29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj všichni, tak jsem přežil dovču v Itálii, hlásím, že skál jsem nespadl a ještě víc jak týden dovču mám :-)))
Maruško teda to byla rychlost s tím rozvodem.
Držím palce
Hezký zbytek léta všem :-)
Není tady
Vašku ty tady provokuješ s dovolenou
a co my chudáčci co musíme makat
Není tady
Jo neprovokuj s dovčou, nebo se bude chtít ještě někdo vecpat k nám a dělat nám třetího
Není tady
Já se klidně vecpu a zavřu oči i uši když mě budete obskakovat
Není tady
Ahoj Pusinky, jak se mate po ranku ?
Není tady
DA , skvěle .....
A vtípek po ránu :::::
Přijde chlap do hospody, kde obsluhuje robot, dostane špičkové pivo, robot se ho
# zeptá na IQ, chlap odvětí "tak něco kolem stopadesáti", načež s ním¨ robot
# diskutuje o nanotechnologiích, genetice, počítačích, kosmickém výzkumu,
# Mozartovo klavírní tvorbě...
#
# Chlapovi to nedá, zajde se domů převléknout a do té hospody se vrátí. Zase
# dostane špičkové pivo a zkusí co to udělá a řekne IQ 100. A robot se s ním baví
# o ženskejch, fotbale, autech...
#
# Zase mu to nedá, zajde se znova domů převléknout a při třetí návštěvě udá své IQ
# v hodnotě PADESÁT. Dostane pivo, robot se k němu nakloní a pomalu, ale OPRAVDU
# pomalu mu říká: "Ale ten Paroubek, to je bourák, co?"
Není tady
A ještě jeden :
Po dlouhém nočním milování si on všimne fotografie dalšího muže na
jejím nočním stolku při posteli a znejistí. "Je to tvůj manžel?"
nervózně se zeptá. "ne ty hloupý" ona odpoví a přitulí se nad ním.
"Tvůj přítel tedy?".
"Ne, vůbec ne," ona odpoví.
"Je to tvůj tatínek nebo tvůj bratr?", on vyšetřuje, a snaží se být klidný.
"Ne, ne, ne!!! " ona odpoví.
"Dobře, kdo to tedy do pr... je?"
"To jsem já před operací."
Není tady
Maruško - makám a makám a stále to není nikde vidět..
Vašku - ještě týden ? Já taky, tak kam vyrazíme ?
BB -
Není tady
Že jsem takovou radu nedostala už dřív....
Rady do života:
Okna myji málokdy, protože miluji ptáky a rozhodně nechci, aby si
rozbíjeli zbytečně hubu.
Podlahy nevoskuji, protože myslím na bezpečnost svých hostů.
Hmyz mi nevadí. Každý brouk má jméno a souhlasí se vším, co řeknu.
Jarní úklid nedělám. Mám ráda všechny roční sezony a nechci, aby ty
zbylé žárlily. Nepleji zahradu, protože nechci mařit Boží úsilí.
Nevařím moc chutná jídla, protože nechci vystresovat moje hosty, cože
mají uvařit oni, až přijdu já k nim.
Nevyhazuji staré věci. Manžel nemůže nic najít i tak, nač ho plést více.
Nežehlím. Rozhodla jsem se věřit cedulkám 'nežehlivé'.
Nestresuji se ničím. Kdo to dělá - umře mladý. A já chci vydržet co
nejdéle!
A pamatuj !
Uklizený dům je znakem, že se ti posral "kompjútr" !!!
Tvá dobrá hospodyňka
Není tady
tak to bylo doooooooost dobrý
to jsem po ránu potřebovala
Není tady
Salome, jak se mas Kitten ?
Není tady
BB - ty jsi zlatíčko. Asi si to vytisknu a dám na lednici. Je tedy fakt, že spoustu věcí fakt nedělám už teď ...
Není tady
Nic ve zlem holki, ale "Vas bych chtel mit doma" ! ( pro radost ? )
Není tady
Bacha husty Poprve ve skole:
Školní rok začal i na Slovensku a taxme vyjeli naším redakčním vozem do jedné bánskobystrické základní školy. Cesta po dálnici ubíhala dobře až na hranice, kde jsme museli uplatit celníky hulením. Do Bánskej jsme dojeli qečeru, taxme se ubytovali a druhý den ráno vyrazili do školy. Ptáme se sedmiletého Laca Žvežčiaka jaxe mu líbí první den ve škole:
- Nepáči sa mi tu vuobec..
- Prečo maličký?
- Je to tu ako v márnici a učitieľky sú zasraté!?
- Ale no tak...
- Všetkých bych tu postrielal.
- Nětáraj..
- Postrielal bych jich ako somárov!
Se smíšenými pocity opouštíme Bánskou Bystrici a vracíme se domů.
Není tady
No, BB je už stredné Slovensko a navyše vidiek, to s anepočíta, ale aj tak...
Není tady
DA a co bys s námi doma dělal ?
Vašku, tak dnes to statistika potvrdila - v republice je o 1/4 milionu ženskejch víc, než chlapů. Takže máš vééééélký výběr.
Už se na to nevymlouvej, že ženský nejsou
Není tady
To tvrdím už dávno, že je nás víc
Mějte hezký večer;)
Není tady
Zet,
také sedím dlouhé hodiny u netu a vymýšlím jak udělat byt a co nejlevněji. Penízků není nějak nazbyt. Jen mě to nějak nebaví a netěším se na ten bordel co tu zas bude. Posílám ex
docela živě si dokážu představit to jeho "ahoj teto" . Nedávno jsem si prohlížela fotky jak byl v tom kufru a smále se u nich....
