29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak milé Babinetky.... a tady prosíme směřujte svoje povídání o tom, které se objevily // , která na test teprve čeká a podobně
zde můžete volně diskutovat s vědomím, že se jedná o CHAT a tedy že příspěvky neslouží k archivaci, ale řádově po vašem tisícím příspěvku diskusi uzavřeme a založíme vám stejnou, s pořadovým číslem II.
Není tady
Tulipánko,moc gratuluju
Není tady
Tuli, to je úžasné!!! hrozně moc gratuluju!!!!!! a přeji hooodně štěstí a za pár měsíců se těším na slohovku z porodu
Není tady
Teda Tuli ta je krááásná a do limitu, tak to je super znamení - už žádní duchové!!! Nechci nic gratulací zakřiknout, ale tohle vypadá opravdu dobře, takže GRATULUJU! A jak se cítíš, nějaké změny??
Není tady
Ronjo, já taky měla ovulační testy - minulý měsíc jsem použila ovu test 99 a byl celkem napr. Píší tam, že přd ovbulací se čárka zbarví min jako je proužek kontrolní, ale spíš silněji což se u mně nestalo. 3dny se tam proužek objevil, ale ne silný. No a tento měsíc jsem použila ovu test LH28 a čárka se objevila před ovu okamžitě a mnohem silnější než kontrolní. Teď mám cca 7 dní po ovu a mívám ji až kolem 19-20 DC.
Tuli vůbec se ti nedivím, že jsi to nevydržela já bych taky testla
Není tady
Ahoj Romčo,
když se nám to společně povedlo minulý měsíc, tak už se těším i na tvoje //
Žádné změny zatím moc nepociťuju, vše může být způsobeno i něčím jiným. Je mi špatně po jídle, chodím asi každou půlhodinku na záchod, ale jinak nic dalšího
Upravil(a) Tulipánka (9. 6. 2007 22:09)
Není tady
Tulipánko ty se máááááááááááááááááááááááááš:-))
Tak gratuluji mooooooooooccccccccccccccccccc.
Já jako vždy čekám každý měsíc zda dorazí perioda nebo ne.
Není tady
Tuli taky ti v dobrým závidim a moooooooooooc gratuluju. Já čekám a čekám a čekám (jsem cca 20DC)
Není tady
Děvčata, také jsem nevěřila, že by to mohlo vyjít a když jsem kolem sebe viděla další a další těhotné, tak jsem propadala depresi. A tenhle měsíc jsem tomu fakt nevěřila, hned měsíc na to, kdy se mi // objevily poprév. A předtím půl roku hormony a nic.
Ale vyjde nám to všem, to vám garantuju!
Upravil(a) Tulipánka (9. 6. 2007 22:40)
Není tady
jak dlouho se snažíte? My sice ne až tak dlouho, ale vzhledem k tomu že první těhu (skončilo špatně) bylo za měsíc a druhé během dvou nechráněných styků, tak jsem si naivka myslela že to půjde rychleji
Není tady
tak to bych řekla, že to sakra stačí. To se divim že ti z toho už nehrabe. Držim palce aby to už konečně vyšlo!!!
Není tady
Tuli, dívala jsem se, že minulý měsíc jsi měla slabou // a pak přišla MS... tak snad to bylo to pohnojení moc držím pěsti!!!
Peťo, neboj, dočkáš se a klidně se vsadím, že mě ještě předběhneš
Není tady
Ahoj Tuli, až teď jsem si přečetla tady v diskusi, že máš //, tak držím moc palečky, aby vše pokračovalo dobře. A gratulovat budu raději až později
Není tady
Dobré ráno, já dnes začala lehce špinit chjoo. Sice jsem to takhle měla i minulý měsíc a pak se // objevily, ale nakonec MS přišla, takže to nevidím dobře. No nedá se nic dělat...
Romísku a jak pokračuýješ ty? Musíš mít teď nějakou pauzu nebo ne?
Není tady
Romi a testovalas tento měsíc? kdyžtak ještě počkej - třeba špíňo ustane a budou // držím pěsti!!!
Není tady
Tuli, přeji hodně štěstí!!!
Není tady