29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, tak jsem to dnes dostala...
Tuli, to je ale krásný metřík , takže hádám, že kontrola u DR dopadla dobře !!
Není tady
Ahoj Romí, to je mi líto. Pokud se nepletu, tak se ti to stalo už podruhé za sebou, podle mě by sis měla skáknout k dr. aby ti udělal nějaké vyšetření (třeba hormonální profil - dělá se 2-3 DC) a příp. nasadil nějakou léčbu, podle mě to není úplně OK, že se ti objeví // a pak přijde zpožděná MS.......
Není tady
Račí, minule mi z krve opravdu naměřily HCG, ale tentokrát tam určitě nic nebylo. Použila jsem moc citlivý test seratec a best2 a myslím, že mi vyšly falešně pozitivní, na mamatestu nic nebylo ani stín. Minule vyšel i mamatest... Takže pro příště budu testovat opravdu jen mamatestem, ten sice není tak citlivý, ale ukáže // jen když tam opravdu něco je. Tak snad příště...
Není tady
No Romí, ale Best a Seratec mají vyšší citlivost - 20 jednotek a Mamatest má 25. Takže podle mě tam něco bylo, ale bylo to nižší než minule a zase to neklaplo (jak víme, je to věc zcela běžná, končí prý tak většina těhotenství). Já bych si k dr. rozhodně zašla, alespoň pro Duphaston nebo Utrogestan. Držím palce, aby to do třetice už klaplo na 100 %.
Není tady
ahojky všem, tak jsem objednaná na první kontrolu k dr. 28.6. tak držte palečky, taky jsem nějak začala mít strach. Ivuš jsem se chtěla zeptat ty jsi kolikátý den DC?
Upravil(a) sharon (14. 6. 2007 8:55)
Není tady
Já vím, a proto si myslím, že můžou reagovat i na něco jiného, no uvidíme příště a kdyžtak už pak k dr půjdu. A na co se dává ten Duphaston a Utrogestan? Nebo že bych k dr zašla zítra ...
Není tady
Romčo, je mi to líto, že další měsíc nevyšel. Ty Besty vychází bohužel falešně dost často Já myslím, že je lepší chvilku s testíkem počkat, ež být zklamaná. Tak hurá do dalšího letního pokusu.
Není tady
Duphaston a Utrogestan (nebo příp. Provera, v injekci je to Agolutin nebo Neolutin) jsou progesterony, které se dávají v druhé fázi cyklu např. při špatné funkci žlutého tělíska, nedostatku progesteronu, nepravidelné a bolestivé MS atd. Taky pomáhají mimísovi se příp. líp zavrtat a udržet ranné těhotenství. Samozřejmě, že pokud je těhu špatně založené, tak ti žádný prášek ani injekce nepomůže.............
Není tady
Jinak mě teda Best falešně pozitivní nikdy nevyšel, a ani jsem tam nikdy neměla ani náznak nebo stínek druhé čárky, vždy sněhobílo jako u mamatestů, takže já jim věřím .............
Není tady
Sharon já jsem dneska 37.DC
Holky, mě v CAR dr. říkal, že do 50jednotek hcg se vůbec nebere jako pozitivní, že se to stává velmi často, že dojde k oplodnění a to trošku zvedne hladinu hcg,ale dál těhu nepokračuje a normálně přijde menzes. Takže v Artu berou za pozitivní až od 50jednotek hcg v krvi.
Není tady
No to jsi mě Ivi teda nepotěšila s tím co ti řekl Dr. .. teď se bojím ještě víc..
Není tady
Proč, tys měla méně jak 50jednotek?
Není tady
Nene Ivi já ještě nebyla na kontrole, jen jsem si tím uvědomila, že mít tlustice neznamená že je vyhráno..
Není tady
To sice není,ale ve většině případů tlustice znamenají slibný začátek, nezapomeň, že já chodím do CAR, kde jsou problematické páry. Tak se neboj...
Není tady
Romčo, ani nevíš, jak je mi to moc líto, že ti to zase nevyšlo . Těšila jsem se, že spolu budeme vybírat kočárek. Ale to neva, první 3 měsíce jsou u diabetiček ještě rizkovější, než u nediabetiček. No a hlavně: třeba se to podaří už příští měsíc spolu se Sářicí
Upravil(a) Tulipánka (14. 6. 2007 19:42)
Není tady
Ahoj Tuli, no, příští měsíc to určitě nebude. Máme pauzu nejméně v červenci. A pak to bude určitě ten vaječník bez vejcovodu. A tobě moc držím palečky, ať se vše dobře vyvíjí a nenastanou žádné komplikace.
Já nechci být moc náročná, lae ráda bych byla těhotná do Vánoc
A na rady jaký kočárek vybrat.... budu chodit k vám na radu (tedy, doufám, že se dočkám)
Upravil(a) Romisek (14. 6. 2007 19:18)
Není tady
Ahoj holky, tak já už zas dnes žádnou MS nemám a nebo už mám po ní, já jsem fakt asi divná
......
Tuli, koukám nový metřík . Třeba to s tím kočárkem ještě dopadne za pár... (doufám, že né let
). Jinak já bych asi šla určitě do trojkolky Cortiny ta oranžovo tmavá - je boží, včera jsem jí viděla ve městě na vlastní oči
...
Ivčo to máš pravdu - já měla minulý měsíc naměřeno HCG jen 45,5 a taky jsem to pak po pár dnech dostala a to jsem si dřív myslela, že když v krvi je alespoň něco, tak je vyhráno HAHA!!
Romísku to uteče jak voda a taky bych ráda aspoň do Vánoc ...
Není tady
Romi, takže jen včera a už zas nic? a jak silné to včera bylo a po kolika dnech? třeba to nebyla MS
Není tady
Leni včera to byl 30 DC já to tak nějak vždy dostávám. Ráno jsem začala špinit, pak to bylo takový růžový, ale na vložce vůbec nic a večer jsme se milovali, tak tam ta krev byla to jo a dnes už nic ani špíňo... Strašně nerada bych si dělala nějaký naděje, protože včera jsem se s tím už smířila, že jsem to dostala a dnes tohle...
Není tady
Romi, tak to vidím hoooodně nadějně... ráno bych na Tvém místě určitě testovala, protože je ředa žen, kterým se nějakým způsobem v termínu MS ozvala a pak nic..... a teď jsou těhule jak poleno
Není tady
Leni děkuju za naději, ale já to viděla nadějně už 2x po // na testu a vidíš jak jsem dopadla. Zítra rozhodně testnu. Možná jsem měla MS tak slabou, protože ten minulý měsíc jsem ji měla extra silnou, tak mě všechna sliznice odešla minule a na teď tam nic nezbylo haha... A nebo se teprve rozjíždí a teprve to přijde, každopádně dám vědět
Není tady