29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Marie, zas máš plnou schránku.. Nejela, není s kým. ALe říct mu to můžu, ne ?
Není tady
Ahojte fšici ! Už jsem zpátky z dovči .... byla nádherná, moře bylo teploučké, v hotelu večer v baru obsluhoval skvělý barman a manža z něj byl lehce nervózní, páč jsem s ním komunikovala anglicky ... manža nám nerozumněl ..... a pak ze mně "nenápadně" lovil, cože mi to říkal ( většinou to byly naprosté konverzační banality jako co si dáme, odkud jsme a kdy večer hrajou Němci s Anglií fotbal a podobné erotické záležitosti ..... ) ale jsem se chvíli tvářila záhadně a nechala manžílka ať si myslí, co chce.
Bylo to fakt super, teploučko, pohoda, klídeček ....
Maruško, zdravím tě ... ty už jsi rozvedená ???? Tak to byl celkem fofr! Já přece nebyla na té dovolené tak dlouho !!! Z BM si nic nedělej. On si přece musí nějak sám před sebou ospravedlnit, že to, co udělal není hovadina a jeho tu post ale tvoje vina. Chlap si přece nepřipustí, že je trouba !!!! Radši sám sobě bude namlouvat, že ho k tomu ženská dohnala! ..... A jak to, že jsi se nechala zaměstnat? Já myslela že máš jako účetní na vlastní nožce celkem fofřík ....
Muším teď honem honem něco dělat , asi začnu s mazáním spamů .... dennně mi jich chodí tak 300 .... tak si to vynásob 14 ... brrr ...
Za chvíli sem juknu
Není tady
Tak já třídím teď svoji poštičku ... schránečku ... nasoukalo se mi tam 3101 mejlíků a třičtvrtiny jsou spamy ....
Není tady
Ahoj Pusinky, dnes Vas jen pozdravim
Není tady
BB napsal(a):
Tak já třídím teď svoji poštičku ... schránečku ... nasoukalo se mi tam 3101 mejlíků a třičtvrtiny jsou spamy ....
![]()
![]()
Budweiser Bier : Ty nepouzivas antispamovy filtr, ci co ? Kua, 3101 majlu, to bych neprecetl ani do vanoc ! Apropo, nikdy nikde na internetu neuvadej svoji emailovou adresu v otevrenem tvaru: jmeno.prijmeni@domena.cz Takto Ti spamove automaty sejmou Tvoji adresu a naposilaji Ti hovadiny. Ja zasadne pouzivam tvar Jmeno.Prijmeni(zavinac)domena.cz nebo jeste takto: Jmeno.Prijmeni@nospam.domena.cz s upozornenim, ze nospam za zavinacem je fiktivni cast adresy. Majlovou schranku mam cca 24 mesicu a zatim mi do ni prisel jediny spam, z nejakeho italskeho serveru...asi omylem
Není tady
DarkAngel napsal(a):
BB napsal(a):
![]()
![]()
Budweiser Bier : Ty nepouzivas antispamovy filtr, ci co ?
Kua, 3101 majlu, to bych neprecetl ani do vanoc ! Apropo, nikdy nikde na internetu neuvadej svoji emailovou adresu v otevrenem tvaru: jmeno.prijmeni@domena.cz Takto Ti spamove automaty sejmou Tvoji adresu a naposilaji Ti hovadiny. Ja zasadne pouzivam tvar Jmeno.Prijmeni(zavinac)domena.cz nebo jeste takto: Jmeno.Prijmeni@nospam.domena.cz s upozornenim, ze nospam za zavinacem je fiktivni cast adresy. Majlovou schranku mam cca 24 mesicu a zatim mi do ni prisel jediny spam, z nejakeho italskeho serveru...asi omylem
To je služební mejlík, začíná info@ ... a tam se mi to souká. Tahle adresa visí všude možně ...... Nějaký antispamový filtr tu mám, část pošty se mi rovnou šoupne do Nevyžádané pošty ale některé spamíky jsou rafinované a vlezlé. Do soukr.schránky mi přijde taky omylem očas nějaký zatoulanec, to je v pohodě ..... ale to info@ ... to je děš běs ...... Denně jich mám cca 300 ... a když pak odfičíš na dovču na 14 dní .... to je pak fičák!!!!!!!
Není tady
DA, se ti to řekne. A co tehdy, když má firma zveřejňuje na našich stránkách mou mailovou adresu a můj mobil? A nejede přes to vlak? Jelikož jsem jediná žena VIP jinak fšechno chlapi, by ses divil, kdo všechno se na mne "s důvěrou" obrací, nejenom mailem ale i telefonicky. Dokonce mi volají milenky našich zaměstnanců.
Maruško, drž se. Jsi skvělá.
Majkafo, pochop ze v prispevku BB nebyla zminka, jaka je to schranka, predpokladam osobni schranku s jmenem uzivatele. O schrance typu Info@ a ze je povesena vsude mozne na Webech se dozvidam, az kdyz BB odepsala, tudiz Tvuj prispevek je tak trosku o nicem.
Mohu se na Tebe take obratit s duverou ?
Není tady
Budweiser Bier, zaklad je mit 1. antispamovy filtr na postovnim serveru ( zalezitost Tveho spravce systemu ) a 2. mit instalovany, pokud na to ma firma licence MS Office + posledni service pack a zapnuty antispamovy filtr v Outlooku. Lze filtrovat cele domeny, nebo jazyk, ve kterem zprava chodi - napriklad rozezna cinstinu - jasny spam, s kym bych si tak asi mohl cinsky dopisovat ? Coz mu take reknu a nastavim. Ja pouzivam Office 2003, ale to jen kvuli Wordu a planovaci, jinak bych mohl cokoli, co je pouzitelne.
Není tady
DA, klidně, tvé "obrácení se" bude jistě balzám na mou duši, oproti ostatním. Je tam mé plné jméno, dle kterého si dokonce někteří našli na stránkách 02 pevnou linku ke mně domů a tím i mou adresu. Se divím, že tam neuvedli číslo mého konta, karty a můj PIN, vždyť to už jsou jenom takové drobnosti.
Majkafa : no jo, to znam, ale zase takto jsem nasel jednoho kamarad z vojny O2 je proste O2 ). Co se tyce PINu neni problem, nektere uzivatelky ho rady sdeluji komukoli po telefonni lince. Ja jsem napriklad zajimavym zpusobem ziskal pred 5-ti lety pristup do 110 postovnich schranek na ruznych freemajlovych serverech
Není tady
DA jseš skvělej. Bohužel ti nebyl shůry dán smysl pro humor. Halt, kostkatá hlava, jak jsme říkali studentům kybernetiky na jisté VŠ, kde jsem studovala. Ty vidíš svět jako ty své programy. Stejně tě mám ráda.
Frigo,
schránku jsem totálně vymazala a tak doufám, že už to půjde.
Jasan, stačí kecat, ale že není s kým to nikdo vědět nemusí Jsem zas dneska rozladěná z úřadů - nic nejde normálně....
BB,
mýho manžu = exmanžu taky rozčilovalo když jsem se rozkecala anglicky a on jen koukal. Jenže málokdy jsem mu překládala co bylo skutečně řečeno To je dobře, že se dovča povedla.... Jo, už jsem rozvedená. Fofr to byl, ale te´d se dolaďuje zbytek a je to to nejhorší. Jo, se svojí prací mám fofry, ale bohužel peníze nestačí na poplacení a uživení. tak musím jít ještě do jedné práce abychom měli za co jíst. Taková je realita a já to zmáknu. Snad budu i někdy spát. Mám z toho veliký strach, ale syn mi doma hodně pomahá a já jsem lidský držák
Teď teprve chápu životní úděl rozvedených žen hozených do vody.... chytají se každého stébla, ale já si počkám na kládu....když nepřiplave, tak poplavu sama
Majkafo,
i milenky? To je dílo ještě, že mám 2 schránky - pracovní a soukromou. Na pracovní mi přijde tak jeden spam za uherský rok, ale do soukromé je to fičák. Antivirák mi to ale filtruje a tak jsou mimo maily a pronikne jen kousek.
Skvělá vůbec nejsem. Plácám se v tom a mám strach z budoucnosti. Kdyby nebylo hodných kamarádů - teď opravdových kamarádů - tak jsem na dně. Šíleně mi pomáhají - psychicky, finančně, prací... prostě bez nich bych nebyla. Takové kamarády můj chlap nikdy neměl a nemá a teď jsou mu trnem v oku.
DA,
čauky. Vše OK?
Není tady
Hlásím sem k Vám setkání v pátek 31.8. v Praze. Přijede i Selimka, pokud někdo chce přijít, bude vítán.
Marie : Ano, uz je vse OK.
Majkafa : Posledni dobou me nejak humor nebere
Misha : Kam ? K Vam na zahradu ? To beru !
Není tady
Maruško, zdravím a moc ti držím pěsti.Po návratu z chalupy nestíhám zírat co vše se děje okolo.
Není tady
Maruško prosím tě kde bereš pořád tu sílu já ti ji v dobrém závidím, ale tuším že není co závidět, určo si zedřená jako koník
tak ti alespoň posílám trošku té enegriiiiiiiiiiiiii
Není tady
DA , tentokrát zatím zase v peci , ale už je nás cca 15 .
Akce na zahradě bude, koncem září tak budeš vítán
Maruško - tobě posílám
Ahoj zlatíčka moje, nestíhám, nestačím...jsem znovuzapojena do pracovního procesu a pročtu si vás asi až v pátek....se připravuju na magory
Držím všem pěstičky a přeju štěstíčko, ať se děje cokoliv...doufám, že se neděje nic....
Není tady
ahojky
Kvítečko, už jsem myslela, že tě někdo odrovnal...
Není tady
Ahojky všem Tak jsem se dnes vrátila z dvoudenního výletu a docela už se těším do sprchy a do svého nádherného "kempu". Udělala jsem si malou radost a koupila tričko - tím asi mé radosti na dlouho končí. Zítra vyrazím ráno na houby a pak už jen připravovat syna na školu a od září to vypukne. Už teď z toho mám pupínky, ale je to jediná možnost jak se zvednout z toho bahna a začít vyplouvat. Zatím stále dělám hloupého poskoka svému ex, ale začínám vidět i pozitiva našeho rozchodu - lidičky už začínám spát celé noce, nebudím se zpocená z hrůzných snů, malinko mi přestaly padat vlasy a se synkem už se doma i smějeme. To je asi ten první krok do další budoucnosti, kde nevím co mě čeká, jak to zvládnu, ale konečně budu bez denodeního strachu a pláče.
Není tady
DA,
vidíš, zvládlo se to. jen tak dál a drž se!!!
Reni,
a jaké bylo léto na chaloupce? Co prcek, puboš a ty? Povídej..... Mě léto změnilo život, ale žiju
Salomko,
nevím kde tu sílu beru, denně jsem zedřená jak horník po šichtě, ráno na mě čučí ze zrcadla 100 letá bába, ale energie ve mě je. někdy míň, někdy víc. Tak si tak říkám co mě v životě dokáže zlomit úplně....raději to nechci vědět. za tu energii!
Míšo,
ahoooj... už jsme se dlouho neviděly
Kvítko,
ahojky chudáčku, ta pracuješ....
to je hrůzná vidina = začátek roku a banda zdivočelejch parchantů. Mě by z toho taky šmejklo. Neměla bych na ně nervy....
Frigo,
co furt vytváříš???
Není tady
Ahoj Maruško , to je super, že sis to užila. A bude lííp
Ahojky
já se sem vůbec nedostanu - když už jsem u netu, tak sjíždím obklady, podlahy, nábytek
- baví mě to, jen nevím proč je to taaaaaaakkk drahý
. ALe půjde to
. Právě začínám litovat toho, že jsem nešla na truhlařinu - ty ceny vestavěných skříní....vážně uvažuju, že si snad nějakou stluču na koleni
.
Jinak manžílek zaprudil s penězi, ale naštěstí se zklidnil....ale ten rozvod se nějak vleče ....
Maruško - myslím na Tebe !!! Ex zdraví
, a říká "ahoj teto" - a vážně mu to zní. Jen to jaksi neříká kdy má....Trénujeme to venku na procházce, pak k nějaké té tetě dorazíme a prd - mlčí jak zařezanej
. Tak hlavičku vzhůru!!!! A drž se!!!!!
Kvítko - úspěšný start do nového školního roku, a myslím, že až uvidíš tu bandu, tak si rychle navykneš .
Reni - ahojky.
Krásný večer všem
Není tady