|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
olafio napsal(a):
Já vím, co chci a díky vašim radám už i vím, co dělat.....pokud nebudu mít pádné důkazy, nic s partnerkou řešit nebudu, protože bych ji tím jen ublížil a vztah poslal do kytek. Takže první, co udělám je,že se proklepnu kamarádku. Jenomže jak na to....? Kdybych znal ještě nějakou jinou kámošku, co se znají, tak bych se popral na tu rádoby kámošku nekoho jiného, ale neznám nikoho. Jako sokyně se chovat můžou, zvlášť když ta kámoška nemá kluka.....třeba závidí. Ale zase to divné chování mé partnerky, chvíli se chová jako zamilovaná, pak se zase neozve a zapírá se.....(jak jsem třeba včera večer zjistil).....a pak i to divné chování v tu inkriminovanou dobu, neozvala se 2 dny a pak, že je všechno v pohodě, nic se nestalo a že byla hodná přeci
a já ji to zbaštil.....pak mi to teprv kámoška řekla,co se stalo a mě to docvaklo, proč se tak divně chovala, že se neozvala apod....
A když ta kámoška té vaší kámošky bude dobrá baba a bude to,co dělá kámošku kámoškou,tak z ní nic nevyrazíš,žádnou pomluvu,žádný hodnocení.A jsi v pr***lííííííí.A jdi se rovnou klouzat....
Ona má totiž ve mně jistotu. Ví, že ji miluju a chci s ní být, založit rodinu, vychovávat děti apod., chceme se časem stěhovat do vlastního........
Ona si je mnou jistá.......takže ví, že když něco takového udělá (prostě si z jiným užije, já o tom vědět nebudu), tak se ke mně v pohodě vrátí a vše bude v pohodě. Ví, že má chlapa, který se o ní postará, má mě jistého.......
Myslíte, že by pomohlo trošku narušit tu její jistotou?
Není tady
olafio napsal(a):
Ona má totiž ve mně jistotu. Ví, že ji miluju a chci s ní být, založit rodinu, vychovávat děti apod., chceme se časem stěhovat do vlastního........
Ona si je mnou jistá.......takže ví, že když něco takového udělá (prostě si z jiným užije, já o tom vědět nebudu), tak se ke mně v pohodě vrátí a vše bude v pohodě. Ví, že má chlapa, který se o ní postará, má mě jistého.......
Myslíte, že by pomohlo trošku narušit tu její jistotou?
mam pocit, ze jenom hledas zaminku, proc se s ni rozejit
Není tady
barunka01 napsal(a):
olafio napsal(a):
Myslíte, že by pomohlo trošku narušit tu její jistotou?mam pocit, ze jenom hledas zaminku, proc se s ni rozejit
Tak to není, to se mýlíš? Holky, moc děkuji za vaše rady, hodně si jich vážím a moc mi pomáháte, ale nejste přeci jenom trošku zaujaté, že se jedná o něvěru ženy a ne muže? Toho by jste tu roznesly na kopytech......nemýlím se? Jinak se omlouvám......
Není tady
Olafino, prosím Tě zkus se zamyslet nad tím co jsi napsal. NARUŠIT JEJÍ JISTOTU. Vždyť to je přece kardinální blbost. Ty bys přece měl být šťastný, že má u tebe jistotu. Nechci aby to vyznělo tak, že schvaluju nevěru.( já sama mám jednoho partnera víc jak dvacet let) I když ji chápu asi jinak než většina tady, ale...pokud se opravdu milovala s jiným a vrátila se k Tobě, neměl bys být spíš šťastný? Myslíš, že láska je opravdu o tom, že spolu splynou dva orgány???? A je jedno, jestli je to o muži nebo o ženě!!
Není tady

baba napsal(a):
oops, a co delas za praci, muzu li se zeptat? Ja programuju CNC stroje v CAD/CAM
Ja prekladám pre tlačové médiá...
Ak tá otázka platila mne, teda...
