29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
olafio napsal(a):
Vím, že tu rádoby kamarádku nemůžu brát na sto procent vážně, jenomže to všechno tak do sebe krásně zapadá.....by jste se divily
Ne já už se nedivím, já se divím tobě, jestli chceš se svou přítelkyní ještě vůbec být. Udělej si jasno ve věcech údajné kamarádky s ní osobně a netrefuj se do přítelkyně dřív než to rozuzlíš.
A znovu na otázku to ji mám pustit jen tak, ano a prosím tě vzpamatuj se a přečti si to po sobě, to jsou manýry uzurpátorskýho 9-ti letýho kluka, neber si to příliš osobně i když vím, že budeš.
Není tady
Jeden starší a životem protřelý pán JUDr. Plzák, poradce ve vztazích manželských a partnerských , Olafino, razí jedno zásadní heslo:
Zatloukat, zatloukat, zatloukat......
Můžeš si o tom myslet, co chceš, ale je to výsledek jeho dlouholetého bádání na poli mezilidských vztahů. To není o jakési "uvědomělosti" to je o ohleduplnosti k partnerovi. Když jednou ujedu a to se může stát komukoliva nechci proto rozbít na padrť jinak fungující partnerský vztah, tak to rozhodně nebudu partnerovi vykládat s podrobnostmi při nejbližší příležitosti, partner se nerovná nutně zpovědník....
Olafio, holky maji recht. Vim, co dokaze nadelat za neplechu tzv "kamaradka". Mne se stalo to stejny. "Kamaradka" navykladala tomu mymu takovy bachorky, ze jsem mela co delat, abych se z toho vymluvila. Sice ji taky prisahal, ze ju nepraskne, ale nakonec nevyrzel a vsechno vysypal. Ty jo, nestacila jsem se divit. Na dukaz jeji litosti se rozplakala, pry nemuze videt, jak se k nemu chovam. Bylo to to nejhorsi v mym zivote. A proc to udelala? Uz asi 5let nema chlapa, nikam nechodi, krasavice to taky neni, takze se ji do kramu hodi chlapi jejich kamaradek. Hnus fialovej. Ve finale se ukazalo, ze jsem nebyla jedina. Takze se hod do klidu, jak to doopravdy je, vi jen tvoje pritelkyne. A pravda je, ze jedina vec, ktera se neda dokazat je VERNOST!
Není tady
Jo Olafio s KLIDNÝM SRDCEM NEpsat a nekontaktovat maximálně: vše v poho? a pusu na dobrou noc, chybíš mi..stačí?
Není tady
olafio napsal(a):
lueta napsal(a):
olafio napsal(a):
Lil, mě to moc jako blbina nepříjde....ale trochu tě chápu. Ne, pomstít se nechci, jen jsem chtěl poradit, co dělat, jestli to zkončit nebo vytrvat a pokud to, tak jak se mám přes toto přenést a HLAVNĚ jak ji zase začít důvěřovat. Vždyť ona jeda za pár dní do Turecka na dovolenou, jak ji mám pustit, když ji nemůžu věřit.....
Kurňa frajere co si to dovoluješ. Jak - nevím jak ji mám pustit. Ty jsi její majitel?
Ne, takhle jsem to nemyslel.......vím, že pojede, ikdyž se mi to nebude líbit. Myslel jsem to jak ji mám pustit S KLIDNÝM SRDCEM,.....
Jenže s takovým náhledem nebudeš mít "klidné srdce" nikdy. Ani když ji budeš mít doma v kuchyni. Co kdyby na něj třeba myslela??? Rozumíš co tím chci říct? Uvědom si, že ta rádobykamarádka vlastně jen řádně urazila Tvého egouše a ten se teď vzpupně zmítá. Uklidni se, znovu říkám - uvědom si, jestli o ni stojíš a jestli jo, tak jí dej na cestu pusu a řekni jí, že se těšíš až se vrátí. Ona musí vědět, že ten ke komu se domů vrátí ji stojí za to. Že se chce vráti k MUŽI a ne k jakémusi nedomrleti , kterése snaží shodit parohy tím, že běží proti zdi. Jestli je totiž opravdu máš, tak se s nima kruci narovnej a netrkej jak nedomrlý jelínek, ale chovej se jak jelen co může mít kolem sebe hejno srnek. Takový se totiž samičkám líbí.
Není tady
lueta napsal(a):
Ona musí vědět, že ten ke komu se domů vrátí ji stojí za to. Že se chce vráti k MUŽI a ne k jakémusi nedomrleti , kterése snaží shodit parohy tím, že běží proti zdi. Jestli je totiž opravdu máš, tak se s nima kruci narovnej a netrkej jak nedomrlý jelínek, ale chovej se jak jelen co může mít kolem sebe hejno srnek. Takový se totiž samičkám líbí.
jen aby to teď Olafio nevzal doslova a najust si nepořídil novou srnku...
Není tady
Teda Olafio, nemas to tu jednoduchy.vis ony holky tady jsou mnohem zkusenejsi nez my, byly manzelky, milenky, byly uz podvedene a podle co pises,nikdy si nezahnul, neudelal bys to, protoze tu svou vzdy stavis na piedestal,a ja s tebou souhlasim.Nesouhlasim s devcaty, zastaval bych nazor jako ty, stojim pri tobe.Duvera je v haji, i kdyz to nevis na 100%.Rady nevrtat, nevyzvidat jsou podle mne rady nad zlato,ale jak to v sobe ukocirovat, to nikdo neporadi.Ani ja ne.Takze zeny muzou cokoli,tak mi to tu pripada,a chlap s velkym CH by se mel nevrtat,a pokud zenu miluje,nic neresit.Mne fakt nekdy prijde holky, ze se sami sebe moc zastavate.A k tobe, Olafio,pokud te to zere a doufam,ze to je vymysl jeji kamosky,tak se ji na to zeptej, ze ona ti rekla tohle jestli je to pravda,nez se tim uzirat,otazka je,jestli ji uveris at ti rekne pravdu nebo ne,takze si nepomuzes,ale aspon si nebudes az tak pripadat jako debil.A ze ji tim ublizis, ona si ublizila,jeji problem, ne tvuj.Nemyslim,ze bys ji kvuli tomu opustil,ja tu svou taky ne,ale clovek si potrebuje nabit hubu,a dokud si ji nenatluce,nepochopi/Proto tu holky taky pisou to,co nechces slyset.Smir se s tim, ze nic neni naporad,je to tezky,ale budes lepe pripraven.Jak dlouho jste spolu?Jeste neco, kdyz vis jak to delala v minulych vztazich, jak si s ni mohl zacit zit, kdyz ti tohle tak vadi?Si cekal ze s tebou to bude jiny?
Není tady
lueta napsal(a):
olafio napsal(a):
lueta napsal(a):
Kurňa frajere co si to dovoluješ. Jak - nevím jak ji mám pustit. Ty jsi její majitel?Ne, takhle jsem to nemyslel.......vím, že pojede, ikdyž se mi to nebude líbit. Myslel jsem to jak ji mám pustit S KLIDNÝM SRDCEM,.....
Jenže s takovým náhledem nebudeš mít "klidné srdce" nikdy. Ani když ji budeš mít doma v kuchyni. Co kdyby na něj třeba myslela??? Rozumíš co tím chci říct? Uvědom si, že ta rádobykamarádka vlastně jen řádně urazila Tvého egouše a ten se teď vzpupně zmítá. Uklidni se, znovu říkám - uvědom si, jestli o ni stojíš a jestli jo, tak jí dej na cestu pusu a řekni jí, že se těšíš až se vrátí. Ona musí vědět, že ten ke komu se domů vrátí ji stojí za to. Že se chce vráti k MUŽI a ne k jakémusi nedomrleti , kterése snaží shodit parohy tím, že běží proti zdi. Jestli je totiž opravdu máš, tak se s nima kruci narovnej a netrkej jak nedomrlý jelínek, ale chovej se jak jelen co může mít kolem sebe hejno srnek. Takový se totiž samičkám líbí.
SKVELE
olafio, pokud ji milujes,at si dela co chce a ty bud rad ze se ti vrati (pokud je to ale pravda,to nejdriv musis zjistit,jinak ji ublizis,bacha na to)
Není tady
baba: Ale jo, ja bych taky vrtala! Jsem impulzivni clovek, vsechno musi ven. Nedokazu si predstavit, ze bych mela obdobnou zhavou informaci a nechala si ji jen pro sebe a uzirala se. To je snad proti prirode, ne? Jen bych nedelala predcasny zavery. Mam pocit, co se tyce chlapu tady na babinetu, ze je to jeden svetec vedle druhyho. Ja jsem mela celozivotne za to, ze zahejbani je domena chlapu. Jsem se asi spletla.
Není tady
baba napsal(a):
Teda Olafio, nemas to tu jednoduchy.vis ony holky tady jsou mnohem zkusenejsi nez my, byly manzelky, milenky, byly uz podvedene a podle co pises,nikdy si nezahnul, neudelal bys to, protoze tu svou vzdy stavis na piedestal,a ja s tebou souhlasim.Nesouhlasim s devcaty, zastaval bych nazor jako ty, stojim pri tobe.Duvera je v haji, i kdyz to nevis na 100%.Rady nevrtat, nevyzvidat jsou podle mne rady nad zlato,ale jak to v sobe ukocirovat, to nikdo neporadi.Ani ja ne.Takze zeny muzou cokoli,tak mi to tu pripada,a chlap s velkym CH by se mel nevrtat,a pokud zenu miluje,nic neresit.Mne fakt nekdy prijde holky, ze se sami sebe moc zastavate.A k tobe, Olafio,pokud te to zere a doufam,ze to je vymysl jeji kamosky,tak se ji na to zeptej, ze ona ti rekla tohle jestli je to pravda,nez se tim uzirat,otazka je,jestli ji uveris at ti rekne pravdu nebo ne,takze si nepomuzes,ale aspon si nebudes az tak pripadat jako debil.A ze ji tim ublizis, ona si ublizila,jeji problem, ne tvuj.Nemyslim,ze bys ji kvuli tomu opustil,ja tu svou taky ne,ale clovek si potrebuje nabit hubu,a dokud si ji nenatluce,nepochopi/Proto tu holky taky pisou to,co nechces slyset.Smir se s tim, ze nic neni naporad,je to tezky,ale budes lepe pripraven.Jak dlouho jste spolu?Jeste neco, kdyz vis jak to delala v minulych vztazich, jak si s ni mohl zacit zit, kdyz ti tohle tak vadi?Si cekal ze s tebou to bude jiny?
Jsme spolu sedm měsíců....to, o tom, že podváděla (údajně) i partnery předemnou jsem se dozvěděl až teď od té její kámošky. Jinak by mě ani v snu nenapadlo, že by mi mohla být nevěrtná a tudíž jsem ani nic neřešil.....zvlášť když mi tvrdila, že se ji nevěra hnusí.
A tobě se stalo něco podobného?
Upravil(a) olafio (6. 6. 2007 16:58)
Není tady
arabela77 napsal(a):
baba: Ale jo, ja bych taky vrtala! Jsem impulzivni clovek, vsechno musi ven. Nedokazu si predstavit, ze bych mela obdobnou zhavou informaci a nechala si ji jen pro sebe a uzirala se. To je snad proti prirode, ne? Jen bych nedelala predcasny zavery. Mam pocit, co se tyce chlapu tady na babinetu, ze je to jeden svetec vedle druhyho. Ja jsem mela celozivotne za to, ze zahejbani je domena chlapu. Jsem se asi spletla.
Jo?? Tak zapoj logiku... s kým by asi ti chlapi tak zahýbali, kdyby nezahýbali se ženami?? A 100% ti garantuji , že ten podíl zadaných žen nebude o nic menší než podíl zadaných zahýbajících mužů.....
arabela77 napsal(a):
Taky mi to tak pripada, oni zensky jsou na to podle mne nachylnejsi,preci jen prachatej svalnatej blondak co ti da vse na co jen ukazes je ten spravnej chlap.Asi to tak ale neni, kdyby byl nejakej chlapinet, to by jsme se asi divili,ono to bude nastejno.A proc jsme tu sami svati?Protoze kdyby jsme zahybali take a neresili to u partnerek, tak se tady nevyptavame.My nejsme polulace, jsme jen maly vzorek muzstva.myslim, ze kdyby zensky to nebrali az tak srdcem, tak to nikdo na nich nepozna a i olafio by byl v pohode.zahybat se proste musi umet,ze jo.
Není tady
Somaia: To byla samozrejme nadsazka. Lip mluvim nez pisu.
Baba: Co ti tak pripada, ze vic zahejbaj chlapi nebo zensky? Podle me je to sumak, jen chlapi se tomu vic divi. A pak tvrdi, jak se jim to hnusi. Nikdy nerikej nikdy.
Není tady
myslim ze jo,ale to je na dlouhy povidani,ale neresim to,ani jsem se nesnazil,v sobe jo,ale holky mi tu pomohly to zadusit,ale zeny jsem se na rovinu zeptal.Nejak to casem preslo a zene jsem veril,ale v te dobe fakt tezko.A proto ze mame na tohle s ni stejny nazor.tvoje ho ma taky a jestli ti tohle rekla ta jeji kamoska, tak je to podle mne jasne,nechtela by te radsi pro sebe?To mi silne pripomina tu kamosku moji polovicky,u ktere travila moje zena vecery, ona svobodna matka, jeji zhyraly bratr u ni bydlel a zene se zalibil bezstarostny zivot, on byl chapavy, nic nechtel, mel porozumeni,dobry bavic-po flasce ferneta kdo by nebyl ze?-a tak dale,a jednou tam stravila i noc.Odpoved? usnuli u televize, hehe.Neresim,nema to cenu.Tej kamosce bych fakt neveril, i co rikala o minulych vztazich tve pritelkyne,nemas to potvrzeny, tak to proboha neres.az to budes vedet na 100%, uhod na ni a hotovo,zena nezena,vola ze sebe delat nebudes.Ale musi to byt ne 100% ale 120% !!!
Není tady
arabela77 napsal(a):
Baba: Co ti tak pripada, ze vic zahejbaj chlapi nebo zensky? Podle me je to sumak, jen chlapi se tomu vic divi. A pak tvrdi, jak se jim to hnusi. Nikdy nerikej nikdy.
podle mne vic chlapi,ale co tu ctu tak zeny,a vysledek musi byt stejne,nezahyba chlap s chlapem
Není tady
Ahojky Olafio, naprosto souhlasím s holkami račicí a bazalkou - především bych vypakovala tu kamarádku, která se Ti nestydí říkat takové věci. Nedokážu si vůbec představit, že zastavím kolegu na chodbě a řeknu, víš, ta tvoje se vyspala s tím a s tím.... No, pro mě je něco takového naprosto minusové. A s prominutím - proč jí nasloucháš? To by zase mohla žárlit Tvoje holka, že zřejmě s tou kamarádkou trávíš důvěrnější chvilky - nebo se takové informace zahlaholí někde mezi lidmi na ulici?
Kašli na všecky pomluvy a domněnky; jestli se Tvoje holka chová hezky, chovej se taky tak, a buď rád, že jste spolu, a užívejte si to, dokud to jde.. A taky je svatá pravda (bohužel) že ta jistota nikdy nebude - s nikým, v ničem, nikde... Buď v klidu, jestli Tě nemá ráda, tak Tě stejně opustí, a jestli Tě ráda má, tak ji zbytečně nezraňuj.
Není tady
arabela77 napsal(a):
jo a to s tim nikdy.Uz nerikam nikdy, jen ze jsem zadne holce nikdy nezahnul, ani zene, jsme spolu 15 let,ale co ja vim co prijde.Nestydim se za to,a kdyz koukam kolem sebe, neni takovych moc v mem okoli,spis minimum.To ale neznamena ze se mi to nestane,ale tvrdim,ze pokuj zenu miluju, proste ji nezahnu a basta.
Není tady
baba napsal(a):
arabela77 napsal(a):
Baba: Co ti tak pripada, ze vic zahejbaj chlapi nebo zensky? Podle me je to sumak, jen chlapi se tomu vic divi. A pak tvrdi, jak se jim to hnusi. Nikdy nerikej nikdy.jo a to s tim nikdy.Uz nerikam nikdy, jen ze jsem zadne holce nikdy nezahnul, ani zene, jsme spolu 15 let,ale co ja vim co prijde.Nestydim se za to,a kdyz koukam kolem sebe, neni takovych moc v mem okoli,spis minimum.To ale neznamena ze se mi to nestane,ale tvrdim,ze pokuj zenu miluju, proste ji nezahnu a basta.
Tak to klobouk dolu! Ja svymu partnerovi taky nezahybam, jen jsem chtela rict, ze s urcitosti nemuzu tvrdit, ze se to jednou nestane. To stejny plati i o nem. Nikdy bych to ovsem nechtela vedet! Pokud je ve vztahu vse OK a jeden to takhle po**re, ma byt zticha a ne se k tomu kajicne priznat. Pak zbori svym cinem vse, co prozatim fungovalo. Ani kamaradka Olafia a ani ta moje si neuvedomily, ze ublizily hlavne jim. Oni se s tim ted budou muset poprat a oni budou mit bezesny noci.
Není tady
olafio napsal(a):
No jo, to je sice pěkné, co tady říkáte, ale jakou mám jistotu, že to nezopakuje? Ono mi totiž ta její "kamarádka" prozradila taky to, že tohleto udělala i svému bývalému, kterého měla předemnou. Taky ho "prý" podvedla s tím, co mně
kdyby se to už nikdy neopakovalo, tak nad tím možná mávnu rukou, ikdyž to vevnitř hrozně moc bolí, ale překousl bych to.....ale mít tu jistotu....navíc už mám pocit, že ji nemůžu v ničem věřit. Stalo se to po jedné akci a ještě mi řekla, že se nemusím bát, že byla "hodná". Prostě LEŽ. Taky mě už napadla i varianta, že se třeba nic nestalo a kámoška si s ní takhle přese mně vyřizuje účty, ale to se asi mýlím, protože i já měl takové podezření. Hlavně co se týče sexu, nechtěla se se mnou milovat a to opakovaně a to nikdy neudělala.......
A kaú máš istotu, že jej raz nezahneš ty? Netráp sa istotami, ktoré nikdy nie sú isté...
Není tady
baba napsal(a):
Choď sa pozrieť na Život po nevere, čoho sú schopní "zamilovaní" muži... A nikto sa nezastáva nikoho(hlavne- prečo? my vieme ho :-) s makom, čo sa stalo!), len sa dávajú podľa možnosti použiteľné rady. Ak ich TY nevieš použiť, tvoja smola...
Není tady
RE baba> musim se priznat, ja jsem zene take za 15 let nezahnul, ani jednou....
bohuzel, ta me stroze rekla, ze ma pritele a odesla.....
myslim si, ze je vse otazka chrakteru, cti a hodnotach....., ale to tu je v mnoha forech probirano mnohokrat, nekdo se to snazi ospravedlnit, pro jineho to je zamozrejmost zahybat, nekomu to proste jen uletlo (coz bych asi pochopil), nekdo rika zahybat, ale aby se to partner nedozvedel (nevim, jak se pak muzou tomu druhemu kouknout do oci) .... ale nakonec je to kazdeho zivot...
Není tady
baba napsal(a):
myslim ze jo,ale to je na dlouhy povidani,ale neresim to,ani jsem se nesnazil,v sobe jo,ale holky mi tu pomohly to zadusit,ale zeny jsem se na rovinu zeptal.Nejak to casem preslo a zene jsem veril,ale v te dobe fakt tezko.A proto ze mame na tohle s ni stejny nazor.tvoje ho ma taky a jestli ti tohle rekla ta jeji kamoska, tak je to podle mne jasne,nechtela by te radsi pro sebe?To mi silne pripomina tu kamosku moji polovicky,u ktere travila moje zena vecery, ona svobodna matka, jeji zhyraly bratr u ni bydlel a zene se zalibil bezstarostny zivot, on byl chapavy, nic nechtel, mel porozumeni,dobry bavic-po flasce ferneta kdo by nebyl ze?-a tak dale,a jednou tam stravila i noc.Odpoved? usnuli u televize, hehe.Neresim,nema to cenu.Tej kamosce bych fakt neveril, i co rikala o minulych vztazich tve pritelkyne,nemas to potvrzeny, tak to proboha neres.az to budes vedet na 100%, uhod na ni a hotovo,zena nezena,vola ze sebe delat nebudes.Ale musi to byt ne 100% ale 120% !!!
Jasně, uhoď na ni, nedělej ze sebe vola
.......jéžiš, kde na takové názory chodíte!!!
Upravil(a) lueta (6. 6. 2007 17:55)
Není tady
Do maštale...
Není tady
Selima napsal(a):
baba napsal(a):
Choď sa pozrieť na Život po nevere, čoho sú schopní "zamilovaní" muži...
A nikto sa nezastáva nikoho(hlavne- prečo? my vieme ho :-) s makom, čo sa stalo!), len sa dávajú podľa možnosti použiteľné rady. Ak ich TY nevieš použiť, tvoja smola...
Prosimte.Seli, precti si to radsi poradne, co jsem napsal.A kdo rika, ze neumim pouzit neci rady?jen jsme kazdej jinej a s kazdou radou souhlasit prece nemusim ne?A pisu to jemu,jestli to je pravda a ona zahnula,a on to bude vedet,stejne se tim bude uzirat a casem ho to muze prestat bavit a jednou to na ni stejne vybali.Pokud se s tim nesmiri.
Není tady
lueta napsal(a):
baba napsal(a):
Jasně, uhoď na ni, nedělej ze sebe vola
![]()
![]()
![]()
![]()
.......jéžiš, kde na takové názory chodíte!!!
Kdybych to vedel na 100%,rekl bych ji ze to vim a ze ji dekuji a basta.Jestli se bude trapit ze to vim? jeji problem ne muj.jasny?Pokud si nebudu jistej, budu se snazit na to zapomenout a vyzvidat nebudu.Proc bych mel utrpne zit s ni s vedomim,ze mi zahyba,to nechapu a jeste se bat to na ni vybalit, abych ji naghodou neublizil, pojd sem promin.....A jeste neco, vybalil bych to proto, ze mne to trapi a musim s tim ven, ne proto,abych ji to jako natrel, coz asi tak damy chapete.Protoze kdyby mi to netrapilo, tak to neresim vubec a mam volny vztah.
Není tady