatním, zejména umělinkám a dlouhodobým snažilkám, sakra už si to přece zasloužíme ne???
Není tady
Račí mooooc gratuluji, ale zatím úplně potichoučku, aby se to nezakřiklo.

19.6.2008-3840g,53cm; 1rok-9,6kg - 73cm; 2 roky 13,5kg - 87cm
28.8.2010 - 2960g,49cm, M- 5320g, 58cm.Není tady
RAčíků moooc a moooc gratuluju a téď hlavně ať to dopadne dobře. To je super, dlouho tu nebylo takové povzbuzení. 
Není tady
Račíku super 
.Móóóc gratuluju a držím palce ať je vše,jak má být 

Není tady
Račí, moc, moc, moc gratuluju. A já ne potichu, ale pořádně nahlas! Bude vše v pořádku, uvidíš a piš, piš, piš. A neboj, my tě budeme hned následovat:)
Není tady
račí, veliká gratulace, mocpěkný čárky

Není tady
Jé Andri díky moc za tu fotečku 
Holky díky za gratulace, strašně dobře se to poslouchá resp. čte............nějak mi to stejně nedochází 
Není tady
Račí krásný čárky
Však ono dojde až poroste pupík, mamino 
Kdy jdeš na krev? Nebo rovnou na UZ?
Není tady