18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mě fakt teda Zelda příjde zvlátní, jako od zelí...ale kdy se vám to líbí oběma, tak do toho
jinak známí mají holčičku jménem Dina.
My máme zatím pro holku vybranou Eliku, jinak dalí jména ve hře jsou Aneka, Mariana, Matěj, dřív jsem chtěla kubu ale pak jsem tak pojmenovala psa
Není tady
Kdy slyím Zelda - tak si představím malou umudlanou hočičku, ve otrhaných tepláčkách, v selapaných botičkách, s nudlí u nosu a s příjímením Lakatoová, Gáborová, Horváthová nebo igová. A tuto představu mám u vech podobně "exotických" jmen , ale to je asi u nemoc z povolání .
Není tady
Hroozne moc se mi libi Klaudie (drzí me to asi uz 9 let) , ale je v kategorii jmen, ktera se mi libi, ale asi bych ho nedala..
Zelda, to je opravdu zvlastni jmeno, Izolda je snad lepsi, Izo, Izi, Izinka, ale Zelda ve me vyvolava zelnacku..
A co k Matylde Hildu - Hyldu?
Není tady
aprill napsal(a):
Kdy slyím Zelda - tak si představím malou umudlanou hočičku, ve otrhaných tepláčkách, v selapaných botičkách, s nudlí u nosu a s příjímením Lakatoová, Gáborová, Horváthová nebo igová. A tuto představu mám u vech podobně "exotických" jmen , ale to je asi u nemoc z povolání .
Fakt je, e tito nai spoluobčané pouívají rádi neobvyklé jména nebo jména z telenovel - Esmeralda Olahová apod
Zelda je zvlátní a zajímavá, slyím o tomto jméně poprvé.
Není tady
Tak mi právě kámoka (těhotná) sdělila, e její dítě, pokud to bude holčička-se bude jmenovat taky Nikita. Mám radost, bude jich tu hned víc.
Není tady
aprill napsal(a):
Allice co dělá???eby na úřadě???
Není tady
sudina napsal(a):
aprill napsal(a):
Allice co dělá???eby na úřadě???
Otazka mela byt asi na Arpill?
Není tady
já mám doma Sebastiána a Tobiáe, jetě bych dala Maxmiliána, taky se mi líbí Kristián
u holčiček se mi do nedávna líbila Viktorie,ale teď vévodí Liliana a snad se ji někdy dočkám
Není tady
mě se taky líbí viktorie, ale doma mi neprola My se vůbec nějak ve jménech neshodujem. dominik byl jasnej a jestli se zadaří a budeme mít druhý, tak si bude bez jména nebo nevim
Není tady
Allice napsal(a):
sudina napsal(a):
aprill napsal(a):
Allice co dělá???eby na úřadě???Otazka mela byt asi na Arpill?
pardon..měla no..
Není tady
aprill: ....jetě Červeňáková!
Není tady
Kluk je Ivo, holčička Renata. Renata se mi před porodem moc nelíbilo, to chtěl spí m., ale teď se mně moc líbí i tím, e to jméno nemá kadá druhá holčička. Je ve třídě a iroko daleko jediná Renča.
Není tady
Káčo, jetě jsem si vzpoměla na Eliott Sage Voháňka a Dawson Janáček Čím nií IQ tím více si rodiče dají na jménu záleet
Není tady
Tak já si představuju Zeldu nějak takhle http://lufia.rpgplanet.gamespy.com/file … /zelda.gif
Izolda je jasná volba!!
Není tady
No, mne se Izolda moc nelíbí, já bych spí volila klasická jména jako Aneka, Alběta a pro kluka Jakub, Marek, Krytof nebo těpán.
Není tady
Sweepe napsal(a):
No, mne se Izolda moc nelíbí, já bych spí volila klasická jména jako Aneka, Alběta a pro kluka Jakub, Marek, Krytof nebo těpán.
Jakuba nééééééééééééééééééé!!!! co vichni s ním máte???? vichni jen jakub, jakub, jakub. co je to za podivnou posedlost? to neexistují jiná jména?
Není tady
Gábi já myslím, e Zelda mi stoprocentně u Jardy neprojde, chtěla jsem Bertu, ale musím se vyhnout vem jménum, kde je R, páč Jarda lehce ráčkuje... ale sourozence (pokud mono sestřičku) bych ráda tak za rok a půl
Není tady
Ahoj, vdycky jsem si myslela, jak je výběr jména jednoduchý. Teď vidím, e to ádná sranda není.
Jde o to, aby to k sobě pasovalo (jméno + příjmení). Teď kdy čekáme dvě a je to o to horí.
U holčiček je to docela jasný, manel chce Ivetku a dcera Leničku. To by lo, ale co kluci???? Chtěla jsem dát jméno po manelovi - Ivánek, ale to se nelíbí dceři . Jene kdy to bude Ivánek, tak jaké to drudé jméno, aby se k sobě hodili? Jako druhá monost je Michálek a Filípek.
Tak nevím!!!!
Upravil(a) Petra33 (28. 6. 2007 6:19)
Není tady
Co znám dvojčátka kluky tak se jmenují: David a Jan, David a Miroslav, Petr a Pavel, Jan a Ondřej .........a trojčátka Marek, Martin a Matěj
A mashanka tu říkala o dvojčatech - Matěj a Vojtěch...
Upravil(a) misha88 (28. 6. 2007 6:55)
Není tady
Známí mají dvojčata imona a Matoue....a býv.kolegyně čekala trojčata a měli to být "tři králové"Ale bohuel se jim to celé zvrtlo a tak mají chlapečka ,který byl asi nejsilnějí a je to Martin....
Není tady
Mně prijde, ze se skoro vsechna jmena k sobe hodi, (tradicni k tradicnimu, vyjimecne k vyjimecnemu, ale i si dokazu predstavit jednoho s tradicnim jmenem a druheho s mene tradicnim jmenem) at uz jako sourozenci nebo dvojcata sourozenci..K Ivánkovi se podle meho hodi Jan, Tomáek, Davídek, Michálek, Martínek, Filípek..Nebo Mía a Ría )
Není tady
A co treba Ivanek a a Ivosek?
Není tady
kukusa napsal(a):
Bublina napsal(a):
Díky,ale kniha je kniha.člověk v ní můe listovat jak se mu zlíbí.Jen tak přemýlím zda ta kniha nějak neovlivní tolik jmen je karmicky zatíených,e se to bojím do budoucna dát.Ale ono se náký jméno vdycky najde:-)
Pocita se to v ni taky podle prijmeni??? Prijmeni je taky velmi dulezite, dokonce zmena prijmeni zeny muze zmenit jeji osud
Znáte nějakou kníku nebo pěkné www kde se o tomhle dá něco dočíst? Myslím konkrétně o změně příjmení eny. Díky
Není tady