29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím všechny,
chci se podělit s mým trápením.
Upravil(a) Natálie (22. 2. 2008 9:33)
Není tady
Natálko: zdrhej jak nejrychleji umíš.
On určitě nebude žít líp, styl jakým žil doteď mu vyhovuje a časem bude stahovat i Tebe, protože dluhy nějak splácet musí, tak jen je otázka času, kdy své naspořené úspory bude mámit i z Tebe a mít dítě s někým, kdo je zadlužený a platí alimenty na dvě děti a před ostatníma je takový jak píšeš? Fakt tohle asi nemáš zapotřebí, protože jestli už je to takhle v takovém stavu, tak jak to bude za rok, za dva...to se Ti bude odcházet ještě hůř a zpětně zjistíš, že už jsi ho dávno měla poslat do kytek...
A že píše nějaké ženské, že ji nasytí...no tak to je fakt IQ tykve, s prominutím...
A to že Ty ráda cestuješ a máš ráda přírodu a výlety a ON ne, tak to Tě bude štvát taky čím dál víc...
Máš opravdu navíc, tohle moc budoucnost nemá a on se nezmění...
Není tady
Natálko, víš co se říká, každý strůjcem svého štěstí - zkus si sama sebe představit za pár let s ním po boku...... jak s ním můžeš být šťastná za pár let, když už nejsi teď????
A pamatuj, že platí ještě něco, podle sebe, soudím tebe, takže největší žárlivci, bývají taky největší záletníci......
Vím, že není jednoduché ve 30 ti začínat nový život, ale je to pořád lepší než ho začínat třeba ve 40 nebo 50-ti, po x letech útrap a neštěstí......
Není tady
-2 předchozí nevydařená manželství - už asi cítíš, že ne jen vinou oněch manželek....
- dluhy
-lezl ti do mobilu, protože věděl, že ve svém mobilu sms mívá, tudíž dle přísloví: Podle sebe soudím tebe.....
- ano, jsi dobrou dobrou hlídačkou jeho předešlému dítěti, nakonec zřejmě i hospodyňkou
- sorry, ale jediné rozumné od něj je, že další dítě nechce ( alimenty), i když píšeš, že názor změnil až teď...
-a ta kámoška z práce- tak to bych žádné výmluvě nevěřila.....
- je ti teprv 29, jsi bez závazků, takže na co čekáš?Obavám se, že s tímhle ti štěstíčko nepokvete, takže řešila bych zavčas - samozřejmě, že rozchod bude vždy bolet, ale....
Není tady
děvenko, PRCHEJ! Nebuď hloupá, nekaž si život. Jsi mladá, máš čas, jsi chytrá, tohle ti není zapotřebí. Chudáka, který má dluhy, k vlastním dětem se chová divně, chodí po hospodách, kontroluje ti telefon, pak je sám nevěrný? Proč? K čemu????
Vím že je to težký, ale pokud s ním zůstaneš, budeš nešťastná a sama taky, ale mnohem později. Teď si ještě krásně můžeš někoho najít, ale nekaz si život s tímhle.
Není tady
Jo a abych nezapomněla, máš oproti jiným ženským velikánskou výhodu, to on se přistěhoval (jen s oblečením) k tobě, do tvého bytu, takže pokud mu jednoho dne sbalíš kufry a vyměníš zámek, vůbec nic se neděje, nepřijdeš o žádné zázemí a nemusíš začínat úplně znovu, jak se to některým (třeba i s dětmi) stává. Hlavně, jestli se k tomu rozhoupeš, tak to chce radikální řez..........
Není tady
Díky za příspěvky. Musela jsem to slyšet taky od druhých. Až se v pátek vrátí domů, tak to budu řešit. Raději se rozejít hned, než když bude pozdě, on nemá co ztratit...dám vědět, jak to dopadlo:-).
Ale každopádně to bude nepříjemné...vyčítání, hádky...
Samozřejmě, že je chyba ve mě, že jsem si našla takovou trosku...v budoucnu se toho musím vyvarovat.
Není tady
Natálie napsal(a):
Díky za příspěvky. Musela jsem to slyšet taky od druhých. Až se v pátek vrátí domů, tak to budu řešit. Raději se rozejít hned, než když bude pozdě, on nemá co ztratit...dám vědět, jak to dopadlo:-).
Ale každopádně to bude nepříjemné...vyčítání, hádky...
Samozřejmě, že je chyba ve mě, že jsem si našla takovou trosku...v budoucnu se toho musím vyvarovat.
Sama víš, že to takhle dál nejde a vyhlídky do budoucna nejsou růžové..tak když už je to teď v takové situaci, tak to fakt ukonči, čím dříve tím lépe...z osobní zkušenosti: rok a půl jsem se zabývala a řešila a omlouvala někoho, koho jsem měla vykopat ze svého života po prvním měsíci...teď lituju těch pár měsíců...ale ať Ty pak nelituješ pár let, které jsi takhle strávila...
Nejhorší je to fakt utnout a říct to narovinu, ale to přejde, budeš sama a poznáš, že jsi udělala to nejlepší, co jsi mohla, to chce čas
Není tady
Ja se take pridam,nezustavej s nim.Jeste nejsi tak stara ve 29 neni tak pozde a porad je lepsi si hledat nekoho noveho,kdyz jses svobodna a bezdetna.Tak drzim palecky,to zvladnes!
Není tady
Myslím, že nemá. Tohle nemá perspektivu. Mělo by v případě, že bys na tom byla podobně. Opravdu si myslím, že než tohle, lépe být sama. Není to žádná tragédie, momentálně nikoho nemít. Budu Ti v pátek držet palce.
Není tady
Je to těžké, ale za tím, cos tu napsala, je jasně znát, na kterou stranu se misky vah vychylují. V tvém rozhodnutí to vyřešit co nejrychleji Tě podporuji a držím palce, ať to zvládneš. Sice bude trochu smutku teď, ale za to trápení, které se každopádně rýsovalo do budoucna, to podle mého názoru nestojí :-)
Není tady
Natálko držím palce, taky radím prchat.
Není tady
Natálko, samozřejmě pryč od něj, ale ještě jedna věc: jaké výčitky??? Vůbec žádné neposlouchej, buď pevná a nenech se oblomit. Už teď víš, co Ti vadí, a skutečně to s dalsími roky lepší nebude. Hele, on Ti nemá co vyčtat. Tys mu poskytla víc než on Tobě. Zajistilas mu bydlení, hlídáš cizí dítě a on Ti akorát předvedl svoje dluhy a to, že prohledává Tvůj mobil. Chápu různé náhody, kdy někdo musí použít partnerův mobil a něco zjistí, ale takové záměrné pátrání, no to by si tak mohl zkusit. To by mi na ten mobil jednou sáhl a měl by ho na hlavě. Přestože v něm nic podobného nemám . Nenech se, Ty si nemáš co vyčítat. Já ho tipuju na trosku, která se potřebuje někde "ubydlet". Přiznávám tu jedním dechem, protože můj otec nikdy nechodil do hospody (měl názor, že tam chodí primitivové) a můj manžel taky ani jednou za 20 let v hospodě cintat pívo nebyl (něco jiného jsou naše rodinné obědy v restauracích), že mě by tedy neomráčil chlap, který by si mi stěžoval, že ho exmanželka nechtěla pouštět do hospody. Odmávla bych mu na šťastnou cestu
.
Taky myslím, že máš na víc. Osobně se domnívám, že ve výběru partnera se "přebrat" nedá. Ale to bych zašla do filozofování. A třicítka není žádný věk, toho se neboj. Držím palce.
Není tady
Natálko,už při prvních dvou odstavcích jsem si říkala,no snad má holka dost rozumu,aby jí to doklaplo a utekla za sedmero hor.Přiznám se,že jsem to ani nedočetla celý,ale projela jsem reakce ostatních,a když vidím,že jsou stejné-no zase se můj pocit z něčeho nespletl.Jestli se do toho dnes pustíš,tak moc a moc držím palečky,ať ti to proběhne co nejvíc v klidu a pak utíkej za nějakej roh,on tam určitě stijí ten "tvůj" princ na na bílém koni...
Ahoj Natálko,
taky radím od přítele odejít, ale vím, že je to těžké. Držím palce, aby jsi našla dost odvahy a síly ho opustit. Neoj, najdeš si jednou toho pravého, úžasného.
Není tady
Natálko,je vidět, že to všichni vidíme stejně.Tenhle chlap ti za námahu nestojí.Když tě u něj nic nedrží,tak pryč od něj.Ten pravej na tebe jistě ještě čeká,věř tomu.A dej vědět jak to doma dopadlo.Držim palce.
Není tady
Tiina napsal(a):
tvůj partner, zdá se mi, je dost podivná existence, být tebou vyhodila bych s tím oblečením se kterým přišel.
SOUHLASÍM!!!! ve skratce-život letí,tak ho žij,s ním bys ho jen "zabila"...je opravdu ,lepší bejt sama,než tohle!!!držím ti pěsti!!!ale rozhodnutí je jen na tobě!
Upravil(a) Prcek1 (8. 6. 2007 11:50)
Není tady
Jak je to přesně mezi vámi, tak to víte jen vy dva.
Ale z vlastní zkušenosti Ti radím UTEČ!!! Žít s mužem, který má z předchozího vztahu 2 děti???? Takového mám a kdybych si to měla znovu rozmyslet, tak už do toho nikdy nejdu. Budeš chtít mít minimálně aspoň jedno dítě, třeba i druhé,jedno je na strach - vím to moc dobře. A sama vidíš, že se mu do toho nechce. Jestli máš v plánu život sebe, pak vaše dítě a vše co s tím souvisí....... Za pár let by jsis vyčítala, že jsi to neudělala dříve.
Odchod je moc těžký, já vím!!
Upravil(a) Sára6 (8. 6. 2007 11:58)
Není tady
Když už se sama sebe ptáš, jestli to má cenu, tak většinou nemá. A jak to tak čtu, čím dřív se s ním rozejdeš, tím líp pro tebe. Myslím, že to bude docela úleva. Drž se.
Není tady
Ahojky Natálie, myslím, že by sis měla odpovědět na jednu hlavní otázku, a to, jestli si můžeš takového člověka - byť tvého partnera VÁŽIT.
Není tady
boruvecka napsal(a):
Ahojky Natálie, myslím, že by sis měla odpovědět na jednu hlavní otázku, a to, jestli si můžeš takového člověka - byť tvého partnera VÁŽIT.
Jo,jo!! Ano souhlasím - dobře položené otázka!
Můžeš si takového člověka vážit???? A připadáš si po jeho boku jako jeho partnerka, o kterou by se postaral??
Není tady
Holky, děkuji vám za rady, po víkendu se ozvu, jak to dopadlo:-).
Pro Sáru6-Jestli jsem to dobře pochopila, tak tvůj manžel či partner má taky děti z předchozího vztahu a máte společné děti? Nebo je nechtěl.Zda ano, tak to zvládáš?
Děkuji.
Není tady