29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den,
potřeboval bych poradit s jedním moc závažným problémem. Zjistil jsem, že mi byla partnerka nevěrná Poznal jsem to podle jejího chování, dost se hned po tom změnilo, tak jsem po tom začal trošku pátrat a nakonec mi její kamarádka prozradila, co se stalo.....Vyspala se se svým bývalým. Mám ale pocit, že necítí žádnou vinu. Chová se přede mnou, jako by se nic nestalo a bylo vše ok. Dokonce se mi zdá, jako by se chovala zamilovaněji než předtím. Je toto normální?
A prosím vás, co bych měl udělat? Chtěl bych, aby mi to řekla sama a já s ní nemusel nic tahat. Dát ji šanci a prostor, aby mi to pověděla....ale jak na to?
Není tady
Olafio, já bych být Tebou to zkusila neřešit. Pokud o tom budete diskutovat, věř, že o tom budete diskutovat dlouho a ještě dlouho a dlouho poté zůstane řada otázek ve vzduchu. Pokud se chová zamilovaněji než dřív, dá se z toho odvodit, že jsi z celé situace - i když se Ti to tak nemusí zdát - vyšel vítězně. My ženy si bohužel docela často taháme spoustu věcí z minulých vztahů do těch nových. Zůstane nám z nich mnoho nevysvětlených pocitů. Možná jen tohle Tvá slečna řešila. A tím jedním jediným úletem tak prostě mohla udělat jen tlustou čáru za tím, co bylo dřív. Prostě "to třeba nebylo tak dobré".. Rozumíš?
Není tady
Olafio a co myslíš,že by udělala kdybys jí řekl,že to víš.Zapírala by?Litovala by?Prosila o odpuštění?Chápu,že tě to trápí,ale představ si všechny varianty i tu,že by váš vztah tímto zkončil.Pokud se k tobě chová dál hezky,pak i já si myslím,že si v jistém slova smyslu vítěz.Zkus vydržet. Držim ti palce.
Není tady
Olafio ale proč by jsi chtěl aby ti to pověděla sama? Chápu, že se cítíš být podvedený ale pokud, jak píšeš, se k TOBĚ chová jěště zamilovaněji než předtím.. Jestli je to normální - snad ano - nezbývá říct než, že si chtěla něco dokázat, vyzkoušet a že si nejspíš uvědomila co v tobě má a nejspíš toho také lituje a tenhleten vejletíček do náruče bývalého si už nezopakuje.
Nedělej nic, nic z ní netahej i kdyby situace byla někdy nevím jak vyhrocená neudělej tu chybu, že ji tenhle fakt (o kterém jsi očividně nikdy neměl vědět - poděkuj diskrétní kamarádce) vmeteš do tváře...
Není tady
Olafio,že se před tebou chová jako že nic(protože si myslí,že to nevíš),tak to taky může znamenat,že si uvědomila tu blbost,co udělala a je natolik chytrá a já bych řekla,že i na úrovni,že to nebude házet na tebe a nechce tím tebe trápit.Obzvlášť pokud se k tobě chová líp než předtím...já bych to brala,jakože se snaží ti to vynahradit a je si vědomá toho,že šlápla vedle.
Pro tebe bude nejlepší se chovat,jakože nic-sice mít oči otevřené-ale jinak jet dál po svý cestě,nic z ní netahat a nechat to u ledu.Mmch ta "kamarádka" tvou přítelkyni asi má "hodně ráda",ne?
Možná si myslíš,že se ti pokoušela otevřít oči,ale podle mého tvojí přítelkyni chtěla jen ublížit.Jasně,tvá holka udělala kolosální chybu,ale asi se to snaží napravit a navíc-takovýhle věci si maj řešit jen a jen ti dva...Žádný kamarádi,žádný milenky ani milenci do toho nemaj co zasahovat...
Prostě tím,že by ti tvá přítelkyně řekla,co provedla,tak nejvíc,opravdu nejvíc uškodí tobě a sobě by naopak hrozně pomohla,takže pokud to neudělala---já to vidím,pro tebe,dost dobrý.
A ty,pokud jí máš rád a chceš s ní nadále zůstat,tak do toho nešťourej,užívej si,nežárli,chovaj se pokud možno normálně,ono se to časem přebolí a zapomene...
No jo, to je sice pěkné, co tady říkáte, ale jakou mám jistotu, že to nezopakuje? Ono mi totiž ta její "kamarádka" prozradila taky to, že tohleto udělala i svému bývalému, kterého měla předemnou. Taky ho "prý" podvedla s tím, co mně kdyby se to už nikdy neopakovalo, tak nad tím možná mávnu rukou, ikdyž to vevnitř hrozně moc bolí, ale překousl bych to.....ale mít tu jistotu....navíc už mám pocit, že ji nemůžu v ničem věřit. Stalo se to po jedné akci a ještě mi řekla, že se nemusím bát, že byla "hodná". Prostě LEŽ. Taky mě už napadla i varianta, že se třeba nic nestalo a kámoška si s ní takhle přese mně vyřizuje účty, ale to se asi mýlím, protože i já měl takové podezření. Hlavně co se týče sexu, nechtěla se se mnou milovat a to opakovaně a to nikdy neudělala.......
Není tady
Co se týče jistoty--žádnou,nikdy a nikde.To tak prostě je.Počti si tady,počti si na "život po nevěře" a uvidíš.Každá z nás chtěla jistotu nebo si myslela,že ji má a-jak jsme dopadly/-i???Ale k tomuhle musíš dojít sám,to ti do hlavy nikdo nenasype.Taky docházím....
A ten zbytek-musíš si to hlavně v hlavě srovnat ty.Pokud to jde,dejte si týden dva pauzu,nenásilně,pak uvidíš,jestli s ní chceš být nebo ne.A pokud s ní budeš chtít být,tak si to v hlavě tak srovnáš,to taky jde,k tomu už jsem došla.
A co se týče té kamarádky,sám jsi ji teď dal do ",nikdy nevíš,co se jak seběhne,někdy se ten život po... se vším všudy,co když tvá přítelkyni z jakéhokoli důvodu opravdu neměla chuť.Do toho takový naťuknutí od "kamarádky" a fungující vztah dvou lidí jde do ..... kytek.
Eh, no tak teď jsem trochu zmatená, tvůj druhý příspěvek vyvrátil ten první téměř o 180 stupňů.
No pokud slečna tedy zahýbá jaksi pravidelně a pokaždé s tím stejným, no tak pak tu jistotu tu asi opravdu nemáš. Nahoře jsi psal, že se chová zamilovaněji než kdykoliv předtím, teď zase že s tebou nechce spát... pak nechápu jak se takový ještě víc zamilovaný člověk chová, než tím že vyjadřuje svou touhu být s tím druhým a to převážně intimě.
Pokud chceš mít jasno a asi jednou provždy pak mi nezbývá než vzít předchozí rady zpět a doporučit říct tvé přítelkyni co ni práskla vaše kamarádka a sledovat co bude nebo znovu mlčet jak hrob, dělat ramena a vidět co bude.
No tady asi každá rada drahá. Pokud ji nedokážeš věřit teď, je jasný že se tímhle tím budeš trápit víc a víc a jednou stejně bouchneš.
Chceš si s ní promluvit, udělej to s vědomím, že ji můžeš také ale ztratit.. jestli ti teda za to ona stojí, hmmm
Není tady
Jo a s tou lží,pokud opravdu lhala,tak na 90% kvůli tobě!!!!
Olafio a kde bereš tu jistotu, že se to opravdu stalo a že ti tzv. "kamarádka" říká pravdu nejen o tomhle, ale i o tom podvádění bývalého. Nehledě na to, že jim u toho ta "kamarádka" určitě neasistovala, takže si může některé věci třeba jen domýšlet............osobně jsem zastáncem toho, že věřím jen tomu, co vidím na vlastní oči. Třeba tvojí přítelkyni závidí a něco si tím kompenzuje. A to, že se třeba chovala trošku jinak a nechtěla s tebou spát, může mít spoustu jiných příčin, než je její nevěra. Prostě jsou to všechno jen dohady, kt. ti můžou zkazit pěkný vztah.
Na tvém místě bych se v tom rozhodně nerýpala a jela bych dál, čas ukáže, jestli váš vztah za něco stojí nebo ne - nakonec jistotu nebudeš mít nikdy a s nikým.
Jo a nepočítej s tím (pokud se to opravdu stalo), že se ti přítelkyně sama přizná, proč by to dělala, tím by si tak akorát podepsala rozsudek - konec vztahu. Já osobně považuju lidi, kteří se sami přiznají k nevěře, za zbabělce, protože tím přiznáním si uleví svědomí a hodí problém na partnera, kt. se tím pak trápí a řeší to, jestli vztah ukončí nebo to překousne. Zatímco, pokud se nepřizná, tak ho to černé svědomí bude provázet po celou dobu vztahu. Samozřejmě přiznání po naléhání partnera a jasných indiciích, nedejbože po tom, co to všichni v okolí ví, uznávám - nemám ráda, když někdo z někoho dělá s prominutím vo..la.
Není tady
bazalka napsal(a):
Jo a s tou lží,pokud opravdu lhala,tak na 90% kvůli tobě!!!!
Jo jo a tomu před tebou taky na 90% lhala kvůli jemu samotnýmu. Možná lhala i tomu ex ex kvůli němu... nějak mi to neštimuje ale nevidím do toho.
Není tady
Lil ale to je právě to....., jak může vědět, že mu lhala a že třeba nelhala ta kamarádka??????
Není tady
Těžko říct,Lil,mě v tom hlavně neštymuje ta kamarádka!!!
To by nám měl říct olafio copak je to za kamarádku.... pak bychom si opět třeba mohly udělat obrázek. samozřejmě bych byla pro Olafia ráda, kdyby to byla ta "mrcha jedna prolhaná"..
Takže Olafio?
Není tady
olafio napsal(a):
Taky mě už napadla i varianta, že se třeba nic nestalo a kámoška si s ní takhle přese mně vyřizuje účty,ale to se asi mýlím protože i já měl takové podezření. Hlavně co se týče sexu, nechtěla se se mnou milovat a to opakovaně a to nikdy neudělala.......
jinak není nad intuici..
Není tady
Co se týče té kamarádky; je to její kámoška už od základky. Hodněkrát se už pohadali "až do krve" a pak se zase usmířili....trošku se mi zdá, jako by nám dvěma ta kamarádka záviděla náš, doposud, hezký vztah, protože ona nemá nikoho už dlouhou dobu. Takže té moji přítelkyni může závidět. Proto by mohla vymýšlet takovéhle intriky.....jenomže já té její kamarádce celkem věřím, protože si říkají prý úplně vše a řekla mi dost věcí, o kterých jsme věděl jen já a přítelkyně. A pak ta story o nevěře, dost věcí mi tímto docvaklo a vše do sebe zapadá. To sice ještě nic nedokazuje, ale to by ta její kámoška musela mít všechno dopodrobna promyšlené. A ještě jedna věc, neřekla mi to sama od sebe, jen mě naklepla. Ve stylu, jestli přítelkyni důvěřuju a tím to začlo....já už to s ní pak vytáhl, pod přísahou, že ji neprásknu.
Není tady
Jinak jsem si jistý, že partnerku miluju a chci s ní být, ale teď po tom, co jsem se dozvěděl jsem v nejistotě. Ona se mnou chce být taky, myslím, že to cítím z jejího chování, taky to říká, ale těm řečem už nějak nemůžu věřit Je to hrozné, někoho milujete, plánujete s ním budoucnost, sháníte byt a bydlení a ted se mi zdá, že se všechno po**alo a všechno se sype.
Není tady
No a myslel jsem, že se přizná sama od sebe protože má SNAD charakter. Ted ji možná žere svědomí a cítí se možná provinile, tak proto.....ostatně já bych s takovým pocitem asi nedokázal žít. Nevím, ještě jsem žádnou nepodvedl a taky nehodlám. Jinak ty řeči, co mi říkala o nevěře, že se ji hnusí (bavili jsme se o tom na začátku vztahu, když jsme se poznávali) se mi zdají jako by mluvila jen do větru....říkala, že se ji to hnusí, ale sama to udělala...:(myslím, že jsem ztratil důvěru
Není tady
Ja bych to neresila, pokud s ni chces byt a zustat. Jestli se chova zamilovaneji tak to byla asi dost spatny a uvedomila si ze te nechce ztratit. Po nicem nepatrej pokud ti to sama nerekne.
Není tady
Martina1980 napsal(a):
Ja bych to neresila, pokud s ni chces byt a zustat. Jestli se chova zamilovaneji tak to byla asi dost spatny a uvedomila si ze te nechce ztratit. Po nicem nepatrej pokud ti to sama nerekne.
Takže se mám před ní "přetvařovat", jako že o ničem nevím a je všechno ok?
Není tady
olafio napsal(a):
Dobrý den,
potřeboval bych poradit s jedním moc závažným problémem. Zjistil jsem, že mi byla partnerka nevěrnáPoznal jsem to podle jejího chování, dost se hned po tom změnilo, tak jsem po tom začal trošku pátrat a nakonec mi její kamarádka prozradila, co se stalo.....Vyspala se se svým bývalým. Mám ale pocit, že necítí žádnou vinu. Chová se přede mnou, jako by se nic nestalo a bylo vše ok. Dokonce se mi zdá, jako by se chovala zamilovaněji než předtím. Je toto normální?
A prosím vás, co bych měl udělat? Chtěl bych, aby mi to řekla sama a já s ní nemusel nic tahat. Dát ji šanci a prostor, aby mi to pověděla....ale jak na to?
a proč by ti to měla říkat ?
Není tady
Vy jste tady všechny tak uvědomělé nebo co? Já žil doposud v domění, že když jeden z partnerů tomu druhému zahne, tak by to měl tomu druhému říct a né dělat jako že se nic nestalo......to by pak mohl vesele podvádět do nekonečna ten druhý by byl chudák parohatý
Není tady
olafio napsal(a):
No a myslel jsem, že se přizná sama od sebe protože má SNAD charakter. Ted ji možná žere svědomí a cítí se možná provinile, tak proto.....ostatně já bych s takovým pocitem asi nedokázal žít. Nevím, ještě jsem žádnou nepodvedl a taky nehodlám. Jinak ty řeči, co mi říkala o nevěře, že se ji hnusí (bavili jsme se o tom na začátku vztahu, když jsme se poznávali) se mi zdají jako by mluvila jen do větru....říkala, že se ji to hnusí, ale sama to udělala...:(myslím, že jsem ztratil důvěru
Nenene,kamaráde,pokud má charakter,tak ti to tuplem neřekne!!!Můžu ti na 100% zaručit,že teď ti to je hooodně nepříjemný,ale až to budeš mít od ní potvrzený,až se ti přizná,tak to bude 1000x horší!!!!
A to myslím naprosto vážně.
A co se týče té kamarádky,nechci ji pomlouvat,třeba to myslela fakt dobře,ale něco naťukávat a naznačovat....to se prostě mezi nejlepšíma kamarádkama nedělá.Pokud by byla její nejlepší,tak tu tvou přítelkyni bude bránit zuby nehty.A nebude tebe naťukávat.Až mě někdy mrazí,co jsou-teda jsme my ženské schopné ze žárlivost a závisti udělat.I tady vím o čem mluvím,měla jsem kamarádku,který jsem skoro všechno řekla a není to tak dávno,co mi M prozradil,že z ní tehdy,když jsme se brali,měl pocit,no ne úplně příjemnej.Krom toho,než jsem s M začala chodit,tak jsme spolu kamarádili a ona mu mě tak pomlouvala,že se divím,že si se mnou něco vůbec začal...
olafio napsal(a):
Vy jste tady všechny tak uvědomělé nebo co?
Já žil doposud v domění, že když jeden z partnerů tomu druhému zahne, tak by to měl tomu druhému říct a né dělat jako že se nic nestalo......to by pak mohl vesele podvádět do nekonečna ten druhý by byl chudák parohatý
Seš,s prominutím,trouba a nevíš o čem mluvíš...
olafio napsal(a):
Vy jste tady všechny tak uvědomělé nebo co?
Já žil doposud v domění, že když jeden z partnerů tomu druhému zahne, tak by to měl tomu druhému říct a né dělat jako že se nic nestalo......to by pak mohl vesele podvádět do nekonečna ten druhý by byl chudák parohatý
Prosím Tě a to jsi vyčetl kde, takovou blbost? Jestli budeš chudák parohatý, tak to bude jen Tvým přístupem.
Není tady