Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#51 6. 6. 2007 22:05

majkafa
Host

Re: Proc muzi miluji potvory...

vlcice_samotarka napsal(a):

majkafa napsal(a):

Překvapilo mě, že psychologové pokládají knížky o ženách z Venuše a mužích z Marsu za velmi důležitou, v podstatě odbornou literaturu. Pokládala jsem to spíš více než méně za zábavné, ale ono je to dost jinak. Právě dnes jsem opět začala číst Ženy z Venuše a Muže z Marsu.

Psychologove typu PLZAK, UZEL und spol.??? tak to se jim pochopitelne nedivim ;-)

vlčice, kdo ti ublížil, že jsi tolik zatrpklá? A na tvou poznámku - ne, úplně normální běžní psychologové. big_smile Ty tak potřebuješ pohladit a pochovat, ale vystrčila jsi bodliny jako ježek a raději pícháš, aby ti někdo místo pohlazení neublížil.

#52 6. 6. 2007 22:06

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Vlčina, keď tak ľpieš na kapacitách, nechápem, že nesedíš za nejakou "kapacitnou" knižkou, ale hádaš sa s blbkami na tomto fóre... wink

Upravil(a) Selima (6. 6. 2007 22:06)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#53 6. 6. 2007 22:06

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Jeižiši, že kapacita! Pán prof. Švejcar bol kapacita a 20 rokov kŕmil mamičky absolútnymi bludmi, než bol schopný priznať, že sa mýlil... Kapacita ešte nechráni pred blbosťou...

Tesi me, ze jsi to priznala ;-)

Není tady

#54 6. 6. 2007 22:08

x52658
Host

bazalka napsal(a):

No,vlčice,ono se stačí tady někde začíst,kde se řešej nějaký lidský vztahy.A když to budeš číst pozorně,ale budeš se na to dívat s nadhledem,tak zjistíš,že chování lidí se dá rozhodit do zhruba pěti(možná jen tří) prototypů,který se samozřejmě různě prolínaj.Takže nakonec jsou každej ten příběh jinej,ale v podstatě stejnej a všechny si jsou něčím podobný.Tak proč to vtipně nenarvat do nějaký knížky?!?! vissla

Promin, ale me to prijde jako docela velke zjednoduseni, kazdy clovek je osobnost! Co kdyz "zarucene" rady nebudou fungovat, tak kde se stala chyba?
Nenavidim skatulky, protoze to je skodliva zalezitost, jakmile se do skaltulky "nevejdes", tak co s tebou?? Jsi nenormalni, uchyl, vycuhujes z davu, kdyz na tebe jaksi nenapsali navod?!

Zjednodušené to rozhodně je.Taky jsem řekla,že se na to musíš dívat s nadhledem.Škatulky taky nemám ráda,ale prostě ty prototypy chování tady vidím...A nejde o to se řídit "zaručenou" radou.Zaručená rada funguje u jednoho,maximálně u dvou známých lidí,ale u jejich známých už ne a pozbývá svého významu,coby zaručená rada.
Ale prostě lidi se chovaj podle nějakejch vzorců.Vem si třeba obchod s konfekcí:dostanou 10 úúúžasnejch sukní-stejnejch a 10 ženskejch přijde a každá si jednu koupí.Myslíš,že si k tomu koupěj i stejný tričko?Asi ne,jedna si koupí tričko,druhá halenku....Nevím,možná to píšu nesrozumitelně,ale rozhodně nechci škatulkovat.

Upravil(a) bazalka (6. 6. 2007 22:27)

#55 6. 6. 2007 22:09

majkafa
Host

Selima napsal(a):

Jeižiši, že kapacita! Pán prof. Švejcar bol kapacita a 20 rokov kŕmil mamičky absolútnymi bludmi, než bol schopný priznať, že sa mýlil... Kapacita ešte nechráni pred blbosťou...

Ty moje maličká. pussa Proč se stydět za to, že jsme blbky, jestli tomu tak je? lol vlčice, asi jsi začala příliš programovat. Neusuzuju dle psaní tady, ale i v jiných vláknech, kde tě potkávám. Ty moje holčičko.

#56 6. 6. 2007 22:12

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

majkafa napsal(a):

Překvapilo mě, že psychologové pokládají knížky o ženách z Venuše a mužích z Marsu za velmi důležitou, v podstatě odbornou literaturu. Pokládala jsem to spíš více než méně za zábavné, ale ono je to dost jinak. Právě dnes jsem opět začala číst Ženy z Venuše a Muže z Marsu.

Psychologove typu PLZAK, UZEL und spol.??? tak to se jim pochopitelne nedivim ;-)

vlčice, kdo ti ublížil, že jsi tolik zatrpklá? A na tvou poznámku - ne, úplně normální běžní psychologové. big_smile Ty tak potřebuješ pohladit a pochovat, ale vystrčila jsi bodliny jako ježek a raději pícháš, aby ti někdo místo pohlazení neublížil.

Jej, dalsi samozvana internetova psycholozka!!! o to me zacina vazne bavit! ;-)
Ja ti nevim, holko, ale proste vis jak, tezky zivot asi ;-) Jsem samozrejme nestastna, nudna, skareda a vubec si neverim!!POMOC, potrebuju pohladit! ;-DDD

Není tady

#57 6. 6. 2007 22:14

majkafa
Host

Neřekla bych, že samozvaná. big_smile Víš, kdyby moje dcerka psala tak, jako píšeš ty, honem bych ji pospíchala pochovat. Naštěstí ona se směje  a těší ze života. Stejně, jako můj syn. pussa

#58 6. 6. 2007 22:15

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Selima napsal(a):

Priznala? va Ja to tvrdím stále a hlasno, najmenej 300 decibelov. To TY sa tváriš, ako keby som ti ja mala niečo dokazovať alebo priznávať(a ja neviem prísť na to, čo...).

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#59 6. 6. 2007 22:16

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Selima napsal(a):

Ty moje maličká. pussa Proč se stydět za to, že jsme blbky, jestli tomu tak je? lol vlčice, asi jsi začala příliš programovat. Neusuzuju dle psaní tady, ale i v jiných vláknech, kde tě potkávám. Ty moje holčičko.

Tak vis jak, jsou v tom penizky ;-) a ty vlcice potrebuje ;-D ale neprogramuju jako Bohyne, to zase ne, ale piluju to ;-)
No , ja, myslim, ze srandy si uzily vsechny zucastnene, ted je cas udelat detem lalapapa ;-) hezky vecer ;-D

Není tady

#60 6. 6. 2007 22:19

majkafa
Host

víš, kdyby tě opravdu nějakým způsobem netížilo to, že chceš být bezdětná, nezakládala bys to své téma. pussa

Upravil(a) majkafa (6. 6. 2007 22:21)

#61 6. 6. 2007 22:22

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

víš, kdyby tě opravdu nějakým způsobem netížil problém bezdětnosti, nezakládala bys to své téma. pussa

Joj, a nepadlo te nekdy, ze se nekdo muze nudit? nebo to netova sajkolozka nepredpoklada? ja si v klidu muzu zalozit tema o svych oblibenych kapelach, ale to by se tady nechytlo vubec, tak jsem si zvolila tudle variantu ;-)

Upravil(a) vlcice_samotarka (6. 6. 2007 22:23)

Není tady

#62 6. 6. 2007 22:31

majkafa
Host

Joj, a nepadlo te nekdy, ze se nekdo muze nudit? nebo to netova sajkolozka nepredpoklada? ja si v klidu muzu zalozit tema o svych oblibenych kapelach, ale to by se tady nechytlo vubec, tak jsem si zvolila tudle variantu ;-)

lol To se pleteš, nakoukni tam někam dolů do uměleckého fóra. Jak si tam hezky notíme třeba o Floydech. lol A o mnoha dalších? Pročpak se chováš, jako když jsi snědla všechnu moudrost světa? Co ti zrcadlíme?

#63 6. 6. 2007 22:33

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

lol To se pleteš, nakoukni tam někam dolů do uměleckého fóra. Jak si tam hezky notíme třeba o Floydech. lol A o mnoha dalších? Pročpak se chováš, jako když jsi snědla všechnu moudrost světa? Co ti zrcadlíme?

Ok, tak se tam jdu kouknout ;-) doufam, ze se tam najdou priznivkyne trentemollera  a boards of canada ;-)

Není tady

#64 6. 6. 2007 22:33

x52658
Host

Víš,vlčice,ono je v pořádku,že máš své názory,ale-jakmile ti někdo nějak oponuje,stršně startuješ.Nebo to nějak nešikovně píšeš,ale ze všech tvých příspěvků,kde někomu něco odpovídáš je cítit tak silná opozice...Ale ne taková přirozená,právě,že já z toho cítím ohromně silný obranný postoj.Přesně jak napsala Majkafa-ty opravdu potřebuješ pochovat a pohladit.Protože to ty se vidíš ošklivá a opomíjená!!

#65 6. 6. 2007 22:45

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

bazalka napsal(a):

Víš,vlčice,ono je v pořádku,že máš své názory,ale-jakmile ti někdo nějak oponuje,stršně startuješ.Nebo to nějak nešikovně píšeš,ale ze všech tvých příspěvků,kde někomu něco odpovídáš je cítit tak silná opozice...Ale ne taková přirozená,právě,že já z toho cítím ohromně silný obranný postoj.Přesně jak napsala Majkafa-ty opravdu potřebuješ pochovat a pohladit.Protože to ty se vidíš ošklivá a opomíjená!!

Neprirozena se ti zda, protoze neni prirozena pro tebe. Ja nahodou nikomu nic nevnucuju, narozdil od nekterych tady.
Prave ze, jen hajim vlastni postoje. Ano jsem v opozici, nebo jsi cekala, ze reknu, Ano, Avalonko/Pandorroo/dosadsidalsinick mate pravdu, mam problem. NEMAM. Problemem je, ze vy tu mamite tele z jalove kravy.
No tyjo, ja se vidim oskliva? jsem docela v pohode, netvrdim, ze jsem buhvi jaka sexbomba, ale normalka jako, ja si se docela libim ;-)
opomijena? ...jak se to vezme, takhle si nepripadam.

Není tady

#66 6. 6. 2007 22:54

x52658
Host

Promiň,použila jsem jiná slova.Ty jsi napsala:nešťastná,nudná,škaredá a vůbec si nevěřím.
A já ti tvoje postoje vůbec neberu,nechci po tobě abys s kýmkoli souhlasila,jen proto,abys nevybočovala.Ale jen opět tvá reakce-já úplně vidím,jak na židli poskakuješ jak čertík z krabičky...
Prostě nevím,psané slovo je dost zrádné,málokdy vyjádří přesné pocity a postoje,ale u některých jiných ten pocit nemám.Mám pocit,že jen v klidu řeknou svůj názor,jednou,max.dvakrát a jdou dál.U tebe to vnitřní přesvědčení a klid prostě necítím.

#67 6. 6. 2007 22:55

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

bazalka napsal(a):

Promiň,použila jsem jiná slova.Ty jsi napsala:nešťastná,nudná,škaredá a vůbec si nevěřím.

ty jsi vazne nepochopila ironicky ton toho prispevku?

Není tady

#68 6. 6. 2007 22:58

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

No co si budem povidat, vystudovala jsem gender studies, to je synomum pro feminismus, jsem jiz par let ze skoly a asi mi ted chybi diskuze na toto tema ;-) chybi mi podnety k premysleni, tak je hledam nooo ;-)

Upravil(a) vlcice_samotarka (6. 6. 2007 23:04)

Není tady

#69 6. 6. 2007 23:09

x52658
Host

bazalka napsal(a):

Ačkoli to bude vypadat,že nechci přiznat pravdu,tak,beruško,pochopila,pochopila....
Ale i tak to je o tom,co se ti snažím vysvětlit,jak to vidím:mě to připadá,že se i tak cítíš.

#70 6. 6. 2007 23:13

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

bazalka napsal(a):

bazalka napsal(a):

Ačkoli to bude vypadat,že nechci přiznat pravdu,tak,beruško,pochopila,pochopila....
Ale i tak to je o tom,co se ti snažím vysvětlit,jak to vidím:mě to připadá,že se i tak cítíš.

Ok, pripadat ti to muze, to je v poradku ;-)

Není tady

#71 7. 6. 2007 7:49

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

arabela77 napsal(a):

Andromeda napsal(a):

Holky, na tohle je taky výborná knížka Pět jazyků lásky (Gary Chapman) - o tom jak oživit vztah wink

Promin Andromedo, ale ja jsem tu knizku vyfasovala k Vanocum a ze bych z ni byla nejak nadsena, ci si z ni vzala nejake moudro...Ne. Snazila jsem se zaradit nebo sveho partnera, nezdarilo se.

Tak to jseš asi první, já zatím co jsem se bavila s lidmi, kteří ji četli, tak většinou reakce byla: "Tohle kdybych vědel/a předtím (rozumějme před rozchodem), tak by to dopadlo úplně jinak..." Pro mě samotnou to bylo dobrý čtení smile

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#72 7. 6. 2007 7:55

Nick3594
Host

Vlčice, ty jednoho krásného dne dopadneš tvrdě na zem a budeš rýt nosem v hlíně. smile Pak pochopíš, o co jsme se tady s holkama snažily......

Mě ten dopad teď čeká, čeká mě přerod, ale nevím, odkud ta facka přijde. Tak nějak se na to pomalu začínám připravovat, ale znáte to, stejně vás to semele...... Holky držte mi palce, až to přijde, tak tu budu bulet a budu potřebovat Vaše pohlazení. On krach ega vždycky bolí...... usch

#73 7. 6. 2007 10:20

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

lvice napsal(a):

Vlčice, ty jednoho krásného dne dopadneš tvrdě na zem a budeš rýt nosem v hlíně. smile Pak pochopíš, o co jsme se tady s holkama snažily......

Mě ten dopad teď čeká, čeká mě přerod, ale nevím, odkud ta facka přijde. Tak nějak se na to pomalu začínám připravovat, ale znáte to, stejně vás to semele...... Holky držte mi palce, až to přijde, tak tu budu bulet a budu potřebovat Vaše pohlazení. On krach ega vždycky bolí...... usch

Prosim te, rekni mi, kolik ti je?

Není tady

#74 7. 6. 2007 10:32

Bára1
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

http://www.lavka.cz/indexi.php

V divadle Lávka hraje Dušek Čtyři dohody. Byla jsem na tom a opravdu moc doporučuji. Je to neskutečně vtipné.

http://tt.lilypie.com/bRvIp1/.png

Není tady

#75 7. 6. 2007 22:51

Prcek1
♥♥-----
Místo: morava-ale už brzo Anglie...

lvice napsal(a):

Prosim te, rekni mi, kolik ti je?

VLČICE VLČICE.AŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ,TY SI MYSLÍŠ,ŽE JE TO O VĚKU?????..JSEM TADY KRÁTCE,ALE JAK ČTU TVÉ POSTOJE,NÁZORY... A HLAVNĚ POUŠTĚNÍ SE DO LIDÍ TADY..TAK VÁŽNĚ NEVÍM,NEVÍM,"VO CO TI GOU",HOLKA NEŠŤASTNÁyikes¨¨grater:dumbom:TO JE S TEBOU NA CHOCHOLOUŠKA..

PROMIŇTE MI VŠECI. ALE UŽ SEM SE NEMOHLA UDRŽET..MIMoMOCHODEM,VLČICE MI URČO DÁ CO PROTO,ŽE?.))p.s.mě je ....36,VYSOKOU NEMÁM,POPORODNÍMA HORMOŠAMA TAKY NETRPÍM,ŠTASTNÁ FAKT JSEM..TO KDY SES DO MĚ CHTĚLA PUSTIT:O))!!!!!!!!!!!!!!big_smiletummenuppgodlike
PŘEJU KRÁÁSNÝ DEN!!!!

Upravil(a) Prcek1 (7. 6. 2007 22:55)

Nic mě hned tak neporazí..život žiju!!!!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí