29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, nechcete skočit třeba do snaženíčka? Toto by mělo být trochu přehlednější
Není tady
Ivo, díky za přání, cítím v kostech, že ani tobě už to nebude dlouho trvat. Jakmile se člověk odrazí ode dna, už to musí být jen lepší!
Není tady
Holky to z vás mám radost, Ivuš i Tuli moc gratuluju, to už budete zakládat jarňátka 2008 nebo se ještě vejdete do zimních mimísků????? Hlavně aby bylo všechno v pořádku a Ivuš, hlavně tobe tfuj tfuj hodně štěstí
Není tady
Holky já to nevydržela mazala jsem do Kauflandu a koupila testy, pošlu Lence na mail a prosím jestli by to sem mohla vložit, děkuju...
Není tady
No moc bych si to přála, ale pravda je, že už tolik neskáču radostí a počítám i s MS, dostávám to kolem 30 DC, tak uvidíme, každopádně k dr, tak až za 2-3 týdny.
Není tady
takže takto vypadá testík Romči25 komentář už kdyžtak dodá sama
Není tady
no tak takhle nějak vypadal můj testík 26 dc, romčo myslím, že můžu s klidem gratulovat, jé to se nám to pěkně rozrůstají nové těhulky.....
Není tady
ukázaly se do 1 minuty, ale stejně nemám takovou radost jako minule
Není tady
No pokud to zase dostanu, tak hnd zajdu k dr, jestli nemám třeba nějakou cystu, protože to už by snad ani nebylo možný.
Tuli ty nemáš žádné špinění nebo men.bolesti?
Není tady
Romčo, špinění nemám a popíchává mě občas v podbřišku, jako když bych byla nachlazená. Je pravda, že je to asi vždy na pravé straně. Ale minulý cyklus s // jsem MS dostala 31. DC hned ráno a i BT se mi teď stále drží kolem 37 st.
Já si teď spíš dělám starosti s blokací inzulínu, mám teď glykémii 18,5 (hodnota cukru v krvi) a normálně je do 7 Snad tyhle jednorázovky mimi moc nevadí, ale měla jsem tyto problémy už ve středu, čtvrtek, pátek a dnes znova. Vždy jednou denně
Prostě mi nefuguje inzulín a cca. po 2 hodinách najednou všechen začne účinkovat a já mám zase naopak moc málo cukru v krvi. A nikdo neví, čím to je
Upravil(a) Tulipánka (10. 6. 2007 10:50)
Není tady
To tedy vypadá dobře, no uvidíme , BT jsem tenhle měsíc neměřila - nechtěla jsem na to moc myslet ani jsem doma neměla koupený test, ale když jsem včera viděla ty tvé // a dnes to špinění, tak jak když do mě střelí, tak jsem pro TT letěla haha
Není tady
Ach jo, tak s tímhle žádnou zkušenost nemám, ale asi bys měla co nejdřív k dr kvůli tomu, chystáš se?
Není tady
Romčo, já vím, že mi neporadíš, jen jsem si chtěla postěžovat
Právě že diabetoložka si myslí, že příčinu toho nenajdeme, snad tedy alespoň najdeme nějaký lék (mám teď jeden, funguje ale jen při slabých blokacích, myslela jsem, že bude fungovat při všech).
Není tady
Holky, moc Vám gratuluji, máte velikou šanci!!! To já z poz. testíku žádnou radost neměla a držím se hodně při zemi.
Není tady
Tulipánko, ty máš k tomu ještě takové starosti? Tak to ti nezávidím, buď opatrná.
Není tady
Tuli a romčo držím palečky at jde vše dobře a přinesete odbré zprávy o tom,že druhá / sílí a je vše ok
Není tady
Ivuš, jestli jsem to správně pochopila, máš tento měsíc zase //?
Každá máme své problémy a trápí nás přesně ty problémy, které nás můžou v životě "nakopnout" a něco naučit.
Není tady
Nejsem nějak v obraze, IvaM - už se jí to stalo několikrát ?
Není tady