Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#326 13. 6. 2007 15:05

x21365
Host

Re: Proc muzi miluji potvory...

.....třeba jako meloun ?? glorialollol

#327 14. 6. 2007 7:14

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Banán big_smile

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#328 14. 6. 2007 7:53

x52658
Host

Teda-začínáte se úplně chovat jako potvory!!!! big_smile Takovýho laškování.............
Když opustíme tvary ovoce,já mám ráda takový ty jak vypadaj a voněj jako kafe!!!Ale rozumím tomu,že tyhle tvary a vůně sem teď asi moc nepatřej,že??? tummenupp

#329 14. 6. 2007 10:02

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

ba ne bazalko já myslela přesně TY TVARY a vůně svíček....co píšeš ty a ted když se vracím zpět tak vlastně SVIČKY z toho udělala Fe...já měla na mysli SV*ŇKY reta reta
což se hodilo do krámu a ze sviněk jsme přesedlali na svíčky....reta

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#330 14. 6. 2007 11:46

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

sviňky - zlatoštětinky big_smile

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#331 14. 6. 2007 12:50

x52658
Host

adra napsal(a):

ba ne bazalko já myslela přesně TY TVARY a vůně svíček....co píšeš ty a ted když se vracím zpět tak vlastně SVIČKY z toho udělala Fe...já měla na mysli SV*ŇKY reta reta
což se hodilo do krámu a ze sviněk jsme přesedlali na svíčky....reta

No tak to jooooo.Ale co se z takovýho jednoho písmenka dá všechno pěkně vymyslet!!!No,není nad potvory,hodnou holku nic pořádně nenapadne.... lol

Upravil(a) bazalka (14. 6. 2007 16:16)

#332 14. 6. 2007 12:55

adra
♥♥♥♥♥♥♥

jo jako to že hodný holky se dostanou do nebe a potvory všude tonguetongue
ale víte jak - ono to taky ale musí všechno  být  vocamcaď pocamcaď  reta

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#333 14. 6. 2007 12:58

x52658
Host

No jo,ale ona ta mezera mezi vocamcaď a pocamcaď může bejt pěěěěěkněěěěě veliká.A pak se potvora může vyřádit....

#334 14. 6. 2007 14:31

adra
♥♥♥♥♥♥♥

taky někdy máte pocit že dokážem udělat z "ničeho" veeeliikou debatu...big_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile ????

Není tady

#335 14. 6. 2007 16:16

x52658
Host

No jasné.Jsme hodný potvory a ty zvládnou cokoli,nééééé? tummenupp

#336 14. 6. 2007 19:59

Majja
♥♥♥♥♥--

Milá Vlčice, můžu se zeptat kde a u koho jsi gender studovala? Studovala jsem totiž něco podobného a dost mě nadzvedává ze židle tvoje navážení se do knížek, který jsi ani nečetla. Když už něco kritizuju, tak to aspoň nastuduju.... kdybych u zkoušky řekla, že jsem do knihy nakoukla v knihkupectví, tak letim.  roll  lol

"There are no limits, you are only limited by however far you want to be limited." - Chuck Schuldiner

Není tady

#337 14. 6. 2007 20:00

Majja
♥♥♥♥♥--

adra napsal(a):

taky někdy máte pocit že dokážem udělat z "ničeho" veeeliikou debatu...big_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile ????

moje babička řiká "z prdu kuličku"  lol

"There are no limits, you are only limited by however far you want to be limited." - Chuck Schuldiner

Není tady

#338 14. 6. 2007 21:36

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Majja napsal(a):

Milá Vlčice, můžu se zeptat kde a u koho jsi gender studovala? Studovala jsem totiž něco podobného a dost mě nadzvedává ze židle tvoje navážení se do knížek, který jsi ani nečetla. Když už něco kritizuju, tak to aspoň nastuduju.... kdybych u zkoušky řekla, že jsem do knihy nakoukla v knihkupectví, tak letim.  roll  lol

Zdravim, vylozene gender jsem nestudovala. Delala jsem sociologii, ale k gender jsem hodne inklinovala vyberem volitelnych predmetu. Ano, zeny z marsu jsem necetla, ale precetla jsem si par kapitol v knihovne a vim, v jakem stylu jsou tyto knihy napsane. Pro me tento druh literatury neni nic jineho nez manual neboli nejaka zivotni prirucka z rady popularni psychologie.
Co mi vadi na techto knizkach? To, ze jsou tam zeny a muzi prezentovani jako nejaka jednotna entita, jejiz vlastnosti jsou definovane jen prislusnosti k jednomu z pohlavi. Neberou se tam ohledy na dalsi aspekty osobnosti, na okolnosti a zivotni zkusenosti. Takze se jedna o velmi a velmi vseobecne rady, ktere podle me nelze uplatnovat globalne. To prinese vic skody nez uzitku.

Není tady

#339 14. 6. 2007 22:12

Majja
♥♥♥♥♥--

vlcice_samotarka napsal(a):

Majja napsal(a):

Zdravim, vylozene gender jsem nestudovala. Delala jsem sociologii, ale k gender jsem hodne inklinovala vyberem volitelnych predmetu. Ano, zeny z marsu jsem necetla, ale precetla jsem si par kapitol v knihovne a vim, v jakem stylu jsou tyto knihy napsane. Pro me tento druh literatury neni nic jineho nez manual neboli nejaka zivotni prirucka z rady popularni psychologie.
Co mi vadi na techto knizkach? To, ze jsou tam zeny a muzi prezentovani jako nejaka jednotna entita, jejiz vlastnosti jsou definovane jen prislusnosti k jednomu z pohlavi. Neberou se tam ohledy na dalsi aspekty osobnosti, na okolnosti a zivotni zkusenosti. Takze se jedna o velmi a velmi vseobecne rady, ktere podle me nelze uplatnovat globalne. To prinese vic skody nez uzitku.

Víš co, já myslim, že kdo má vlastní mozek v hlavě, tak ty knihy jako návod nebere, jsou psaný populárně, ale ve chvíli, kdy je člověk dejme tomu po rozchodu, tak na nějaký vědecký veledíla není prostě nálada. Ale třeba já jsem se v Potvorách docela našla a je škoda, že jsem to četla až ve chvíli, kdy jsem svojí závislostí na partnerovi všechno podělala... a můžeš mít x titulů a na to dno stejně spadneš. Neřikám, že jsem příznivec knih typu "Jak se rychle vdát" a pod., ale konkrétně Potvory jsou sranda a mám je přečtený asi 4x. To neni kniha jak si na něco hrát a stát se mrchou, ale spíš nakopne k tomu, aby ženská nebyla závislá husa a byla sama sebou, vůbec to není o lhaní a předstírání. I když psaný je to trochu "americkým stylem".  Jako knihy-neknihy, stejně se tou cestou musí každej prokousat sám, ale někdy je prostě dobrý se při čtení zastavit, zasmát se a říct... ty woe to jsem přesně já big_smilebig_smile

Není tady

#340 14. 6. 2007 22:18

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Majja napsal(a):

já myslim, že kdo má vlastní mozek v hlavě, tak ty knihy jako návod nebere, jsou psaný populárně, ale ve chvíli, kdy je člověk dejme tomu po rozchodu, tak na nějaký vědecký veledíla není prostě nálada. Ale třeba já jsem se v Potvorách docela našla a je škoda, že jsem to četla až ve chvíli, kdy jsem svojí závislostí na partnerovi všechno podělala... a můžeš mít x titulů a na to dno stejně spadneš. Neřikám, že jsem příznivec knih typu "Jak se rychle vdát" a pod., ale konkrétně Potvory jsou sranda a mám je přečtený asi 4x. To neni kniha jak si na něco hrát a stát se mrchou, ale spíš nakopne k tomu, aby ženská nebyla závislá husa a byla sama sebou, vůbec to není o lhaní a předstírání. I když psaný je to trochu "americkým stylem".  Jako knihy-neknihy, stejně se tou cestou musí každej prokousat sám, ale někdy je prostě dobrý se při čtení zastavit, zasmát se a říct... ty woe to jsem přesně já big_smilebig_smile

Cist tohle, aby clovek pochopil, ze nejlip se zije tem, kdo na nikom nelpi, no nevim...mne to bylo jasne vzdy.
Ale to je tva vec, cti si, co chces.

Není tady

#341 14. 6. 2007 22:22

Majja
♥♥♥♥♥--

Majja napsal(a):

já myslim, že kdo má vlastní mozek v hlavě, tak ty knihy jako návod nebere, jsou psaný populárně, ale ve chvíli, kdy je člověk dejme tomu po rozchodu, tak na nějaký vědecký veledíla není prostě nálada. Ale třeba já jsem se v Potvorách docela našla a je škoda, že jsem to četla až ve chvíli, kdy jsem svojí závislostí na partnerovi všechno podělala... a můžeš mít x titulů a na to dno stejně spadneš. Neřikám, že jsem příznivec knih typu "Jak se rychle vdát" a pod., ale konkrétně Potvory jsou sranda a mám je přečtený asi 4x. To neni kniha jak si na něco hrát a stát se mrchou, ale spíš nakopne k tomu, aby ženská nebyla závislá husa a byla sama sebou, vůbec to není o lhaní a předstírání. I když psaný je to trochu "americkým stylem".  Jako knihy-neknihy, stejně se tou cestou musí každej prokousat sám, ale někdy je prostě dobrý se při čtení zastavit, zasmát se a říct... ty woe to jsem přesně já big_smilebig_smile

Cist tohle, aby clovek pochopil, ze nejlip se zije tem, kdo na nikom nelpi, no nevim...mne to bylo jasne vzdy.
Ale to je tva vec, cti si, co chces.

To ale nezjistíš tou četbou ne? To je prostě vývoj a někomu to bylo jasný vždycky, mně třeba ne, páč jsem to asi měla doma jinak a na dost věcí přicházim až teď  a je to těžký ale fajn.

Není tady

#342 14. 6. 2007 22:24

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

To majja, jak rikam, tva vec.
ja zase prichazim na jine veci, ktere mi doted nebyly jasne ;-) treba na neco z nemecke gramatiky ;-)

Není tady

#343 14. 6. 2007 22:26

Majja
♥♥♥♥♥--

To majja, jak rikam, tva vec.
ja zase prichazim na jine veci, ktere mi doted nebyly jasne ;-) treba na neco z nemecke gramatiky ;-)

also gute Nacht godlike

Není tady

#344 15. 6. 2007 7:57

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

adra napsal(a):

Proč muži milují potvory a čtyři dohody:-))) přesně tyhle dvě ted čtu...no čtu, mám je již přečtené ale to nejsou knihy které přečtete jednou a dost...stále se k nim vracím a vždy tam najdu něco "nového...."
je tady některá z vás která i za pomocí "potvory" vidí nějaký pozitivní "výsedky" zjednodušeně řečeno... tonguetongue

Ahoj Adruško:))
Čtyři dohody mám doma, také je čtu opakovaně, dokad se mi nedostanou totálně pod kůži, a to už se asi povedlo. A tu druhou, tu jsem nikdy nečetla, jen do ní někde koukla... Když pro mě tyhle návody jak se chovat nějak nejsou, jsem vždy sama sebou a přirozená a to se mi nejlépe osvědčilo a i s odstupem času když se ohlédnu, neco do budoucnosti dalo ... Prostě jsem svásmile 
A jestli to potvory mají jednodušší? nevím, záleží na tom, jak si kdo co srovná sám v sobě ... tedy pokud necítí vinu za to jak se chová a co dělá. myslím si, že nejúčinnější vždy bylo přirozené kouzlo osobnosti smile

Upravil(a) Natynka (15. 6. 2007 7:57)

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#345 15. 6. 2007 8:01

adra
♥♥♥♥♥♥♥

čauky Natynko:-))) Tebe tu ráda vidím:-)) jak se ve(j)de???

mě ted ani jedno ani druhý lol lol  nic moc smilesmile

Není tady

#346 15. 6. 2007 8:08

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Vede dobře, ale moc a mocinky práce smile takže málo času na Babi .... smile
Ale, jdi, kdyžtak napiš SZ nebo mailík.... zase bude líp, vždycky to tak je, ne???

A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#347 15. 6. 2007 8:09

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Jo a vejde??? Teda jestli jsi tím myslela, jestli do mě někdo vešel, tak tedy ano.  A pro jistotu opakovaně smile)) Abych si to pamatovala smile))) Asi.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí