Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 7. 6. 2007 13:42

x52658
Host

Re: Manžel mi nikdy nelichotí

Míša Kulička napsal(a):

Tak to já mám dceru ... řekla bych, že je ve svých 15 daleko radikálnější, než já ... takže pokud u ní bude praxe probíhat podle jejích současných teorií, tak bude ten její obstarávat domácnost a chválit bude ona lollollol

Buď jí to přáno. tummenupptummenupptummenupp

#27 7. 6. 2007 13:43

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

bazalka napsal(a):

adra napsal(a):

devet let...tak k tomu se já zřejmě nikdy nedopracuju...devet let jsem s nikým ještě nevydržela lol dumbom

Ale dopracuješ,utíká to jak voda!!!(někdy,ti teda řeknu,naštěstí,naštěstí!!) retapussa

No, někdy by to mohlo utíkat pomaleji smile

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#28 7. 6. 2007 13:46

dzahila
♥♥♥♥---

Já bych byla taky radši za nějaké vtipné řešení.Teď jsem se dozvěděla další techniku.Odpovídat na fiktivní pochvaly.Jako třeba:děkuju,to jsem ráda,že se ti líbim.Sice asi bude koukat chvilku jak z jara,ale třeba mu to dojde.

Není tady

#29 7. 6. 2007 13:46

x52658
Host

No,tak nějak,někdy tak,jindy jinak.Ještě,že čas je neměnná konstanta.Teda jsem tuhle se dívala na ČT2 a tam říkali,že není neměnnej(ten čas).No,čert,aby to spral.Třeba jednou to budem umět-popohnat,nebo zastavit. lol

#30 7. 6. 2007 13:48

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Můj muž to také neuměl, neuměl ani přijímat chválu a lichotky, neuměl přijmout dárek jen tak - dnes - umí vše. Já jsem jela po svém - naprosto srdečně chválila, lichotila, dárečky, to všechno spontánně, dnes to umí - když má dobrou náladu a nemá nervy - i moje pubertální dcera. Přineslo to ovoce, sám si to přivlastnil. Dnes považuje za automatické koupit pozornost ,když jedem na dovču jeho rodičům, (což poprvé absolutně nemohl pochopit - když já prolézala krámky a hledala něco pěkného,....)pochválí mi moji práci, mě......atd. Kromě toho podávám jídlo (a všechno)se slovy: " strrrrrrrrrašně dobrýýý - fakt - pos.... se z toho" (obměna - něco tak dobrýho jsi v životě neměl!). ŽE JO?? Už je to u nás taková hra - už řve  i dopředu: " to bude doóóbrýýý, ty jsi taáák šikovná ..."smile Nevzdávej to. Já to převrátila jako až do legrace. Neberu to nijak vážně.

Není tady

#31 7. 6. 2007 14:19

Simon
♥♥♥♥---

u nás lichotky jsou, oboustranné, jsem spokojená. Ale nejsme spolu až tak dlouho (přes rok).

Jinak, já se obávám, že pokud chlap na lichotky není a neříká je, tak větou "Že mi to sluší? Že jsem krásná?" bych ho akorát otrávila sad Vynucený lichotky... to snad radši žádný.

Není tady

#32 7. 6. 2007 14:25

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Tak, řekla sis o to. (Rozhovor Miroslav Plzák - Zdena Frýbová. Opět parafráze přes dva překlady.)

Mužům obdiv, ženám uznání

Nedospělí dětinové můžou namítnout, že tím se manželé rozmazlí a že je falešné obdivovat muže, na kterém není moc obdivuhodného, a chválit ženu, která moc chvályhodná není.
Ale já volám vesmírnými dálkami: obdivujte své muže každý den a chvalte své ženy každý den. Není krásnějšího pohlazení na duši.
Když řeknete svému muži, že je šikovný a zručný, nadme se na chvíli jako kohout na hnojišti, ale jen na ten krátký moment chvály. Pak se sbalí do malého klubíčka a spokojeně si vrní. Dá vám všechno, svůj majetek i své srdce, bude se vámi chlubit a co víc: jen těžko vás opustí.
Jakmile se domníváte, že by ho nadměrná chvála mohla zkazit, vydáváte se na nebezpečnou cestu "držet manžela zkrátka". Propagovaly to naše matky a ještě dnešní ženy to občas uznávají. Můžete to fungovat u hodného chlapce, držet ho zkrátka, ale pak je otázka, proč takový hodný chlapec brzy uteče.
Mužská zásada nechválit ženu je stejně tak nepředložená. Ale kdeže! Umět svou ženu často chválit a umět projevit uznání za péči, kterou vám věnuje, pro ni znamená pravý poklad. Také ona si v ústraní spokojeně vrní a děkuje osudu, že si vzala právě vás.
Řeknete: "Jen ty umíš udělat takovouhle polévku."
Vaše manželka odpoví: "Však já vím, že jsi se mnou hlavně kvůli polívkám."
A vy musíte dodat: "Ano, drahá Anno, mimo jiné i kvůli polívkám."

My ženy rády slyšíme, že nám sluší nové šaty...

Když muž pochválí vzhled ženy, bývá často zklamán její reakcí.

Vlastně máte pravdu, my často vnímáme chválu jako útěchu. Když mi někdo řekne, jak hezky a mladě vypadám, jsem si jistá, že jsem ztloustla a očividně zestárla.

Muž nikdy nevnímá pochvalu jako útěchu. My muži jsme machové, a každý macho potřebuje pro šťastný život potlesk. Stačí malé zatleskání a padáme ženě k nohám.

Řekl jste, že muž by měl dát ženě najevo, jak důležité jsou pro něj její polévky.

Moudrá a inteligentní žena chápe, že krása jednou uvadne, ale polévky, buchty, omáčky a svíčková jsou věčné.

Uznávám, že ženě lichotí slyšet, že bez ní by její Václav byl ztracený. A uznávám, že Václav chce slyšet, jak je šikovný. Ale každý den?

Každý den jíme chléb, chodíme do práce, zdravíme se, hladíme se, hádáme se, zkrátka chodíme, sedíme, stojíme, běháme a skáčeme, tak proč nepřidat několik slov uznání a obdivu?
Tolik lidí si láme hlavu, jak zachovat domácí pohodu. Přemýšlejí, kam jet k moři, co koupit ženě, aby se usmála, co říci muži, aby ji objal a políbil, jak to zaonačit, aby on nešel do hospody a aby ho ona nechala v klidu dívat na fotbal. A ono stačí tak málo. Obdiv muži, uznání ženě.
Stačí znát sedm osm druhů pochval a můžeme je opakovat s malými obměnami. Pamatujme si, že nic muže netáhne k ženě tak jako schopnost ocenit jeho ctnosti. Všichni potřebujeme jistotu, že jsme důležití a nepostradatelní. A všichni o této své nepostradatelnosti v hloubi duše pochybujeme. A kdo by nás měl povzbudit a ujistit, když ne náš partner?
Nemáte chuť obdivovat svého muže? Pokud ne, nejste jeho pravá přítelkyně v manželství, je mezi vámi stín nepřátelství. Buď ho považujete za neposlušného žáčka, který neodpovídá vašim požadavkům (a tudíž nezasluhuje pochvalu), anebo je poněkud (nebo hodně) narušená komunikace mazi vámi a spíš se hádáte než hladíte.

A když se nenajde pochvala pro ženu?

Pak i vy, chlapci, ji považujete za nepřítele a raději ji zpražíte než pochválíte.

Nakonec několik způsobů, jak obdivovat muže:
•    umíš vyřešit každou situaci
•    umíš taktně říci i nepříjemné věci
•    jsem ráda, že mám po boku silného muže
•    naše sousedka byla úplně paf, jak jsi jí včera zatloukl tu skobu
•    to je zvláštní, jsi menší než tvůj bratr, ale zdáš se vyšší
•    vyhráls v mariáši? Ty jsi ale hlava!

A jak pochválit ženu:
•    ani moje matka neumí takové buchty
•    včera se mi zdálo, žes nás opustila, a málem jsem z toho omdlel
•    u nás doma to vždycky tak pěkně voní
•    jak ty to všechno zvládáš?
•    bez tebe bych si ani nevyčistil zuby
•    kdo mi to tak krásně uklidil stůl?

godlike

Upravil(a) Daniela S. (7. 6. 2007 14:26)

Není tady

#33 7. 6. 2007 14:41

javelin
♥------

to bazalka: teď si mi kápla do noty. Děti ještě nemám, ale vždycky říkám, že jestli budu mít syny tak budou pěkně kmitat. Ale už několik kamarádek, co mají syna i dceru mi potvrdilo, že s chlapečkem je to už od kolébky jiný :-), že už jako mimina se tváří bezradně, za to holky si umí poradit!  No vlastně se přiznaly, že je omotaly kolem prstu a předsevzetí jsou ta tam....snad budu silnější! Ale snad se to lepší čistě generaci od generace...

Není tady

#34 7. 6. 2007 14:59

nika1971
♥♥-----

javelin napsal(a):

to bazalka: teď si mi kápla do noty. Děti ještě nemám, ale vždycky říkám, že jestli budu mít syny tak budou pěkně kmitat. Ale už několik kamarádek, co mají syna i dceru mi potvrdilo, že s chlapečkem je to už od kolébky jiný :-), že už jako mimina se tváří bezradně, za to holky si umí poradit!  No vlastně se přiznaly, že je omotaly kolem prstu a předsevzetí jsou ta tam....snad budu silnější! Ale snad se to lepší čistě generaci od generace...

big_smile ...ja mam dvoch...a omotali si ma...aj ked sa branim lollollol

Upravil(a) nika1971 (7. 6. 2007 14:59)

Není tady

#35 7. 6. 2007 15:57

avalonka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

dzahila napsal(a):

Damilo,tohle všechno už mám vyzkoušené.Nic nezabralo.Například včera jsem mu předváděla mé nové šatičky.Řekl:hm,dobrý,ale ani nezvedl zrak od počítače,tak pokračuji:vypadám v nich docela štíhle viď?A on na to ironicky:úplná kost a kůže.Někdy mě to dost mrzí.Jemu lichotím,hlavně proto že je opravdu krásný,chytrý a šikovný,jenže od něj se toho asi nedočkám,škoda.

ojojoj dzahilo, jestli on ten tvůj manžílek není do sebe zahleděný hošan, ke kterému ještě navíc vzhlížíš i ty. Pak logicky ze svého piedestalu nemá čas koukat i na tebe (jak jsi krásná, chytrá a šikovná), protože je zcela zaměstnán jen tou svou úžasností. Stejně, jako jsi jeho úžasností zaměstnaná ty. va

Mužský by si měl krásy a chytrosti své ženy všimnout sám - ne že budeš ze sebe dělat pipku a budeš mu říkat "tak ti děkuju, že se ti líbím". No nevím, takhle se sebevědomá ženská nechová, takhle se chová ženská, která bude za čas připadat svému starému k smíchu. Sorry va

http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

#36 7. 6. 2007 16:04

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

avalonka napsal(a):

dzahila napsal(a):

Damilo,tohle všechno už mám vyzkoušené.Nic nezabralo.Například včera jsem mu předváděla mé nové šatičky.Řekl:hm,dobrý,ale ani nezvedl zrak od počítače,tak pokračuji:vypadám v nich docela štíhle viď?A on na to ironicky:úplná kost a kůže.Někdy mě to dost mrzí.Jemu lichotím,hlavně proto že je opravdu krásný,chytrý a šikovný,jenže od něj se toho asi nedočkám,škoda.

ojojoj dzahilo, jestli on ten tvůj manžílek není do sebe zahleděný hošan, ke kterému ještě navíc vzhlížíš i ty. Pak logicky ze svého piedestalu nemá čas koukat i na tebe (jak jsi krásná, chytrá a šikovná), protože je zcela zaměstnán jen tou svou úžasností. Stejně, jako jsi jeho úžasností zaměstnaná ty. va

Mužský by si měl krásy a chytrosti své ženy všimnout sám - ne že budeš ze sebe dělat pipku a budeš mu říkat "tak ti děkuju, že se ti líbím". No nevím, takhle se sebevědomá ženská nechová, takhle se chová ženská, která bude za čas připadat svému starému k smíchu. Sorry va

Nestacim koukat, kde se v tobe bere tolik arogance a schopnosti bleskurychle mit ve vsem "jasno".

Není tady

#37 7. 6. 2007 17:10

aja000
♥♥-----

k  tomu chválení... manžel jí oběd ,já se jej zeptám -nechutná ti...on na to...-proč by mi nechutnalo....no protože nechválíš ...

