|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Tak jsem teď testla mamatestem a / . Opravdu jsem se snažila vykoukat tam ty //, ale cca po minutě čučení, když se mi zdálo, že se tam rýsuje aspoň duch, tak jsem mrkla a byl fuč, takže to asi opravdu byla MS - no, ale řeknu vám mít ji takhle krátce napořád, tak pořádně ušetřím za vložky a tampóny 
Není tady

romčo mě to čeká pozítří.Takže doufam že nečeká...
Holky chtěla jsem se zeptat: když ženská otěhotní cca v půlce cyklu (samozzřejmě pokud má v půlce cykluu OVU), tak už tu MS co má dostat vlastně za 14 dní nedostane? Nebo tu ještě jo a za dalších + - 28 dní už ne. Protože to by znamenalo, že už při tý druhý je těhu 6 týdnů a to už musí bejt na UTZ vidět a přitom pár dní po vynechání tam většinou nic není. A až třeba za dva týdny teprve "tečka" bez srdíčka (a to by zase spíš nahrávalo že už ta první MS nepřijde a je jasný že 2 -3 týdny po otěhotnění tam nic vidět neni) doufam že jsem to nenapsala moc zmateně, neumim se pořádně vyjadřovat 
Není tady
Romi, tak to je škoda, ale ta slabá MS byla fakt podezřelá... a kdyby se slabá opakovala, tak asi zkus raděj něco na podporu růstu sliznice, prootže to pak vypadá, že ji nemáš dostatečně narostenou (a roste každá měsíc nová, takže ta slabá MS teď není určitě následkem silné minulý cyklus
) zatím zkus třeba mateří kašičku (hodně doporučovaná na růst sliznice) nebo třeba kontryhelový čaj 
Peti, sice jsem moc nepochopila Tvůj dotaz
, ale zkusím odpovědět na to, co jsem pochopila, že se ptáš

předpokládá se, že otěhotníš v půlce cyklu (ale to už jsi vlastně 2tt - týden těhu, protože těhu se počítá od 1.dne poslední MS). Vajíčko potom nějaký ten den putuje vejcovodem do dělohy a tam se uhnízďuje. Zhruba tak 10.den po oplodnění je vajíčko uhnízděné a tělo začíná produkovat těhotenský HCG hormon. Proto některé ženy, testující už před termínem MS, mají pozitivní test už před termínem MS.... tak 14.den po ovulaci, kdy Ti mešká MS, si děláš těhotenský test a už jde u většiny žen poznat, jestli jsou nebo nejsou těhotné... to je tak ten 4tt(28DC - den cyklu). pak se objednáš k Dr a ten už kolem 35DC(5tt a tak 3 týdny po oplodnění) může na UTZ vidět gestační váček. Ale není to pravidlem, někomu je váček vidět dřív, někomu i později, protože nemají všechny ženy pravidelný 28denní cyklus s ovulací 14DC 
doufám, že se mi povedlo trefit se do toho, na co ses ptala 
Není tady
Ahoj Romčo,
budu zítra netrpělivě čekat na výsledek testu, určitě tam budou // ! A kdyby ne, není nic ztraceno. Já měla minulý měsíc také jen jednodenní MS a 14 dní na to mi dr. naměřil už výstelku úplně normální a právě v tomto cyklu jsem i otěhotněla.... 
Není tady
Ahojda, tak dnes už se žádné testování nekonalo, protože se mi ráno krásně rozjela MS, teď už je jak má být
. Ale i přesto jsem si nechala v lékárně koupit tu mateří kašičku
. Jinak za 6 týdnů mám slíbenou nějakou krásnou dovolenou, tak jsem moc ráda, protože se teď soustředím hlavně na výběr a nemyslím pořád jen na
. Naplánovali jsme ji zrovna v době ovulace, tak uvidíme uvidíme ...
Petruško, takže zítra..... Držím mooooc palce 
Není tady
Holky od kdy se vlastně počítá první den cyklu, když začnu špinit a nebo až když krvácím??
Není tady
Romi, pokud to před 3 dny bylo jen špinění, počítej ode dneška... vzhledem k tomu, že Ti nějaký DC sem, DC tam v ničem neudělá "bordel" (jako třeba nám, co musíme od určitého DC brát léky a musí to být přesně), tak bych to počítala ode dneška 
kam pojedete? doufám, že si z dovolené dovezete poklad 
Není tady

romčo díky, ale nějak tenhle měsíc v to nedoufam.I když je to divný, protože jsme se snažili nejvíc
Vy pojedete na dovču, budete si užívat a to by bylo že by nebylo

Není tady
Leni nejraději bych nějakou exotiku, ale tam je teď v létě období dešťů, takže nejspíš Egypt nebo Turecko... Jen aby se nám ta spermíci v tom teplu moc nepřehřáli
Petruško podívej na Tulipánku - taky to tenhle měsíc nečekala a najednou ... 
Chjo, štve mě ten můj dlouhý cyklus co bych za to dala kdyby byl třeba 27 dnů 
Není tady
Romi, jen se moc nerouhej
co by holky, co jim MS chodí po 50 i více dnech a jen po vyvolávačce, daly za Tvůj krásný 30-ti denní

