Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 7. 6. 2007 22:54

Prcek1
♥♥-----
Místo: morava-ale už brzo Anglie...

Re: Proc muzi miluji potvory...

vlcice_samotarka napsal(a):

No co si budem povidat, vystudovala jsem gender studies, to je synomum pro feminismus, jsem jiz par let ze skoly a asi mi ted chybi diskuze na toto tema ;-) chybi mi podnety k premysleni, tak je hledam nooo ;-)

dumbomgratergodlikelolsjuk

Nic mě hned tak neporazí..život žiju!!!!

Není tady

#77 8. 6. 2007 8:16

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Prcek1 napsal(a):

lvice napsal(a):

Vlčice, ty jednoho krásného dne dopadneš tvrdě na zem a budeš rýt nosem v hlíně. smile Pak pochopíš, o co jsme se tady s holkama snažily......

Mě ten dopad teď čeká, čeká mě přerod, ale nevím, odkud ta facka přijde. Tak nějak se na to pomalu začínám připravovat, ale znáte to, stejně vás to semele...... Holky držte mi palce, až to přijde, tak tu budu bulet a budu potřebovat Vaše pohlazení. On krach ega vždycky bolí...... usch

Prosim te, rekni mi, kolik ti je?

VLČICE VLČICE.AŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ,TY SI MYSLÍŠ,ŽE JE TO O VĚKU?????..JSEM TADY KRÁTCE,ALE JAK ČTU TVÉ POSTOJE,NÁZORY... A HLAVNĚ POUŠTĚNÍ SE DO LIDÍ TADY..TAK VÁŽNĚ NEVÍM,NEVÍM,"VO CO TI GOU",HOLKA NEŠŤASTNÁyikes¨¨grater:dumbom:TO JE S TEBOU NA CHOCHOLOUŠKA..

PROMIŇTE MI VŠECI. ALE UŽ SEM SE NEMOHLA UDRŽET..MIMoMOCHODEM,VLČICE MI URČO DÁ CO PROTO,ŽE?.))p.s.mě je ....36,VYSOKOU NEMÁM,POPORODNÍMA HORMOŠAMA TAKY NETRPÍM,ŠTASTNÁ FAKT JSEM..TO KDY SES DO MĚ CHTĚLA PUSTIT:O))!!!!!!!!!!!!!!big_smiletummenuppgodlike
PŘEJU KRÁÁSNÝ DEN!!!!

Hlavne si vypni ty velka pismena.

Není tady

#78 8. 6. 2007 11:39

Prcek1
♥♥-----
Místo: morava-ale už brzo Anglie...

Prcek1 napsal(a):

Prosim te, rekni mi, kolik ti je?

VLČICE VLČICE.AŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ,TY SI MYSLÍŠ,ŽE JE TO O VĚKU?????..JSEM TADY KRÁTCE,ALE JAK ČTU TVÉ POSTOJE,NÁZORY... A HLAVNĚ POUŠTĚNÍ SE DO LIDÍ TADY..TAK VÁŽNĚ NEVÍM,NEVÍM,"VO CO TI GOU",HOLKA NEŠŤASTNÁyikes¨¨grater:dumbom:TO JE S TEBOU NA CHOCHOLOUŠKA..

PROMIŇTE MI VŠECI. ALE UŽ SEM SE NEMOHLA UDRŽET..MIMoMOCHODEM,VLČICE MI URČO DÁ CO PROTO,ŽE?.))p.s.mě je ....36,VYSOKOU NEMÁM,POPORODNÍMA HORMOŠAMA TAKY NETRPÍM,ŠTASTNÁ FAKT JSEM..TO KDY SES DO MĚ CHTĚLA PUSTIT:O))!!!!!!!!!!!!!!big_smiletummenuppgodlike
PŘEJU KRÁÁSNÝ DEN!!!!

Hlavne si vypni ty velka pismena.

big_smilelolgratersjuk

Nic mě hned tak neporazí..život žiju!!!!

Není tady

#79 8. 6. 2007 12:06

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Ale my přece víme, že velký písmena zapíná Prckovi její potomek.

Jo a vlčice, moc se nazapojuju, ale bavíííím se, jen tak dál! Hurá zaslouženým přerozeným ženám, záhubu pseudokapacitám typu Plzák, který koumal o manželství pouhých 50 let... godlike

P.S. A ano, vím, že se rozvedl tummenupp

Není tady

#80 8. 6. 2007 12:33

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Daniela S. napsal(a):

Jo a vlčice, moc se nazapojuju, ale bavíííím se, jen tak dál! Hurá zaslouženým přerozeným ženám, záhubu pseudokapacitám typu Plzák, který koumal o manželství pouhých 50 let... godlike

Osobne nemam nic proti Plzakovi, Uzlovi apod. Jen me zarazi, jak snadno tady vsichni podlehaji iliuzi, ze jejich problemy za ne vyresi nejaka knizka, nejaky sepsany navod, kucharka na zivot...Co byste bez toho vubec delaly?

Není tady

#81 8. 6. 2007 12:35

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Koneckoncu, kdyz uz jsme u toho. copak to nikdo nemuze naskenovat do PDF a dat to nekam na rapidshare ke stazeni? Proc zrovna za tohle utracet prachy?

Upravil(a) vlcice_samotarka (8. 6. 2007 12:40)

Není tady

#82 8. 6. 2007 12:38

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

ale jdi ty jedna samotarko hjarta to nemyslíš vážně!!! on tu někdo psal že jeho problmy vyřeší knížka???  va
jsou to berličky DIKY nimž si mužeš lecos uvědomit...a ne se podle nich přesně  řídit!!! smilesmilesmile  hmmm?? smile
číst mezi řádky, dávat do souvislosti poznatky, porovnávat, objevovat, praktiovat, aplikovat ...víš....

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#83 8. 6. 2007 12:41

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Koneckoncu, kdyz uz jsme u toho. copak to nikdo nemuze naskenovat do PDF a dat to nekam na rapidshare ke stazeni? Proc zrovna za tohle utracet prachy?

ale npočítej s tím že bude pak všechno jednoduchý reta (ironie)

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#84 8. 6. 2007 12:43

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

adra napsal(a):

ale jdi ty jedna samotarko hjarta to nemyslíš vážně!!! on tu někdo psal že jeho problmy vyřeší knížka???  va
jsou to berličky DIKY nimž si mužeš lecos uvědomit...a ne se podle nich přesně  řídit!!! smilesmilesmile  hmmm?? smile
číst mezi řádky, dávat do souvislosti poznatky, porovnávat, objevovat, praktiovat, aplikovat ...víš....

Ok, ja jsem ale zde ziskala dojem, ze tyhle knizky tu vsem slouzi jako nejaka Bible pro zeny, kterou je potreba memormouci ridit. Mozna tomu tak neni, ale jak vsechny po tom bazite, tak me to napadlo. Kdyz uz, tak si to aspon nekam nasdilejete a za usetrene prachy si radsi neco kupte. Neni nic jednodussiho.

Není tady

#85 8. 6. 2007 12:47

adra
♥♥♥♥♥♥♥

vlcice tummenupp
osobně knížku doma mám - jak potvory tak čtyři dohody...čtyři dohody mě fakt okouzlili:-)) uzmět žít aspon trochu tak jak je tam....myslím že to není těžké a hlavně pár chvil jsem "tak žila" prostě si vždy vzpomněla co tam je psáno a skutečně se člověk cítil pro ten okamžik SVOBODNE....pro mě to není žádná bible ale moc a moc zajímavé čtení...

knížka "potvory" tu bych si ráda vzala k ruce a probrala tady na netu přímo některý pasáže který m připadnou přitežené za vlasy...někdy toje zvláštní a spíš než tahle kniha tak mi jdou v praxi ty dohody....."potvory" beru s nadsázkou, při čtení se usmívám přikyvuju?jo jo to je presně ono a pak bác...a udělám pravý opak dumbom

Upravil(a) adra (8. 6. 2007 12:49)

Není tady

#86 8. 6. 2007 12:50

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

adra napsal(a):

vlcice tummenupp
osobně knížku doma mám - jak potvory tak čtyři dohody...čtyři dohody mě fakt okouzlili:-)) uzmět žít aspon trochu tak jak je tam....myslím že to není těžké a hlavně pár chvil jsem "tak žila" prostě si vždy vzpomněla co tam je psáno a skutečně se člověk cítil pro ten okamžik SVOBODNE....pro mě to není žádná bible ale moc a moc zajímavé čtení...

knížka "potvory" tu bych si ráda vzala k ruce a probrala tady na netu přímo některý pasáže který m připadnou přitežené za vlasy...někdy toje zvláštní a spíš než tahle kniha tak mi jdou v praxi ty dohody....."potvory" beru s nadsázkou, při čtení se usmívám přikyvuju?jo jo to je presně ono a pak bác...a udělám pravý opak dumbom

Ok, kazdopadne je tva vec ;-)

Není tady

#87 8. 6. 2007 12:51

adra
♥♥♥♥♥♥♥

va ??? to je má věc?

Není tady

#88 8. 6. 2007 12:52

majkafa
Host

Daniela S. napsal(a):

O to větší zkušenosti. big_smile

#89 8. 6. 2007 12:53

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

adra napsal(a):

va ??? to je má věc?

cetba teto literatury, tvoje nazory na ni a vubec. Mne do toho nic neni.

Není tady

#90 8. 6. 2007 12:53

majkafa
Host

Osobne nemam nic proti Plzakovi, Uzlovi apod. Jen me zarazi, jak snadno tady vsichni podlehaji iliuzi, ze jejich problemy za ne vyresi nejaka knizka, nejaky sepsany navod, kucharka na zivot...Co byste bez toho vubec delaly?

Někdo tady něco takového napsal? A kde, prosím? big_smile

#91 8. 6. 2007 12:55

majkafa
Host

Ok, ja jsem ale zde ziskala dojem, ze tyhle knizky tu vsem slouzi jako nejaka Bible pro zeny, kterou je potreba memormouci ridit. Mozna tomu tak neni, ale jak vsechny po tom bazite, tak me to napadlo. Kdyz uz, tak si to aspon nekam nasdilejete a za usetrene prachy si radsi neco kupte. Neni nic jednodussiho.

´
Jedna ze čtyř dohod - nevytvářej si domněnky dumbombig_smilepussa Já jsem si "něco" koupila. Knížky. lol

#92 8. 6. 2007 12:59

adra
♥♥♥♥♥♥♥

adra napsal(a):

va ??? to je má věc?

cetba teto literatury, tvoje nazory na ni a vubec. Mne do toho nic neni.

ale jistě že není...nechala jsem se unést....tonguetonguetongue

a blbě jsem přečetla tvuj příspěvek...myslela jsem že to chceš nasdílet aby sis to mohla přečíst...ale psala jsi abychom si to mohly přečíst my ostatní...ne ty   big_smile big_smile

Upravil(a) adra (8. 6. 2007 13:01)

Není tady

#93 8. 6. 2007 12:59

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

´
Jedna ze čtyř dohod - nevytvářej si domněnky dumbombig_smilepussa Já jsem si "něco" koupila. Knížky. lol

Nevytvaret si domnenky? nech si toho. Jsem zde na internetu a nikoho z vas neznam, o co se mam opirat? Aspon uprimne priznavam, ze se ridim svymi dojmy, protoze nic jineho v ruce nemam. Narozdil od nekterych, kteri se tady tvari, jakoby sezrali veskerou pravdu zivota a na vse maji jednozacne "rady" ;-) chcecht ;-)

Není tady

#94 8. 6. 2007 13:00

Emma
♥♥♥♥♥--
Místo: Bratislava

Vlčice, možno mi nebudeš veriť, ale ja som veľmi rada, že vyšla a vychádzajú knižky takéhoto typu. Pozri, ja som vyrastala bez otca, ktorý sa mňa a mojej sestry zriekol v našom útlom detskom veku. To malo na moju mamu veľký vplyv. Bola sklamaná z mužov a tým pádom nám to vtĺkala do hlavy, že mužom sa nedá veriť. Čo myslíš, ako moje vzťahy dopadávali? Buď som sa veľmi snažila alebo som bola veľmi chladná. Ani tak dobre a ani onak. Veľmi som túžila po skúsenostiach a radách od starších žien a priateliek, aby som prišla na to, ako sa mám vlastne k mužom správať. A ver, či never, každá z tých knižiek, ktoré som o vzťahoch prečítala mi veľmi pomohla a posunula moje myslenie o kus ďalej. Takže, ako také barličky ich stále považujem a z času na čas, keď som v nejakom hluchom vzťahovom období, si v nich prelistujem.
Možno si ani jednu nečítala, takže nemôžeš vedieť o čom hovoríš a čo odcudzuješ.

Ak chceš nájsť poklad, musíš na tenký ľad. rodna

Není tady

#95 8. 6. 2007 13:07

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Emma napsal(a):

Vlčice, možno mi nebudeš veriť, ale ja som veľmi rada, že vyšla a vychádzajú knižky takéhoto typu. Pozri, ja som vyrastala bez otca, ktorý sa mňa a mojej sestry zriekol v našom útlom detskom veku. To malo na moju mamu veľký vplyv. Bola sklamaná z mužov a tým pádom nám to vtĺkala do hlavy, že mužom sa nedá veriť. Čo myslíš, ako moje vzťahy dopadávali? Buď som sa veľmi snažila alebo som bola veľmi chladná. Ani tak dobre a ani onak. Veľmi som túžila po skúsenostiach a radách od starších žien a priateliek, aby som prišla na to, ako sa mám vlastne k mužom správať. A ver, či never, každá z tých knižiek, ktoré som o vzťahoch prečítala mi veľmi pomohla a posunula moje myslenie o kus ďalej. Takže, ako také barličky ich stále považujem a z času na čas, keď som v nejakom hluchom vzťahovom období, si v nich prelistujem.
Možno si ani jednu nečítala, takže nemôžeš vedieť o čom hovoríš a čo odcudzuješ.

Ne, necetla, ale prohlidla jsem si tyto vytvory v knihkupectvi. Respektive jsme cetli ve skole nejake ukazky. No to je ted jedno. Kupujte si to, paklize chcete, vase vec. Ty penize, ktere jste za to utratily, byste mohly pouzit mnohem lip, dle meho nazoru. Treba byste je mohly  poslat do utulku pro psy.Technicky lze velmi snadno tyto knihy reprodukovat a sirit.

Není tady

#96 8. 6. 2007 13:09

majkafa
Host

Nevytvaret si domnenky? nech si toho. Jsem zde na internetu a nikoho z vas neznam, o co se mam opirat? Aspon uprimne priznavam, ze se ridim svymi dojmy, protoze nic jineho v ruce nemam. Narozdil od nekterych, kteri se tady tvari, jakoby sezrali veskerou pravdu zivota a na vse maji jednozacne "rady" ;-) chcecht ;-)

Copak ti to zrcadlím? Že se chováš, jako když jsi "sežrala" veškerou pravdu života? lol

#97 8. 6. 2007 13:13

abadon
♥♥♥♥---
Místo: 3. planeta sluneční soustavy

majkafa napsal(a):

víš, kdyby tě opravdu nějakým způsobem netížilo to, že chceš být bezdětná, nezakládala bys to své téma. pussa

Hm, na Seznamu je zase forum "Vraždit pro kožich". Já nemyslím, že ty lidi to vidí jako svůj problém, spíš to vidí jako problém té společnosti a jak lidi k věci přistupují. Nebo třeba vegetariáni, oni problém nemají - spíš jim asi vadí, jak na ně čumí okolí, mnohdy musí poslouchat blbé poznámky a čelit nepochopení. Je to tak špatné, že si o tom založí forum? No, podle tvé teorie jsou asi nevyrovnaní a léčí si tím svoje komplexy, když mají potřebu o tom mluvit na netu wink

Není tady

#98 8. 6. 2007 13:15

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Copak ti to zrcadlím? Že se chováš, jako když jsi "sežrala" veškerou pravdu života? lol

Ja jen kladu otazky a zpochybnuju. Tohle me v zivote docela bavi. Neverim na univerzalni recepty a navody, nenavidim skatulky, rada poznavam nove veci, protoze jsem zvidava. Nic jsem nesezrala, jen trochu rypu, protoze zde narazim na urcity "dogmata", nad kterymi zustava muj rozum stat.
A vsimni si, kolikrat jsem tu jiz uvedla, ze to cele je jen vase vec. Vidis rozdil mezi neutralitou a vnucovanim svych nazoru?

Není tady

#99 8. 6. 2007 13:16

adra
♥♥♥♥♥♥♥

vidíš vlčice... a zrovna já bych do psího útulku nevrazila ani korunu...vím byl to příklad....ale já to mám tak že si koupím knížku  NAVÍC Z NI MAM RADOT:-))))

Není tady

#100 8. 6. 2007 13:17

adra
♥♥♥♥♥♥♥

to že jsi napsala že je to naše věc...to je jakési klišé...obrana...:-))))

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí