29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moje jedna zákaznice má dcery Valentýnku a Justýnku...moc se mi to líbí.
Není tady
Káča napsal(a):
Zajímala by mě Nikita :-)
Podle internetového portálu Kde jsme? tu sídli jenom 427 Nikit:D
Není tady
Samantho, z toho výčtu se mi líbí:
- z chlapeckých jmen: Jakub, Jan, Tomáš, LUKÁŠ, Vojtěch, Ondřej, ŠTĚPÁN, Šimon
- dívčích jmen: Tereza, ELIŠKA, ADÉLA, KAROLINA (ne Karolína), Barbora (zdrobnělina Barunka je nádherná, ovšem v základním tvaru mi vadí dvě r), VIKTORIE, Anna (hodí se ke každému příjmení, v západní civilizaci jedno z nejoblíbenějších jmen, na tomto jménu mi vadí domácké podoby Andulka, Andula) a Marie (Maruška je krásné, Mařena otřesné).
Není tady
Káča napsal(a):
Moje jedna zákaznice má dcery Valentýnku a Justýnku...moc se mi to líbí.
Valentýnu bych nedala, je to moc "pohádkové", "sladké" jméno. Justýna je zajímavé pěkné jméno.
Není tady
Když už jsme u těch - týn, tak jedna moje známá má Anetu, Editu a Tinu. Nejvíc se mi líbí právě Edita, říká jí Edo, Edko.
Není tady
Upřednostňuju více počeštěná jména s "tradicí" jako František, Václav, Antonín, Štěpán či Alžběta. Jména jako David, Daniel, Denis či Dominik bych nedala.
Není tady
Vilemína napsal(a):
Samantho, z toho výčtu se mi líbí:
- z chlapeckých jmen: Jakub, Jan, Tomáš, LUKÁŠ, Vojtěch, Ondřej, ŠTĚPÁN, Šimon
- dívčích jmen: Tereza, ELIŠKA, ADÉLA, KAROLINA (ne Karolína), Barbora (zdrobnělina Barunka je nádherná, ovšem v základním tvaru mi vadí dvě r), VIKTORIE, Anna (hodí se ke každému příjmení, v západní civilizaci jedno z nejoblíbenějších jmen, na tomto jménu mi vadí domácké podoby Andulka, Andula) a Marie (Maruška je krásné, Mařena otřesné).
Alžběta je moc pěkná Anna též, ale nelíbí se mi, že se jí i v dospělosti říká Anička. To se mi víc líbí Anja [Aňa]
Jméno Jan je hezký, ale Honza se mi nelíbí. Janek je lepší
Není tady
Vilemína napsal(a):
Když už jsme u těch - týn, tak jedna moje známá má Anetu, Editu a Tinu. Nejvíc se mi líbí právě Edita, říká jí Edo, Edko.
Edita je dobrá, ale moc se nedává..
Není tady
Co říkáte na latinské jméno Sergej a o českém jméně Chrudoš?
Upravil(a) Samantha_Carter (4. 2. 2012 13:02)
Není tady