Není tady

romčo ráda bych dopadla jako Tulipánka
leni jak to vypadá s tebou? Půjdeš na umělý? Já se nevyznam v těch zkratkách
Není tady
Peti, já jdu v pondělí na UTZ, aby zkonrolovali, jak jsem reagovala na stimulaci (píchala jsem si hormony na podporu ovulace) a potom v úterý nebo ve středu nás čeká 2.IUI (inseminace - manžel jde asi 2 hodiny přede mnou a odevzdá spermie, oni je v laboratoři trochu zpracují a vyberou z nich ty kvalitnější a potom je takovou jakoby stříkačkou stříknou mně rovnou do dělohy.... ulehčí jim tím cestu a je větší šance, že se zadaří....)
je to jedna z šetrnějších a míň náročnějších metod asistované reprodukce 
Není tady

leni tak mooc držim palce ať se konečně zadaří
Není tady
Ahoj, jsem tu nová a prosím Vás všechno o radu. Poslední očekáváná menses se dostavila dva dny se spožděním, byla dosti slabá a tak jsem si dělala těhotenský test. Vyšel negativně. Dostavilo se pobolívání břicha a pocity na zvracení a i časté močení. Zkoušela jsem tedy znovu mamatest, také negat. Je zde nějaká možnost, že bych byla těhu a nebo jde o sugesci?
Děkuji Vám za odpověď.
Není tady

vendulko to je těžké říct. Možnost tu je, ne vždy musí test hned těhu ukázat (znam plno holek že test byl furt negat. i když byly těhu) ale sugesce to taky může být. Asi musíš holt ještě vydržet buď do příští Ms nebo pár dní a zkusit znovu test. Anebo si zajdi na krevní testy
Není tady
Vendulo, nejjednoduší řešení je zajít si za Dr na krev - můžeš klidně i k obvodní jako samoplátce
ale spíš na gynekologii 
Není tady
Ahoj a díky Vám moc za odpověď, jak tak pročítám diskuze, je asi nejlepší řešení opravdu buď počkat a nebo zajít na krevní test,ale ona dobrá rada od zkušenějších také není k zahození a proto ještě jednou díky. S těhotenskými testy je to opravdu těžké.
Není tady
to máš pravdu
těhot.testy bych opravdu brala jako informativní 
ale velice často se stane, že má někdo slabší MS a příznaky a nic z toho není... jen nějaký hormonální výkyv a další MS už je jako obvykle
pokud nepůjdeš na krev, tak další test můžeš zkusit třeba tak za týden 
Není tady

to jsem ráda že jsem dobře odpověděla. To už ze mě asi začíná bejt ostřílená snažilka
No i když až tak moc mě to netěší, radši bych byla těhule
Není tady
Snad asi každá žena, která se snaží otěhotnět si přeje aby to už konečně vyšlo a přisuzuju jakýkoliv výkyv fyzických pochodů těhotenství, aby se přesvědčila. Budu muset vyčkat a uvidím. Snad to vyjde. Je super si s někým o tomhle nezávisle popovídat.
Není tady
Vendulko, takže bys tam ty // ráda viděla, ju?
tak držím pěsti, aby se brzo zadařilo
jak dlouho se pokoušíte?
a kdyby sis chtěla pokecat s někým, kdo je na tom stejně jako Ty, klidně pojď pokecat na CHAT: snažilky 
Není tady
Ráda bych je tam viděla, tím si jsem jistá, ale přítel jaksi taksi není 100% jistý, ale snaží se se mnou. Snažení netrvá moc dlouho. říkám si, že když to vyjde, tak to vyjde a chcí tomu dát volný průběh. Uvidíme jak mi tahle myšlenka dlouho vydrží, než propadnu touze po mimi nadobro. Díky za pozvání na chat.
Není tady
Ahoj holky:)
Chtěla bych vám oznámit, že po roce a půl snažení. 3 měsících od laparky a 3 měsících léčby Clomhexalem se mi na mamatestu konečně ukázali //. Paradoxně v měsíc, kdy ani nevím, kdy byla ovu, protože nebylo žádné měření BT ani ovu testy, můžu jen odhadovat, že to mohlo být v době cca plus mínus kolem 13 DC.
V pátek 27 DC, jsem si ráno dělala test, a po dlouhé době tam byl při hoodně bližším zkoumání viditelný slabý stínek druhé čárky, odpoledně když jsem se na něj dívala, tak jsem si říkala, že tam nic není, jen moje zbožné přání, tak jsem udělala odpoledne ještě jeden test a ten stínek tam byl znovu (tentokrát v limitu) a o trochu silnější, ale pořád skoro neviditelný. MS o víkendu nepřišla, tak jsem testovala včera večer a čárka už byla v limitu krásně viditelná, i když pořád slabší a dnes ráno znovu a o malinko silnější. I když se čárky objevují v limitu cca za 5-10 minut, tak ještě pořád nenaskakují dřív jako ty kontrolní, nicméně BT dnes 37,1, takže zatím dobrý. Jinak žádný příznaky nebyly, kromě větší bolesti prsou a pálení žáhy.
Vím, že ještě nemám vyhráno, že to teprve začne, ale pro mě je důležité i to, že tahle léčba funguje a kdyby něco, můžu v ní dál pokračovat.
Testy jsem pro vás vyfotila, ale nevím, jak se tam ta fotka vkládá..............
Není tady
Vendulo, málokterý chlap je 100% přesvědčený o tom, že teď to mimi chce, viz můj případ a případ mnoha holek tady. Jen málokdy je to tak, jako např. v Zoufalých manželkách
Toho snu a nátlaku manžela, abychom si pořídili mimi, jsem se už vzdala a teď těhu jsem a manžel rád je a prý se i těší 
Není tady