|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Reni, u nás na mačací moč platil dámsky parfum Pierre Balamin, kt. mi smrdel kôprom a zakazovala som ho mame používať. Bolo nám ho ľúto vyliať, tak sme ním "vylepšovali" kocúrie značky... 
Není tady
jsem si tuhle přišla do práce a přemejšlim co to furt cejtim
no jelikož bylo horko tak jsem si sundala svetr... a najednou dobrý
ta malá mrcha mi ho počůrala 
no moje blbost - nemám ho válet
Není tady
Ahojky...
Jáji, dalo se čekat, že Bára bude víc v pohodě, když uvidí, že maminka je silná a dokázala se k tomu postavit čelem... Mimochodem jsi rozvedená, nebo jsem to blbě pochopila???
DA...taky jím tresčí játra
- chvilku mi trvalo, než jsem si přeložila pečeň...

Není tady
Kvítko, dobře jsi to pochopila, jsem rozvedená... už skoro měsíc, jen teda stále nedorazil rozsudek... aspoň že jsme se vzdali odvolání...
Není tady

ADRIANA 1 napsal(a):
akože surovú?ÁNO
a už máš chrobáka v hlave že?
tá mačka vyzerá na prvý pohľad ako potkan
no, já se zas divila, proč tam je prase... Da - omlouvám se --- 
Není tady
Jáji, tak myslím, že gratulace jsou na místě...A přeji moc a moc štěstíčka...teda už jen štěstíčko a nic jiného!!!!!!!!!!!!!

Není tady
Frigo, pozdrav Maruško, měnila jsem telefony a čísla mi zůstala neuložena, takž na ni nemám a na tebe si taky nejsem jistá...

Není tady

Rena napsal(a):
Když mi bylo 18,tak jsem měla svého posledního psa a ten miloval válení v h..Jednou v nějaké zahradě u hospody našel takové velké a bylo cítit slivovicí(asi po nějakém ožralovi),ale ten smrádeček nešel vykoupat ničím.Tenkrát nezabraly ani šampony z tuzexu.
a co jsi s ním Reni teda provedla ?
Není tady

Kvítko a číslo ti zůstalo ? Teda čísla ?
Není tady
...zakopala ho... 

Není tady
Nee...

Není tady
Tebe mám nejspíš uloženou...
Upravil(a) Kvítko (8. 6. 2007 15:39)

Není tady

jsem myslela, že ti pošlu nějakou čuňačinku a pak si to mé uložíš... 
Není tady

jj přesně tak... Takže si mám ty tvoje vymazat ?
Není tady
...to mi připomíná, že mám uložené v mobilu šu*ající veverky a malej si to pouštěl a moooc se mu to líbilo...jsem mu musela říct, že veverka kaká...

Není tady
Ne, čísla mám pořád stejné, jen mám nové přístroje 

Není tady

tak to měla holka taky a furt mi to pouštěla
Není tady
Náš mladej mi mobil nechce ani ukázat...prý bych se divila...No, myslím, že ani ne...
Stačí, když vidím, co mají ti naši učni za prasárny...

Není tady

oni se tím chlubí ?
Občas mám děsné obavy, aby mi tam haranti nelezli, ale drahoušek by mohl, aspoň by byla sranda.
Da - díky za to jméno spisovatelky. Byla jsem ráda, že jsem si vzpomněla na název...
Začínám se dostávat do stadia, kdy jsem ráda.... no, radši nic, to se sem nehodí... prostě stáří je strašné... a bude hůř...
Není tady
Frigo, mládí v prd... a do důchodu daleko ??? 
Neviděla bych to tak černě...

Není tady

tak nějak...
Není tady
tak já mám u telefonu nastavnej kód aby se mi tam nikdo nedostal... od tý doby dost ušetřim za volání...
Není tady
Frigo, dost často zapomenu co jsem četla a bohužel i kdo to psal.A nesouvisí to z kvalitou knihy.Jinak psa jsem tenkrát koupala,jak vzteklá v šíleně zeleném jablíčkovém šamponu a on se chudák drbal a drbal.Ještě jsem použila nějaké to Fa a stejně to moc nepomohlo.Ještě si živě pamatuji,jak jsem pak kvalitně zvracela.
Kvítko, kakající veverky by se prckovi také líbili.
Není tady
Reni, tomu věř, že by se mu líbily...řekni mladému 

Není tady
Jdu se opalovat... pa, pa

Není tady