Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1901 27. 8. 2007 9:18

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Nevěra v novém kabátku :) od Marie N

Marie, zas máš plnou schránku..  Nejela, není s kým. ALe říct mu to můžu, ne ? reta

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#1902 27. 8. 2007 9:21

BB
♥♥♥♥♥♥-

Ahojte fšici ! Už jsem zpátky z dovči .... byla nádherná, moře bylo teploučké, v hotelu večer v baru  obsluhoval skvělý barman  a manža z něj byl lehce nervózní, páč jsem s ním komunikovala anglicky ... manža nám nerozumněl ..... a pak ze mně "nenápadně" lovil, cože mi to říkal ( většinou to byly naprosté konverzační banality  gloria  jako co si dáme, odkud jsme a kdy večer hrajou Němci s Anglií fotbal a podobné erotické záležitosti .....  ) ale jsem se chvíli tvářila záhadně a nechala manžílka ať si myslí, co chce.
Bylo to fakt super, teploučko, pohoda, klídeček ....   

Maruško, zdravím tě ... ty už jsi rozvedená ???? Tak to byl celkem fofr! Já přece nebyla na té dovolené tak dlouho !!!  Z BM si nic nedělej. On si přece musí  nějak sám před sebou ospravedlnit, že to, co udělal není hovadina a jeho tu post  ale tvoje vina. Chlap si přece nepřipustí, že je trouba !!!! Radši  sám sobě bude namlouvat, že  ho k tomu ženská dohnala!   ..... A jak to, že jsi se nechala zaměstnat? Já myslela že máš jako účetní na vlastní nožce celkem fofřík .... 
Muším teď honem honem něco dělat  styrka  , asi začnu s mazáním spamů .... dennně mi jich chodí tak 300 .... tak si to vynásob 14 ... brrr  ...
Za chvíli sem juknu  smile

BB

Není tady

#1903 27. 8. 2007 11:15

BB
♥♥♥♥♥♥-

Tak já třídím teď svoji poštičku ... schránečku ... nasoukalo se mi tam 3101 mejlíků a třičtvrtiny jsou spamy ....   grater  styrka   styrka

BB

Není tady

#1904 27. 8. 2007 11:53

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-
Místo: klášter sester karmelitánek

Ahoj Pusinky, dnes Vas jen pozdravim hjarta

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#1905 27. 8. 2007 12:17

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

BB napsal(a):

Tak já třídím teď svoji poštičku ... schránečku ... nasoukalo se mi tam 3101 mejlíků a třičtvrtiny jsou spamy ....   grater  styrka   styrka

Budweiser Bier : Ty nepouzivas antispamovy filtr, ci co ? hmm Kua, 3101 majlu, to bych neprecetl ani do vanoc ! Apropo, nikdy nikde na internetu neuvadej svoji emailovou adresu v otevrenem tvaru: jmeno.prijmeni@domena.cz Takto Ti spamove automaty sejmou Tvoji adresu a naposilaji Ti hovadiny. Ja zasadne pouzivam tvar Jmeno.Prijmeni(zavinac)domena.cz nebo jeste takto: Jmeno.Prijmeni@nospam.domena.cz s upozornenim, ze nospam za zavinacem je fiktivni cast adresy. Majlovou schranku mam cca 24 mesicu a zatim mi do ni prisel jediny spam, z nejakeho italskeho serveru...asi omylem smile

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#1906 27. 8. 2007 12:29

BB
♥♥♥♥♥♥-

DarkAngel napsal(a):

BB napsal(a):

Budweiser Bier : Ty nepouzivas antispamovy filtr, ci co ? hmm Kua, 3101 majlu, to bych neprecetl ani do vanoc ! Apropo, nikdy nikde na internetu neuvadej svoji emailovou adresu v otevrenem tvaru: jmeno.prijmeni@domena.cz Takto Ti spamove automaty sejmou Tvoji adresu  a naposilaji Ti hovadiny. Ja zasadne pouzivam tvar Jmeno.Prijmeni(zavinac)domena.cz nebo jeste takto: Jmeno.Prijmeni@nospam.domena.cz s upozornenim, ze nospam za zavinacem je fiktivni cast adresy. Majlovou schranku mam cca 24 mesicu a zatim mi do ni prisel jediny spam, z nejakeho italskeho serveru...asi omylem smile

To je služební mejlík, začíná info@ ...  a tam se mi to souká. Tahle adresa visí všude možně ......   Nějaký antispamový filtr tu mám, část pošty se mi rovnou šoupne do  Nevyžádané pošty  ale  některé spamíky jsou rafinované a vlezlé. Do soukr.schránky mi přijde taky omylem očas nějaký zatoulanec, to je v pohodě ..... ale to info@ ... to je děš běs ......    Denně jich mám cca 300 ... a když pak odfičíš na dovču na 14 dní .... to je pak fičák!!!!!!!

BB

Není tady

#1907 27. 8. 2007 12:40

majkafa
Host

DA, se ti to řekne. A co tehdy, když má firma zveřejňuje na našich stránkách mou mailovou adresu a můj mobil? A nejede přes to vlak? Jelikož jsem jediná žena VIP loldumbom jinak fšechno chlapi, by ses divil, kdo všechno se na mne "s důvěrou" obrací, nejenom mailem ale i telefonicky. Dokonce mi volají milenky našich zaměstnanců. dumbom

#1908 27. 8. 2007 12:43

majkafa
Host

Maruško, drž se. Jsi skvělá. pussa

#1909 27. 8. 2007 13:48

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Majkafo, pochop ze v prispevku BB nebyla zminka, jaka je to schranka, predpokladam osobni schranku s jmenem uzivatele. O schrance typu Info@ a ze je povesena vsude mozne na Webech se dozvidam, az kdyz BB odepsala, tudiz Tvuj prispevek je tak trosku o nicem.

Mohu se na Tebe take obratit s duverou ?

Není tady

#1910 27. 8. 2007 13:53

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Budweiser Bier, zaklad je mit 1. antispamovy filtr na postovnim serveru ( zalezitost Tveho spravce systemu ) a 2. mit instalovany, pokud na to ma firma licence MS Office + posledni service pack a zapnuty antispamovy filtr v Outlooku. Lze filtrovat cele domeny, nebo jazyk, ve kterem zprava chodi - napriklad rozezna cinstinu - jasny spam, s kym bych si tak asi mohl cinsky dopisovat ? Coz mu take reknu a nastavim. Ja pouzivam Office 2003, ale to jen kvuli Wordu a planovaci, jinak bych mohl cokoli, co je pouzitelne.

Není tady

#1911 27. 8. 2007 13:55

majkafa
Host

DA, klidně, tvé "obrácení se" bude jistě balzám na mou duši, oproti ostatním. Je tam mé plné jméno, dle kterého si dokonce někteří našli na stránkách 02 pevnou linku ke mně domů a tím i mou adresu. grater Se divím, že tam neuvedli číslo mého konta, karty a můj PIN, vždyť to už jsou jenom takové drobnosti.

#1912 27. 8. 2007 14:34

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Majkafa : no jo, to znam, ale zase takto jsem nasel jednoho kamarad z vojny O2 je proste O2 ). Co se tyce PINu neni problem, nektere uzivatelky ho rady sdeluji komukoli po telefonni lince. Ja jsem napriklad zajimavym zpusobem ziskal pred 5-ti lety pristup do 110 postovnich schranek na ruznych freemajlovych serverech wink

Není tady

#1913 27. 8. 2007 17:52

majkafa
Host

DA jseš skvělej. Bohužel ti nebyl shůry dán smysl pro humor. Halt, kostkatá hlava, jak jsme říkali studentům kybernetiky na jisté VŠ, kde jsem studovala. Ty vidíš svět jako ty své programy. Stejně tě mám ráda. pussa

#1914 27. 8. 2007 20:13

Marie N
♥♥♥♥♥♥-

Frigo,
schránku jsem totálně vymazala a tak doufám, že už to půjde.
Jasan, stačí kecat, ale že není s kým to nikdo vědět nemusí tongue Jsem zas dneska rozladěná z úřadů - nic nejde normálně....

BB,
mýho manžu = exmanžu taky rozčilovalo když jsem se rozkecala anglicky a on jen koukal. Jenže málokdy jsem mu překládala co bylo skutečně řečeno lol To je dobře, že se dovča povedla.... Jo, už jsem rozvedená. Fofr to byl, ale te´d se dolaďuje zbytek a je to to nejhorší. Jo, se svojí prací mám fofry, ale bohužel peníze nestačí na poplacení a uživení. tak musím jít ještě do jedné práce abychom měli za co jíst. Taková je realita a já to zmáknu. Snad budu i někdy spát. Mám z toho veliký strach, ale syn mi doma hodně pomahá a já jsem lidský držák lol Teď teprve chápu životní úděl rozvedených žen hozených do vody.... chytají se každého stébla, ale já si počkám na kládu....když nepřiplave, tak poplavu sama stolt

Majkafo,
i milenky? To je dílo dumbom ještě, že mám 2 schránky - pracovní a soukromou. Na pracovní mi přijde tak jeden spam za uherský rok, ale do soukromé je to fičák. Antivirák mi to ale filtruje a tak jsou mimo maily a pronikne jen kousek.
Skvělá vůbec nejsem. Plácám se v tom a mám strach z budoucnosti. Kdyby nebylo hodných kamarádů - teď opravdových kamarádů - tak jsem na dně. Šíleně mi pomáhají - psychicky, finančně, prací... prostě bez nich bych nebyla. Takové kamarády můj chlap nikdy neměl a nemá a teď jsou mu trnem v oku.

DA,
čauky. Vše OK?

S ženou je to jako s obrazem, hlupák nepozná jakou má cenu dokud nezjistí jak mnoho je za ni ochoten dát druhý.

Není tady

#1915 27. 8. 2007 22:38

x21365
Host

Hlásím sem k Vám setkání v pátek 31.8. v Praze. Přijede i Selimka, pokud někdo chce přijít, bude vítán. storstarkstorstarkstorstark

#1916 28. 8. 2007 8:35

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Marie : Ano, uz je vse OK.

Majkafa : Posledni dobou me nejak humor nebere hmm

Misha : Kam ? K Vam na zahradu ? To beru !

Není tady

#1917 28. 8. 2007 8:42

Rena
♥♥♥♥♥♥-

Maruško, zdravím a moc ti držím pěsti.Po návratu z chalupy nestíhám zírat co vše se děje okolo.

Není tady

#1918 28. 8. 2007 11:57

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

va Maruško prosím tě kde bereš pořád tu sílu já ti ji v dobrém závidím, ale tuším že není co závidět, určo si zedřená jako koník vissla tak ti alespoň posílám trošku té enegriiiiiiiiiiiiii wink

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#1919 28. 8. 2007 19:14

x21365
Host

DA , tentokrát zatím zase v peci storstark , ale už je nás cca 15 .
Akce na zahradě bude, koncem září tak budeš vítán big_smile
Maruško - tobě posílám pussa

#1920 29. 8. 2007 19:45

Kvítko
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj zlatíčka moje, nestíhám, nestačím...jsem znovuzapojena do pracovního procesu a pročtu si vás asi až v pátek....se připravuju na magory big_smile
Držím všem pěstičky a přeju štěstíčko, ať se děje cokoliv...doufám, že se neděje nic....

Jen to je ztraceno, čeho se sami vzdáme...
http://image018.mylivepage.com/chunk18/829831/1478/OD054.gif

Není tady

#1921 29. 8. 2007 21:00

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

ahojky
Kvítečko, už jsem myslela, že tě někdo odrovnal...  lol

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#1922 29. 8. 2007 21:03

Marie N
♥♥♥♥♥♥-

Ahojky všem pussa Tak jsem se dnes vrátila z dvoudenního výletu a docela už se těším do sprchy a do svého nádherného "kempu". Udělala jsem si malou radost a koupila tričko - tím asi mé radosti na dlouho končí. Zítra vyrazím ráno na houby a pak už jen připravovat syna na školu a od září to vypukne. Už teď z toho mám pupínky, ale je to jediná možnost jak se zvednout z toho bahna a začít vyplouvat. Zatím stále dělám hloupého poskoka svému ex, ale začínám vidět i pozitiva našeho rozchodu - lidičky už začínám spát celé noce, nebudím se zpocená z hrůzných snů, malinko mi přestaly padat vlasy a se synkem už se doma i smějeme. To je asi ten první krok do další budoucnosti, kde nevím co mě čeká, jak to zvládnu, ale konečně budu bez denodeního strachu a pláče. lol

S ženou je to jako s obrazem, hlupák nepozná jakou má cenu dokud nezjistí jak mnoho je za ni ochoten dát druhý.

Není tady

#1923 29. 8. 2007 21:13

Marie N
♥♥♥♥♥♥-

DA,
vidíš, zvládlo se to. jen tak dál a drž se!!! stolt

Reni,
a jaké bylo léto na chaloupce? Co prcek, puboš a ty? Povídej..... Mě léto změnilo život, ale žiju big_smile

Salomko,
nevím kde tu sílu beru, denně jsem zedřená jak horník po šichtě, ráno na mě čučí ze zrcadla 100 letá bába, ale energie ve mě je. někdy míň, někdy víc. Tak si tak říkám co mě v životě dokáže zlomit úplně....raději to nechci vědět. pussa za tu energii!

Míšo,
ahoooj... už jsme se dlouho neviděly tongue

Kvítko,
ahojky pussa chudáčku, ta pracuješ.... grater to je hrůzná vidina = začátek roku a banda zdivočelejch parchantů. Mě by z toho taky šmejklo. Neměla bych na ně nervy....

Frigo,
co furt vytváříš???

Není tady

#1924 29. 8. 2007 21:55

x21365
Host

Ahoj Maruško tongue, to je super, že sis to užila. A bude lííp winkbig_smile

#1925 29. 8. 2007 22:44

Zet
♥♥♥♥♥♥-

Ahojky smile
já se sem vůbec nedostanu dumbomdumbom - když už jsem u netu, tak sjíždím obklady, podlahy, nábytek smile - baví mě to, jen nevím proč je to taaaaaaakkk drahý roll wink. ALe půjde to wink. Právě začínám litovat toho, že jsem nešla na truhlařinu - ty ceny vestavěných skříní....vážně uvažuju, že si snad nějakou stluču na koleni lollollol.
Jinak manžílek zaprudil s penězi, ale naštěstí se zklidnil....ale ten rozvod se nějak vleče .... roll

Maruško - myslím na Tebe !!! Ex dudlik zdraví pussa, a říká "ahoj teto" - a vážně mu to zní. Jen to jaksi neříká kdy má....Trénujeme to venku na procházce, pak k nějaké té tetě dorazíme a prd - mlčí jak zařezanej wink. Tak hlavičku vzhůru!!!! A drž se!!!!!

Kvítko - úspěšný start do nového školního roku, a myslím, že až uvidíš tu bandu, tak si rychle navykneš tongue.

Reni - ahojky.

Krásný večer všem storstark

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí