Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 7. 6. 2007 12:03

dzahila
♥♥♥♥---

Manžel mi nikdy nelichotí

Jsem s manželem dva roky,jako manželé 9 měsíců a můj muž mi nikdy nelichotí a ani mě moc nechválí.Vím,že to je spíš o mém sebevědomí než o manželovi,ale jak ho "naučit " lichotit ?

Není tady

#2 7. 6. 2007 12:12

avalonka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: Manžel mi nikdy nelichotí

A má ti vůbec proč lichotit a chválit tě? big_smile

http://lilypie.com/pic/080125/ivPB.jpghttp://b1.lilypie.com/33HPp1/.png

Není tady

#3 7. 6. 2007 12:12

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

dzahila napsal(a):

Jsem s manželem dva roky,jako manželé 9 měsíců a můj muž mi nikdy nelichotí a ani mě moc nechválí.Vím,že to je spíš o mém sebevědomí než o manželovi,ale jak ho "naučit " lichotit ?

Nijak. Muz ti lichoti uz tim, ze s tebou je ;-)

Není tady

#4 7. 6. 2007 12:19

dzahila
♥♥♥♥---

Aha,tak moc děkuju.

Není tady

#5 7. 6. 2007 12:23

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

dzahila napsal(a):

Tak, že budeš lichotit Ty jemu.

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#6 7. 6. 2007 12:25

dzahila
♥♥♥♥---

Lueto to dělám.

Není tady

#7 7. 6. 2007 12:26

Damila
♥♥♥♥♥♥-

A řeklas mu to? Oni ti chlapi moc tohle neumějí. Ale třeba by pomohlo, kdybys začala Ty. Polichoť mu, že mu něco sluší, že něco hezky udělal, že něco splnil...
A jestli to chceš od něj fakt slyšet, tak si o to z legrace řekni:
"Že jsem dneska šikovná? Že mi to sekne? Že jsem uvařila dobrý oběd?..."
Pochval se sama, a aspoň když Ti dá zapravdu, je to úspěch, ne? smile
To já se chválím pořád.tonguegloria

Není tady

#8 7. 6. 2007 12:33

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

Přesně tak, Damilo - když se nepochválíme samy, nikdo jiný to za nás neudělá big_smile

Není tady

#9 7. 6. 2007 12:35

avalonka
♥♥♥♥♥♥-

dzahilo - vůbec jsi nenapsala, jaký máte s manžou vztah. Nemůžeme ti jen tak poradit. To je jako bych chtěla od doktora diagnózu proč tě bolí hlava a řekla mu jedinou informaci, a to že si ráno čistíš zuby minutu.

Není tady

#10 7. 6. 2007 12:37

ADRIANA 1
♥♥♥♥♥♥♥

ja som to včera rozoberala s mojim mužom. mám pocit že to zanedbáva. pritom to nie je o tom, že by som mala pochybnosti o sebe,ale občas to fajn padne, že sa partnerovi páčite. od cudzích to počúvam a môj muž je ticho.

Natália   * 12.06.2010 *  3100g / 48cm
http://www.tickerclub.com/cache/fc254e0664.png
    http://mareckinblog.blogspot.com/

Není tady

#11 7. 6. 2007 12:37

dzahila
♥♥♥♥---

Damilo,tohle všechno už mám vyzkoušené.Nic nezabralo.Například včera jsem mu předváděla mé nové šatičky.Řekl:hm,dobrý,ale ani nezvedl zrak od počítače,tak pokračuji:vypadám v nich docela štíhle viď?A on na to ironicky:úplná kost a kůže.Někdy mě to dost mrzí.Jemu lichotím,hlavně proto že je opravdu krásný,chytrý a šikovný,jenže od něj se toho asi nedočkám,škoda.

Není tady

#12 7. 6. 2007 12:44

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

dzahila napsal(a):

Damilo,tohle všechno už mám vyzkoušené.Nic nezabralo.Například včera jsem mu předváděla mé nové šatičky.Řekl:hm,dobrý,ale ani nezvedl zrak od počítače,tak pokračuji:vypadám v nich docela štíhle viď?A on na to ironicky:úplná kost a kůže.Někdy mě to dost mrzí.Jemu lichotím,hlavně proto že je opravdu krásný,chytrý a šikovný,jenže od něj se toho asi nedočkám,škoda.

Je jen malo muzu, co jsou "verbalne orientovani", vetsinou svou prizen davaji najevo akci, konanim, svymi ciny, nepotrebuji o tom mluvit. V dobe namlouvani se prekonaji, ale pak, kdyz si jsou zenou jisti, tak to davaji najevo jinak. Moje kamaradka udajne sveho muze to delat naucila, ale jakou strategii pouzila, to vubec netusim.

Upravil(a) vlcice_samotarka (7. 6. 2007 12:46)

Není tady

#13 7. 6. 2007 12:46

merunka
♥♥♥----

Lichocení a něžná slůvka,to mužům po nějaké době ve vztahu většinou nejde.Tady asi platí :Když ptáčka lapají,pěkně mu zpívají. Ale nic si z toho nedělej,věř si a nečekej až mu to dotrkne.Nejlíp polichotí stejně vždy jen ženský mezi sebou,tak hlavu vzhuru.:supr

Není tady

#14 7. 6. 2007 12:47

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Vlčica, toto je odpoveď hodná autorov knihy "Muži sú z Marsu..." tummenupp Že ty sa v nich tajne inšpiruješ... A nepoznám väčšie klišé, zovšeobecnenie a mustrovanie, než si tu práve predviedla ty....

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#15 7. 6. 2007 12:47

dzahila
♥♥♥♥---

To je přesný.Když se zeptám proč mi nikdy neřekne,že jsem krásná a nebo sexy,vždy odvětí,že to přeci musím poznat a vycítit.

Není tady

#16 7. 6. 2007 12:48

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Vlčica, toto je odpoveď hodná autorov knihy "Muži sú z Marsu..." tummenupp Že ty sa v nich tajne inšpiruješ... A nepoznám väčšie klišé, zovšeobecnenie a mustrovanie, než si tu práve predviedla ty....

Ano, to uznavam, pouzila jsem to, jsem si toho zcela a zcela vedoma. Je to vseobecna rada.
Ale malinko jsem vychazela z toho, ze manzel cumi do monitoru, takze s velkou pravdepodobnosti to bude nejaky technicky typ. Ti jsou na tom s verbalnima schopnostma jeste hur, nez humanitni vedci. Muzi i zeny. Ale pochopitelne je na dzahile, jak si to prebere, pokud ma nejake "filtry", tak urcite pozna, zda to sedi na toho jeho.

Upravil(a) vlcice_samotarka (7. 6. 2007 12:55)

Není tady

#17 7. 6. 2007 12:56

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Ale ja osobne bych to nejak neresila, maximalne mu na rovinu rict, ze  te to trapi a ze je to pro tebe dulezite slyset.

Není tady

#18 7. 6. 2007 13:05

dzahila
♥♥♥♥---

Já chápu,že je asi spousta žen,které by to neřešily a zase naopak je spousta žen,které to trápí  tak jako mě.I na rovinu to slyšel,ale obávám se,že vyrůstal v rodině,kde nebylo zvykem lichotit,tak ani on to neumí.

Není tady

#19 7. 6. 2007 13:23

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

vlcice_samotarka napsal(a):

Ale malinko jsem vychazela z toho, ze manzel cumi do monitoru, takze s velkou pravdepodobnosti to bude nejaky technicky typ. Ti jsou na tom s verbalnima schopnostma jeste hur, nez humanitni vedci....

Humanitní vědci čumí do monitoru (aniž by vnímali okolí) úplně stejně jako technici lollollol

dzahilo, když se mi podaří třeba dobrý oběd, nebo udělat pro něj cokoliv jiného, je první mojí otázkou: "Tak co? Jaká jsem?"
Ze začátku zaznělo takové něsmělé zabručení ve stylu "jo, fajn" ... tak jsem dodala "to taky, ale hlavně su úžasná ... a tvoja... a zasloužím si minimálně pusu". Důležité je brát to vesele a s nadhledem. Ale častým opakováním těchto situací jsem po šesti letech dosáhla toho, že to čas od času pronese i sám od sebe lol

Upravil(a) Míša Kulička (7. 6. 2007 13:24)

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#20 7. 6. 2007 13:23

x52658
Host

Tak já to M neustále učím.Ze začátku neříkal nic,pak jsem mu vysvětlila,že když celý nedělní dopoledne kmitám v kuchyni,aby dostal pod nos nějakou mňamku,tak že si asi zasloužím nějaký:děkuju,to je dobrý,moc se ti to povedlo...Tenkrát mi řekl,že doma nikdy nechválili,že i jeho babička říkala,že největší pochvala je,že si přidá dumbom.Tak jsem mu zas vysvětlila,že babička mi je ukradená,že mě tohle nestačí a že to chci slyšet....No,naučil se to.A takhle pokračuju už devět let.Je to nekonečný,ale přináší to ovoce.A ještě-nový šaty mu určitě neukazuju,když sedí u počítače nebo u zpráv.Když zrovna nic nedělá,tak ho chytnu za ruku a-podívej,co mám,abych se ti líbila.
Ale hlavně,musíš postupně ho to učit,a nechtít všechno najednou.Jak říkám-devět let a ještě to není úplně ono. tillfreds

koukám,že jsme na tom s Míšou stejně!!! tummenupp

Upravil(a) bazalka (7. 6. 2007 13:24)

#21 7. 6. 2007 13:26

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

jj tummenupp .... ono na ně asi nic jinýho nefunguje lol

"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton

Není tady

#22 7. 6. 2007 13:33

x52658
Host

A víš,co se mi zdá nejhorší?Že v celkovým kontextu si za to můžeme my,matky.Synáčka rozmazlujem,podstrojujem,vynášíme do nebeských výšin.....a on pak ani netuší,že něco takového po něm manželka chce.Vždyť matka-babička to nechtěla... dumbom
No,dělám psí kusy,aby snacha jednou řekla,že je dobře naučenej.Ale ona to stejně neřekne,bude mít svou představu.... tillfreds

#23 7. 6. 2007 13:39

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

devet let...tak k tomu se já zřejmě nikdy nedopracuju...devet let jsem s nikým ještě nevydržela lol dumbom

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#24 7. 6. 2007 13:40

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tak to já mám dceru ... řekla bych, že je ve svých 15 daleko radikálnější, než já ... takže pokud u ní bude praxe probíhat podle jejích současných teorií, tak bude ten její obstarávat domácnost a chválit bude ona lollollol

Není tady

#25 7. 6. 2007 13:41

x52658
Host

adra napsal(a):

devet let...tak k tomu se já zřejmě nikdy nedopracuju...devet let jsem s nikým ještě nevydržela lol dumbom

Ale dopracuješ,utíká to jak voda!!!(někdy,ti teda řeknu,naštěstí,naštěstí!!) retapussa

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí