Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#176 16. 9. 2008 9:16

Koloběžka.1
♥♥♥♥---
Registrovaný: 5. 10. 2007
Příspěvky: 349

Re: Jaký je vᚠsmysl života?

kalupinka napsal(a):

Nejsem mladá, zdravá, krásná ani bohatá. Přesto mě baví, jak žiju. Mám ráda svoje bydlení, svoji práci, koníčky, lidi, co se s nimi občas vídám. Umím být i jen tak doma sama se sebou a nepovažuji to za ztracený čas. Jsem přístupná naučit se něčemu novému a neumím usnout na vavřínech. Myslím, že se člověk učí a zdokonaluje celý život...pokud ovšem chce...Jsem otevřená vůči dalším novým zážitkům a lidem. Umím být ráda i za to, že třeba prší. Když mám možnost jít mezi lidi, jdu a vždycky se vrátím spokojená a obohacená. Umím přijmout fakta, na kterých není v mých silách něco měnit a umím zapracovat na tom, čeho chci dosáhnout. Když se mi něco hned nepovede, uznám, že třeba zrovna nebyl ten správný čas nebo že jsem nezvolila nejsprávnější způsob.  Když se mi něco povede, umím se z toho radovat. Nenatahuji se po věcech, o nichž vím, že jsou pro mě nedostupné a nezávidím těm, kdo se zdánlivě mají lépe, než já. Kdoví, třeba nejsou tak šastní, jak vypadají. Když se mi zdá, že bych ráda zkusila něco, co mi přišlo do cesty a nejde mi to, umím se z toho poučit a případně se zasmát sama sobě. Nedávám si vysoké cíle, ale pokud o něco stojím a snažím se, obvykle mi to vyjde. Uvědomuju si, že spousta věcí, které se mě týkají, záleží na mě samotné.

Nejsem žádný zázrak, ale neměnila bych. Líbí se mi na světě, i když v něm není všechno, jak má být. Ostatně, ani já přece nejsem akorát...!

Tys to napsala tak krásně "obyčejně" ...taky to tak nějak cítím. Dnes je mi tak pošmourno a toto se mi moc líbí, rozjasnilo mi to zrak smile a najednou vidím spíš ty povedené věci, než ty míň povedené ...jááá se mááám !


Zázrak je, když žijeme se zásadami, které necítíme jako okovy.

Není tady

 

#177 16. 9. 2008 9:51

Lucie_82
♥♥♥----
Místo: Berlin, berlin ... :-)
Registrovaný: 18. 4. 2008
Příspěvky: 249
Web

Re: Jaký je vᚠsmysl života?

Zit tak, abych byla spokojena sama se sebou a mohla se na sebe s klidem podivat do zrcadla. Bez obcasnych klopytnuti se to neobejde, ale i z tech je mozne se poucit.

Pro sve konicky, seberealizaci a praci na sobe. Nesoutezim, nesrovnavam s jinymi, pokud se snazim prekrocit stin, tak pouze ten svuj.

Proto, ze na svete existuji lide, se kterymi si mame co dat a jak se obohatit a posunout dal, at jiz v pratelske nebo ve vztahove rovine.


To see a World in a Grain of Sand ... W. Blake

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů