29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Adrianko, je to jednoduché, najeď si na Nastavení-Identifikace-Vytvoř vlastní podpis. Tam to jednoduše vymaž a dej Odeslat. No a je to .
Tak a já už tady bulím ! Asi jsem to potřebovala - no a taky vlastně ani nevím proč .co: nic se mi nestalo - jen nějakej pretlak !
Není tady
chcela som tam zmeniť ten dátum, aby sa mi ukázalo zase aktuálne ale nešlo to. skúsim ešte raz
Není tady
fe, až taký pretlak asi nie je len tak!
Není tady
Fe, jen do toho, emoce musej ven ! To je fuk, že se nic nestalo!!! Jen breč. Posílám pusu . Utřu slzičky, ještě tu nudli, tááák, už je líp
?
no,napísalo mi to incorrect to mám zase všetko odznova zadať?
Není tady
Jojo, odešli to znovu.
už som zase fešanda ale aj tak mám blbý deň. bola som teraz tri dni doma, teraz mám moc práce a vôbec...som dnes negatívne naladená
Není tady
Já nevím se*e mě, že jsem zase sama
už aby byl ten můj doma (nedojížděl) ... potřebuju změnu !
Sice se plánuje - ale já jsem zase nějaká zmatená - doma mi nejede kotel - nemám teplou vodu a majitele bytu to nějak nezajímá ... zvažuju jestli mu zaplatím celý nájem. Spolubydlící mě nechala ve štychu a šla bydlet k tomu svému miláčkovi, se kterým se týden co týden rozchází - nájem už nezaplatí, ale klíče stále má a nemá ani vystěhované věci! ... paráda!
No a do toho se dohaduju s realitkou, protože neudělai něco, co měli a nám teď hrozí pokuta ... vlastně né nám - jen tomu mému - ale vše vyřizuji já a sháním zedníky atd. a už mě z toho jde hlava kolem - nikdo nemá čas. A když něco řeknu v tom smyslu, že jsem z toho už unavená tak se mi dostane odpověď akorát a z čeho - však co tak moc dělám? ... asi nic - jsem neschopná - vlastně se tu sypu pro nic za nic
Není tady
no tak máš toho dosť. na plač nie je ani jedno z toho,ale keď sa to zleje všetko dokopy, tak finálne človeka rozplače aj keď sa mu rozviaže šnúrka na topánke.
Upravil(a) ADRIANA 1 (7. 6. 2007 10:43)
Není tady
Fe, s tím přítelem to naprosto chápu. Měla jsem předevčírem stejné pocity. Když v neděli sbalil tašku a dal mi ahoj, a já zůstala v bytě sama, bylo mi mizerně a cítila jsem velký smutek. V krku jsem měla pořádný knedlík. Nedalo mi to, a musela jsem mu napsat SMS. No jo, oni to ti chlapi tak neberou.... Pak jsem si nadávala, že jsem zase ten emocionální závislák. Ale holt jsem si nemohla pomoci . Vlastně se tak nějak celý týden cítím rozvrkočená.......
Znáš to 100x nic umořilo osla . Ať žijí spolubydlící
. Ještě že už mám 10 let svůj byteček......
vsetkym placlivcom:
Není tady
je to vsechno nejake na pip.... kdyz se zbavim jednoho "trapeni", je tu hned dalsi.... pritel nema, naladu, od rana nereaguje, a kdyz se mu konecne dovolam, tak mi rekne, ze nema na nikoho naladu, a na me uz vubec... tak jsem ho nechala, a ted tu trpim.... zase jsem neco posrala, jenze vedet co..... ale vim, ze vsechno seru tim, ze ho mam rada, a ze jsem nechutnej zavislacek:(
po praci pro me prijede, a ja nevim, jak se mam chovat...
Není tady
No - tak teď mi přišla krásna sms(přítel) . No - krásná ? prostě od srdíčka - tak to zahřálo - přeci jen nejsem na to sama
Je to asi tak jak píšeš Lvice - cítila jsem knedlík v krku!
Jinak na pláč opravdu není nic z toho - ale nějak nevím proč to najednou ze mě vyhrklo a sama nevím příčinu - ale už je to lepší
Taky mi teď na ICQ psala kámoška, že má hroznou depku - dnes je fakt nějak předepkováno
Jdu na oběd pápá
Není tady
Dobrou chuť
fe: nevim proc, ale pripada mi, ze v nekterejch vecech mame podobnej osud... ja jsem se spolubydlici bydlela rok, a pred pul rokem se na me vykaslala, a odjela s pritelem do anglie...ale co myslis... klice od bytu sice nema, protoze jsem se prestehovala, ale porad ma u me veci, a jeste mi psala, ze na par dni prileti, a par veci si u me necha... a najem... na ten jsem samozrejme sama... vlastne ne.... pritel prispiva dva tisice....
Není tady
no nic, jdu si poplakat.... beztak nikoho nezajimam... pa pa
Není tady
mě sere to že když teda mám depku a smutno tak očekávám...no jóóóó´to bude zakopaný pes: OCEKAVAM podporu od přítele...a ono nic...reaguju na _lucu_....
ahc jo...
Fe: já Tě tááák miluju
všechno je jinak dnes na pí*.. sek :-(((((
Není tady
luco!!!minimálně mě zajímáš...a mám totožné pocity.....:-))))) no ... taky nekecám
Upravil(a) adra (7. 6. 2007 11:09)
Není tady
nechapu co je to dneska za blbej den......
Není tady
a kuju.....
Není tady
luco...posílám Ti objetí a pohlazení....jé já bych se tak objímala.....
Není tady
jeeeee, kuju... hned je to lepci.......
Není tady