|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
baba napsal(a):
baba napsal(a):
ADRIANA 1 napsal(a):
ja sa tu k tomu radšej nevyjadrím, aby si ma zase niekto nebral do pusinky že?
ale aspoň trošku, ak ju chceš, tak to nerieš,ak si schopný pustiť sa do rozchodu, tak sa jej spýtaj. a povedz jej že má super kamošku
Ted jsem to pochopil, pokud je schopnej se pustit do rozchodu,tak se ji ma zeptat a rict ji to? Proc by to melo znamenat rozchod? Proc kdyz se ji zepta, ona hned vezme ze ji neveri, kdyz se ji jeste nezeptal? nechapu.
ak sa jej to spýta, možno to poprie. ale keď jej ten olafio povie, že mu to potvrdila JEJ kamoška, tak dievča výjde s pravdou von. a on to neunesie. usudzujem podľa jeho reakcií. a preto hovorím, že ak je schopný sa na to vykašlať ak chce byť s ňou, nech to nerieši.
Není tady
baba a prečo plačeš?
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
baba a prečo plačeš?
bojim se neco napsat,abych te necuril
a proto ze jsem v praci,ale za chvili padam
Není tady
ja už tiež miznem. a tebe môže byť predsa jedno, či ma naštveš nie? si zabudol? som len pospájanými písmenkami pre teba
pekný večer
Není tady
a aby som nezaostala. ja som tiež vedúca
kua 
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
a aby som nezaostala. ja som tiež vedúca
kua
ty jsi jen vedouci, kdezto ja jsem king
mej se, jsem si delal pr... 
Není tady
kedy zas? kedy si si robil pr...? že si king? no nič. idem za miláčikmi domov. rozumej-muž a pes, nie dvaja muži

Upravil(a) ADRIANA 1 (7. 6. 2007 19:17)
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
kedy zas? kedy si si robil pr...? že si king? no nič. idem za miláčikmi domov. rozumej-muž a pes, nie dvaja muži
![]()
no s tim ze se te bojim,cau
Není tady
TAk co Olafio, neco novyho? Jen takova drobnost. Sve holce o te "kamaradce" rekni, prece nedopustis, aby si hrala na prsou takovyho hada!
Není tady
No novýho zatím nic moc......jen jsem včera mluvil s tou "kámoškou" a ta mi řekla, že když ji nevěřím, tak to její přiznání s ní dostane a nahraje na diktafon
takže to asi bude pravda a kámoška se toho snaží na 100 procent využít, myslím té její "chyby". Já už bych to neřešil, jenomže mě trápí ta věc, že prý to udělala přítelkyně i v minulých vztazích předemnou......a tudíš se bojím, že se to bude za čas opakovat 
Není tady
Jinak dneska nebo zítra (až budu s přítelkyní) si promluvím jen tak lehce o tom, jestli ji něco netrápí a tak......a uvidíme k čemu dospějem.
Není tady
"jen tak lehce" ... to jako že ji do obličeje posvítíš místo stovkou žárovkou jen čtyřicýtkou ??!
promiň
Není tady
adra napsal(a):
"jen tak lehce" ... to jako že ji do obličeje posvítíš místo stovkou žárovkou jen čtyřicýtkou ??!
promiň
ne! tak to nemyslím.....nebudu na nic narážet, jen se ji zeptám, co ji trápí a tak.. na tohle nebudu zatím vůbec narážet.
Není tady
No az to budes mit potvrzeny, coz bych ti nepral, tak to na ni teda vybal, ze jestli je takova, ze si musi dokazovat svoji zadoucnost timhle, ze o takovou zenu nestojis,jestli v tom mini pokracovat i nadale.Ale do minulych vztahu ti je prd, takze to bych asi nepouzil,jde o to co do budoucna, muze se zmenit.
adro, jen tak lehce na rovinu,takhle bych to udelal ja,podotykam, az to budu VEDET, ne si to MYSLET!!!
Není tady
olafio...moc Ti držím pěsti...

a dej pak vědět :-)))
Není tady

Olafio, ja si sátle myslím, že kamoška má sovje vlasnté plány a vôbec to nie je bohvieaká !kamoška" a neprekvpaí ma, ak nakoniec skončíte spolu... Akurát si to odse..e jeden možno pekný a perspektívny vzťah. No ale u nás sa hovorí: Kto chce kam, pomozme mu tam. Chceš pravdu, máš ju mať - len či si na ňu dorástol... 
Není tady
Selima napsal(a):
Olafio, ja si sátle myslím, že kamoška má sovje vlasnté plány a vôbec to nie je bohvieaká !kamoška" a neprekvpaí ma, ak nakoniec skončíte spolu... Akurát si to odse..e jeden možno pekný a perspektívny vzťah. No ale u nás sa hovorí: Kto chce kam, pomozme mu tam. Chceš pravdu, máš ju mať - len či si na ňu dorástol...
Ja si takym myslim, ze je to kachna.A jestli ne, je to jen veci Olafia,jestli s takovou chce stravit zivot.A myslim,Olafio, ze kdyby ti to az tak nevadilo,tak bys to neresil.Ale to neni nenormalni.
Není tady
To je super kámoška
taky bych si takovou přála

A k čemu ti tak to přiznání bude ? ... jen tak lehce? Raději nevědět!
Taky držím palce a jsem zvědavá, jak to dopadne 
Není tady
Feuria napsal(a):
To je super kámoška
taky bych si takovou přála
![]()
A k čemu ti tak to přiznání bude ? ... jen tak lehce? Raději nevědět!
Taky držím palce a jsem zvědavá, jak to dopadne
Fe, ja myslim,ze chce slyset NE,spis proto v tom vrta,druhy duvod jsem napsal vyse.
Není tady
S jakou takovou ? To, že si hold "švihla" bokem z ní ještě nedělá masovou vražedkyni ... to samé platí u chlapů - klidně může být chlap věrný a stejně tak to může být sprosté hovado (i když věrné) ! Ach jo!
Není tady
to že ti řekla že to nahraje na diktafon...to je takové bububu...anebo ne je to BUBUBUBUBU!!!
vsadím se stebou že tu nahrávku by jsi nikdy neviděl:-))) to je "důkaz" největšího kalibru...když ti řekně že to nahraje...myslí si že jsi takový trouba a zbaští ji to aniž by se vubec o nějkou nahrávku pokoušela...
však jsem se ptala o několik stránek výše jestli někoho ona kámoška má....víš kam tím mířím.....
co takhle nahrát si ty ji na diktafon a pustit to své přítulkyni......
(blbost)
Není tady
No, to je to - chce slyšet NE - ale na ANO asi moc připraven nebude - a pak to pojede - jako po másle !
Není tady
olafio napsal(a):
No novýho zatím nic moc......jen jsem včera mluvil s tou "kámoškou" a ta mi řekla, že když ji nevěřím, tak to její přiznání s ní dostane a nahraje na diktafon
takže to asi bude pravda a kámoška se toho snaží na 100 procent využít, myslím té její "chyby". Já už bych to neřešil, jenomže mě trápí ta věc, že prý to udělala přítelkyně i v minulých vztazích předemnou......a tudíš se bojím, že se to bude za čas opakovat
Proboha! Co je to za kravu! Ty se, chlape, smontuj a posli ju do pr...e. A hodne rychle.
Není tady
Feuria napsal(a):
S jakou takovou ? To, že si hold "švihla" bokem z ní ještě nedělá masovou vražedkyni ... to samé platí u chlapů - klidně může být chlap věrný a stejně tak to může být sprosté hovado (i když věrné) ! Ach jo!
ale Fe,nerikej mi,ze by ti nevadilo zit,mit rodinu, deti, s nevernikem,ale jinak by to byl bezva chlap 

To jsi prvni, leda ze by mel jesta hafo penez a tys to delala stejne. 
Není tady
Selima napsal(a):
ach sleima, ani nevieš akú pravdu máš. prežívame to teraz v rodine. dve sestry a jeden muž. strašná vec
tú komošku by som nakopala! že sa nehanbí, ešte ti to chce tak hnusne dokázať.... evidentne má vyššie záujmy 
Není tady