Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 8. 6. 2007 16:29

kacatko
♥♥♥♥---

Piráti z Karibiku 3

Tak co na ně řikáte???
U mě trošku zklamání, přišlo mi to už hodně natažený, myslím že i ten druhý díl byl zbytečný... Ale nebýt těch dílů, zase bych si neužila Johnyho alias Jacka hjartahjarta
Ale jinak se mi trojka zdála až moc zdlouhavá a taky lehce zamotaná - než jsem se zorientovala, uběhla skoro půlka filmu big_smilevissla

Není tady

#2 8. 6. 2007 17:12

leny.wood
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kladensko
Web

Re: Piráti z Karibiku 3

já se na tenhle film docela těším, ale zatím mi každý říká, že to nestojí za nic, jak ty říkáš, kacatko, prý je to příliš natažený. tak uvidím, nechám se překvapit. budu pečlivě číst odpovědi a snad budu na tenhle film připravená smile

a to se prý točí čtyřka či co, tak nevím, co je na tom pravdy rock

Člověk míní, život mění.
Život je krásný, ale přesto končí smrtí.
http://leny-wood.wp.cz/wp-content/uploads/wp.cz/leny-wood/horse.jpg

Není tady

#3 14. 6. 2007 21:27

Holčička
♥♥♥♥♥♥-

Tak já tyhle pohádky můžu. hjarta Je fakt že z Pirátů bych měla zážitek, i kdybych viděla jen jedničku, ale proč si to ještě neužít, že tongue
Je fakt, že jsem se celý film těšila až se objeví Keith Richards (a mimochodem wow wink ) Ale třeba Jackovi dvojníci byli fakt vtipní... a vůbec. Prostě se mi líbil a neřeším, jestli to bylo zbytečné nebo ne. Já se bavila smile

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/l/lqhjsy07t.png    http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/6/6px9452lk.png

Není tady

#4 14. 6. 2007 22:15

janica
♥♥♥♥♥♥-

Už ta dvojka se mi v kině nelíbila, muselo se mi to rozležet. Trojka byla ještě horší, nerozležela se tak úplně, ale musela jsem na ten film myslet ještě asi 5 dní v kuse lollollol No a pak ležím v youtube a hltám každou ukázku co najdu lollollol
Takže délka přílišná na úkor zajímavosti - co mě teda odrovnalo byla čůrací pauza - to je degradace celého filmu - ale jinak zábavná podívaná a HLAVNĚ: co si budeme povídat - Jack Sparrow je prostě Jack Sparrow, pardon, Kapitán Jack Sparrow. wink

Není tady

#5 17. 6. 2007 9:10

Cihla
♥♥♥----
Místo: Plzeň

Ja miluju fantasy, takze je to muj salek caje.. bylo to chvilema zmateny, horecne jsem vzpominala na tu 2ku, kdo, s kym, co a proc, a bylo to narocnejsi na orientaci, ty jejich umluvy a podrazy, vyznat se v tom, ale ja mam takovyhle veci rada, kdyz je clovek prekvapeny nejakymi zvraty a podrazy tongue jen jsem na pochybach - ten konec me docela dostal a segra se svagrem tvrdili, ze Keira Knightly (ci jak se pise) uz odmitla tocit dal, a ze pry uz pokracovani nebude butter nevite nekdo, jestli je to pravda? Jinak budu teda pekne vztekla, ja vsechno hrozne prozivam a ten konec jsem skoro obrecela wink

Není tady

#6 18. 6. 2007 8:32

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Tak já trojku viděla taky a byla jsem z ní dost zklamaná. Čurací pauza mě taky překvapila va Scéna na lodi, kdy jí požádá o ruku a následně se i vezmou během souboje s ostaními piráty, mi přišla trapná a "americky sladká"...... roll Nejlepší na tom všem, je kapitán Jack Sparrow vissla big_smile

Není tady

#7 19. 7. 2007 17:22

Gabrielle
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Kladno
Web

Dvojka se mi líbila, ale trojka je zbytečně natažená. Některé zápletky mi přišly nevyřešené (např. osvobození Kalypso nebo smrt Davyho Jonese - pořád jsem čekala, že se z toho ještě něco vyklube). Tak jsem myslela, žýe se nějak dozvím, jak Jack Sparrow vlastně zabil Krakena, proč Sao Feng nesnášel kapitána Sparrowa nebo kam se posune to jiskření mezi Elizabeth a Jackem z 2. dílu... A ono nic...
A navíc jsem netušila, že závěrečná scéna je až po těch dlouhých titulcích, takže jsem o ni přišla...

Upravil(a) Gabrielle (19. 7. 2007 17:22)

Není tady

#8 20. 7. 2007 7:46

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Ono tam ještě po titulkách něco bylo??? Nevíte někdo co? lol

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#9 23. 7. 2007 16:54

Gabrielle
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Kladno
Web

Jo, ségra mi to prozradila, oni totiž měli na dveřích kina ceduli, ať počkají až s odchodem po titulkách...

Bylo to o 10 let později, kdy Elizabeth čeká na tom svém ostrově, drží za ruku asi 10letého synka a Will Turner kráčím vodou k nim... Tak nějak...

Upravil(a) Gabrielle (23. 7. 2007 16:55)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí