Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#126 9. 6. 2007 1:45

majkafa
Host

Re: Proc muzi miluji potvory...

venuše napsal(a):

Ale ja jsem z Venuse! A nechci se chovat jako Martan.... meli bychom se navzajem doplnovat, ne?
Jsem jaka jsem.... muzu se treba chovat podle tech knizek. Ale jak dlouho mi to vydrzi? Muzu na sobe makat cely zivot... ale stoji to za to? Neni lepsi zit jak nejlip umim, bud se ten pravy muz najde nebo ne... zatim se vzdycky nekdo nasel. A z kazdeho vztahu jsem se poucila. To je lepsi nez cist knizky.Chlapi se takovyma blbostma taky nezabyvaji.... reta

Ta knížka mluví právě o tom, že se máš stále chovat jako z Venuše a nesnažit se být nasilu Marťanem, kterým nejsi. Zkus nad ní trošku víc popřemýšlet. Vidíš, sama píšeš, že "chlapi se takovýma blbostma taky nezabývají". A právě proto je to na nás, protože my jsme "z Venuše. A že nestojí za to makat na sobě? Už jsi to doopravdy zkusila? Je to nádherné, k čemu se dopracuješ. Už to vím. Moc bych ti přála, abys přestala kopat a začala tiše poslouchat. pussa

#127 9. 6. 2007 1:47

majkafa
Host

Vanilka69 napsal(a):

Když si někde přečtu návod, jak používat hrnčířský kruh, nesnižuje to přeci hodnotu vázy, kterou pak na něm vytočím, ne?

Krásné. To si zapíšu. Dík, Vanilko. pussa

#128 9. 6. 2007 1:50

majkafa
Host

venuše napsal(a):

Cela ta knizka je pekna kravina. Vis, ja jsem ji dokonce docetla do konce, i kdyz...
jsem se musela nekdy prokousat i timto:

"Margaret se vždycky snažila, aby měl George po návratu z práce tříchodovou večeři na stole. Když jí to nevyšlo, trpěla výčitkami. Pak si přečetla naši knihu/kamarádka Jocelyn jí poradila, ať se zaměří víc na sebe, a vztahu to neskutečně prospělo. Nyní mají tři děti."

Copak tohle nekdo dela? dumbom

Ano, dělá. Ty moudré ženy, které si knížku nejen přečetly ale zamyslely se nad ní a nad sebou a pak, pokud to tak cítily, třeba malinko něco změnily. big_smile

#129 9. 6. 2007 1:53

majkafa
Host

vlcice_samotarka napsal(a):

venuše napsal(a):

Andromeda napsal(a):

Jo jo Adři, je to o tom, že by si tzv. hodné holky měly uvědomit, že to že je ostatní mají za rohožky je tím, že do té pozice pasují samy... A že je to o vlastní hrdosti a zdravém sebevědomí než o tom "hrát nějaké hry"...

"Hodne holky"? Jak muzes takhle skatulkovat? Napr. ja jsem nekdy "hodna" a jindy zase "potvora". To zalezi na mnoha aspektech... vissla

A ne kazda "hodna holka" je rohozka. tongue

konecne nekdo z nadhledem ;-)

Holky, vy jste se hledaly, až jste se našly. Víš, venuše, ze začátku jsem si říkala, že jsi tady nová, že ti to teprve musí do hlavičky dojít. I když v životě už "nejsi tolik nová". Pardon. big_smile Ale tvůj zásadní problém je, že ty na všechny rady jen voláš: Ne a ne a ne. Tobě by se líbily jen ty rady, které se ti hodí, viď? A právě o tom to je. Ty rady, které v životě platí, pomáhají, se nám obvykle vůbec nehodí. A pokud nepřijdeme na to, že právě ty "nehodící se" rady jsou ty správné, budeme se v tom hodně plácat. pussa A stejně, když si večer v ložnici u čtení v postýlce rozsvítím svíčku, myslím na tebe, jako tenkrát. Pamatuješ? pussa Tak nějak už do mé ložnice se svíčkou patříš, jsi mým stálým hostem. big_smile

Upravil(a) majkafa (9. 6. 2007 1:59)

#130 9. 6. 2007 1:57

majkafa
Host

Jú, to jsem si to dneska v tmavé noci krásně užila - sama samotinká na serveru. big_smile A ještě mi u toho zpívala Nelly Furtado její úžasnou píseň All good things come to an end. Ten název může být taky zajímavým tématem. big_smile

Upravil(a) majkafa (9. 6. 2007 3:13)

#131 9. 6. 2007 8:35

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Feministka jsem "dusi" a zivim se pocitacema. Jinak ano, mela bych se soustredit na neco smysluplnejsiho, nez tento server.

Což takhle na sebe? big_smilepussa 29 let je hezký věk na to -  najít svou vnitřní harmonii, odpustit si a smířit se se sebou, máš spoustu času si ji užít. Mně se to povedlo až ve 43. Ale snad taky ještě nějaký čas mám. A kdyby to byl jenom den, tak si ji krásně užívám. big_smile

Mila pani, vnitrni harmonii jsem jiz nalezla, mam se rada. Ale, samozrejme mam co zdokonalovat, jedna se predevsim o nektere veci z Javy, ktere nemam vypilovane, musim se zdokonalit v programovani. Muj mindrak plyne z toho, ze nekteri kolegove to dokazou rychlejc, nez ja. To uznavam a makam na tom.

Upravil(a) vlcice_samotarka (9. 6. 2007 8:40)

Není tady

#132 9. 6. 2007 8:37

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Jinak ad knizky. Ted jsem si v knihovne pujcila knizku O cem sni zeny od Olgy Sommerove. Jsou to autenticke rozhovory s zenami. Je to nenarocne cteni, zaroven prijemne...

Upravil(a) vlcice_samotarka (9. 6. 2007 9:11)

Není tady

#133 9. 6. 2007 9:07

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

venuše napsal(a):

Holky, ja tak trosku s vlcici souhlasim. Ty knizky jsem cetla a dosla jsem k zaveru, ze jsou vlastne k nicemu.

Co se tyce "potvor": kdyz budu mit vztah, ve kterem budeme oba vedet, co chceme, tak k cemu mi to bude na neco si hrat? Delat jako ze o toho druheho nestojim... nebrat telefony nebo neodepisovat? Pripada mi to detinske. dudlik Chlap by me mel chtit takovou jaka jsem!
A "zeny z venuse, muzi z marsu": zcela neaplikovatelne... podle autora musime lezt partnerovi do zadku a porad premyslet jak co rici, aby se nahodou neurazil? roll

Omlouvam se, ze to vice nerozebiram.... nemam momentalne cas. cool

venuše, o tom to právě je, "chlap by tě měl chtít takovou, jaká jsi". To si myslíš ty, žena z Venuše. Jenomže chlap je z Marsu a vo vo vo tom to je. On je jiný. Jak píše moudře Juraj, ženská má asi 65 čudlíků a chlap jenom 3. big_smile A proto si chlap ani ty knížky nepřečte, nebo jenom výjimečně a on nebude vědět, že jsme tak rozdílní a jak na to. A proto je to na nás, na ženách z Venuše, pokud chceme spolu žít na Zemi krásně. Pokud ne, tak si klidně kopejme kolem sebe a volejme, že chlap musí, měl by, atd. big_smilepussa A knížka o mužích z Marsu a ženách z Venuše nám k tomu dává úžasný a pravdivý návor. pussa

Proc je to na vas, na tzv. "zenach z Venuse"? Muz tyto knizky necte, takze si to odmakate vy, tzv. "zeny z Venuse" a klidne se mu prizpusobite. Nezda se ti trosku nefer? Nebo se domnivas, ze chlap se  o zenu nezajima, nechce ji doopravdy poznat? proc si myslis, ze by nemohl chtit zenu, takovou jaka je?
Myslim si, ze zena, pokud ma trochu sebeucty, na tyhle hry proste nepristoupi, protoze je to pod jeji uroven. Sebevedoma zena musi respektovat predevsim sebe sama a sva prani, od toho se odviji i jeji vztah k okoli.

Upravil(a) vlcice_samotarka (9. 6. 2007 9:30)

Není tady

#134 9. 6. 2007 11:07

majkafa
Host

vlčice PŘIZPŮSOBÍME? Nejsem si vědoma, že jsem byť jedinkrát tohle slovo napsala. Je vidět, že vůbec netušíš. Tohle je právě o pravém opaku, ne o přizpůsobení. Ale ten tvůj konec, ten už byl trošku k věci - o sebevědomí ženě. pussa

#135 9. 6. 2007 11:27

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

vlčice PŘIZPŮSOBÍME? Nejsem si vědoma, že jsem byť jedinkrát tohle slovo napsala. Je vidět, že vůbec netušíš. Tohle je právě o pravém opaku, ne o přizpůsobení. Ale ten tvůj konec, ten už byl trošku k věci - o sebevědomí ženě. pussa

Proc potom zeny tyto knizky vubec ctou?
Muj nazor na to je ten, ze pokud ze sebe umyslne dela "potvoru" ci "hodnou" holku kvuli nejakemu muzi, tak zrazuje predevsim sebe, svou osobnost, sebe takovou jaka je. Mne by zadny muz nestal za to, abych se pretvarovala. Presne tohle jsem myslela, kdyz jsem psala o zene, ktere se respektuje.

Upravil(a) vlcice_samotarka (9. 6. 2007 11:35)

Není tady

#136 9. 6. 2007 13:32

Doubravka
♥♥♥♥♥--

Proc potom zeny tyto knizky vubec ctou?

Teď jde o to, jestli tě to skutečně zajímá (ať už u jakéhokoliv důvodu) nebo jen hledáš na čem procvičit svoji protiargumentaci wink

Není tady

#137 9. 6. 2007 20:23

majkafa
Host

Muj nazor na to je ten, ze pokud ze sebe umyslne dela "potvoru" ci "hodnou" holku kvuli nejakemu muzi, tak zrazuje predevsim sebe, svou osobnost, sebe takovou jaka je. Mne by zadny muz nestal za to, abych se pretvarovala. Presne tohle jsem myslela, kdyz jsem psala o zene, ktere se respektuje.

Nenapadlo tě, že dělá "potvoru" či "hodnou" holku kvůli SOBĚ? big_smile

#138 9. 6. 2007 21:47

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Nenapadlo tě, že dělá "potvoru" či "hodnou" holku kvůli SOBĚ? big_smile

Ne, nenapadlo. Vysvetli mi, prosim,  motivy, ktere zenu k tomu vedou.

Není tady

#139 9. 6. 2007 22:39

majkafa
Host

Mým motivem bylo najít své sebevědomí, vnitřní klid, harmonii. Zbavit se svého strachu, který mě zevnitř příšerně rozežíral. Aby můj příští vztah byl lepší, než ten předchozí, abych nedělala furt stejné školácké chyby, které nakonec bolely hlavně mne samotnou. Aby jsem konečně byla na tomto světě sama sebou. Abych se furt nepřizpůsobila a neztratila tím sama sebe. Paradoxní viď? A přesto to tak je. Možná taky jednou pochopíš. Jak to mají jiné, to nevím. big_smile

#140 9. 6. 2007 22:52

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Mým motivem bylo najít své sebevědomí, vnitřní klid, harmonii. Zbavit se svého strachu, který mě zevnitř příšerně rozežíral. Aby můj příští vztah byl lepší, než ten předchozí, abych nedělala furt stejné školácké chyby, které nakonec bolely hlavně mne samotnou. Aby jsem konečně byla na tomto světě sama sebou. Abych se furt nepřizpůsobila a neztratila tím sama sebe. Paradoxní viď? A přesto to tak je. Možná taky jednou pochopíš. Jak to mají jiné, to nevím. big_smile

Ty vychazis z toho, ze harmonie a klid nejak souviseji se vztahy s muzi, rozumim tomu dobre? Ale myslim, ze sebevedomi a vnitrni klid nemusi byt nutne podminene spokojenym vztahem s opacnym pohlavim. Ne kazdy se vnima a definuje podle toho, zda ma spokojeny osobni zivot. Je hodne lidi, kteri maji v zivote uplne jine priority. A o tom to je.
Da se rict, ze ti teoreticky rozumim. ;-) Prakticky se s tim ale nemuzu ztotoznit.

Není tady

#141 10. 6. 2007 12:05

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Feministka jsem "dusi" a zivim se pocitacema. Jinak ano, mela bych se soustredit na neco smysluplnejsiho, nez tento server.

Tak to bys měla smile Protože především ten tvůj vlastní počítač je totálně rozhašený a skoro nepoužitelný. Některé soubory (slušnost, respekt, pokora, ohleduplnost) máš smazány úplně, jiné (ženství, jemnost, empatie, snášenslivost) zavirované tak, že jsou nepoužitelné.
Takže MÁŠ problém.
Je dopcela legrační tu pozorovat ten tvůj boj proti "dogmatům" a vyčteným muoudrům, když tobě samotné někdo dost jednostranně vymyl mozek.
Mimochodem: rada lit kyselinu do vody nebo vodu do kyseliny je taky případ od případu jiná a nedá se zevšeobecnit??? Ha?

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#142 10. 6. 2007 12:12

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mila pani, vnitrni harmonii jsem jiz nalezla, mam se rada. Ale, samozrejme mam co zdokonalovat, jedna se predevsim o nektere veci z Javy, ktere nemam vypilovane, musim se zdokonalit v programovani. Muj mindrak plyne z toho, ze nekteri kolegove to dokazou rychlejc, nez ja. To uznavam a makam na tom.

Zvláštní vnitřní harmonie, stačí jeden trojskej kůň a celá harmonie je v p..pekle reta

Není tady

#143 10. 6. 2007 12:14

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

ja zadne viry ve svem pc nemam, nepouzivam totiz oblibeny operacni system, pomoci ktereho se viry siri ;-D Takze te muzu ujistit, ze zadne viry v mem pocitacu skutecne nesidli ;-)
A problemy mi, prosim, nepodsouvej. Tadle tva jistota o tom, ze vsichni maji nejaky problem vychazi z nejakeho tveho vnitrniho presvedceni, ze prave TY vis, jak se co ma delat. Pokud jsi myslis, ze mi nekdo "vymyl" mozek, tak si to klidne nech, na to mas pravo.
Ja naopak svuj zpusob uvazovani mam docela rada a nastesti jsem se s nim uz narodila ;-)))

Upravil(a) vlcice_samotarka (10. 6. 2007 12:16)

Není tady

#144 10. 6. 2007 12:19

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Zvláštní vnitřní harmonie, stačí jeden trojskej kůň a celá harmonie je v p..pekle reta

Neboj, neni to zadna tragedie, jednou budu programovat jako BOHYNE. I kdyz Bohyni se citim uz ted. Ale jednou budu Bohyne jeste vetsi ;-)

Není tady

#145 10. 6. 2007 12:19

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Da se rict, ze ti teoreticky rozumim. ;-) Prakticky se s tim ale nemuzu ztotoznit.

Teoreticky pořád nechápeš, co ti holky říkají, protože ty jsi přece sebevědomá žena a kvůli nikomu se namáhat nebudeš, a prakticky tedy vůbec netušíš, která bije.

A v tom si s venuší perfektně notujete, protože obě vlastně zavrhujete něco, čemu jste prostě "nedorostly", co nechápete a neumíte vůbec uchopit. Zakládáte si na svobodě, která je iluzorní, ty vlčice nenavídíš škatulky, přitom ses do jedné z nich zcela dobrovolně nacpala a křičíš z ní : "Jááá súúúúú tak šťastnéééééééé" Jenže autor tohohle výroku přeplaval Kanál, ty jen zatím pobíháš po břehu a křičíš: "Ta voda mi nestojí za to, abych do ní vlezla a vlastně objektivně ani neexistuje, je to mytus"

JJ holka, pánbůh s tebou a zlý pryč.

Není tady

#146 10. 6. 2007 12:22

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ja zadne viry ve svem pc nemam, nepouzivam totiz oblibeny operacni system, pomoci ktereho se viry siri ;-D Takze te muzu ujistit, ze zadne viry v mem pocitacu skutecne nesidli ;-)
A problemy mi, prosim, nepodsouvej. Tadle tva jistota o tom, ze vsichni maji nejaky problem vychazi z nejakeho tveho vnitrniho presvedceni, ze prave TY vis, jak se co ma delat. Pokud jsi myslis, ze mi nekdo "vymyl" mozek, tak si to klidne nech, na to mas pravo.
Ja naopak svuj zpusob uvazovani mam docela rada a nastesti jsem se s nim uz narodila ;-)))

To se mi moc líbí: JÁ JÁ JÁ..... Nemusíš to zdůrazňovat, vím, že TY TY TY smile))
A že ses se svým způsobem uvažování narodila, tak o tom nepochybuji, to se pozná na první pohled, vždyť to říkám, že máš problém cool

Není tady

#147 10. 6. 2007 12:31

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Ok, odpovim ti citatem z knihy Olgy Sommerove, kterou mam ted rozectenou. je to uryvek z rozhovoru s jednou jeji pritelkyni a to je konkretne o tom, jak ma vypadat svobodny vztah mezi muzem a zenou:

Kdyz mas cloveka, se kterym se citis svobodna, protoze muzes delat, co chces, rikat, co chces, a mas jistotu, ze se neznelibis. Berete se, jaci jste. Tady mas kotvu, jistotu a zaroven svobodu. Moznost rikat volne, co delam, s kym jdu, i kdyz nekdy vim, ze to neni spravny.
Nic nezatajovat, mluvit pravdu, protoze ta osvobozuje. Za svobodu se plati, a ja se driv bala platit. v prubehu zivota jsem zjistila, ze jsem byla na svych laskach zavisla v trvale hruze, abych milovaneho muze neztratila, dneska jsem svobodna i v tomhle. Kdyz me nechces, jsi volny! Uz nikdy nebudu nikoho prosit o prizen. Kdyz se zbavis zavislosti na jedne veci, zbavis se zavislosti na vsem ostatnim. Kdyz zjistis, ze jsi schopna zit sama a nebojis se smrti, jsi svobodna. A to je uleva!

O cem sni zeny. Olga Sommerova, str. 202

Upravil(a) vlcice_samotarka (10. 6. 2007 12:35)

Není tady

#148 10. 6. 2007 12:45

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

a jeste dotaz, proc ja zrovna mam oplyvat ženstvím, jemnosti? Z jakeho svateho duvodu? Na to jsou jini lide, zejmena na tomto serveru ;-). Mne se libi muj zdravy usudek, moje raznost, usecnost a logicke uvazovani. tyto vlastnosti nejsou o min hodnotne nez tvoje vyse jmenovane.
MUCinky muck ;-))))

Upravil(a) vlcice_samotarka (10. 6. 2007 12:46)

Není tady

#149 10. 6. 2007 12:49

Axi
♥♥♥♥♥♥-

a jeste dotaz, proc ja zrovna mam oplyvat ženstvím, jemnosti? Z jakeho svateho duvodu?

Nemusíš, vážně, všechno je úplně v pořádku.

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#150 10. 6. 2007 12:52

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Axi, dotaz smeroval na Pandorruu, to ze jsi rozumny clovek, je mi naprosto jasne ;-))
ale jinak, narazka pochopena ;-) jen trochy rypu ;-))

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí