1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Ahoj holky,
pořád přemýlím, co mám udělat abych tak 6kg zhubla.Je mi přes 40let.Aerobic mě nebaví, chodit běhat nemám čas - jedině večer, ale protoe mám malé dítě, tak nemůu - asi výmluva.Do posilovny se mi samotné nechce.
Nejraději jsem doma.
V nějaké poradně na netu jsem se dočetla, e na zhubnutí jsou dobré právě aerobní sporty - a mezi nimi i skákání přes vihadlo.Hm, na pořízení i prostor nenáročné.A skákat lze kdykoliv - podle času.Co vy na to?
Asi to zkusím.Mám jen trochu obavy, e u nejsem na nějaké skákání zrovna nejmladí.Tlustá nejsem 165cm - 65kg.Ale prostě chci jen pár kil shodit.
Máte někdo zkuenost? Či nějakou radu?
Není tady
Jo-někde jsem u četla, e vihadlo je dost dobré. Procvičí se tak prý prakticky vechny svaly v těle.
Není tady
Ahojky,
to svihadlo schvaluji je to dost dobra vec,takze kdyz jeste trochu pozmenis jidelnicek a budes jist hodne ovoce a zeleleniny tak ty kila urcite pujdou dolu rychle,hlavne ted co zacina leto se hubne rychleji tak to je jeden plus navic.Ja sama jsem si svihadlo koupila nekdy v unoru a kazdej den jsem skakala pul hodiny,potom naky drepy na zadek,sklapovacky na bricho,potom jsem si osprchovala nohy studenou vodou a nakremovala jsem se takovym kremem od dermacolu pro stihly stehna a jeste jednim na celulitidu a funfovalo to.Nemyslim si,ze to je o veku spis o te kondicce ale sama uvidis jak ti to pujde,doporucuji to ze zacatku moc neprehanet.Vsak pak potom napis jak ti to jde,treba te to taky moc bavit nebude,jestli te aerobic nebavi.Ja osobne si myslim,ze beh je nejlepsi na zhubnuti a i na udrzeni pevnyho tela ale vzdycky jsem mela pocit,ze bydlim na blbym miste a asi jsem se proste stydela nebo ja nevim,proto jsem si radeji vybrala to svihadlo ale byly chvile,kdy mne to proste moc nebavilo a chtela jsem s tim seknout ale pomohla mne u toho dobra hudba,to doporucuji,poslouchat u toho neco rytmickyho a pujde to lip:)drzim palce!
Není tady
A co jízda na kole? Kolik kilometrů musí člověk denně ujet, aby to mělo určitý efekt, nevíte? Ale spí jsem slyela, e ne aby to pomohlo na zetíhlení, spí se nohy vytvarují, tak, e jsou pak samý sval. Je na tom něco pravdy?
Není tady
Lala: teoreticky nejde o ujeté km, ale o čas- po 20min. se začnou teprve pálit tuky, jízda by měla mít rytmicitu
Není tady
Armanio, měla bych dotaz ohledně cvičení se vihadlem.
Dnes jsem to zkusila, nemám vůbec kondičku, take jsem si po pár skáknutí musela vdy alespoň 10 vteřin odpočinout - jsem hrozná srábotka. Zajímalo by mě, zda stačí skákat na místě a jestli mám při zkákání dávat nohy co nejvíce nahoru (ale to je pro mě hrozně vyčerpávající )
A co se týče masírování nohou studenou vodou, jak dlouho je sprchuje? Díky moc za odpověď.
Není tady
Já vihadlo taky vřele doporučuju. Dělala jsem to tak, e jsem vdycky udělala 200 přeskoků, pak jsem si dala nějakou posilovací sérii, zase 200 přeskoků, zase posilovací sérii....... Ze začátku, kdy na skákání nebyl člověk moc zvyklý, jsem taky moc nevydrela, ale postupem času se to zlepuje
Není tady
Pro lalu:
Myslim si,ze vubec nevadi to,ze skaces jen na jednom miste nebo to,ze si musis vzdy na 10 vterin odpocinout,nesmi to vsak byt vic protoze by to potom nemelo zadnej ucinek ale to urcite sama vis.Myslim,ze pro skakani neni zadny predepsany pravidlo jak zvedat nohy...tam jde spis o to,ze vubec provadis nejaky pohyb alespon 20 minut denne a to skakani je hodne ucinny,hlavne rano.Delej to tak,jak ti to vyhovuje nejlip,uvidis,ze to casem pujde lip a lip.Je hezky pocasi tak chod hodne na prochazky,zaplavat si a uvidis jak se budes citit a vypadat lip.To masirovani studenou vodou delam vecer a rano i kdyz nekdy to rano vynecham-taky jsem nekdy dost lina a jen si kartacuji zadek a potom natru kremem proti celulitide a na strie.A co se tyce delky sprchovani...hodne se doporucuje delat skotsky striky,to znamena stridat teplou a studenou vodu ale mne osobne nebavi tu vodu porad stridat aby to melo spravnou teplotu,abych se nahodou nespalila,kolikrat je to k nastvani.Navic jsem si zjistila,ze je mnohem lepsi si nohy a zadek sprchovat jenom studenou vodou.To znamena napred si normalne umyt cely telo vlaznou vodou,potom na zadek a nohy dat trochu zpevnujiciho sprchovyho gelu a zacit masirovat asi jednu minutu,bud pomoci nejakyho specialniho masirovaciho kartace nebo staci i konecky prstu vjizdet do kuze a pak osprchovat studenou vodou zase aspon jednu minutu,potom se cela jemne otrit rucnikem a aplikovat nejaky krem,treba ten zestihlujici nebo na celulitidu a zase trosku promasirovat.Diky te studene vode telo bude pevnejsi a hladsi a diky masazi se lip vstreba ten krem,takze muzes cekat vetsi ucinek,nez kdyby ses jen tak natrela po obycejne sprse.
Není tady
Sice to sem nepatří... byla zde řeč o studené vodě. Opravdu dělá zázraky. Konečně jsem se naučila sprchovat pouze studenou vodou včetně obličeje. Kůe v obličeji se mi dost "vypla" (samozřejmě, voda vysuuje, take to chce i pořádně mazat), vypadá lépe a navíc zmizely mi opuchlé tváře. A hlavně, člověk se cítí svěejí ...
Studená voda dělá velké zázraky!!!
Upravil(a) Agape (28. 6. 2007 19:43)
Není tady