29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Mašule,
díky za přání, minulí // duchové zmizeli, ale teď už jsou čárky pořádné a každým dnem sílí. Ve středu mám jít na gyndu.
Upravil(a) Tulipánka (11. 6. 2007 6:56)
Není tady
Tak dneska jsem si znova zkusila testíka druhá čárka je už téměř stejně silná jako kontrolní.
Není tady
Ivuško paráda. Vím, že se hrozně bojíš, ale už máš alespoň trochu radost?
Upravil(a) Pavka (11. 6. 2007 8:48)
Není tady
Ivuško, držím moc palce...i na nohouch
Není tady
Zlatíčka, to víte, že radost mám. Ale strach ještě větší,ale snažím se ho nepřipouštět. Naděje umírá poslední.
Není tady
Tak to je slovo do pranice, to jsem chtěla slyšet (číst). Jsi bojovnice se vším všudy
Není tady
Holky kam se vlastně má psát o těch // tady nebo do snažilek? Mám v tom teda pěkný chaoz..
Není tady
ahoj, chci se zeptat.. neměla jít dneska IVA k Dr. ?? a když ano, tak kdy se asi vrátí ??
Není tady
Ahojky - všem novým těhulkám mooooooc blahopřeju a držím pěsti, ať vše je jak má.
Sáři - neboj, vyjde to příště!!!!!
Fool - myslím, že máš dnes jít na gyn - tak určo tam fazolku najdou - neboj!!!!!
Není tady
Márci, myslím že Ivča má jít zítra. Dneska testovala a měla tlustici silnou skoro jako kontrolní
Není tady
Ivuš! Drž tu čárku zuby nehty a nepouštěj!!!! Tvůj životní příběh sledovat, to je dokonalá detektivka
ať je vše OK!!!!
Není tady
holkyyyyy mám zprávu od FOOL
Mufi máme 4,5 mm a srdíčko nám bije o stošest - je to nádherné. Mám obrázek, tak ho večer dám na net. Vše je ok...
jupííííííííííííííííííííííííííííííí
Není tady
Ahoj holky, teď jsem přiletěla z práci a čtu a zírám ...
Fool, to je skvělé - na druhou stranu strašné, jak ti doktoři dokážou člověka vybláznit a vynervovat... Ale teď už se můžeš jen radovat, mooooc gratuluju!
Ivo, ta silná čárka - to je skvělé, myslím, že máte s Tuli vyhráno:)
Já jsem taková na vážkách, přijde mi ta moje čárka, že se ukázala moc brzy (cca 9 dnů po ovu nebo leda že by byla ovu dřív, ale to pochybuju). Včera jsme se s přítelem milovali a měla jsem pak takový růžový výtok, jinak už nešpiním. Takže zítra po dvou dnech od prvního testování zase testnu a uvidíme Testovala jsem TT Seratec a lékárník říkal, že je nejspolehlivější, ale na netu psali, že se často ukazuje jako falešně pozitivní, takže zítra klasika mamatest...
Není tady
Romčo, zítra tu budu čekat nejnovější testík se 2 silnicemi.
Ve středu jdu na gyndu, tak věřím, že vše dobře dopadne. Tento měsíc je mooooc dobrý, pro Ivu, Fool-picka a určitě i pro nás dvě
Není tady
Tuli to víš, že to bude ok! Myslíš, že už by ve středu mohlo být na ultrazvuku něco vidět?
Není tady
Holčičky sleduju vás všechny a moc vám přeju,ať už jste všechny v tom ,,jináči,,.Ale až to budete mít jisté/i když jistota je až po porodu/,mohli by jste ke každému novému a u vás všech zaslouženému těhu založit témátko a oznámit to nám všem.Já nestíhám,a nejsem sama,číst všechny snažilkovská témátka a mrzí mě,že mě třeba některá čerstvá šťastná těhulka uteče.To víte,jsem baba zvědavá a protože mám sama prcka tak těhu a miminkama prostě žiju.Nebo alespoň jedno témátko,kde by jste hlásili dvě čárečky a srdíčka a tak.I když vlastně nevím,jestli se to teď může,když je ta přestavba......Takže vám všem přeji // co nejdříve a těm,co už je mají,ať je vše tak jak má být a na UZ je vidět srdíčko jako zvon,pa Iva.
Není tady
Holky gratuluji a jsem ráda, že i Fool vše dobře dopadlo. Ivuš, vydržela jsi o svém tajemství nikomu neříct nebo už to manža ví??
Není tady
Zatím nikdo neví,ale manžel asi tuší...
Není tady
to pro něj bude krásná zpráva, kéž by bylo všechno v pořádku
Není tady