|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

olafio napsal(a):
Takže se mám chovat jako bych nic nevěděl, jako by bylo všechno v pořádku, milovat ji pořád stejně a chovat se k ní pořád tak hezky jako doteď?.........za to, co udělala?
Copak ty ji miluješ za odměnu, že se chová, jak chceš ?
Není tady

Kdybych to vedel na 100%,rekl bych ji ze to vim a ze ji dekuji a basta.Jestli se bude trapit ze to vim? jeji problem ne muj.jasny?Pokud si nebudu jistej, budu se snazit na to zapomenout a vyzvidat nebudu.Proc bych mel utrpne zit s ni s vedomim,ze mi zahyba,to nechapu a jeste se bat to na ni vybalit, abych ji naghodou neublizil, pojd sem promin.....A jeste neco, vybalil bych to proto, ze mne to trapi a musim s tim ven, ne proto,abych ji to jako natrel, coz asi tak damy chapete.Protoze kdyby mi to netrapilo, tak to neresim vubec a mam volny vztah.

naprostý souhlas
Není tady
No já taky souhlasím s chlapama......a co mám dělat potom holky, když časem zjistím, že je to pravda (což jednou se to může provalit) nebo dokonce zjistím, že se to opakuje, že mi zahla podruhé.....co by jste dělaly potom?
Není tady

baba napsal(a):
Prosimte.Seli, precti si to radsi poradne, co jsem napsal.A kdo rika, ze neumim pouzit neci rady?jen jsme kazdej jinej a s kazdou radou souhlasit prece nemusim ne?A pisu to jemu,jestli to je pravda a ona zahnula,a on to bude vedet,stejne se tim bude uzirat a casem ho to muze prestat bavit a jednou to na ni stejne vybali.Pokud se s tim nesmiri.
Problém je práve to JESTLI. To sa dozvie ťažko aj on - a my už asi vôbec nie. Nemusíš súhlasiť s ničím a riadiť s aničím, ale nemusíš za to vyhlasovať, že to je všetko na milú kedveš, keď sa to nepáči tebe... Ja ani nie som nejaký zástanca nevery, ale tuná očividne okrem manželky(a možno kamošky) nikto netuší, ČI vôbec k nejakej nevere došlo...
Není tady

Olafio, ja by som predbežne neriešila, kamošku poslala do pr...le a skôr sa sústredila na náš vzťah. Na to, ako sa správam ja, ako ona, čo robíme pre to, aby bol pekný -a aby sa medzi nás dvoch nemohol postaviť nikto zvonka. Ja to mám tak, že keď je vzťah super, nikto na svete by ma nedonútil byť neverná. Lenže keď môj protikus vyvádza...
alebo
tak...
ktovie...
Není tady

olafio napsal(a):
No já taky souhlasím s chlapama......a co mám dělat potom holky, když časem zjistím, že je to pravda (což jednou se to může provalit) nebo dokonce zjistím, že se to opakuje, že mi zahla podruhé.....co by jste dělaly potom?
možná už ti to tady někdo radil, já bych zkusil nějak "proklepnout" tu kamarádku jestli nekecala a nechtěla se třeba té tvé přítelkyni za něco pomstít, znáš ženské jaké jsou to někdy sokyně 

Není tady
Selima napsal(a):
baba napsal(a):
Prosimte.Seli, precti si to radsi poradne, co jsem napsal.A kdo rika, ze neumim pouzit neci rady?jen jsme kazdej jinej a s kazdou radou souhlasit prece nemusim ne?A pisu to jemu,jestli to je pravda a ona zahnula,a on to bude vedet,stejne se tim bude uzirat a casem ho to muze prestat bavit a jednou to na ni stejne vybali.Pokud se s tim nesmiri.
Problém je práve to JESTLI. To sa dozvie ťažko aj on - a my už asi vôbec nie. Nemusíš súhlasiť s ničím a riadiť s aničím, ale nemusíš za to vyhlasovať, že to je všetko na milú kedveš, keď sa to nepáči tebe... Ja ani nie som nejaký zástanca nevery, ale tuná očividne okrem manželky(a možno kamošky) nikto netuší, ČI vôbec k nejakej nevere došlo...
No dyt to pisu od zacatku, ze musi zjistit jestli je to pravda na 120%, jinak to akorat podela a ji ublizi.no nic,nekdo to proste slyset nechce,ani cist.
Není tady

OK, v niektorom príspevku to tak nevyznelo, ale možno si to dopísal potom... Čítam to už ako prerušovanú súlož(sory za prirovnanie) a mám v tom maglajz, asi.
Není tady
Selima napsal(a):
OK, v niektorom príspevku to tak nevyznelo, ale možno si to dopísal potom... Čítam to už ako prerušovanú súlož(sory za prirovnanie) a mám v tom maglajz, asi.
v poho,ale moje prispevky na sebe tak nejak navazuji,z jednoho je to pak spatne chapano a je reakci na predesly.No nic, neres to, to ted neni dulezity.Co mne sere,ze tu mam jeste sefa, jsem totiz v praci.
Není tady
PetrHl napsal(a):
olafio napsal(a):
možná už ti to tady někdo radil, já bych zkusil nějak "proklepnout" tu kamarádku jestli nekecala a nechtěla se třeba té tvé přítelkyni za něco pomstít, znáš ženské jaké jsou to někdy sokyně
jasne, to je prvni, co bych proveril.Nevim jak to udelas,ale jestli kecala tak by jste si ji s pritelkyni meli nalezite vychutnat.Protoze to by byl teda vrchol drzosti.
Není tady
olafio napsal(a):
To ale nemůžeš řešit teď!!!Proč teda neřešíš,že ona bude v 60 umírat na rakovinu prsu a ty si nebudeš umět uvařit ani čaj?
bazalka napsal(a):
olafio napsal(a):
To ale nemůžeš řešit teď!!!Proč teda neřešíš,že ona bude v 60 umírat na rakovinu prsu a ty si nebudeš umět uvařit ani čaj?
to mi nejak uniklo, to je jasny, res to co ti vadi ted,co bude neprivolavej,ale mozny to je,ale rekla ti to jedna osoba,muzes hledat dal.
Není tady

baba napsal(a):
Selima napsal(a):
v poho,ale moje prispevky na sebe tak nejak navazuji,z jednoho je to pak spatne chapano a je reakci na predesly.No nic, neres to, to ted neni dulezity.Co mne sere,ze tu mam jeste sefa, jsem totiz v praci.
Ja tiež, a dokonca bez šéfa...
Není tady

Selima napsal(a):
baba napsal(a):
Selima napsal(a):
Ja tiež, a dokonca bez šéfa...
já naštěstí také bez šéfa 
Není tady
oops, a co delas za praci, muzu li se zeptat? Ja programuju CNC stroje v CAD/CAM
Není tady
Já jsem šéf 
A být já Ofaliem - tak dojdu dom - rozrazím dveře - zařvu "stará nástup" - namířím jí do obličeje 120w žárovku a budu po ní chtít vědět na 120% pravdu - nejlépe fotodokumentaci nebo video ! Jinak neuvěřím ! ... no jo, ale v případě, že mu nevěrná nebyla ? Nevím, jak mu to tedy dokáže - když jí stejně nevěří 
Ona "kamarádka" má určitě zaručeně pravdivé info (asi jim na to svítila).
Tak co s tím, když zatlouká, zatlouká a zatlouká ?
Takže - znova - "s kým si tam byla" ? S kým, kde, proč a co jste tam dělali !?!
No a když se přizná bez mučení - tak jsem taky zvědavá, co to vyřeší ? Nic - dokud si to milej pán nevyřeší ve své hlavince - co vlastně chce.
Jestli jde jen o to - vidět si milou sypat popel na hlavu, či klečet u jeho nohou s prosbou o odpuštění
... či slyšet další slib věrnosti?
(ono taky nic z toho nemusí přijít a jsme opět u toho očekávání).
Co by jsi vlastně po ní chtěl Ofalio? Co by dle tebe tedy měla udělat ? Právě proto, že tě nechce ztratit s tím za tebou nemůže (pokud je to vůbec pravda).
Podle mě - ta o které mluvíš jako o její kamarádce - kamarádkou není ... jen se za ní vydává a dělá z přítelkyně vlastně něco jako "paroháče" - pokud jí dala svou důvěru!
Co je vlastně horší, kde je na to měřítko ? ... vztah přeci není založen jen na 100% věrnosti!
No, ale neřešme kamarádku - měl by sis vyřešit, co vlastně chceš - nejsem zastáncem toho - mlčet a dusit to v sobě - jsem zastáncem komunikace - né ale tak, že by jsi na ní měl uhodit! (nejprve bych si sama v sobě srovnala, co chci a zda jsem připravena na různé varianty) ... snažila bych si promluvit ...(né hned vybalit - kamarádka říkala blá, blá.
Ale pokud by mi ten druhý řekl, že se nic neděje a nebo bych na chování nepozorovala nic negativního, co by nám komplikovalo vztah ... neřešila bych. I když vím, že tohle se také lehčej píše než převádí do praxe - ony emoce s námi umějí pěkně zatočit.
No, držím ti palce - aby jsi to ustál - aby to váš vztah ustál 
Upravil(a) Feuria (7. 6. 2007 8:23)
Není tady
Já bych se na tvém místě klidně zeptala a i s tím, že ti to řekla ta a ta ( minimálně jí pomůžeš zbavit se falešné kamarádky ) a nemyslím že by jí to mohlo ublížit. Ale musíš být připraven:
a) jí věřit pokud to popře a víc o tom nepřemýšlet
b) co budeš dělat když se přizná - jestli to ustojíš nebo se rozejdete ( druhá varianta je rozhodně pravděpodobnější )
Není tady
No - jednoduše řečeno 
Není tady
Já vím, co chci a díky vašim radám už i vím, co dělat.....pokud nebudu mít pádné důkazy, nic s partnerkou řešit nebudu, protože bych ji tím jen ublížil a vztah poslal do kytek. Takže první, co udělám je,že se proklepnu kamarádku. Jenomže jak na to....? Kdybych znal ještě nějakou jinou kámošku, co se znají, tak bych se popral na tu rádoby kámošku nekoho jiného, ale neznám nikoho. Jako sokyně se chovat můžou, zvlášť když ta kámoška nemá kluka.....třeba závidí. Ale zase to divné chování mé partnerky, chvíli se chová jako zamilovaná, pak se zase neozve a zapírá se.....(jak jsem třeba včera večer zjistil).....a pak i to divné chování v tu inkriminovanou dobu, neozvala se 2 dny a pak, že je všechno v pohodě, nic se nestalo a že byla hodná přeci
a já ji to zbaštil.....pak mi to teprv kámoška řekla,co se stalo a mě to docvaklo, proč se tak divně chovala, že se neozvala apod....
Není tady
Každopádně bych si měl prověřit tu holku, jenomže nevím, jak na to........to se mi asi nepodaří zjistit, akže to všechno zůstane na bodu mrazu.
Druhá možnost je, že půjdu s pravdou ven. Prostě přítelkyni řeknu, co jsem se dověděl. Ale ta mi to jistě popře a pak budu vypadat jako úplný debil, protože jí neuvěřím.
Není tady
hele, a proc to chces vlastne takhle vysetrovat? ja bych to chapala, pokud by pritelkyne mela nejaky dlouhodoby soubezny vztah, ale takhle... bud ji mas rad a chces s ni zustat, a pak bych radila na to dusledne zapomenout, a nebo ji uz nemilujes a chce se mstit a pak ji to samozrejme klidne otluc o hlavu vcetne vyslechu a vyhazovani veci z oken.
ale pocitej s tim, ze pokud do toho budes stourat, bude to mnohem horsi, protoze po ni budes vyzadovat uz zminene sypani popelu na hlavu, slzy, pokorne proseni o odpusteni a budes ji to predhazovat pri kazde hadce tak dlouho, az od tebe odejde. budes si ji chtit pripoutat a prijdes o ni, ja bych si dusledne rozmyslela, co vlastne chci...
Není tady
No tak jak to je? Změnila svoje chování (a tys čul nevěru) nebo se chová normálně jako by nic? Taky se mi moc nezdá ta kamarádka. Kdybych věděla o nevěře své kamarádky, tak to jejímu partnerovi rozhodně nenabonzuju, spíš bych ji ještě kryla - jsi si opravdu jistý, že mluvila pravdu, není to spíš tak, že si to chceš myslet?
Není tady
olafio napsal(a):
No jo, to je sice pěkné, co tady říkáte, ale jakou mám jistotu, že to nezopakuje? Ono mi totiž ta její "kamarádka" prozradila taky to, že tohleto udělala i svému bývalému, kterého měla předemnou. Taky ho "prý" podvedla s tím, co mně
kdyby se to už nikdy neopakovalo, tak nad tím možná mávnu rukou, ikdyž to vevnitř hrozně moc bolí, ale překousl bych to.....ale mít tu jistotu....navíc už mám pocit, že ji nemůžu v ničem věřit. Stalo se to po jedné akci a ještě mi řekla, že se nemusím bát, že byla "hodná". Prostě LEŽ. Taky mě už napadla i varianta, že se třeba nic nestalo a kámoška si s ní takhle přese mně vyřizuje účty, ale to se asi mýlím, protože i já měl takové podezření. Hlavně co se týče sexu, nechtěla se se mnou milovat a to opakovaně a to nikdy neudělala.......
A byl bys radši, kdyby ti po té akci řekla pravdu? A jak by ses zachoval ty? Ty bys ji taky hned vyklopil, že jsi ji zahnul (čistě hypoteticky)? Většinou se nevěra zapírá, pokud si hned na začátku nevyjasní, že v podobných případech si řeknou pravdu. Myslím, že nejlepší by bylo, kdyby sis o tom s přítelkyní promluvil. Takhle budeš zbytečně tápat, spekulovat, nervovat se, etc.
Není tady
abadon napsal(a):
No tak jak to je? Změnila svoje chování (a tys čul nevěru) nebo se chová normálně jako by nic? Taky se mi moc nezdá ta kamarádka. Kdybych věděla o nevěře své kamarádky, tak to jejímu partnerovi rozhodně nenabonzuju, spíš bych ji ještě kryla - jsi si opravdu jistý, že mluvila pravdu, není to spíš tak, že si to chceš myslet?
Ta kamarádka mi to neřeklka přmo...bavili jsme se úplně o jiných věcech, pak přišla řeč na mou přítelkyní a zeptala se mě, zda své holce věřím. Řekl jsem, že ano a ona, že je na mě, abych ji poznal a že se někdo dokáže i přetvařovat....a tímto mi nasadila takového brouka do hlavy, že jsem to z ní dostal já....jinak by mi to asi neřekla, nevím. Nebo mě schválně tak nahlodala a čekala, co udělám. Já jsem se samzřejmě začal vyptávat ještě víc 
no a po tom incidentu se chovala přítelkyně hodně divně, pak jako by se to zlepšilo, pak zase o ničem, pak zase fajn.....prostě jeden den je jako zamilovaná, jiný den mě jakoby odbyde a tak....
Není tady
abadon napsal(a):
olafio napsal(a):
No jo, to je sice pěkné, co tady říkáte, ale jakou mám jistotu, že to nezopakuje? Ono mi totiž ta její "kamarádka" prozradila taky to, že tohleto udělala i svému bývalému, kterého měla předemnou. Taky ho "prý" podvedla s tím, co mně
kdyby se to už nikdy neopakovalo, tak nad tím možná mávnu rukou, ikdyž to vevnitř hrozně moc bolí, ale překousl bych to.....ale mít tu jistotu....navíc už mám pocit, že ji nemůžu v ničem věřit. Stalo se to po jedné akci a ještě mi řekla, že se nemusím bát, že byla "hodná". Prostě LEŽ. Taky mě už napadla i varianta, že se třeba nic nestalo a kámoška si s ní takhle přese mně vyřizuje účty, ale to se asi mýlím, protože i já měl takové podezření. Hlavně co se týče sexu, nechtěla se se mnou milovat a to opakovaně a to nikdy neudělala.......
A byl bys radši, kdyby ti po té akci řekla pravdu? A jak by ses zachoval ty? Ty bys ji taky hned vyklopil, že jsi ji zahnul (čistě hypoteticky)? Většinou se nevěra zapírá, pokud si hned na začátku nevyjasní, že v podobných případech si řeknou pravdu. Myslím, že nejlepší by bylo, kdyby sis o tom s přítelkyní promluvil. Takhle budeš zbytečně tápat, spekulovat, nervovat se, etc.
Když si s ní o tom promluvím, vím, co se stane.....řekne, že je to hloupost (i když to je přeba pravda), prostě to popře a chápu ji, nechce mě ztratit, tak mi to neřekne. A co pak udělám já? Buď ji budu věřit a řeknu ji, že jsem si hned myslel, že to není pravda a ona vše zamete pod stůl a za týden to může dělat znova nebo ji nebudu věřit a dělat dotčeného a kdoví co, s úmyslem, že se vzpamatuje, ale náš vztah půjde asi do kytek....
Není tady