29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
včera mi přišel nedoplatek za vodu a teplo.... - 2890kč....
a další jobovka: u nás ve městě je umístěný policejní radar asi 3 měsíce a ted hlásili v rádiu že PČR začala obesílat řidiče, kteří překročili rychlost a za dobu fungování tam změřili 2700 řidičů kteří tu rychlost překročili...!!!!!!!
obávám se že budu mezi nimi...než jsem si zvykla tak jsem ji párkrát překročila.....
Není tady
Ja som dnes absolvovala ďalšie kolo vybavovačiek okolo bytu a hoci mi svitla aká-taká nádej, tomu maníkovi od developera som úprimne povedala, že v tejto chvíli ľutujem, že som si kúpila TENTO byt. Snáď to ešte raz odovlám, ale momentálne to cítim tak...
Není tady
Dnes nemám radost, protože ráno musím do práce, je pondělí, měla bych už jít spát, ale pořád tady čumákuju do tmy...
Není tady
Alixo,já sice nemusím do práce,ale M musel,jestli zas bude celý týden pryč,tak se z toho pominu .A v sobotu chci jet do Černošic,to jen abychom se náhodou moc neviděli...Myslíte,že PMS může trvat i po tom?Já to už asi začínaám mít celý měsíc.Nebo jsem v přechodu...
Tak mne je dnes taaak nanic, ze by to ani pohladkanie nenapravilo...vidim to tak, ze skoncim v praci, vybavim neodkladne zalezitosti a zaleziem s flaskou cerveneho niekam do kuta a "zotnem sa namol".... primitivne, ale myslim, ze ucinne....
Není tady
Mně je dnes také podivně. Přítel má v rodině genetickou vadu - neurofibromatozu. Dítě ji vždy zdědí, ale projevy jsou různé. Takže teď lezu po internetu, studuji genetiku a je mi z toho divně. Těšila jsem se na miminko, a představa, že budu mít postižené dítě je fakt všelijaká. Takže mě čeká návštěva jeho švagrové, která má 2 postižené holky, návštěva genetiky v Praze, a pak.... kdo ví. Umělé oplodnění neznámým dárcem, nebo postižené dítě? Opustit přítele kvůli tomu nechci. No já to prostě nikdy nemůžu mít jednoduchý......
Upravil(a) lvice (25. 6. 2007 12:19)
Lvice, no dakujem pekne....
fakt, uz je toho obcas asi vela, co?
Není tady
Faf, jo jo . Přijde mi, jako mi někdo naložil na záda pár cihel......
Vies Lvice, nechcem ta provokovat, alebo tak a viem, ze ta tak trosku uz "tlaci cas", ale si s priatelom len strasne kratucko, nie? Tak nevesaj hned hlavu, a mozno by si to nemala brat tak straaasne vazne. Vies, moze sa stat vselico....
Ozaj a minule som videla v TV jednu reportaz, kde tiez chlapec chory na neurofibromatozu mal s priatelkou babatko a tam tvrdili, ze to nemusi dieta zdedit..tak neviem.... to ich je vraj zatial ok...
Není tady
Faf, no čas fakt tlačí, protože už jsem fakt docela stará na prcka a tak to prostě je. No jo vážně, když čteš, co to všechno obnáší, tak se mi ježí chlupy hrůzou..........
Tak to si mě uklidnila . Uvidím, třeba mě na genetice také uklidní a nebude to tak hrozné. Ale zatím, co jsem zjistila na netu, tak nic moc. Prostudovala jsem si i ten příslušný typ dědičnosti a ze 6 potomků jsou jen 2 zdravé. Nic moc co?
No ktovieco to nie je, ale budes musiet teda verit, ze ty budes mat jedno z tych dvoch..popripade obe.
Uvidis na tej genetike, hlavne vopred nemaluj certa na stenu, ono sa to podda, uvidis...
Není tady
Co se má stát, stane se..... Ách jo
ty lvice, ty jsi asi už prošla hodně levelů, že tě "život" tak zkouší...to snad není ani možné...kdy ses to dozvěděla??
Není tady
Nůžu se jen tak přidat s výkřikem do tmy? Nějak je mi smutno, potřebuju se ventilovat.......
známé se zabil syn, bylo mu snad 17, skočil do vody................., před sedmi lety jí umřel muž, byl moc fajn, bylo mu třicet, srazilo h auto.............
necháu , vážně nechápu proč někdo má tolik smůly v životě a někomu se celý život nestane nic špatného,
její nejmaldší klkuk je spolužák našeho kluka.............. chce se mi zvracet, když si představím že půjdem na "takový" pohřeb, přesně si pamatuju první dušičky po tom co se to stalo tatínkovi, jak tam ten kluk ležel na hrobě, zapálených snad sto svíček a hladil fotku..........a už jsou "spolu"
nemám vůbec sílu potkat tu maminku, bydlí kousek od nás
Fakt dnes není dobrý den.............
.....dík
Není tady
Přítel mi to řekl hned na třetí schůzce, ale zároveň mi řekl, že šance je 3 % a že nemusím mít strach. Nějak jsem tomu nevěnovala pozornost, ale když o víkendu jsme se dostali na bytovou situaci (tedy lépe řečeno, já to otevřela, protože jestli chceme od září zkoušet miminko, tak se to musí vyřešit....), tak jsem se ho na to začala vyptávat a šla do hloubky. Výsledek je ten, že jsem zjistila, že žádná 3 %, ale 50 %. Asi zajdu do vědecké knihovny a strávím tam odpoledne.......
Level, já ti nevím Adři, já si nepřipadám na žádném vyšším levelu, ale najednou cítím, že tohle je zase nějaký velký šutr, který musím zchroustat. Je mi z toho divně, ale zvláštní je i to, že jsem s tím už nějak vlastně vnitřně smířená. Jsem divná. Těšila jsem se na krásné zdravé dítě, ale teď jsem zase někde jinde......
Ale Lvice, vsak nemozes hned ratat s tym, ze vase dietatko by tu chorobu malo!!!! Ak nechces vymienat priatela, tak podme supom mysliet na to, ze ty budes tou mamcou zdraveho potomka. a nestvi maaaaaaaaaa
Není tady
májo....to je skutečně smutné...a musím se připojit...jak je možné že NEKDO si jen tak tím životem proplouvá - co mi ale víme že?? a jiný se sotva prokouše jedním, začne mu nědo dlašího šlapat na paty :-((((((((
Lvičku to je situácia:-((( když píšeš že ses s tím vnitřne smářená...víš o čem mluvíš??asi se ptám blbě...ale to jako bereš s pokorou a .....PROMIN neuvažuješ o rozchodu....?? já vím že se ted možná pozastavíš nad mým uvažovaním a jak jsi psala, člověk před ničím neuteče (to mě dnes nakoplo
) tak by to bylo asi jen odsunutí problému...a když to takto přijemeš...kdo ví...co bude
Divná nejsi, to já jsem dnes divná
Není tady
Faf, Adro, ne neuvažuji o výměně partnera. To mě vůbec ani nenapadlo . Jestli chci s někým kus života projít, tak je to on. Faf, musím to nějak rozdýchat a pak zase bude dobře
. Pak si musím ty myšlenky přehodit a přitáhnout si to zdravé mimi
.
Adři, ano beru to s pokorou. . Prostě pokud to bude mít přijít, tak to přijde a jde jen o to, jak to zvládnu a jak se k tomu postavím. Nic se neděje náhodou.
Ale Faf má pravdu, musím na sobě mentálně zamakat a tak mě napadá, chci-li zdravé miminko, čeká mě spousta mentální práce . Taková vizualizace zdravého prcka a jeho vlastnosti, žádná sranda
. Mám zase co dělat
.......
Mne je dneska taaaak dobre, citim se fajn a citim ze se mam hrozne moc rada! ;-))
Není tady
tak to jsi na špatným vláknu:-)))) tady se povětšinou depčí....
Není tady
Ahoj, tak jsem si tu chtěla taky zadepčit, ale jak to tak čtu, tak asi vlastně nemám proč... :-) Ne dneska nemám fajn den, ale je to jenom den...
Není tady