Není tady

olafio napsal(a):
barunka01 napsal(a):
olafio napsal(a):
Myslíte, že by pomohlo trošku narušit tu její jistotou?mam pocit, ze jenom hledas zaminku, proc se s ni rozejit
Tak to není, to se mýlíš? Holky, moc děkuji za vaše rady, hodně si jich vážím a moc mi pomáháte, ale nejste přeci jenom trošku zaujaté, že se jedná o něvěru ženy a ne muže? Toho by jste tu roznesly na kopytech......nemýlím se? Jinak se omlouvám......
U mňa sa mýliš. Ja som žila s chlapom, ktorý mi bol cca 3 x neverný, navyše s babami z našej partie, takže sa to prefláklo... ale boli to jednorazové úlety a ja som ich neriešila. Nestálo mi to za to. Rozišli sme neskôr z iných príčin. Vernosť je príliž krehká a ťažko dokázateľná, než aby som si kvôli rozbíjala vzťahy a robila peklo zo života. Iná vec je, ak sa mení správanie vo vzťahu
- ale to môže mať viac dôvodov. Na tvojom mieste by som riešila LEN A VÝLUČNE zmeny v jej správaní... To jediné má význam. A na tie sa jej môžeš aj priamo spýtať bez toho, aby to bol výsluch v štýle útrpného práva. Ale radšej do toho nepleť neveru, len nadhoď, že máš pocit zmeneného správania u nej - a počkaj si na odpoveď.
Není tady
olafio napsal(a):
Tak teda u mě se taky mýlíš.Jestli jsi pozorně četl,tak jsem ji nikde nehájila.A hlavně,pořád to u tebe je o HYPOTETICKÉ nevěře.
A co se jiného týče,nevěrníky bych střílela,jenže to bych byla bez manžela a to se mi teda nechce.Ne kvůli tomu,že to je manžel,ale kvůli tomu,jakej to jinak je člověk!
Olafio možná by nebylo na škodu dát řeč s přítelkyní o tom, co se to s ní v poslední době děje, že se chová jinak než obvykle, jestli je někde nějaký problém ve vašem vztahu nebo má ona sama nějaký problém s prací, zdravím apod. Taky bych jí při jedné z těch debat řekla, ať si dává pozor na tu "kamarádku", že o ní moc pěkně nemluví a zhazuje ji před tebou (já bych to teda chtěla vědět).
To jak jsi se od "kamarádky" dozvěděl podrobnosti z intimního života své přítelkyně, bych spíš brala jako kamarádčinu manipulaci - to ona tě vmanipulovala do toho, aby ses zeptal na to, co ona nakousla. To co ty vidíš jako dolování informací z kamarádky, my nezaujatí vidíme jako pořádnou intriku. Promiň, ale moje opravdová kamarádka by nikdy neříkala o mě mému manželovi, že mi nemá věřit a že jsem jiná, než se zdám, spíš naopak, kdyby byl nějaký problém, snažila by se mu to vysvětlit, omluvit a zdůvodnit, proč se třeba chovám, tak jak chovám.
Není tady
račice napsal(a):
Olafio možná by nebylo na škodu dát řeč s přítelkyní o tom, co se to s ní v poslední době děje, že se chová jinak než obvykle, jestli je někde nějaký problém ve vašem vztahu nebo má ona sama nějaký problém s prací, zdravím apod. Taky bych jí při jedné z těch debat řekla, ať si dává pozor na tu "kamarádku", že o ní moc pěkně nemluví a zhazuje ji před tebou (já bych to teda chtěla vědět).
To jak jsi se od "kamarádky" dozvěděl podrobnosti z intimního života své přítelkyně, bych spíš brala jako kamarádčinu manipulaci - to ona tě vmanipulovala do toho, aby ses zeptal na to, co ona nakousla. To co ty vidíš jako dolování informací z kamarádky, my nezaujatí vidíme jako pořádnou intriku. Promiň, ale moje opravdová kamarádka by nikdy neříkala o mě mému manželovi, že mi nemá věřit a že jsem jiná, než se zdám, spíš naopak, kdyby byl nějaký problém, snažila by se mu to vysvětlit, omluvit a zdůvodnit, proč se třeba chovám, tak jak chovám.
Račice souhlasím s tebou......jen si říkám, ona ta "kamarádka" by dokázala být takový MRCHA a INTRIKÁNKA? To se mi úplně příčí, že by někdo mohl něco takového udělat.......fakt to, bohužel, zní jako pravda
A ke všemu se pořád omlouvá, že mi to nechtěla říkat, protože mě ranila, ale je zásadová a proto to ze sebe teda vysypala.....asi moc věřím lidem 
Jinak děkuji za zprávu.
Není tady
olafio napsal(a):
Račice souhlasím s tebou......jen si říkám, ona ta "kamarádka" by dokázala být takový MRCHA a INTRIKÁNKA? To se mi úplně příčí, že by někdo mohl něco takového udělat.......fakt to, bohužel, zní jako pravda
A ke všemu se pořád omlouvá, že mi to nechtěla říkat, protože mě ranila, ale je zásadová a proto to ze sebe teda vysypala.....asi moc věřím lidem
Jinak děkuji za zprávu.
Teď jsem sem skočila jen tak juknout, takže jsem četla jenom pár příspěvků na úvodu a tento poslední... Jen mě DOST zaráží, že je pro tebe mnohem horší přijmout fakt, že je chyba u kamarádky a přijde ti celkem v pohodě hledat automaticky chybu u přítelkyně. Chápeš to tím chci říct???
Doufám, že jsem to nevytrhla z kontextu a neplácám nesmysly, v tom případě jsem mimo mísu já, vážně jsem to předtím nečetla 

Není tady
olafio: bohužel i já jsem jednou "dojela" na nejlepší kamarádku...vím že se ti to zdá neuvěřtelné...ale určitě variantu "kámoška" zkus nějako vyřešit :-(((
Není tady
Právě proto, že jsem zásadová, bych tohle své kamarádce neudělala !!!! A to jak se omlouvá - pche - jen to hraje na dvě strany.
Když je tak zásadová - ať to řekne tvé přítelkyni, že se jí to nelíbí a nehraje divadlo !
Také jsem měla takovou "kamarádku" - dnes je to manželka mého bejvalého - ale dobře jí tak 
Není tady
Já vím, že se ti to příčí, že by ta kamarádka mohla být taková mrcha (taky jsem od přírody velmi důvěřivý člověk, který se snaží vidět ve svých blízkých jen to dobré a to špatné vidět nechce a snaží se to omlouvat). Ale my narozdíl od tebe, jsme nezávislé osoby, ta "kamarádka" není naší kamarádkou a můžeme teda tohle její jednání posoudit trošku s odstupem a nadhledem. A když to takhle posoudím, tak ať je to, co říká ta "kamarádka" pravda nebo ne, prostě tohle se kamarádčinýmu partnerovi mezi slušnými lidmi neříká a rozhodně to není o zásadovosti. A je opravdu důležité, aby jsi to svojí partnerce řekl, jak o ní její "kamarádka" mluví, aby tohle přátelství mohla ukončit..........
Myslím, že jeden rozhovor s tvojí přítelkyní (bez nějakého vyčítání, shazování, urážení a velkých emocí) může vyjasnit všechny tvé dohady, partnerství je totiž i o komunikaci, a pokud se jednomu z partnerů něco nelíbí nebo mu něco není jasné, není nic jednoduššího než se na to dotyčného zeptat. Na nedostatku komunikace v partnerství už pohořelo hodně vztahů. Držím palce, ať se to všechno vyřeší k tvé spokojenosti. Hlavně měj na paměti, že bez důvěry v toho druhého to prostě nejde.
Není tady
Teda, olafio, neměla jsem čas číst to tu celé , ale ..... třeba tě chce kamarádka klofnout... ??? Dobře mířená pomluva udělá své .... nahlodá vztah, naleptá důvěru .... a to už ona bude nachystaná, aby tě utěšila a politovala ....
A musím 100% souhlasit s těmi, kdo zatloukají a zatloukají. Jen ten, kdo se přizná je připraven vztah ukončit. Si myslím já.
Neumím si představit situaci, že bych JÁ ocenila kladně, že by mi přišel manžel nebo přítel a řekl : Miláčku, vyspal jsem se s XY ale nic se neděje, jede se dále močálem černým kolem bílých skal ....
Takže POKUD ses to dozvěděl tak, že ti to řekla JEJÍ kamoška, tak to zkus vymést z mozku .... kdyby to byla kamoška, tak ti to v žádném případku neřekne a pokud je to sviňka převlečená za kamarádku, tak její drb nemá váhu a chce jedině ublížit. Ještě by možná bylo vhodné příslušné kamarádce s nadhledem říct : Já o tom vím, my máme volný vztah a tvoje drby mě nezajímají ..... to by si ta " kamoška" zasloužila .... 
Není tady
Olafio, tobe fakt nic jinyho nezbejva nez se s tim smirit a neresit.Ale zere te to fest,to je jasny,a pokud vis,ze te to zrat neprestane, tak ji to vybal, jak ta kamoska a co ti rekla, i s tim,ze se v te dobe chovala divne, nebrala telefon a tak,jak tu pisou holky, ze vztah je o komunikaci.Myslim ale, ze olafio nechce resit rok co rok s ni takovehle veci,a proto musi byt pripraven i na rozchod a priznani pritelkyne.Chapes olafe?Bud se smiris s tim,ze budete mit volnejsi vztah,ja na to nejsem,ale muze to byt fajn, zit spolu ale zaroven si uzivat dle libosti(pozn. autora),a nebo jestli dobre chapu, hledas zenu pro zivot,a jestli chces tak zit a nebo nechces, to je jen tvoje vec.To jsem ti poradil co? Takze fakt nevim.Holky, zadnej chlap asi nechce mit doma fuchtli, to se na mne nezlobte,proto by olafio rad vedel jak to tedy bylo.A ze ji neveri, to bych tak nebral, protoze to proste hloda,nezda se mi ze by jste to nechapali.Spis chce byt ujisten,ze to tak nebylo a proste jen chce znat pravdu,proto jsem uz tady psal, ze nechce delat nekomu vola.Mit v chlapovi tu jistotu, ze se k nemu muzu vratit,to je vypocitave a nechutne,to nema s laskou nic spolecneho.No nic, jsem se nejak rozpovidal.Howgh.
Není tady
Fe, ja jsem taky vedouci
,ale mam nad sebou jeste reditele
Není tady
Baba : souhlasím s tebou, je to přesně tak........rád bych znal pravdu 
... a pokud možno to všechno vyřešil a zametl pod koberec.
Upravil(a) olafio (7. 6. 2007 18:13)
Není tady
ja sa tu k tomu radšej nevyjadrím, aby si ma zase niekto nebral do pusinky že? 
ale aspoň trošku, ak ju chceš, tak to nerieš,ak si schopný pustiť sa do rozchodu, tak sa jej spýtaj. a povedz jej že má super kamošku 
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
ale aspoň trošku, ak ju chceš, tak to nerieš,ak si schopný pustiť sa do rozchodu, tak sa jej spýtaj. a povedz jej že má super kamošku

Není tady
baba ja nie som zlá 
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
![]()
![]()
baba ja nie som zlá
ja taky ne, ani se te nebojim

Není tady
ja som nikdy netvrdila že si! a mal by si sa ma báť. ty vieš prečo.... 
Není tady
baba napsal(a):
ADRIANA 1 napsal(a):
Ted jsem to pochopil, pokud je schopnej se pustit do rozchodu,tak se ji ma zeptat a rict ji to? Proc by to melo znamenat rozchod? Proc kdyz se ji zepta, ona hned vezme ze ji neveri, kdyz se ji jeste nezeptal? nechapu. 
Není tady
ADRIANA 1 napsal(a):
ja som nikdy netvrdila že si! a mal by si sa ma báť. ty vieš prečo....

Není tady