Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#126 8. 6. 2007 14:29

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-
Místo: klášter sester karmelitánek

Re: Nevěra v novém kabátku :) od Marie N

Adriana : Ja som mal aj psov, aj macky, mozem porovnavat. Pes mi bohuzial nikdy neprirastie k srdcu, vadi mi na nom len jedna jedina vec - smrdi mu srst a to dost nechutne. Macicky su velmi cistotne a ich jemny kozusok krasne vonia. Pokial ze ma pritulnu povahu, je to radost mat taketo zvieratko wink

Upravil(a) DarkAngel (8. 6. 2007 14:33)

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#127 8. 6. 2007 14:31

x52658
Host

DA,koukám,že jsi se přestěhoval.... big_smile

#128 8. 6. 2007 14:32

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

bazalka napsal(a):

Kam jsem se jako mel prestehovat ? big_smile

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#129 8. 6. 2007 14:32

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

Reni, tak holčička se na něj vyloženě těší... je nadšená, že ho bude mít... mě to překvapilo, nikdy neřikala že by ho chtěla...

DA, si myslim, že jsem dost cimprlich na to co smrdí... ale když psa koupu a starám se o něj tam mi fakt nesmrdí... je teda pravda, že nedodržuju to, jak často se doporučuje koupat... koupem častěji

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#130 8. 6. 2007 14:34

x52658
Host

DarkAngel napsal(a):

bazalka napsal(a):

Kam jsem se jako mel prestehovat ? big_smile

No-do Zimbabwe.Ještě včera jsi byl v Moskvě.. big_smile

#131 8. 6. 2007 14:34

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

DarkAngel napsal(a):

Adriana : Ja som mal aj psov, aj macky, mozem porovnavat. Pes mi bohuzial nikdy neprirastie k srdcu, vadi mu na nom len jedna jedina vec - smrdi mu srst a to dost nechutne. Macicky su velmi cistotne a ich jemny kozusok krasne vonia. Pokial ze ma pritulnu povahu, je to radost mat taketo zvieratko wink

Prezraídm ti niečo, Darky: Psa musíš kúpať TY... Potom nesmrdí. A krátkosrstí nesmrdia hádam vôbec... Mmch, tak ako zapácha mačací - opravujem - kocúrí - moč, tak nepáchne ani celá svorka psov...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#132 8. 6. 2007 14:36

Rena
♥♥♥♥♥♥-

Jáji, s bytečkem ti držím palečky a jdeš jukat na nájem.,nebo zvládneš hypo.?A co B. už je víc v klidu.Třeba až bude sedávat na míči,tak se vše uklidní.

Není tady

#133 8. 6. 2007 14:38

Rena
♥♥♥♥♥♥-

Kamarád puboše má fretku a to je smrádeček!!!

Není tady

#134 8. 6. 2007 14:38

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Sel : To mas pravdu, bol som v jednom macacom hoteli, ale ja s tym nastastie nemam skusenost. Jak pisem, kocurik je kastrovany od 7 mesiacov a neznackuje si. WC mu denne cistim 2 x, raz za mesiac mu menim komplet podstielku. WC ma kryte s pachovym filtrom, vobec netusim, ako moze smrdiet moc mojho kocura. Mal som kratkostych jazvecikov, kupal som ich, ale asi nie dost casto, smrdeli jak hov** z nutrie hmm Pes sa musi kupat asi denne ?

Není tady

#135 8. 6. 2007 14:40

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Bazalka : No, ja se stehuji casto, jsem diplomat totiz hmm

Není tady

#136 8. 6. 2007 14:41

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

yikes Ježiš, to nie, asi tak razy za 2-6 mesiacov, podľa okolností. Ja som mala dlhosrstú jazvečíčku a nesmrdela vôbec - ani z ppaule... Ale bolo treba ju strážiť, aby sa v niečom nevyváľala. Najviac milovala vykuchané vnútornosti z rýb, najlepšie niekoľko dní staré usch . Ale inak voňala, fakt...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#137 8. 6. 2007 14:41

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

Reni, je to na hypo... ono totiž to vychází finančně na stejno - jde jen o to dostat hypo... a to by mělo vyjít - nemůžu teda vybírat banku podle úroků, ale podle nároků na příjem...
Barča je teď lepší, mám pocit, že je to lepší, co jsme rozvedený... dává to smysl?

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#138 8. 6. 2007 14:41

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Dáva...

Brita

Není tady

#139 8. 6. 2007 14:42

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

Sel, teda já koupu minimálně 1 měsíčně... i častěji podle počasí... mi totiž spinkáme v posteli stolt

Není tady

#140 8. 6. 2007 14:44

Rena
♥♥♥♥♥♥-

Jáji, smysl to dává a myslím,že až budete ve svém,tak bude klídeček a B. bez problémů,protože už bude nějaká ta jistota.

Není tady

#141 8. 6. 2007 14:45

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ja v zime nie, spinkáme v pelíšku... Ale v lete častejšie(šampónom raz mesačne, bez neho skoro denne), lebo máme blízko jazero a potvora sa doňho rada v nestráženej chvíli hodí - tak ju musím okúpať, lebo to by potom fuckt smrdela - minimálne rybinou. Ale ja s askôr riadim potrebou - robila som to tak aj s jazvecou, a dožila sa v zdraví 14 rokov, bez akýchkoľvek kožných problémov...

Brita

Není tady

#142 8. 6. 2007 14:45

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

yikes Ježiš, to nie, asi tak razy za 2-6 mesiacov, podľa okolností. Ja som mala dlhosrstú jazvečíčku a nesmrdela vôbec - ani z ppaule... Ale bolo treba ju strážiť, aby sa v niečom nevyváľala. Najviac milovala vykuchané vnútornosti z rýb, najlepšie niekoľko dní staré usch . Ale inak voňala, fakt...

Toto presne robila aj jedna moja fena, nastastie som ju mal len asi ( aby som nekecal ) 2 az 3 tyzdne. Potom musela prec - z lasky k zvieratkam.

Není tady

#143 8. 6. 2007 14:46

x52658
Host

DarkAngel napsal(a):

Bazalka : No, ja se stehuji casto, jsem diplomat totiz hmm

Aspoň to nemáš stereotyp...

#144 8. 6. 2007 14:47

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Bazalko, ze mi veris ! To vis ze kecam, jak ta kecka smile

Není tady

#145 8. 6. 2007 14:50

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

Maruška je na dovče??

Není tady

#146 8. 6. 2007 14:50

ADRIANA 1
♥♥♥♥♥♥♥

ALE ODCHOD, TOTO NIE JE FÓRUM ZVErINEC dumbom
heš heš

Upravil(a) ADRIANA 1 (8. 6. 2007 14:50)

Natália   * 12.06.2010 *  3100g / 48cm
http://www.tickerclub.com/cache/fc254e0664.png
    http://mareckinblog.blogspot.com/

Není tady

#147 8. 6. 2007 14:51

x52658
Host

DA-Joooo,já to veřejně přiznávám.I tady jsem to už několikrát psala.Naivní a důvěřivá....a optimistická,tuplovaně.Taky jsem psala,že to hraničí s totální demencí... Ale jsem docela spokojená,tak proč si dělat vrásky,že.... loldumbom

Upravil(a) bazalka (8. 6. 2007 14:52)

#148 8. 6. 2007 14:52

Rena
♥♥♥♥♥♥-

Když mi bylo 18,tak jsem měla svého posledního psa a ten miloval válení v h..Jednou v nějaké zahradě u hospody našel takové velké a bylo cítit slivovicí(asi po nějakém ožralovi),ale ten smrádeček nešel vykoupat ničím.Tenkrát nezabraly ani šampony z tuzexu.

Není tady

#149 8. 6. 2007 15:11

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

vašek napsal(a):

Maruška je na dovče??

Ano, pri moríčku.

Brita

Není tady

#150 8. 6. 2007 15:11

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

ADRIANA 1 napsal(a):

ALE ODCHOD, TOTO NIE JE FÓRUM ZVErINEC dumbom
heš heš

grater grater

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí