18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, chtela bych se zeptat, zda nekdo pouzivate zvlhcovac vzduchu a jestli je to k necemu.
Ja o nem take uvazuji, protoze suchy vzduch mi fakt zacina vadit. Nejlepsi vzduch je po bource, to je uzasne na prochazky. Chtelo by to vyrabet si takovy i doma
A pokud ano, tak jaky?
Mafy
Není tady
Já jsem koupila zvlhčovač kvůli synkovi - alergik, astmatik. Bydlíme v paneláku, kde je děsně suchý vzduch. Poutím ho na noc. Myslím si, e mu to pomáhá. Kdy ho nezapneme, tak ráno je oteklý, patně dýchá. My máme nějaký obyčejný cca za 1500kč. Zatím funguje 2 roky dobře. Dávám do něj kupovanou vodu neperlivou - tu nejlevnějí. Před koupí si ale zjistěte nějaké informace - v jak velké místnosti bude....... .
Není tady
Ahojky, my jsme si koupili okrasnej zvlhčovač - jsou tam diody a z toho jde pára je to hezký. A řekla bych e ikdy byl jenom za 800 tak e mi pomohl, jeliko ho mám hned u sedačky a kdy koukám na televizi tak to mám pomalu u pusy. Trpěla jsem záchvaty kale - takovým tím suchým a teď u ani nevím, e jsem nějaký kael měla.Take doporučuju!!!!!
Není tady
Já jsem taky alergik a zvlhčovač jsem si přála. Pak jsem ho dostala a kdy jsem ho vybalila, přečetla jsem si, e je nevhodný pro alergiky a astmatiky. Ne ten, co mám, ale prostě zvlhčovače. Tak jsem se toho lekla a úplně nový mi leí v kumbálku. Kdyby ses, Mafy, rozhodla si nějaký koupit, tak já ti ho nabízím. Je to Solac - Mr.Pin. Stojí na krámě kolem 1500,-. Nechala bych ti ho za 900,- nebo se nějak dohodnem.
Není tady
Ahoj, diky za odezvu.
Ja jsem si koupila fontanku a je fanj.. navic i hezky vypada.
Není tady