Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 8. 6. 2007 17:18

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: Má takový vztah vůbec cenu??

Natalie: proč se na to vůbec ptáš? Na tvém místě bych zdrhal, přijde mi, že tvuj přítel potřeboval někoho kdo se o něj a jeho dítě bude starat a on se bude mít super - může za kamarádama do hospudky.

Není tady

#27 8. 6. 2007 18:43

AlixaZS
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Natálie,
být tebou, zabalím mu věci a sbohem. Co se ti na něm vlastně líbí? Je to ON, se kterým chceš žít? Co ti vlastně dává vztah s ním? Žít a založit rodinu s takovým člověkem? Nebuď blázínek...  Dvě děti z předchozích vztahů, no já nevím... je vůbec zodpovědný? Věříš mu? Nemá jich třeba víc? A ty dluhy? No o tom vím své...Vím, že se asi nechtěl hned ze začátku chlubit, co komu dluží...ale do hospody chodí... No, já bych mu vyprala, vyžehlila oblečení, naskládala do tašek a poslala šupitopresto třeba té jeho zmalované mamince....a nebo k šípku  tongue
A že budeš začínat znovu? Je ti teprve 29, máš kde bydlet, máš práci, jsi samostatná...no prostě paráda!  A časem nějaký ten přítel se určitě najde...a tisíckrát lepší než tenhle... tummenupp

Není tady

#28 11. 6. 2007 9:53

Natálie
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Čechy

Pro PetraHL-Proč se ptám? Asi to potřebuji slyšei od ostatních, že to nemá cenu.Samozřejmě, že mu to vyhovuje, on se mnou nic ztratit nemůže, jenom já přijdu o pěkné roky života. Nechtěla bych skončit jako bezdětná paní, co sedí sama u stolečku  a ze zouflaství oslovuje cizí lidi, protože nikoho nemá.
Hlavně jsem si to uvědomila, kde pracuji, jak se kolegové ke mě chovají slušně, chtěla bych taky čolvěka trošku na úrovni.Hodně lidí mi to říká...
Díky za pozvbuzení:-).
V sobotu jsem s ním dala řeč, řekla jsem mu, co se mi nelíbí, že se zaměřuje jen na sebe na svojí práci a kupuje si věci pro sebe a je mu úplně jedno, že se mačkáme v garsonce ve starém baráku...taky jsem mu řekla, že bych chtěla v budoucnu dítě a on mi řekla, že fakt chci do tohoto světa přivést dítě?? Že on ne, proč to neřekl tenkrát těm přede mnou?On už má, tak ať druhej nemá nic...totálně se mi odcizil.
Ani moc mi to nevyčítal, myslela jsem si, že to bude horší...o to to bude lehčí:-).
Teď si dám klídek a pak si budu hledat někoho férového

Změna přichází pomalu.
Paul McCartney

Není tady

#29 11. 6. 2007 11:14

Sára6
♥♥♥♥---

Natálie napsal(a):

Holky, děkuji vám za rady, po víkendu se ozvu, jak to dopadlo:-).
Pro Sáru6-Jestli jsem to dobře pochopila, tak tvůj manžel či partner má taky děti z předchozího vztahu a máte společné děti? Nebo je nechtěl.Zda ano, tak to zvládáš?
Děkuji.

Poslala jsem Ti SZ.

Není tady

#30 11. 6. 2007 14:42

Natálie
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Čechy

Ahoj Sáro,
pokusím se Ti napsat ještě jednu soukromou zprávu, protože nevím, zda ta první se ti doručila.

Změna přichází pomalu.
Paul McCartney

Není tady

#31 11. 6. 2007 14:57

boruvecka
♥♥♥----

Natálie napsal(a):

Pro PetraHL-Proč se ptám? Asi to potřebuji slyšei od ostatních, že to nemá cenu.Samozřejmě, že mu to vyhovuje, on se mnou nic ztratit nemůže, jenom já přijdu o pěkné roky života. Nechtěla bych skončit jako bezdětná paní, co sedí sama u stolečku  a ze zouflaství oslovuje cizí lidi, protože nikoho nemá.
Hlavně jsem si to uvědomila, kde pracuji, jak se kolegové ke mě chovají slušně, chtěla bych taky čolvěka trošku na úrovni.Hodně lidí mi to říká...
Díky za pozvbuzení:-).
V sobotu jsem s ním dala řeč, řekla jsem mu, co se mi nelíbí, že se zaměřuje jen na sebe na svojí práci a kupuje si věci pro sebe a je mu úplně jedno, že se mačkáme v garsonce ve starém baráku...taky jsem mu řekla, že bych chtěla v budoucnu dítě a on mi řekla, že fakt chci do tohoto světa přivést dítě?? Že on ne, proč to neřekl tenkrát těm přede mnou?On už má, tak ať druhej nemá nic...totálně se mi odcizil.
Ani moc mi to nevyčítal, myslela jsem si, že to bude horší...o to to bude lehčí:-).
Teď si dám klídek a pak si budu hledat někoho férového

Vzdyt si odpovidas sama, myslim, ze vis co chces, ale chapu, ze je tezke udelat ten prvni krok. Ale v tvem pripade, pokud chces zit a ne prebyvat Ti nic jineho nezbyva...

Není tady

#32 11. 6. 2007 15:04

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

řekl bych, že tou jeho odpovědí vlastně rozhodl za tebe ...

Není tady

#33 13. 6. 2007 8:06

Sweepe
♥♥-----

Ahoj Natálko,

obdivuju Tě, jak to všechno v klidu zvládáš. Držím palce, aby jsi brzy poznala někoho skvělého.

Není tady

#34 13. 6. 2007 8:46

Sára6
♥♥♥♥---

Ahoj Natálie,

odepsala jsem na SZ.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí