18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nechci poradit, spí pokecat a tady se to asi nejvíc hodí...
Tak jsme přemýleli s přítelkaní nad jmény dětí a přiel jsëm na naprosto úasné jméno a jestli někdy budu mít holčičku tak se bude jmenovat takhle:
Izolda a budu jí říkat Zelda...
A jak se menují (budou jmenovat) vae děti a máte pro to nějaký specifický důvod??
Není tady
Smoke ahoj, jako mení jsem měla vysněná jména prosvé děti jako Marek a markéta či Nikolka.....to nějak přelo.........
Teď se mi na kluka (a vůbec nevím proč, ani ádného neznám) líbí těpán, ale děsně....
A na táboře jsem měla malou holčičku, sotva tříletou (měla tam starí ségru a jejich mamču - kuchařku) a jmenovala se Barbora (osobně taky ádnou jinak neznám - to zmiňuju proto, e si často jméno spojuji s konkrétním člověkem a pojmenovat dítě stejně jako se jmenuje hloupej a morousovitej soused, to by mi dost dobře nelo).....byla to báječná malá slečna, taková rozumbrada a hrozně ji tvalo, kdy jsem jí říkala "Bramborko".....krásně se čertila....a mě se to jméno (teď teda u bez tý brambory:) ) prostě zalíbilo....
Jinak Izolda je hodně zvlátní...a zajímavý!
Není tady
já se měla jmenovat elika - díkybohu to děda rodičům vymluvil, nikdy se mi tohle jméno nelíbilo, jsem spokojená s tím, jak se nakonec jmenuji
jinak se mi straně líbí pro holku jména michaela a alexandra, pro kluka mě pak zaujalo jméno patrik (nevím proč ), ale ono se to u mě určitě zase změní, jenom přece je to hodně vzdálená budoucnost
jméno izolda je pěkný, mám zálibu v méně obvyklých jménech, hlavně těch, kt. hezky znějí
Není tady
Daniel, Sedrik....Nikola, Laura:-)
To jsou moje vysněný:-)
Není tady
kluka Ondřeje a holčičku jetě nevíme. Já bych chtěla Aničku, jenome u partnera to nějak neprochází Líbí se mi i Ema, Lucka... ale ani to se nesetkává s nadením
Není tady
tak u kluka vítězí Denis a holčička Denisa, Sandra, taky se mi líbí Marína - ale to mi u přítele neprochází
Není tady
leny.wood napsal(a):
já se měla jmenovat elika - díkybohu to děda rodičům vymluvil, nikdy se mi tohle jméno nelíbilo, jsem spokojená s tím, jak se nakonec jmenuji
jinak se mi straně líbí pro holku jména michaela a alexandra, pro kluka mě pak zaujalo jméno patrik (nevím proč ), ale ono se to u mě určitě zase změní, jenom přece je to hodně vzdálená budoucnost
jméno izolda je pěkný, mám zálibu v méně obvyklých jménech, hlavně těch, kt. hezky znějí
Jojo, Michaela je fakt hezký
Není tady
misha88 napsal(a):
Jojo, Michaela je fakt hezký
já vím , taky to byl návrh na moje jméno, ale e prý bych to měla s příjmením straně dlouhý (a to moje kamarádka se tak jmenuje a příjmení má jetě delí )
jo a abych nezapomněla, straně se mi taky líbí jméno Dominic Jordan prostě tohle cizí jméno, jsem asi blázen, ale mně se fakt líbí
Není tady
líbí se mi těpán a imon, ale k příjmení na N- to prostě moc nejde... a z holčičích se mi dřív líbila Scarlett - ale mám rozum a nedala bych to
a máme Jiříka - po tátovi a Matyáka - líbil se nám Matýsek a váhali jsme, zda Matěj nebo Matyá - nakonec vyhrála méně četná varianta - i kdy, kdo ví, u jich teď taky pár známe... (jinak holčičky by byly - místo Jiříka Nela a místo Matýska Mariana)
Upravil(a) tina (9. 6. 2007 22:14)
Není tady
tak my máme typicky české, blbé a jetě k tomu ptačí příjmení, take jdeme do klasiky, i kdy málo časté.... doma u máme Alee a teď přibude asi Linda, Lea, Lucka, Lenka nebo Tomá, Tadeá, Vít nebo tak něco.... snad u se po neděli pohlaví dozvíme, tak budeme chytřejí
tino, matyá je super jméno, taky se mi moc líbí.... moná na něj dojde, hlavně jméno bez R, mana ho neumí....
Není tady
Tiina napsal(a):
Izolda jo ?? No není to patný, ale uvaovala bych to i s příjmením. Taková Izolda Vomáčková je dost děsivý :-)
No ona to bude Izolda Heroldová
Není tady
Smoke
Tak to zní hezky, ale aby si pak nějaého Vomáčku nevzala !!! ( ber mě s rezervou)
Není tady
Izolda je zvlátní a pěkné jméno (i to, jak jí bude říkat) A příjmení k tomu taky sedí. My máme Nikitku (holku), spousta lidí se divila, ale dnes se jim to u líbí. Nejdůleitějí, e se to líbí vám (pokud nejde o hanlivé, nebo a moc podivné jméno).
Není tady
U mně vede EVA, LAURA, ADAM, PETR, Děti mám u odrostlé,jmémem Daniel a Jan.
Není tady
Já budu mít Terezku, Natálku, Honzíka a Tomáka moná i Jakoubka a pak budu jako cedník
Upravil(a) Manie (9. 6. 2007 20:34)
Není tady
Já chtěla Richarda, Karolínku nebo Samuela a Esterku a mám Kateřinu a Davida!
Není tady
Izolda je moc krasne jmeno - ihned mi vyplavalo na mysl Iza - tak se jmenuje jedna z mych neteri - moc krasna -dnes uz zena- vysoka, pronikave oci, zarivy usmev..... Izolda bude urcite taky moc krasna!!!
Ja jsem od jakziva chtela Myriam, protoze se pouziva velmi malo a zni mi tak nejak vznesene, i kdyz spousta mych kamaradek namitalo, ze se pro malou holcicku Myriam nehodi ve spojeni s cizim prijmenim tatinka to zni primo skvele (Tim chci rici, ze kdyby se tatinek jmenoval Vocilka nebo Kropacek, tak bych toto jmeno nejspis nedala)
Z tech malo pouzivanych jmen : kamaradky pojmenovaly sve dcery Vanesa a Izabela
znami maji Jasminu
Kdybych mela druhou dceru tak bych vahala mezi Hanna a Sofie
U klucicich jmen bych vahala - jediny muj favorit je Yanis - je to arabske jmeno, ale u tatinka neproslo, takze klucici jmena bude v pripade, ze bude druhy potomek kluk, vybirat tatinek
Není tady
Tak to já měla vybráno tolik jmen,ale koupila jsem si kníku s numeroligií s jménama tak budu vybírat dle toho:-))
Není tady
Bublina napsal(a):
Tak to já měla vybráno tolik jmen,ale koupila jsem si kníku s numeroligií s jménama tak budu vybírat dle toho:-))
Bublinko ta numerologie je i na strankach wahlengris.cz
Není tady
Díky,ale kniha je kniha.člověk v ní můe listovat jak se mu zlíbí.Jen tak přemýlím zda ta kniha nějak neovlivní tolik jmen je karmicky zatíených,e se to bojím do budoucna dát.Ale ono se náký jméno vdycky najde:-)
Není tady
Bublina napsal(a):
Díky,ale kniha je kniha.člověk v ní můe listovat jak se mu zlíbí.Jen tak přemýlím zda ta kniha nějak neovlivní tolik jmen je karmicky zatíených,e se to bojím do budoucna dát.Ale ono se náký jméno vdycky najde:-)
Pocita se to v ni taky podle prijmeni??? Prijmeni je taky velmi dulezite, dokonce zmena prijmeni zeny muze zmenit jeji osud
Není tady
jojo jsou tak různý i propočty a grafy fakt zajínavá autorka je Camila Karolinss a jmenuje se Jméno je vá osud.
Není tady
Syn je Miroslav. Chtěli jsme jen Mirek, ale císař byl ve fofru a sestra řekla, e je pozdě a na matrice u nikdo nebude, aby to povolil.......... tak jsme dali Miroslava.
A dcerka je Marianna, s dvěma N. Marie a Anna dohromady. Taky se muselo volat na matriku, ale pro jistotu tam sestra cinkla u týden před termínem, take pohoda.
Není tady