Vašku,
jo, neprovokuj! Říkám ti neprovokuj, protože jsem se těšila na zářijovou dovču a pojedu...víš kam. Doufám, že sis jí užil dostatečně. Jo, s rozvodem to byl fofr - já mám ráda rychlovky.
Frigo,
mě se zas zdá, že dělám jako že dělám a a nic neubývá. je to takový neustálý kolotoč.
BB,
podle rad do života se budu řídit
Da,
nazdárek "provokatére"
musím mizet za prací a táááák se mi nechce....
Není tady
Frigo napsal(a):
DA a co bys s námi doma dělal ?
![]()
Vašku, tak dnes to statistika potvrdila - v republice je o 1/4 milionu ženskejch víc, než chlapů. Takže máš vééééélký výběr.
Už se na to nevymlouvej, že ženský nejsou
Ano Frigo, ja to take tak vidim. V zivote bych do zenske nehucel, nebo ji nepodlejzal, nebo dokonce nedelal ze sebe saska jen proto, abych ji dostal, nebo co je horsi, abych ji mel nafurt jen pro sebe. Zasadne nejdu s divkama do 30. Delat ze sebe debila, z toho jsem uz vyrostl. Nad 30 je to v pohode, bezpecne poznam jeji zajem / nezajem a neplytvam energii. Nad 50 prakticky nemozne. Zaver: Zen mezi 30 - 50 je stale velmi mnoho a je z ceho vybirat. Howgh ! Jenze ja osobne jsem zadany, takze to nijak nevyuzivam
Selima : Pocul som od Bratislavakov, ze Slovensko konci na hraniciach Bratislavy, ale verim, ze Ty vidis Slovensko ako celok i s tzv. "vidiekom" BB a krasnou prirodou, a nielen betonovu dzunglu Bratislavu
Není tady
Made In Japan:
http://www.yugop.com/ver3/stuff/03/fla.html
Není tady
DA, už jsem se lekla, že jsi sem pověsil ten sex po japonském způsobu ......
Není tady
Budweiser Bier : A to je jaky, po Japonskem zpusobu ? Sex je porad jenom sex, nic svetoborneho na nem neni
Není tady
DA tak teď jsem kvůli tobě prohlídla všechny svoje mejlovečky a už jsem to asi smázla ..... bylo to úchvatné a přišlo mi to s názvem : Japonci jsou holt dál ...... Byl to záznam z arény, kde byly v aréně v různých polohách Japonky a Japoci je "prstovali" a celé hlediště ječelo, pískalo a řvalo vzrušením na výkony "prstujících " Japonců .....
Není tady
Budweiser Bier : Kvuli DA jsi projela vsechny majly ?
No Ty jsi zlaticko
Pokud pouzivas Exchange a Outlook minimalne 2000 muzes obnovit smazane majliky ale je to slozitejsi :-) Ja to pohledam na netu, to by mohl byt zajimavy pohled na prstujici Japonce
No, pokud bych mel mluvit pravdu, tak docela by me lakalo milovani s Asiatkou - opravdu vazne !
Jsou bezpecne jine, nez cesky a slovenky
Ale nejake extremni zvrhlosti bych jim asi netrpel
Pokud si toto precte moje holka, narve me do jitrnic
Kua...
Jinak, napadla me finta se spamem Pokud chces, poradim, ale nejdrive : jakou verzi Outlooku pouzivas ? Lze to tusim az od 2003. Najdes to v menu Napoveda - O aplikaci ...Nahore je cislo verze a Build.
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Budweiser Bier :
Kvuli DA jsi projela vsechny majly ?
No Ty jsi zlaticko
Pokud pouzivas Exchange a Outlook minimalne 2000 muzes obnovit smazane majliky ale je to slozitejsi :-) Ja to pohledam na netu, to by mohl byt zajimavy pohled na prstujici Japonce
No, pokud bych mel mluvit pravdu, tak docela by me lakalo milovani s Asiatkou - opravdu vazne !
Jsou bezpecne jine, nez cesky a slovenky
Ale nejake extremni zvrhlosti bych jim asi netrpel
Pokud si toto precte moje holka, narve me do jitrnic
Kua...
Jinak, napadla me finta se spamemPokud chces, poradim, ale nejdrive : jakou verzi Outlooku pouzivas ? Lze to tusim az od 2003. Najdes to v menu Napoveda - O aplikaci ...Nahore je cislo verze a Build.
2003 ... outlook ... těch spamíků mi nalezlo do pošty 40.000 ..... slovy čtyřicettisíc .... nechápu ... denně mi jich chodí běžně tak 300 ... to je otrava ale dá se to .... ale 40 tisíc .....
Ale mejlíky mám na několika různých adresách seznamu, volného , centrumu a atlasu .... abych měla hodně volného místa a mohla k poště odkudkoli. Outlook používám jen služebně a noťásek sebou pořád netahám ..... kdo ho má pořád hlídat ...
Ale s těmi spamy .... budu ráda,když poradíš a já ti slibuju, že jak se ke mně Japonci dostanou .... šupem ti je přepošlu, abys to měl s obrazem a zvukem !!!! (Věřím, že mi odněkud zase přicestujou zpátky, páč už jsem je měla v mejlu minimálně 3x )
Není tady