29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Inspirovaly mě dnes Adra a Fe. Ne každý den máme radost. A tak zakládám tohle téma pro všechny, kdo se cítí mizerně, aby si tady ulevili, co je trápí, takové ty všední blbosti , abychom si jen tak potlachali a dostali to ze sebe. Tak olééééé
Oléééé - mám to tu znova vypisovat ? ... asi né
Ale jsem zvědavá, kdo dnes stojí na kolejích v tunelu se mnou a vidí tmu, když tam nebudu stát sama - tak to bude třeba veselejší
Není tady
jsem rada, ze v tom nejsem sama... ze se najde par lidi, co nemaj zrovna bezva den:)
Není tady
myslim ze ma serie absolutne vsetko a najviac sa seriem ja sam
Není tady
no... lepe bych to nevystihla.....
Není tady
Nemám radost, přijela mi na návštěvu dcera, já jsem se těšila a ona buďto spí, jako teď, když nespí, tak na mě štěká. Alespoň mi to připomnělo, jak se ke mě leta choval její otec, má to po něm.
Není tady
a neni to vekem? ja byla stejna:(
Není tady
a mam fakt den na pip.... dneska lituju vseho, co jsem za posledni dny pekne po........ nejak to na me dopadlo......
Není tady
No věkem to asi není, je jí 21, je to zvykem na mámě si vylejt vztek......
Není tady
Jak se říká, Pán Bůh jí to vrátí na dětech... . Trpělivost
uplne stejny jako ja..... ja fakt delala to samy.... proste v tomhle veku, i kdyz je to smutny, jsou pro nas mamy jen "obtiznej hmyz".... tim nechci rict, ze to tak ma kazdej, nekdo ano, nekdo ne... ale u me to takhle bylo..... ale uz jsem z toho vyrostla:)
Není tady
lvice...já Tě miluju to je supr téma!!!
tady ted bud často....
Není tady
adro a já myslela, že miluješ mě já mám fakt dnes zas*anej den
Není tady
It´s the fucking time!
Néééé, neblbněte, může být hůř
Upravil(a) Regina (7. 6. 2007 9:55)
Není tady
A ja to mam ako Coral vo svojom podpise.... Milujem a som milovana... len skoda, ze sa to nestretava v jednej osobe.
je to na figu....
a je zamracene vonku.
Není tady
faf vyprdni se na ženáče
Není tady
faf , buď trpezlivá.... a kohože ty miluješ, to neznááááááááám
ja mám dnes niečo ako depku, ale netuším z čoho. nechápem
Není tady
Adro, jůůůůůůů , Fe, no tak do Adřina srdíčka se vejdeš i ty a spousta jiných.
.
Adrianko, ty budeš mamička ?
Faf, už v tom zase lítáš ? Sem ti říkala, že se budeš jenom trápit
Fe, ja ta milujem.
Adrianka, to by bolo na dlheee rozpravanie, asi ako scenar mexickej telenovely...
Není tady
Já měla blbou náladu včera večer, nevím z čeho. Vypila jsem asi půl litru vína a sežrala téměř celou bonboniéru, čímž jsem si způsobila ještě horší náladu. Taky jsem brečela a vzpomínala na BM. Ale zaspala jsem to a dneska je mi už dobře!
Není tady
Lvice, vsak lietam si len sukromne, sama pre seba.... uz je to len "drama - jednoaktovka o jednej osobe".... nikoho dalsieho do toho netaham....
on o tom nevie. dufam
Není tady
ivana, to je zlaté
faf, je mi to jasné
a ešte raz
lvice, nebudem, len si to neviem zmeniť, čakám kedy mi niekto poradí ale chcem byť čo najskôr
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
ivana, to je zlaté
![]()
faf, je mi to jasné![]()
a ešte raz
lvice, nebudem, len si to neviem zmeniť, čakám kedy mi niekto poradíale chcem byť čo najskôr
chapave dievca... hej, tresni ma este raz, mozno mi to z tej blbej gebule niekto vytlcie...
Není tady
asi to nejdeš riešiť. tak potom ťa nejdem byť ,radšej takto
hej blaváci kedy ideme piť? mne už moc času na ožratie dúfam neostáva!!! pomeeeeeeeeee
Není tady
Faf a já se přidám a ještě raz
. Teda nevím jestli ti to pomohlo
.