|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Adriana : Ja som mal aj psov, aj macky, mozem porovnavat. Pes mi bohuzial nikdy neprirastie k srdcu, vadi mi na nom len jedna jedina vec - smrdi mu srst a to dost nechutne. Macicky su velmi cistotne a ich jemny kozusok krasne vonia. Pokial ze ma pritulnu povahu, je to radost mat taketo zvieratko 
Upravil(a) DarkAngel (8. 6. 2007 14:33)
Není tady
DA,koukám,že jsi se přestěhoval.... 

bazalka napsal(a):
Kam jsem se jako mel prestehovat ? 
Není tady
Reni, tak holčička se na něj vyloženě těší... je nadšená, že ho bude mít... mě to překvapilo, nikdy neřikala že by ho chtěla...
DA, si myslim, že jsem dost cimprlich na to co smrdí... ale když psa koupu a starám se o něj tam mi fakt nesmrdí... je teda pravda, že nedodržuju to, jak často se doporučuje koupat... koupem častěji
Není tady
DarkAngel napsal(a):
bazalka napsal(a):
Kam jsem se jako mel prestehovat ?
No-do Zimbabwe.Ještě včera jsi byl v Moskvě.. 

DarkAngel napsal(a):
Adriana : Ja som mal aj psov, aj macky, mozem porovnavat. Pes mi bohuzial nikdy neprirastie k srdcu, vadi mu na nom len jedna jedina vec - smrdi mu srst a to dost nechutne. Macicky su velmi cistotne a ich jemny kozusok krasne vonia. Pokial ze ma pritulnu povahu, je to radost mat taketo zvieratko
Prezraídm ti niečo, Darky: Psa musíš kúpať TY... Potom nesmrdí. A krátkosrstí nesmrdia hádam vôbec... Mmch, tak ako zapácha mačací - opravujem - kocúrí - moč, tak nepáchne ani celá svorka psov...
Není tady
Jáji, s bytečkem ti držím palečky a jdeš jukat na nájem.,nebo zvládneš hypo.?A co B. už je víc v klidu.Třeba až bude sedávat na míči,tak se vše uklidní.
Není tady
Kamarád puboše má fretku a to je smrádeček!!!
Není tady

Sel : To mas pravdu, bol som v jednom macacom hoteli, ale ja s tym nastastie nemam skusenost. Jak pisem, kocurik je kastrovany od 7 mesiacov a neznackuje si. WC mu denne cistim 2 x, raz za mesiac mu menim komplet podstielku. WC ma kryte s pachovym filtrom, vobec netusim, ako moze smrdiet moc mojho kocura. Mal som kratkostych jazvecikov, kupal som ich, ale asi nie dost casto, smrdeli jak hov** z nutrie
Pes sa musi kupat asi denne ?
Není tady

Bazalka : No, ja se stehuji casto, jsem diplomat totiz 
Není tady

Ježiš, to nie, asi tak razy za 2-6 mesiacov, podľa okolností. Ja som mala dlhosrstú jazvečíčku a nesmrdela vôbec - ani z ppaule... Ale bolo treba ju strážiť, aby sa v niečom nevyváľala. Najviac milovala vykuchané vnútornosti z rýb, najlepšie niekoľko dní staré
. Ale inak voňala, fakt...
Není tady
Reni, je to na hypo... ono totiž to vychází finančně na stejno - jde jen o to dostat hypo... a to by mělo vyjít - nemůžu teda vybírat banku podle úroků, ale podle nároků na příjem...
Barča je teď lepší, mám pocit, že je to lepší, co jsme rozvedený... dává to smysl?
Není tady

Dáva...
Není tady
Sel, teda já koupu minimálně 1 měsíčně... i častěji podle počasí... mi totiž spinkáme v posteli 
Není tady
Jáji, smysl to dává a myslím,že až budete ve svém,tak bude klídeček a B. bez problémů,protože už bude nějaká ta jistota.
Není tady

Ja v zime nie, spinkáme v pelíšku... Ale v lete častejšie(šampónom raz mesačne, bez neho skoro denne), lebo máme blízko jazero a potvora sa doňho rada v nestráženej chvíli hodí - tak ju musím okúpať, lebo to by potom fuckt smrdela - minimálne rybinou. Ale ja s askôr riadim potrebou - robila som to tak aj s jazvecou, a dožila sa v zdraví 14 rokov, bez akýchkoľvek kožných problémov...
Není tady

Selima napsal(a):
Ježiš, to nie, asi tak razy za 2-6 mesiacov, podľa okolností. Ja som mala dlhosrstú jazvečíčku a nesmrdela vôbec - ani z ppaule... Ale bolo treba ju strážiť, aby sa v niečom nevyváľala. Najviac milovala vykuchané vnútornosti z rýb, najlepšie niekoľko dní staré
. Ale inak voňala, fakt...
Toto presne robila aj jedna moja fena, nastastie som ju mal len asi ( aby som nekecal ) 2 az 3 tyzdne. Potom musela prec - z lasky k zvieratkam.
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Bazalka : No, ja se stehuji casto, jsem diplomat totiz
Aspoň to nemáš stereotyp...

Bazalko, ze mi veris ! To vis ze kecam, jak ta kecka 
Není tady
Maruška je na dovče??
Není tady
ALE ODCHOD, TOTO NIE JE FÓRUM ZVErINEC 
heš heš
Upravil(a) ADRIANA 1 (8. 6. 2007 14:50)
Není tady
DA-Joooo,já to veřejně přiznávám.I tady jsem to už několikrát psala.Naivní a důvěřivá....a optimistická,tuplovaně.Taky jsem psala,že to hraničí s totální demencí... Ale jsem docela spokojená,tak proč si dělat vrásky,že.... 

Upravil(a) bazalka (8. 6. 2007 14:52)
Když mi bylo 18,tak jsem měla svého posledního psa a ten miloval válení v h..Jednou v nějaké zahradě u hospody našel takové velké a bylo cítit slivovicí(asi po nějakém ožralovi),ale ten smrádeček nešel vykoupat ničím.Tenkrát nezabraly ani šampony z tuzexu.
Není tady

vašek napsal(a):
Maruška je na dovče??
Ano, pri moríčku.
Není tady

ADRIANA 1 napsal(a):
ALE ODCHOD, TOTO NIE JE FÓRUM ZVErINEC
heš heš

Není tady