29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Romčo, komu jsem se měla pochlubit? Myslíš manželovi? Ten už ví, že mám zpoždění, byli jsme na dovče a první testík také viděl
Jinak // jsou tam pořád
Upravil(a) Tulipánka (10. 6. 2007 19:08)
Není tady
Jitka zdraví Jitku
// jsem měla už i minulý měsíc, ale hooodně slabné a hned 2. den začaly mizet. Tak snad už se tomuhle mimi bude u mě v bříšku líbit
Není tady
Holky, ano, já mám opět //, v krvi ale pouze 79 jednotek hcg, což je dost málo. Mám za sebou už 3x potrat a obávám se čtvrtého...
Není tady
Jo,jo, tentokrát přirozeně a na krvi jsem byla 31.DC. Minule to bylo přesně tak, ze začátku nízké hcg, pak vzestup do normálních hodnot a 9.tt zjištěno, že se mimi nevyvíjí a srdíčko nemá akci. A předtím jsem to ani nedotáhla tak daleko...Mám zjištěný antiosfodolipidový syndrom.
Není tady
Já to blbě napsala - antifosfodolipidový syndrom + mutaci MTHFR genu a ještě k tomu protilátky proti emryu.
Není tady
Sama se v tom moc nevyznám, jedná se o nějakou krevní poruchu,ale abych pravdu řekla, přesně nevím, co to znamená. Při minulém těhu jsem si píchala do břicha léky na ředění krve, brala Prednison a stejně to nepomohlo, tak nyní neberu nic.
Není tady
Ivčo, dnes jsem na jedné diskuzi na netu četla dotaz od jedné paní, že má HCG 11,8 a prý jestli může být těhotná, tak jsem si říkala, tak to asi těžko.... Ale jelikož diskuze byla už nějakou dobu stará, tak pak napsala, že těhu opravdu je, al že jí HCG narůstalo velmi pomalu, tak se netrap i tak to může vyjít. Mně min.měsíc naměřili HCG 45,5 ale mimi se neudrželo, takže teď jsem taky moc zvědavá...
Není tady
Holky strašně moc gratuluju a moc držím palce 14 dní nebudu a tak doufám že až se vrátím budete už mít těhu potvrzené z krve a já že ty dvě nahlásím příští měsíc. pac pac:)
Není tady
Ivuš, ono to často vyjde až když to člověk zdá. Tělo má samouzdravovací funkci, třeba se to ještě zlepší. A zkoušela jsi nějakou alternativní léčbu?
Není tady
Romčo a kolikátý den po OVU to bylo?
Tuli, já už toho zkoušela tolik, že sama si ani nepamatuji, co všechno. Spíš jsem teď chtěla všechno vysadit na přestat myslet na věčné běhání po doktorech a tohle mě zaskočilo.
Není tady
lenko B já bych to svoje štěstí obětovala za tvé. Klidně bych si další měsíc počkala, kdyby místo toho to tenhle měsíc vyšlo tobě.
tulipánko gratulace, romčo a ivčo taky, doufam že u vás všech bude vše v pohodě
Není tady
Jo asi myslíš to moje HCG, byla jsem cca 3 týdny po ovulaci...
Není tady
No tak to bylo hodně nízké, já měla 3 týdny po OVU přes tisíc jednotek,ale i tak to nebylo to pravé...
Tak snad teď už budeme víc štěstí.
Není tady
Tuli mě to tenhle měsíc nevyšlo byla jsem i na krvi a negativní
Není tady
AHojky kočky...jsem po 1 IVF a mám spoustu pozitivních testíků,které stále sílý i krev je pozitivní na UZ byl gestační váček...teď v SO jsem byla na pohotovosti pro silné křeče do podbřišku a bylo zjištěno,že v děloze je 1 plodové vejce,ale embryo nikde...tkž já až budu mít příště // už se neraduju...budu se radovat až budu mít folíčka v náručí...zítra jdu na gyndu,tak se uvidí jestli se folíček někde neschovává..tak uvidíme...všem držím palce
Není tady
Mufinko já čekám na tebe:):)ale hlavně strašně doufám že Foolík bude vpořádku:):)pak jsme na řadě zase my:reta:
Není tady
Fool-picku,
musí se počítat se spoustou problémů, ale pokud by se člověk nemohl radovat na //, tak v tom případě ani při narození prcka, protože stále ještě může zemřít. No a pak může mít nějakou těžkou nemoc, později nehodu.... Ne, ne, ne, radovat se člověk musí při každé pozitivní věci, protože radost dělá život optimističtější a kdo je více šťastný, déle žije. I když s neúspěchem musíš vždy počítat a nesmí tě z přílišné radosti úplně převálcovat.
Tak držím pěstičky, aby se mimi našlo, určitě to bude v budoucnu pěkný/á šprýmař/ka
Sářice,
to nevadí, budeme ti držet pěstičky i příští měsíc!
Není tady