18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky nekamenujte mě, ale mě se Izolda nelíbí, připadá mi to dost tvrdé a ve spojení s příjmením jetě víc, ale pokud se to líbí vám, je ve v pořádku. (Hlavně aby vám pak dcerka to jméno nevyčítala)
Mě se líbí Anička - Anna, Kateřina, Johanka pak Ondřej, Leo
Není tady
Tak já mám doma typicky české - Tomáka a Kateřinku. Nějak se mi ty cizí moc nelíbí, přiznávám se, jsem spí pro tu klasiku.
Není tady
Znám kámoku a ta má Kevina a Amandu....
Já mám taky klasiku Jakuba a Adama.....
Upravil(a) Lucy (10. 6. 2007 14:48)
Není tady
Tak já zatím děti nemám...nemám zatím ani tatínka, ale jména u jo Moc se mi líbí Emma (s dvěma M) a Natálie a pro kluky Matyá a Marek - jetě by to mohli bejt dvojčátka a bylo by to dokonalý Tak doufám, e a seenu nějakýho toho tatínka, e se mu to bude taky líbit
Není tady
Máme Mikuláe u tři roky a teď čekáme nejspí holčičku a manel se zamiloval do Anděly...tak napřed jsem z toho byla trochu "rozpačitá" pak po těch problémech a hospitalizaci atd.kdy lékaři tvrdili e je a zázrak e jsem nepotratila ,e se mimčo drí....to bude nejspí Andělka....
Vichni nás za to doposud odsoudili...no to i tenkrát s Mikuláem.... a co vy na to?
Není tady
Mikulá a Anděl(a)....no ječtě vám chybí čertík...ale za toho moná časem vydají oba.............obě jména jsou pěkný!! Spolu v kombinaci mě to rozesmálo , ale proč ne!!
Není tady
Keny to je náhodou super, Mikulá a Andělka To budou 5.12. vdycky pěkně nalitý, co? Zvlá kdy budou chodit jak Mikulda a Anděl Je to hezký, fakt.
Není tady
:lol:Právě o tu kombinaci nám lo a asi to vyhraje ....tak dík!!!
Upravil(a) keny (11. 6. 2007 9:09)
Není tady
jé, to je hezký... Ale to by u nás neprolo... My jsme měli vybranýho Matěje (já bych radi Matyáe, ale to se příteli nelíbí, ale bude to na takových 90% holka. Původně jsme se zamýleli nad Annou, ale taď máme pracovní varianty Anastázie, Amélie, Amálie...A zdaleka jetě nejsme u konce vybírání...
Teď se u nás v porodnici narodily hoky Ildiko a Leontýna... teda nejsou příbuzný....A obě mají česká příjmení... no nic moc...
Není tady
Andělka se mi moc líbí
Leontinku jsme měli vybranou my - máme taky české příjmení a myslím, e by to bylo v pohodě. Mně to zní česky
Není tady
My máme Izabelu, ale říká je ji Izu, znám taky Imolda (náboenské jméno). Izolda- není patné, ale kadý si hned vzpomene na Tristán a Izolda, ne? Pak Amanda a Anastasie....tý se ale neříká Stasi...hloupý vtip pro starí, kteří ví, co to bylo.)
Já snila vdy o Frantika, pak Emil, pak MARIO (to vedlo hoodně dlouho). O holce jsem nesnila,chtěla jsem kluka a mám doma roztomilou holku pohádkového jména. Být po jejim otci, tak je Aurora.
Není tady
nooo a mne sa straaasne paci ZAIRA ...
Není tady
U mě vede jméno Maxmilian, Krytof... u holek nějak nic
(jinak k té hrozné shodě: znám jednoho kluka, jeho jméno zní Waltr Novák )
Není tady
misha88 napsal(a):
Mashanka: tak to má brácha doma teď pěknou kolku!!
No, on je má se třemi matkami, ale je fakt, e u koupil dodávku, a pojede s dětmi na výlety
Není tady
Líbila by se mi moc, moc Aisha (Aja).
Není tady
Nechala bych si poradit od paní ilkové - zaslouilé matky - ta je ve vymýlení jmen naprosto nepřekonatelná
Není tady
jak se bude jmenovat to co teď čeká se u ví??
Jo, mně se jetě děsně líbí Joná a Jáchym, ale to by mi asi neprolo:)! tak to bude aspoň třeba pes a papouek:)!
Není tady
misho ilková? Ta porodila Melichara a je na tom patně - brániční kýlu. Je po operaci... Ale u je to dýl, tak 3 týdny, nevim
Není tady
tina napsal(a):
Eri, my bychom měli Marianu s jedním n - dvě n máme v příjmení, tak by byla chudák "přeenkovaná"
Tak my v příjmení nemáme ádné, tak jsme si to mohli dovolit
Dřív jsem straně chtěla Sáru, ale nakonec jsem tak pojmenovala psa, tak mi bylo blbý, aby se holka jmenovala stejně
A navíc, k naemu příjmení je opravdu jen málo křesních jmen, co se hodí
Není tady
Smoke napsal(a):
Nechci poradit, spí pokecat a tady se to asi nejvíc hodí...
Tak jsme přemýleli s přítelkaní nad jmény dětí a přiel jsëm na naprosto úasné jméno a jestli někdy budu mít holčičku tak se bude jmenovat takhle:
Izolda a budu jí říkat Zelda...
A jak se menují (budou jmenovat) vae děti a máte pro to nějaký specifický důvod??
no, mám na to sice jetě moře času, ale holčičí jména by moná byly: Martina, Josefína, Marie, árka, Gabriela, Frantika, Boena, Marianna, Anna, Jaromíra, Dobromila, Kateřina
a klučičí: Frantiek, Gabriel, Josef, Jaromír, jaroslav, miroslav, radoslav, jiří, mojmír, ctislav, vladimír, břetislav, leopold, karel, david, slavoj, zvonimír, vratislav, soběslav, alexej
no, moře jmen a moře času na jejich vybírání
řada z nich je důsledkem mé lásky k historii a k literatuře a část je po rodinných příslunících
Není tady
josephine, to bude muset rodit o sto est, abys ta jména vechna udala
Mně se straně líbí Zelda, u o tom přemýlím dlouho, ale nevěděla jsem, k jakému jménu se to váe... máme Matyldu a Zelda by k ní la báječně
Není tady
keny: Andělka se jmenuje moje babička a je to super jméno, hodí se toti ke kadému věku, k holčičce, slečně i babičce. Já jsem křtěná Kateřina Anděla, aby to jméno nezaniklo. Ale budu mít Aneku a Tomáka, jednou. Nad dalími jmény jsem nepřemýlela, času dost, nelíbí se mi jen tak něco. Ale vzhledem k mému budoucímu povolání, ode mně můete čekat jetě věci :-) Kolegovi se teď narodil Filip Alexandr, je zaměřený na starověk.
Není tady