Není tady

#38 7. 6. 2007 17:47

baba
♥♥♥♥♥--

dzahila napsal(a):

Jsem s manželem dva roky,jako manželé 9 měsíců a můj muž mi nikdy nelichotí a ani mě moc nechválí.Vím,že to je spíš o mém sebevědomí než o manželovi,ale jak ho "naučit " lichotit ?

lollol a nejsem to ja? lollol

Není tady

#39 7. 6. 2007 17:49

baba
♥♥♥♥♥--

bazalka napsal(a):

Tak já to M neustále učím.Ze začátku neříkal nic,pak jsem mu vysvětlila,že když celý nedělní dopoledne kmitám v kuchyni,aby dostal pod nos nějakou mňamku,tak že si asi zasloužím nějaký:děkuju,to je dobrý,moc se ti to povedlo...Tenkrát mi řekl,že doma nikdy nechválili,že i jeho babička říkala,že největší pochvala je,že si přidá dumbom.Tak jsem mu zas vysvětlila,že babička mi je ukradená,že mě tohle nestačí a že to chci slyšet....No,naučil se to.A takhle pokračuju už devět let.Je to nekonečný,ale přináší to ovoce.A ještě-nový šaty mu určitě neukazuju,když sedí u počítače nebo u zpráv.Když zrovna nic nedělá,tak ho chytnu za ruku a-podívej,co mám,abych se ti líbila.
Ale hlavně,musíš postupně ho to učit,a nechtít všechno najednou.Jak říkám-devět let a ještě to není úplně ono. tillfreds

koukám,že jsme na tom s Míšou stejně!!! tummenupp

jsem se od srdce zasmal, fakt, bez narazky, poznas to ze si prida lollollollollol to je prece jasny holka:hjarta:

Není tady

#40 7. 6. 2007 18:59

Simon
♥♥♥♥---

avalonka napsal(a):

souhlasím....

Není tady

#41 7. 6. 2007 19:00

Simon
♥♥♥♥---

baba napsal(a):

bazalka napsal(a):

Tak já to M neustále učím.Ze začátku neříkal nic,pak jsem mu vysvětlila,že když celý nedělní dopoledne kmitám v kuchyni,aby dostal pod nos nějakou mňamku,tak že si asi zasloužím nějaký:děkuju,to je dobrý,moc se ti to povedlo...Tenkrát mi řekl,že doma nikdy nechválili,že i jeho babička říkala,že největší pochvala je,že si přidá dumbom.Tak jsem mu zas vysvětlila,že babička mi je ukradená,že mě tohle nestačí a že to chci slyšet....No,naučil se to.A takhle pokračuju už devět let.Je to nekonečný,ale přináší to ovoce.A ještě-nový šaty mu určitě neukazuju,když sedí u počítače nebo u zpráv.Když zrovna nic nedělá,tak ho chytnu za ruku a-podívej,co mám,abych se ti líbila.
Ale hlavně,musíš postupně ho to učit,a nechtít všechno najednou.Jak říkám-devět let a ještě to není úplně ono. tillfreds

koukám,že jsme na tom s Míšou stejně!!! tummenupp

jsem se od srdce zasmal, fakt, bez narazky, poznas to ze si prida lollollollollol to je prece jasny holka:hjarta:

já to poznám tak, že vylíže talíř. Já vím, ono se to dělat nemá, ale většinou mi na přidání nezbývá, tak tohle je taky dobrý, ne? big_smile

Není tady

#42 7. 6. 2007 19:21

avalonka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

vlcice_samotarka napsal(a):

[Nestacim koukat, kde se v tobe bere tolik arogance a schopnosti bleskurychle mit ve vsem "jasno".

Já nemám jasno, vlčice. Já jen kladu nepříjemné otázky. Sama jsem tím tady prošla a jak mi to prospělo. Zatím to nikomu neuškodilo. Popichovat, dráždit a vzbuzovat nechtěné dotazy, na to já jsem expert. A věř, že to nedělám proto, abych tu komukoli ublížila wink

http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

#43 7. 6. 2007 20:37

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

avalonka napsal(a):

vlcice_samotarka napsal(a):

[Nestacim koukat, kde se v tobe bere tolik arogance a schopnosti bleskurychle mit ve vsem "jasno".

Já nemám jasno, vlčice. Já jen kladu nepříjemné otázky. Sama jsem tím tady prošla a jak mi to prospělo. Zatím to nikomu neuškodilo. Popichovat, dráždit a vzbuzovat nechtěné dotazy, na to já jsem expert. A věř, že to nedělám proto, abych tu komukoli ublížila wink

A jakou jsi tam polozila otazku, smim se zeptat? Jsi jednoduse z dzahilina manzela udelala burana, ktery ji nedokaze patricne ocenit. Copak ty vis, treba tu jeji krasu ocenuje jinym zpusobem. A BTW nikde nenapsala, ze mu dela "pipku"
Taky by sis na sobe mela vsimat zejmena sveho arogantniho postoje vuci zdejsim ID. Takze nez neco takoveho napises, doporucuju nejdriv zkusit hluboky NADECH a VYDECH. NADECH... VYDECH. NADECH...  VYDECH.

Není tady

#44 7. 6. 2007 21:08

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Holky, napadá mě, co kdybychom byly rády za to, že když už nám ty nové šatičky chlap nepochválí, tak nám aspoň nevytkne, že byly příšerně drahé?? To je přece taky úspěch big_smile
Za jídlo jsou u nás děkování a pochvala naprosto běžné (od manžela a dcery následuje i pusa).
A někdy se po obědě vtipkuje na základě gagu z Kameňáku tím: "no mámo, to je moc dobrý, to jsi sama? Kupovala?" big_smile
Jo a jinak, dá se taky nenápadně pronést: "představ si, dnes si kolega všiml, že mám nový džíny, to bych do něj neřekla".... (je ale fakt, že já nemám žárlivého manžela) big_smile.

Není tady

#45 7. 6. 2007 22:16

host eska
♥♥♥♥♥♥-

Daniela S. to je asi přené.
smile
no, tak by to mělo být, ale co s tím, když to tak není. Možná bych to dala dhazil přečíst tvému příteli a možná rovnou originál a popovídala bych si , co si o tom myslí.

Jinak  to, že se pozná, že ti něco chutná tím, že si přidá big_smile big_smile
To je jak by mi chlap opravil rozflákaný auto a já místo poděkování bych mi druhej přinesla jiný rozflákaný. Veliká poklona, že jsem ještě něco k opravě svěřila big_smile big_smile big_smile

Já jsme schopná jít poděkovat i kuchaři v restauraci, že se mu to povedlo a pak si myslím, že kdo za dobrý jídlo neumí vyjádřit jedinou slovo poděkovíní a nebo obdivu a nebo úcty a tak, tomu nemá smysl vařit. Samožejmě dospělému, který je schopen si vařit sám. Zvláště pokud vezmu v potaz, jak se většina žen snaží, aby to jídlo bylo dobré a tak jim na tom záleží.

Babo, jsi první kdo se přiznal, že to tak taky dělá  tummenupp   godlike

Já už jsem to taky zaslechla, ale trošku mě to poděsilo. Ještě na moji námitku, mi bylo řečeno,  že přeci , kdybych nechtěla, tak bych to nedělala  va
Neb jak odradit ženu od vaření.

všichni u podpisu moudře hovoří, a já budu mluvit, až mi lýtka dohoří... bo nejsu žadny rétor big_smile
http://www.kamelie.ic.cz/sm1_soubory/sm29_mal.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gif

Není tady

#46 7. 6. 2007 22:33

Prcek1
♥♥-----
Místo: morava-ale už brzo Anglie...

HOLKÝÝÝÝÝÝÝÝÝ, ZAČALA JSEM ČÍST ZAČÁTEK ODPOVĚDÍ..A JÁ SE Z VÁS NĚKTERÝCH PICNU:O))TO JSOU RADY...BUDE VÁM LICHOTIT,KDYŽ VY JEMU?NEBO KDYŽ MÁ ZA CO ATD?DĚLÁTE SI DOUFÁM pr...?yikes))

HELE,POKUD TAKOVEJ PROSTĚ TEN CHLAP NENÍ,NEZNÁ TO Z RODINY ATD,NENÍ NATOLIK "INTELIGENTNÍ" A FAJN,TAK TO NIKDY ŘÍKAT NEBUDE IKDYBY JSTE TO DO NĚHO HUSTILY "IMRVERE"yikes))
Te´d mám doma super chlapa,ženský,co mají doma "nelichotníky",my ho "závidí" a říkají,že je přírodnmí ukaz..ale já to beru jako "samozřejmost"..VŠIMNĚTE SI UVOZOVEK,PROBOHA JOO:O))jelikož s nelichotníkem bych "už nežila" a hlavně já i v sobě vím,že i já "si lichotky zasloužím" a tak nemám problém,lichotit i jemu-když je za co a to je pořádyikes))
A taky je nemám problém příjmat od manžílka!Narozdíl od vás některých,promiňte mi,ale některý si "koledujete "o nelichotníka,jelikož si nevěřítíe a ještě si myslíte,že lichotníci vymřely a že to vlastně není potřeba,lichotit:o))
Mě manžel miluje a ikdyž mě to dokazujei mužskýma důkazama..tak je super,že to umí i říct,což je krásný a potřebný..to je jako,že můj exm.mi dával žehličku,robota.. a říkal,že to je důkaz lásky..a můj manžel mi ho sice taky koup,ale protiže jsem ho chtěla.yikes)),ale raději mi dá kytku a řekne mi,jak jsem krásnáá-ikdyž mám zrovna u nosu nudly,nebo jsem děsně protivnáyikes))
A to je u mě borec a CHlap!!!

Upravil(a) Prcek1 (7. 6. 2007 22:35)

Nic mě hned tak neporazí..život žiju!!!!

Není tady

#47 7. 6. 2007 22:37

Prcek1
♥♥-----
Místo: morava-ale už brzo Anglie...

Simon napsal(a):

avalonka napsal(a):

souhlasím....

přesně tak!!!!!!

Nic mě hned tak neporazí..život žiju!!!!

Není tady

#48 8. 6. 2007 7:59

baba
♥♥♥♥♥--

host eska napsal(a):

Daniela S. to je asi přené.
smile
no, tak by to mělo být, ale co s tím, když to tak není. Možná bych to dala dhazil přečíst tvému příteli a možná rovnou originál a popovídala bych si , co si o tom myslí.

Jinak  to, že se pozná, že ti něco chutná tím, že si přidá big_smile big_smile
To je jak by mi chlap opravil rozflákaný auto a já místo poděkování bych mi druhej přinesla jiný rozflákaný. Veliká poklona, že jsem ještě něco k opravě svěřila big_smile big_smile big_smile

Já jsme schopná jít poděkovat i kuchaři v restauraci, že se mu to povedlo a pak si myslím, že kdo za dobrý jídlo neumí vyjádřit jedinou slovo poděkovíní a nebo obdivu a nebo úcty a tak, tomu nemá smysl vařit. Samožejmě dospělému, který je schopen si vařit sám. Zvláště pokud vezmu v potaz, jak se většina žen snaží, aby to jídlo bylo dobré a tak jim na tom záleží.

Babo, jsi první kdo se přiznal, že to tak taky dělá  tummenupp   godlike

Já už jsem to taky zaslechla, ale trošku mě to poděsilo. Ještě na moji námitku, mi bylo řečeno,  že přeci , kdybych nechtěla, tak bych to nedělala  va
Neb jak odradit ženu od vaření.

hehe, to s tim autem, to bych se asi pos.al teda,dost drsny prirovnani,ale pravdivy lollollollol

Není tady

#49 8. 6. 2007 8:12

dzahila
♥♥♥♥---

Danielo děkuji za článek,dám ho manželovi přečíst.Vlastně všem děkuji za názor.
Pro avalonku,nevíš o mě vůbec nic,tak mě nezkoušej pojmenovávat pipkou.Mé chytrosti a krásy si manžel samozřejmě všímá,jen to neumí říkat,ale dokazuje to.Jediný "problém" je,že já to potřebuji občas slyšet.

Není tady

#50 8. 6. 2007 8:17

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Simon napsal(a):

u nás lichotky jsou, oboustranné, jsem spokojená. Ale nejsme spolu až tak dlouho (přes rok).

Jinak, já se obávám, že pokud chlap na lichotky není a neříká je, tak větou "Že mi to sluší? Že jsem krásná?" bych ho akorát otrávila sad Vynucený lichotky... to snad radši žádný.

Simon, ale to nesmíš vynucovat ... ale můžeš to připomenout s humorem, s nadhledem .... nesmí z toho být cítit, že to myslíš vážně. Pak to zafunguje. Ono zní jinak, když se vesele a jen tak mimochodem zeptáš "Sluší mi to, co?" ... než když se ptáš "Je to dobrý? Líbím se ti v tom?" a z očí ti kouká, jak strašně toužíš po lichotce.
U té první věty chlapa ani nenapadne, že se doprošuješ. Přijme jako fakt, že ti to sluší a v lepším případě to i potvrdí. V tom druhém případě ho spíš otrávíš.

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí