Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 5. 6. 2007 21:36

jamajda
♥♥♥----

Proc muzi miluji potvory...

ahoj
ja si tu knizku teda koupila,uz ji mam skoro prectenou, je v ni dost pravdy a asi i dobrych rad..uz jsme tady parkrat psala, jsme s pritelem skoro dva roky a pul, na zacatku byl straasne zamilovanej, vydrzelo mu to roka a pul, ja si to uzivala..pak se ale nejak zacal odpoutavat, zacal chodit s kamarady, a nijak mi to nevysvetlil, a ja si myslela, ze uz me nemiluje, ze uz se mnou nechce byt....byla jsme z toho dost na nervy...hubla jsem,atd....vyhledavala jeho pozornost..to bylo tak pred rokem....v zime byl porad doma, ale jak zacne jaro zacnou ho svrbet paty....na druhe strane musim rict, ze oproti lonsku se neco vylepsilo, ze kdyz chce jit parit tak se zepta i me, chce si koupit kolo abychom mohli nekam vyrazet, a taky mi vysvetlil, ze se odcizoval ne proto ze by me nemiloval, ale proto,ze mel pocit ze jsme jen my dva, ze zanedbaval kamarady a ze musel najit balanc mezi vztahem a kamosi....planujeme i dovolenou letos...ale preci jen ja mam pochybnosti....ja citim ze uz se mnou nechce byt tak casto....jsem zase zmatena, jsem si koupila tu knizku, at mi pomuze..myslim ze jsem byla na dobre ceste ten vztah zrusit mym chovanim uplne...mam pocit ze miluju vic nez on(na zacatku to bylo opacne)....on ani neni zarlivy, nebo jestli je, tak to umi tajit....mam uplnou volnost....nechci aby mi zakaozoval neco, to ne, ale malinko ukazat zarlivost by mohl...naposledy zazarlil vloni na podzim, to jsem s kamaradkou slavila narozky,on byl doma a hledal na inzernetu jmeno klubu kam jsme sly...v ty knizce se pise, ze cim vic zenska muzi ukazuje, jak moc ho chce, tim ho casem odpudi....jak jste vy zkouseli ozivovat vztah po letech?   ma k nemu byt chladnejsi? chodit casteji ven? nebyt porad po ruce? ale to ja vlastne nejsem.....ma pocit, ze pres zimu byva depresivi, drzi se doma...a na jaro ozivne....pres zimu jsme mu dobra, na jaro vystaci s kamosema.....ale musim rict, ze oprpti lonsku je to lepsi, se asi zeptate co tu teda resim? ...asi jsem magor ja....jsem moc nejista.... dumbom

Není tady

#2 5. 6. 2007 22:45

x52658
Host

Re: Proc muzi miluji potvory...

Taky už mi leží na nočním stolku.Jen jsem si tamdala i ty Čtyři toltécké dohody,no a ty louskám.Jen co skončím,tak se na tohle vrhnu.Toby v tom byl čert,abychom na to nepřišly... reta

#3 6. 6. 2007 7:33

kikinkas
♥------

jamajda napsal(a):

ahoj
ja si tu knizku teda koupila,uz ji mam skoro prectenou, je v ni dost pravdy a asi i dobrych rad..uz jsme tady parkrat psala, jsme s pritelem skoro dva roky a pul, na zacatku byl straasne zamilovanej, vydrzelo mu to roka a pul, ja si to uzivala..pak se ale nejak zacal odpoutavat, zacal chodit s kamarady, a nijak mi to nevysvetlil, a ja si myslela, ze uz me nemiluje, ze uz se mnou nechce byt....byla jsme z toho dost na nervy...hubla jsem,atd....vyhledavala jeho pozornost..to bylo tak pred rokem....v zime byl porad doma, ale jak zacne jaro zacnou ho svrbet paty....na druhe strane musim rict, ze oproti lonsku se neco vylepsilo, ze kdyz chce jit parit tak se zepta i me, chce si koupit kolo abychom mohli nekam vyrazet, a taky mi vysvetlil, ze se odcizoval ne proto ze by me nemiloval, ale proto,ze mel pocit ze jsme jen my dva, ze zanedbaval kamarady a ze musel najit balanc mezi vztahem a kamosi....planujeme i dovolenou letos...ale preci jen ja mam pochybnosti....ja citim ze uz se mnou nechce byt tak casto....jsem zase zmatena, jsem si koupila tu knizku, at mi pomuze..myslim ze jsem byla na dobre ceste ten vztah zrusit mym chovanim uplne...mam pocit ze miluju vic nez on(na zacatku to bylo opacne)....on ani neni zarlivy, nebo jestli je, tak to umi tajit....mam uplnou volnost....nechci aby mi zakaozoval neco, to ne, ale malinko ukazat zarlivost by mohl...naposledy zazarlil vloni na podzim, to jsem s kamaradkou slavila narozky,on byl doma a hledal na inzernetu jmeno klubu kam jsme sly...v ty knizce se pise, ze cim vic zenska muzi ukazuje, jak moc ho chce, tim ho casem odpudi....jak jste vy zkouseli ozivovat vztah po letech?   ma k nemu byt chladnejsi? chodit casteji ven? nebyt porad po ruce? ale to ja vlastne nejsem.....ma pocit, ze pres zimu byva depresivi, drzi se doma...a na jaro ozivne....pres zimu jsme mu dobra, na jaro vystaci s kamosema.....ale musim rict, ze oprpti lonsku je to lepsi, se asi zeptate co tu teda resim? ...asi jsem magor ja....jsem moc nejista.... dumbom

ahoj Jamajdo, to je jako bych psala ja svůj pribeh. tedy az na to,ze on zatim s kamarady nechodi.jen nekdy o víkendu a to tak na 2 hodky (zatim).ale kdybych na tom nepracovala.jako to ze jsem se snazila vzdy o to abychom radeji nekam  odjeli,tak by asi taky chodil casteji. Ale Spíse jsem taky vycítila, ze on nemá tak velkou potrebu travit volné chvíle spolu...nejhorsí je, ze ja jsem driv na nikon nebyla nejak zvlast zavisla, mela jsem hodne pratel a chodila s nimi na kafe (myslim kamose) a jemu se to nezdalo, tak jsem to ukoncila...a ted kdyby on chtel jit také (myslim s kamaradkama tak bych vyváděla, a to asi neni dobre. Jinak o té knízce jsem slysela,ale necetla. a je na tom dost pravdy, ale bohuzel o sobe vím,ze potvora dokazu byt jedine kdyz by mi nekdo osklive ublízil, jinak jsem az prehnane hodna. takze to nedokazu nebýt mu po ruce....Ale můj pohled na to: kdyz by on odesel za kamosema (myslim na dlouho, nebo by chodil casteji) a nechal me doma. pockam si na situaci az on bude doma a treba bude v depresy a půjdu se s kamoskama bavit, aby vedel,ze neni pro tebe stred vesmiru.ze mas taky jine zajmy...podle me to zabíra. Zjisti ze na nem nejsi zavisla, ze se dokazes bavit i bez nej a hlavne pro nej budes zajimavejsi, zatimco on bude sedet doma a premyslet co asi dela. jinak bych rekla,ze je to normalni,ze kluk zacne po urcite dobe travit cas i s nekým jiným nez s partnerkou....jen nekterí lidi jako já to nesou hůre,prijde jim,ze uz nejsou tak milovany a tak vyhledavany, ale je to hloupost, jen na to prijit, ja to uz vím,ale porad me to trosku trapi a nekdy me napadne, ze miluju víc, nebo ze jsem schopna pro nas vztah udelat víc nez on...promin pekne jsem se do toho zamotala .ale docela chvátam asi je to docela chaotické, vid?

Není tady

#4 6. 6. 2007 7:58

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Holky, na tohle je taky výborná knížka Pět jazyků lásky (Gary Chapman) - o tom jak oživit vztah wink

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#5 6. 6. 2007 8:30

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Proč muži milují potvory a čtyři dohody:-))) přesně tyhle dvě ted čtu...no čtu, mám je již přečtené ale to nejsou knihy které přečtete jednou a dost...stále se k nim vracím a vždy tam najdu něco "nového...."
je tady některá z vás která i za pomocí "potvory" vidí nějaký pozitivní "výsedky" zjednodušeně řečeno... tonguetongue

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#6 6. 6. 2007 8:42

kikinkas
♥------

j

Upravil(a) kikinkas (6. 6. 2007 8:43)

Není tady

#7 6. 6. 2007 8:43

kikinkas
♥------

adra napsal(a):

Proč muži milují potvory a čtyři dohody:-))) přesně tyhle dvě ted čtu...no čtu, mám je již přečtené ale to nejsou knihy které přečtete jednou a dost...stále se k nim vracím a vždy tam najdu něco "nového...."
je tady některá z vás která i za pomocí "potvory" vidí nějaký pozitivní "výsedky" zjednodušeně řečeno... tonguetongue

Andromeda napsal(a):

Holky, na tohle je taky výborná knížka Pět jazyků lásky (Gary Chapman) - o tom jak oživit vztah wink

a co ty? použila jsi to? já si myslím,že to může mít dobrý vliv, a začne chlap za tebou chodit jak pejsek, bát se o tebe a snazit se být s tebou co nejvíc, ale taky se to můze proti tobe obratit a muze si tu tvou neprítomnost uzívat a trávit svou svobodu taky po svém, urcite zaléží na daném vztahu.

Není tady

#8 6. 6. 2007 8:49

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Jsem zde Adři big_smile u mě to funguje na 99,9% smile

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#9 6. 6. 2007 8:51

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

kikinkas - to jsem nepochopila va  tam přeci není nic o tom, že máš být neupřímná - to se ti těžko ve vztahu, kdy vyplatí ...

Není tady

#10 6. 6. 2007 8:54

Prcek1
♥♥-----
Místo: morava-ale už brzo Anglie...

ahojky knížku si koupím,"podobný mám  ráda"yikes))
já mám zase -ženy jsou z venuše a muži z marsu..taky super a i vtipný..
je fajn,když je to tak napůl...když je i semnou a RÁD a když máme i každý své zájmy a kamarády a taky máme spolu společný věci..To mám ted s manželem a i proto jsem štastná!Ale hlavně už je "starší" a tak se už "vylítal" a více ho to táhne ke měyikes))Společně nakupujem v supermaketu,společně chodíme na večeře,cvičit,hrát tenis,jezdíme na výlety,hlavně celá rodinka..jednou za čas jdu já s kámoškama vytancovat tělo:o) A on s kámošem probrat život..Je toho více, co náse spojuje.A ikdyž jsme chvilku každý zvlášť ,tak už si píšem,že se těšíme na toho druhýho,pak proberem,co jsme zažily,hlavně se u toho pořádně pak nasmějem...
Každý to má jinak..Je to asi i o věku a chuťi..Jiný to bude s mladým klukem a jiný ve vztahu,či v manželství..Někdo se nevylítá ani ve 40 a "musí bejt pořád pryč" i v manželství..gloria

Upravil(a) Prcek1 (6. 6. 2007 8:56)

Nic mě hned tak neporazí..život žiju!!!!

Není tady

#11 6. 6. 2007 9:01

kikinkas
♥------

Feuria napsal(a):

kikinkas - to jsem nepochopila va  tam přeci není nic o tom, že máš být neupřímná - to se ti těžko ve vztahu, kdy vyplatí ...

psala jsem nepřítomnost ne neupřímnost:)

Není tady

#12 6. 6. 2007 9:08

olafio
♥♥♥----

Holky, existuje i podobná knižka pro muže? Nějaké návody, ale z opačného pohledu?

Není tady

#13 6. 6. 2007 9:10

adra
♥♥♥♥♥♥♥

ne, proč??? myslíš že by to četli??? oni to neřeší ...:-)) a my to neřešíme  kvuli nim ale kvuli sobě že joooo...tedy aspon by to tak mělo být tonguetonguetongue

Upravil(a) adra (6. 6. 2007 9:19)

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#14 6. 6. 2007 9:44

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

kikinkas napsal(a):

Feuria napsal(a):

psala jsem nepřítomnost ne neupřímnost:)

Pardon smile

Není tady

#15 6. 6. 2007 9:50

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

adra napsal(a):

ne, proč??? myslíš že by to četli??? oni to neřeší ...:-)) a my to neřešíme  kvuli nim ale kvuli sobě že joooo...tedy aspon by to tak mělo být tonguetonguetongue

dumbomdumbomdumbomdumbom chces asi naplacat.
na vas sa proste knizka napisat neda, nebola by k nicomu.

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#16 6. 6. 2007 10:07

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

A k cemu potrebujete knizky? Je preci jasne, ze jiste napeti "udrzuje" vztah nad vodou, pokus si vas ma jistou ( a vy ho take, co si budem namlouvat), tak se prestane snazit a vse bere s naprostou samozrejmosti...

Není tady

#17 6. 6. 2007 10:09

Nick3594
Host

Já se také musím chlapů zastat, třeba takový Blackie je mužem, který je čte. A kdybyste ho potkali na ulici, tak pochybuji, že byste to do něj řekli......

Oxi, jak to myslíš? To jsme tak tajemné a nevyzpytatelné? Hm, už vím, co máš napsané pod čarou reta. A povím ti, nic moc tongue.

#18 6. 6. 2007 10:14

BEATA2007
♥♥-----

Kdo je autorem? - Čtyři toltécké dohody? Nevíte někdo?? smile

Není tady

#19 6. 6. 2007 10:37

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

lvice napsal(a):

Oxi, jak to myslíš? To jsme tak tajemné a nevyzpytatelné? Hm, už vím, co máš napsané pod čarou reta. A povím ti, nic moc tongue.

jj, mozem ti na to odpovedat len toto: 4E 4F 20 41 20 43 4F 3F

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#20 6. 6. 2007 10:40

Largo
♥♥♥♥♥♥-

BEATA2007 napsal(a):

Don Miguel Ruíz. smile

Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

#21 6. 6. 2007 10:57

Nick3594
Host

Oxi, hm rock

#22 6. 6. 2007 11:00

BEATA2007
♥♥-----

Largo napsal(a):

BEATA2007 napsal(a):

Don Miguel Ruíz. smile

Díky wink

Není tady

#23 6. 6. 2007 11:01

adra
♥♥♥♥♥♥♥

jo samozřejmě že i muži mají své dny...vissla totiž že i muži něco o nás ženách čtou..jen bych si tipla že ne v takovém měřítku jako my ženy o nich :-))) ....aby to jéžiši nevypadalo že na chlapi nasazuju lol reta

Není tady

#24 6. 6. 2007 11:13

uzlík
♥♥♥♥♥--

Zde jsou 4tyři dohody ke ztažení. Také si je louskám a vden louskání mi i pomůžou. http://www.vesmirni-lide.cz/knihy/dohody.htm
Potvory bohužel zatím nemohu nikde sehnat.

Není tady

#25 6. 6. 2007 11:47

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

uzlík napsal(a):

Zde jsou 4tyři dohody ke ztažení. Také si je louskám a vden louskání mi i pomůžou. http://www.vesmirni-lide.cz/knihy/dohody.htm
Potvory bohužel zatím nemohu nikde sehnat.

tyvogo, vesmirni lidi!!!!!!!! ;-))))))))))))))))))))))))))))))) ashran sheran ruluje! ;-D

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí