29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Asi mám zidealizované představy, ale myslel jsem si, že nevěra do normálního a zdrvého vztahu nepatří.......bohužel patří do reality
Není tady
ach olafio(někde jsem z tebe udělala ženu) pardon...ale jinak ty by ses přiznal partnerce že jsi ji podvedl...??Nechci slyšet že ty bys nikdy...please....
Není tady
olafio napsal(a):
Vy jste tady všechny tak uvědomělé nebo co?
Já žil doposud v domění, že když jeden z partnerů tomu druhému zahne, tak by to měl tomu druhému říct a né dělat jako že se nic nestalo......to by pak mohl vesele podvádět do nekonečna ten druhý by byl chudák parohatý
A co tím asi kdo získá ? Pokud už se to stane, nechápu, proč bych o tom měla příteli říkat a tím u ubližovat
Není tady
adra napsal(a):
ach olafio(někde jsem z tebe udělala ženu) pardon...ale jinak ty by ses přiznal partnerce že jsi ji podvedl...??Nechci slyšet že ty bys nikdy...please....
Samozřejmě......NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY, ale mám své zásady a tohle bych nedokázal udělat člověku, kterého miluju. Asi bych se z toho pocitu "užral" zaživa.....ale nevím, jak bych reagoval, nikdy jsem ještě nebyl nevěrný.
Není tady
olafio napsal(a):
adra napsal(a):
Samozřejmě......NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY, ale mám své zásady a tohle bych nedokázal udělat člověku, kterého miluju. Asi bych se z toho pocitu "užral" zaživa.....ale nevím, jak bych reagoval, nikdy jsem ještě nebyl nevěrný.
No to je fajn, že jsi zásadový, ale fakt nikdy neříkej nikdy!!!! Nikdy!!! Víš prd drahoušku, co Tě v životě potká. Jestli o svoji holku stojíš a máš to v hlavě aspoň trochu v pořádku, tak ať Tě ani nenapadne z ní lámat přiznání o nevěře. Fuj já to slovo nemám ráda. Jestli se milovala s někým jiným stejně na tom nic nezměníš. Chovej se k ní tak, aby neměla zapotřebí hledat jinde.
Není tady
no stejně ti to olafio nezávidím...očividně to z ní dostaneš...a pak dostaneš asi ještě něco...přes papulu...jen tak od života....
Není tady
olafio napsal(a):
adra napsal(a):
A protože ty by ses tím užral za živa,tak to hodíš na druhýho,ať se z toho pos... on,že jo?!Prosím tě vzpamatuj se!!!!
tý jo .... stejně když jsem někdo přijde poprvé a dostane se mu od nás rad...tak to ja MASO :-))))))))
Není tady
adra napsal(a):
tý jo .... stejně když jsem někdo přijde poprvé a dostane se mu od nás rad...tak to ja MASO :-))))))))
ale on Olafio přece není žádnej nováček tady už by taky mohl něco vědět
Není tady
Protože jsou tady Adři čím dál tím víc moudřejší ženy
Není tady
Takže se mám chovat jako bych nic nevěděl, jako by bylo všechno v pořádku, milovat ji pořád stejně a chovat se k ní pořád tak hezky jako doteď?.........za to, co udělala?
Není tady
luet: jo máš recht...teorii mám zmáknutou...mohla bych ji školit:-))))
Upravil(a) adra (6. 6. 2007 16:04)
Není tady
olafio: tak hezky jako doted....to Ti řekla ona že se k ní chováš hezky nebo si to JEN MYSLIS....sorry není to slovíčkaření...ale třeba ji právě tím JAK HEZKY se k ní chováš - ser** štveš...... hm....??
Není tady
olafio napsal(a):
Takže se mám chovat jako bych nic nevěděl, jako by bylo všechno v pořádku, milovat ji pořád stejně a chovat se k ní pořád tak hezky jako doteď?.........za to, co udělala?
A co udělala? Jo miluj ji pořád stejně...trumpeto, co tím chceš říct, že se ji chceš snad pomstít? Nic nevyřešíš, maximálně sám v sobě.
Fakt si přečti trochu víc tady na Babinetu, určitě se tu téma jak ušitý pro tvou situaci najde a aspoň přestaneš myslet na "blbiny".
Není tady
Jak to myslíš? No chovám se k ní, tak jak by se měl partner k partnerce chovat....nevím, co mám konkretizovat. Vím, že i přílišná snaha může být ke škoda, ale snad tohle nehrozí....ale dávám ji pocit, že ji mám rád a jsem tu pro ni...
Není tady
Lil, mě to moc jako blbina nepříjde....ale trochu tě chápu. Ne, pomstít se nechci, jen jsem chtěl poradit, co dělat, jestli to zkončit nebo vytrvat a pokud to, tak jak se mám přes toto přenést a HLAVNĚ jak ji zase začít důvěřovat. Vždyť ona jeda za pár dní do Turecka na dovolenou, jak ji mám pustit, když ji nemůžu věřit.....
Není tady
olafio napsal(a):
Dobrý den,
potřeboval bych poradit s jedním moc závažným problémem. Zjistil jsem, že mi byla partnerka nevěrnáPoznal jsem to podle jejího chování, dost se hned po tom změnilo, tak jsem po tom začal trošku pátrat a nakonec mi její kamarádka prozradila, co se stalo.....Vyspala se se svým bývalým. Mám ale pocit, že necítí žádnou vinu. Chová se přede mnou, jako by se nic nestalo a bylo vše ok. Dokonce se mi zdá, jako by se chovala zamilovaněji než předtím. Je toto normální?
A prosím vás, co bych měl udělat? Chtěl bych, aby mi to řekla sama a já s ní nemusel nic tahat. Dát ji šanci a prostor, aby mi to pověděla....ale jak na to?
PROČ??? Zachovej si hrdost a mlč, tedy pokud s ní chceš zůstat... pokud ne, tak směle do toho a donuť ji k přiznání a pak to donekonečna rozebírej....
Není tady
olafio napsal(a):
Lil, mě to moc jako blbina nepříjde....ale trochu tě chápu. Ne, pomstít se nechci, jen jsem chtěl poradit, co dělat, jestli to zkončit nebo vytrvat a pokud to, tak jak se mám přes toto přenést a HLAVNĚ jak ji zase začít důvěřovat. Vždyť ona jeda za pár dní do Turecka na dovolenou, jak ji mám pustit, když ji nemůžu věřit.....
Pusť ji tak jako chlap, který věří své milé. Řekni ji na rozloučenou co pro tebe znamená, nevypisuj ji každý den smsky, počkej na ni a ne, nekonči to, určitě ne takhle. Dej si na čas a jí ho dej taky.
Není tady
olafio napsal(a):
Jak to myslíš? No chovám se k ní, tak jak by se měl partner k partnerce chovat....nevím, co mám konkretizovat. Vím, že i přílišná snaha může být ke škoda, ale snad tohle nehrozí....ale dávám ji pocit, že ji mám rád a jsem tu pro ni...
Jestli ji máš rád a jsi tu pro ni, tak to je skvělé a víc neřeš hochu. Apropo - copak Ti vlastně udělala? Promiň mi mou upřímnost, ale víš kulový, jen se domníváš něco na základě nějaké "kamarádky" . Teda promiň, vlastně skety a ne kamarádky.
Není tady
A blbinou jsem myslela myšlenky na "pomstu" a užírání se.
Není tady
Vím, že tu rádoby kamarádku nemůžu brát na sto procent vážně, jenomže to všechno tak do sebe krásně zapadá.....by jste se divily
Není tady
olafio napsal(a):
Kurňa frajere co si to dovoluješ. Jak - nevím jak ji mám pustit. Ty jsi její majitel?
Není tady
Pusť ji tak jako chlap, který věří své milé. Řekni ji na rozloučenou co pro tebe znamená, nevypisuj ji každý den smsky , počkej na ni a ne, nekonči to, určitě ne takhle. Dej si na čas a jí ho dej taky.
Jak to prosím myslíš? Nemám ji psát a počkat až na ní a pak až odepsat?
Není tady
lueta napsal(a):
olafio napsal(a):
Kurňa frajere co si to dovoluješ. Jak - nevím jak ji mám pustit. Ty jsi její majitel?
Ne, takhle jsem to nemyslel.......vím, že pojede, ikdyž se mi to nebude líbit. Myslel jsem to jak ji mám pustit S KLIDNÝM SRDCEM,.....
Není tady
A to co se stalo.....nemůže to být třeba tím, že partnerka ještě není připravena na trvalý vztah a chce si užívat. Ikdyž mi tvrdí, že vážný vztah chce, ale ona třeba neví, co přesně chce.....chce mít kluka, se kterým bude žít, bude mít v něm jistotu a oporu, ale někdy se chová jako malá holka a ráda si užívá apod......
Není tady