|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Co považujete za smysl života? Lásku a rodinu, zdraví vaše a vašich blízkých, peníze,... Pro co žijete? Co vás žene dopředu? Co vás naplňuje? Co je pro vás v životě nejdůležitější?
Není tady
samba napsal(a):
Co považujete za smysl života? Lásku a rodinu, zdraví vaše a vašich blízkých, peníze,... Pro co žijete? Co vás žene dopředu? Co vás naplňuje? Co je pro vás v životě nejdůležitější?
pro někoho asi fádní.ale PRO MĚ MOJE RODINKA-DĚTI A MANŽEL..

Není tady
více méně láska
vztahy, přátelství a tak všechno co s tím souvisí a taky se ten smysl během života trošku mění... 

Není tady
Zajímavé téma. Dostala jsem krásný mail - díky, že jsi. (Ty, kdo jsi mi ho poslala, víš, viď?
Dík ještě jednou za tohle vyznamenání) Tohle. Že má existence tady a teď snad někomu zpříjemnila minutu jeho života, nebo že jsem chviličku někoho poponesla na jeho cestě životem, když ho malinko opustily síly.
Že se cítím jako pevná skála, která je tady pro mé děti, když mě potřebují. Že se mi dostalo té cti, že mi byly svěřeny dvě nádherné dušičky, aby jsem jim spolu s mým m. pomohla na tento svět. A ta úžasná škola života, do které chodím 24 hodin denně a někdy zírám s pusou dokořán.
Ta mě baví a přináší mi potěšení.
Upravil(a) majkafa (8. 6. 2007 3:04)
TVORBA 
...
A pak pro mě jako Rybu nalezení (či spíše nalézání) rovnováhy a harmonie...
Upravil(a) Doubravka (8. 6. 2007 7:34)
Není tady
majkafa napsal(a):
Zajímavé téma. Dostala jsem krásný mail - díky, že jsi. (Ty, kdo jsi mi ho poslala, víš, viď?
Dík ještě jednou za tohle vyznamenání) Tohle. Že má existence tady a teď snad někomu zpříjemnila minutu jeho života, nebo že jsem chviličku někoho poponesla na jeho cestě životem, když ho malinko opustily síly.
Že se cítím jako pevná skála, která je tady pro mé děti, když mě potřebují. Že se mi dostalo té cti, že mi byly svěřeny dvě nádherné dušičky, aby jsem jim spolu s mým m. pomohla na tento svět. A ta úžasná škola života, do které chodím 24 hodin denně a někdy zírám s pusou dokořán.
Ta mě baví a přináší mi potěšení.
Tyjo, Majki, tohle mi nedělej, skoro jsem se v práci rozlítostnila 
Krásné 

Není tady
Smysl zivota je jednosude si ho zit. Ja osobne usiluju o to, abych byla v pohode, abych byla v klidu, aby me nic netrapilo a abych se mela rada. Kupredu me zena touha byt s sebou spokojena.
Upravil(a) vlcice_samotarka (8. 6. 2007 8:13)
Není tady
Mým smyslem života je neubližovat, neškodit, nikomu, tedy ani sobě ....
A na námitku, že nejsem ze svého pohledu schopná poznat, zda svým chováním ostatním ubližuju nebo ne můžu říct, že se vždy řídím při rozhodování svým nitrem, svědomím a intuicí.
Není tady
Mým smyslem je být jako banán s jogurtem. Vyvážená harmonická k sobě i k okolí. Nasytit a zkvalitnit......
Není tady
Tak po smyslu života zatím stále pátrám .... ano, snad je smyslem života harmonie, o které píše PavlaH ... a pak ještě poznání... snad přes to poznání člověk dosáhne té harmonie ... smyslem života je život prožít, ne ho proživořit ... nežít na úkor druhých ... naučit se být rád za zdánlivé maličkosti ... nevím, napadá mě toho spousta ...
Není tady

Život sám je zmysel života. Cesta je cieľ...
Není tady
Já ho zatím hledám...
)Není tady
Žádný smysl svého života nemám.
Není tady
Tak jak napsala Sel, zivot je smysl, kazdy den nas ceka neco noveho, poznavame nove lidi, nove vune, nove krasy, nekdy potesi jen krasne slovo ci rozkvetla kytka na louce....umet se radovat i z malickosti, z toho, ze je cloveku dano probrat se kazde rano a prozit dalsi den....
Není tady
Ty jo , Seli
Já jsem vždycky tvrdila, že cesta je cíl...
ale nakonec došla k tomu, že cesta samotná má vždycky začátek a konec a dokud má smysl jít, je tu něco, co náš motivuje. A to mě nejvíc v životě motivuje, krom jiných věcí.. je láska.
Částečně hledání harmonie, částečně hledání toho, jaký má ten život smysl a cíl a nové poznávaní a učení se...

Není tady
host eska ahoj 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Oxi napsal(a):
host eska ahoj
oxiiiiiiiiii 

Není tady
Když přijde otázka: Co je smyslem života?
, začne hledání odpovědi na ni
. Mít na té cestě vždy čistý štít
(svědomí), nad nikoho se nepovyšovat, před nikým se neponižovat, rozpoznat dobro
od zla
, o radost se podělit
, v bolesti najít útěchu
. Pokud jsou na mně závislí další lidičky, tyhle hodnoty jim předat. Smysl života je ráno se probudit a říct si: Dnes na mně čeká určitě něco ještě zajímavějšího, než včera
...no a kdyby se stalo, že tohle si zrovna po probuzení říct nemůžu
, tak aspoň najít sílu
přečkat těžké chvíle a věřit, že z a s e b u d e l í p ...

Upravil(a) LViktorka (8. 6. 2007 19:50)
Není tady
ZIT A PROZIT!
Není tady
jee to je krasne
kazda tu mate neco ta pekneho smyslem zivota 
to ja jsemnudna haha ..mym smyslem zivota je kariera
a muj zivotni sen ktery se tahne uz od mych 8 let
a je to spjato s karierou, s tim co citim je me poslani, a to ... zachranovat lidi a dat jim nadeji v tech nejtezsich chvilich zivota
miluji lidi!
Není tady
Milovat a pracovat 
smyslem mého života je na prvním místě můj syn,za něho bych i dýchala,dále manžel a širší rodina,zájmy a koníčky.
Není tady
Jedině mé děti...
Není tady
Judita napsal(a):
Milovat a pracovat
Víš co? Nechceš příští týden o víkendu toto tema probrat s nama na výletě brněnských babinetek? Jestli jo, zajdi na "kamarádku z Brna". Nezávazně.
Není tady